Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 nie mam pijecia, nie mam z nią kontaktu, nie wiem co z klatką ze zdjęciami, nie wiem jak postępy w rehab:( Mona musi byc bardzo zalatana skoro się nie pokazuje:-( Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 drogie Ciotki!! mamy juz 480 zł z samego allegro!! psiama dzis przelała jeszcze 100 zł i paru ludzi napisał, ze chce przelac kase osobiscie bo nie maja konta na allegro!! matko mamy kase tylko DT brak!! tak nie może byc, moze jednak ten hotelik co? co Wy na to? Mona gdzie jestes? nie możesz sama ponosic kosztów benzyny, prosze napisz ile a przelej Ci pieniązki za benzynę!;) Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dzis przyszły juz wpłaty psiama 100 zł Ewa J 15 zł i z allegro!! Grażka2004 5 zł Nobel444 10 zzł Adrianna W 17,50 Legsik 10 zł niebieskie oko 10 zł calvin333 10 zł Paweł W 30 zł Justynakusior 5zł Tamaryszek 15 zł Migotkaaa 10 zł Marta22bs 10 zł Madzioźnik 30 zł Joanna 1193 15 zł EstersonKomsari 5 zł Kubicz 10 zł Malgeb 10 zł fizoboy 30 zł Mayklson 20 zł mariastrzelczyk 10 zł Andziam25 10 zł Aksel86 10 zł bioag 10 zł dziambek1 5 zł barbara250 5 zł za same allegro doszlo 302 zł i 50 gr plus 115 zł to jest 417,50 moze jednak ten hotel na kolejne 2 tygodnie halo!!!!! Quote
Elisa Day Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Brysio napisał(a):dzisz przyszło 40 zł od Elisa Day;) dziękujemy;) Mona przelac Ci to od razu? Zrobiłam to z przyjemnością:) teraz trzymam kciuk by to biedactwo znalazło kochający domek! Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 czy ktos moze w kocu odpowiedziec? moze ten hotelik, do ktorego ktos ostatnio dzwonil? przeciez nie mozna po 3 tygodnia przerwac rehabilitacji;/ Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 teraz patrze, z allegro juz jest kupione cegiełek za 600 zł Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Brysio - te namiary na hotel w Jaktorowie.. Czy to by wypaliło? Jak Bianka ma wrócić do schroniska, to lepiej chyba, żeby pojechała tam? Ile jeszcze ma trwać rehabilitacja, żeby można ją było uznać za w miarę dopiętą i kontynuować tylko podawanie leków i zabiegi domowe? Przepraszam ,że swoich deklarowanych pieniędzy jeszcze nie wysłałam, ale ma pocztę do 14 a byłam w pracy. Ale w czwartek wpłacam.:oops: Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Brysio napisał(a):czy ktos moze w kocu odpowiedziec? moze ten hotelik, do ktorego ktos ostatnio dzwonil? przeciez nie mozna po 3 tygodnia przerwac rehabilitacji;/ Ja jestem za, jeśli Bianka miałaby wrócić do schroniska... Pieniądze są i będziemy dalej zbierać... Niedługo kończy się mój bazarek dla Bianki, zaraz mogę wystawić następny... Ale nie ja decyduję... Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Bianka musi skończyc rehabilitacje, nie po to tracilismy czas, zaangazowanie i pieniądze ludzi a wszegolnosci Mony, zeby ona od tak trafila do schronu i nic z tego nie wyszło, nie po to się zaczynało rehabilitacje, zeby jej nie skonczyc, poszło na to kupe pieniędzy i czasu. Wazne jest życie tego psa. To jeszcze 2 tygodnie, Publikacja podawała namiary na ten hotel za 23 zl za dobe, to bylo w Katowicach? z hotelu, przeciez tez można ją zabierac na rehab Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Hotel który znalazła Publikacja jest w Katowicach. Wtedy jeszcze mieli miejsce do świąt.. Niech Mona się wypowie i Ihabe, jeśli Ty Brysio też tak uznasz, to myślę, że można Biankę zapisać . Nie wyobrażam sobie, żeby miała do schroniska wrócić na pewną śmierć.:shake: Quote
gość123456 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Brysio, to było na Szopienicach. Trzeba zadzwonić jeszcze raz i powiedzieć o zmianie pampersów, bo tego niestety nie uwzględniłam - to może podnieść cenę. Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Szopienice to dzielnica Katowic. Chyba nie jest daleko... Quote
gość123456 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Katowice, Kordeckiego - Katowice, Obrońców Westerplatte - Zumi.pl Lokalizator internetowy To dzielnica Katowic, z 15 minut samochodem. Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 zaczynam sie denerwowac.. Mona dlaczego nic nie odpisujesz? Quote
