Brysio Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Na pierwszych 5 stronach jest historia Bianki i wszystkie jej zdjęcia z pobytu u Mony jej postępów oraz rehabilitacji. Zdjęcia znajdują się w moich postach ponieważ uzupełniłam tak, aby można było szybko je odszukac.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kochane ciotki Bianka zrobiła ogromne postępy ale mamy długi, 26 zabiegów jest niezapłaconych, prosimy o pomoc:(:(:([/FONT] [FONT=Century Gothic]Stan konta Bianki na 28.04.2010 wynosił - 536 zł[/FONT] [FONT=Century Gothic]wpłaty od 28. 04. 2010.[/FONT] [FONT=Arial]75 zł- bazarek książkowy Brysio[/FONT] [FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/183010-Świat-Książki-na-rehabilitacje-naszej-Bianki-bazarek-do-15.04.2010-godz.-22-00[/FONT] [FONT=Arial]10 zł Lara - 13.05[/FONT] [FONT=Arial]50 zł Izabela1234 i[/FONT] [FONT=Arial]30 zł carolinascotties z bazarku 12.06.2010[/FONT] [FONT=Arial]70 zł Monika z Katowic 17.06.2010[/FONT] [FONT=Arial]100 zł bazarek Brysio[/FONT] [FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/187429-Wielki-bazar!!-Nowe-maskotki.-Biżu-i-książki-do-30-czerwca[/FONT][FONT=Arial]!!![/FONT] [FONT=Arial]50 zł Brysio[/FONT] [FONT=Arial]53 zł bazarek [/FONT][FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/191118-Orginalne-ciuchy-i-zabawki-na-sparaliżowaną-Biankę-do-31-sierpnia[/FONT] [FONT=Arial]63 zł - bazarek [/FONT][FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/191141-Wszystkie-książki-od-5-zł-do-31-sierpnia-na-sparaliżowaną-Biankę[/FONT] [FONT=Arial]84 zł - Brysio[/FONT] razem to 585 zł więc saldo końcowe to + 49 zł dług za rehabilitacje został spłacony ale Mona podliczy kolejne wydatki od maja więc saldo znów wyniesie Wielki MINUS ;( Minus na dzień 17.10.2010 wynosi -770 zł Mona: "Otrzymałam dotychczas przelewy na łączna kwote 4578 zł. Poszło nam razem 5349,16 zł na na wydatki dotyczace wizyt u wet, zakup szelek i wózka,zastrzyki nivalin i milgamma,karma , zabiegi, srodki higieniczne, paliwo na dojazd, szczepienia. Jest to całe rozliczenie roczne. Wyszedł tylko minus 771,16 : kolejne wpłaty: Cajus JB 50 zł fona bazarek 236 zł Ninka1 100 zł milka74 -50 zł Rinuś -37 zł izabela1234 50 robaczek- 30 zł [FONT=Tahoma]Dominik W -50 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]Zofia G-15 zł[/FONT] [FONT=Tahoma]Bożena M-P -12 zł za szaliczek[/FONT] Cajus JB 30 obecnie jest Obecnie jest +201,78 zł !!! Dziękujemy;) [FONT=Tahoma]Na dzień [/FONT] banerki [FONT=Comic Sans MS]Przedstawiam młodą śliczną suńkę, która trafiła do naszego Gliwickiego schroniska z interwencji. Została potrącona przez samochód, w wyniku czego doszło do uszkodzenia tylnich łapek, które są sparaliżowane [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mamy szansę je uratować, psinka jeździ codziennie na lasery jednak to za mało, potrzebuje rehabilitacji i regularnych ćwiczeń. Psinka w takim stanie znajduje się juz 2 tygodnie, czas działa na jej niekorzyść, Błagamy o pomoc, nie może zostać w takim stanie do końca życia.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia to cudowny, młody, maleńki psiaczek, jest bardzo przytulaśna, ma wiele energii, próbuje biagac na swoich przednich łapkach powłócząc tylnimi. Bardzo garnie się do człowieka[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Barzo pragniemy zapisac psineczkę na rehabilitację do Katowic!! Potrzebujemy Waszej POMOCY!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Link do Filmiku[/FONT] Najnowszy filmik Bianki:) http://w948.wrzuta.pl/film/59rpeeGpJlW/mvi_7788 allegro cegiełkowe!! www.allegro.pl/show_item.php?item=812261013 Wielkie podziękowania dla wszystkich allegrowiczów za pomoc dla Bianusi !!! ogłoszenia;) prezent od ciotek z forum e-beagle Katowice/Gliwice Katowice: Mała sparaliżowana Bianka , zbieramy na rehabilitacje !!! • Ogłoszenia Szerlok.pl Katowice: Mała sparaliżowana Bianka , zbieramy na rehabilitacje !!! • Ogłoszenia Szerlok.pl katowice.cwirek.pl - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - bezpłatne ogłoszenia Mała sparaliżowana Bianka ,zbieramy na rehabilitację !!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - Gliwice - Zagubione - Znalezione Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!!, Gliwice, Śląskie Katowice, Śląskie: Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - TOP-Ogłoszenia.Net Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbier - katowiczak.pl Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - Zwierzęta i Rośliny > Psy > Mieszaniec > Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na reh Ogłoszenie nr 2713 - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Zagubione.pl - Portal rzeczy zagubionych...i nie tylko ! dodano: ogloszenia-24h - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na reh Ogłoszenia zgubiono - znaleziono - Ogłoszenia - Kategoria - Psy - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zgubiłem, Zgubiłam, Zgubiono - Biuro rzeczy znalezionych - Strona główna - Zgubione-Znalezione.Org Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Ogłoszenia. AleOkazja.pl Bezpłatne ogłoszenia http://www.dwukropek.pl Quote