TERESA BORCZ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 CIOTECZKI, Kiedy Bianka jest ostatni dzień pod opieką Mony? Proszę przygotować leki Bianki z dokładnym opisem. Zabieram Biankę do siebie i bedę ją wozić na zabiegi, a potem uzupełniać resztę koniecznych zabiegów w domu, łącznie z wyleczeniem pozostałości odleżyn, i zapobieganiem powstawania nowych (pole magnetyczne, masaże z pomocą promieni podczerwonych, pobudzające mięśnie i krążenia, itd.)oraz specjalistycznymi ćwiczeniami wg zaleceń lekarzy, ktore stosowaliśmy w przypadku Binga. Ma zapewnioną 24 godzinną opiekę z gotowanym jedzonkiem naturalnym i wszystkim co trzeba. Może troszkę ekstra specjalistycznej karmy zakupimy a pieniądze tracone na hoteliki wykorzystamy na dodatkowe zabiegi u p. Halinki. żaden hotelik nie jest w stanie zapewnić Biance bezpiecznej opieki, biorąc pod uwagę jej stan. Nie jest to łatwe ale skoro powiedzieliŚmy a to i b musi nastąpić. Może mi się uda tak jak z Bingo przywrócić ją do dobrego stanu. NIKT MI NIE MUSI ZA DT PŁACIĆ, BĘDĘ TYLKO WOŁAĆ O POMOC W LEKACH I NIE PRZEWIDZIANYCH WYDATKACH WETERYNARYJNYCH. TO ROZWIĄZANIE JEST UZGODNIONE Z PANIĄ KIEROWNICZKĄ I MYŚLĘ ŻE JEST SATYSFAKCJONUJĄCE. NO TO SPADŁ KAMIEŃ Z SERCA, BRYSIO. TERAZ TYLKO CEGLISKA NA REHABILITACJĘ. NAWET PAMPERSÓW NIE TRZEBA. PRZYDAŁOBY SIĘ JEDYNIE NIECO ZMIENIĆ TERMINY U P HALINKI,, TAK ABYM MOGŁA PRZED ŚWITEM DOTRZEĆ DO DOMU. POZDRAWIAM.:lol::lol: Quote
gość123456 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bianeczko! Aż mi łezka pociekła no! TERESKO BORCZ, dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Boże Pani Tereso jak to? przeciez nie może Pani codziennie z Knurowa jeżdzic sama do Katowic :( Nie ja w to nie wierze!! Może postaram sie chociaz raz w tygodniu z Panią pojechac albo Panią wyręczyc, tylko kurcze jak ją będę odbierac z Knurowa. Jakos się musimy dogadac, nie mam samochodu. Ale jakos to zrobimy;) dogadamy się dokladnie w sobotę w schronisku. Skoro juz Gliwice to przejmują to może jeszcze ktos pomoze Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie wiem co mam napisać. Brysio też pewnie ryczy..... Klawiatury nie wiidać............ Bianeczko.......... Matko...to jakiś dzień cudny! Quote
_Mona Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 już jestem ....rzeczywiście Brysiu jestem zabiegana ... Dziś Bianka skończyła 11 zabieg, wg lek ortopedy wymagane jest ok 30 zabiegów + ciągłe branie leków. Bianka robi postępy na zabiegach zaczęła wykraczać, szczególnie lewa łapka pracuje bardziej. Czasem kilka sekund sama stanie. Tak więc nadal musimy kontynuować dalsze leczenie. Jasza możesz zrobic bazarek i wystawic aparat foto + biżuterie od ela40 , które podarowała na leczenie Bianki. Quote
Kisiaraf Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pani Tereso jest Pani Aniołem ale jak Pani da sobie rade????? Quote
ihabe Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tereniu, kiedyś czytałam książkę o aniołach, które nudziły się w niebie i pomagały ludziom na ziemi. TY jesteś TYM ANIOŁEM z książki!!! Wiedziałam, ze juz gdzieś Cię spotkałam wcześniej:loveu::loveu: Poniedziałek, wtorek i sroda musimy załatwić rehab na 17.30 , wówczas ja podjadę po Bianeczke do Tereni, zawiozę do pani Halinki, ktoś z sunią posiedzi a mąż mój kochany Bianeczkę odwiezie . Musi jednak zdążyć na 20:00 na szkolenie z psiakami w Gliwicach, wszystko jest po drodze. Czy będą chętni aby posiedzieć z Bianeczką u Pani Halinki? Ja nie mogę, muszę wracać do pracy ( odrobić godzinkę) i do naszego malucha. Co Wy na to? Quote
_Mona Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Właśnie rozmawiałam z Panią Teresą - Naszym Aniołem:loveu: jeżeli od 16.11 podejmę pracę po L4 zawiozę Bianke do Pani Teresy do DT. Pani Teresa będzie kontynuowała dalszą rehabilitacje Bianki. Cioteczki musimy jej w tym pomóc, ponieważ mieszka w Knurowie. Quote
Recommended Posts