majuska Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Co mówią weci? Jest szansa, że będzie chodzić? Jaka pomoc potrzebna, głównie finansowa...? Quote
iwona213 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 super Bryśka, musimy szybko działać żeby jaknajszybciej mała mogła zacząć rehabilitacje, dla niej czas to szansa na normalne życie... prosimy więc o wsparcie finansowe, 1 godz rehabilitacji kosztuje 30 zł, a godzin będzie napewno potrzebnych kilkanaście... potrzebujemy pomocy fundacji, która mogłaby zrobić allegro cegiełkowe.. Quote
Brysio Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Jest szansa na wyleczenie, potrzebna jest rehabilitacja, która mozna przeprowadzic w Katowicach u Pani Halinki. Ihabe obiecała, zabrac małą na czas rehabilitacji poniewaz mieszka w Katowicach i zna tą panią. Jeden zabieg kosztuje 30 zł juz po zniżce a minimalna liczba zabiegów to 10 Potrzebujemy głównie pomocy finansowej, ogłoszeń, banerków i wszelkiej tylko mozliwej;) Zdięcia z rehabilitacje dodane 11.10 2009 Oczywiście zdj z rehabilitacji Bianki i jej zabiegów : pole magnetyczne następny jest solux kolejne to lasery , Bianka miała także robione lasery na odleżyny , wraz ze smarowaniem odleżyn sudocremem ładnie sie zagoiły pozatym ma jeszcze ćwiczenia i masaże A teraz postępy naszej małej Bianki, sami zobaczcie:multi:, potrafi sama ustać już kilka sekund Quote
iwona213 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Iwonka mówiła że dla bezdomnych psiaków Pani Halinka daje zniżke na 30 zł za godzine. Quote
majuska Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No to macie ode mnie już na pierwszą godzinę, tylko numer konta poproszę, no i obiecuję mocno trzymać kciuki za niunię:kciuki: Quote
ketunia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witam tu siostra Ketuni-Asia. Chciałabym przekazać Suni 300 zł. Będzie na 10 zabiegów:). Pozdrawiam. Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ode mnie macie drugą godzinę..(to moze nie calkowicie ode mnie- od mojgo Anioła, ktory zlożył u mnie w depozycie "parę groszy" na najbardziej wg mnie potrzebujące pieski...myślę, że suni pomoc potrzebna na cito....wpłacę 30 zl- poprosze o numer konta....:lol: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ketunia napisał(a):Witam tu siostra Ketuni-Asia. Chciałabym przekazać Suni 300 zł. Będzie na 10 zabiegów:). Pozdrawiam. Ketunia..TY Aniele...Ty to jak karetka pogotowia- zwarta i gotowa do pomocy 24 godz na dobe...bardzo dziękujemy:loveu::loveu:Kochane dziewczyny- macie wiec juz na 12 godz rehabilitacji- zapisujcie malutka szybciutko niech juz ma te masaze....i oby wyzdrowiala....:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gonia66 napisał(a):Ketunia..TY Aniele...Ty to jak karetka pogotowia- zwarta i gotowa do pomocy 24 godz na dobe...bardzo dziękujemy:loveu::loveu:Kochane dziewczyny- macie wiec juz na 12 godz rehabilitacji- zapisujcie malutka szybciutko niech juz ma te masaze....i oby wyzdrowiala....:loveu::loveu::loveu: To moja Siostrzyczka tak szaleje :) A co do malutkiej to na pewno wyzdrowieje. Nie ma wyjścia:) Quote
Brysio Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 O matko dziewczyny jestescie cudowne dziękujemy z całego serca:loveu::loveu::loveu: nie wiem, co jeszcze moge powiedziec :multi::multi::multi: Bianka w Dt u Mony Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ketunia napisał(a):To moja Siostrzyczka tak szaleje :) A co do malutkiej to na pewno wyzdrowieje. Nie ma wyjścia:) NO ale Siostra i TY to jedna krew i juz mi nie mow, ze to nie za Twoja sprawką sie tak dzieje...ciekawe kto "zaraził" siostre dogomanią????:p:p:loveu:Ale tak czy siak- dla siostrzyczki wielkie caluski i podziekowania Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Brysio napisał(a):O matko dziewczyny jestescie cudowne dziękujemy z całego serca:loveu::loveu::loveu: nie wiem, co jeszcze moge powiedziec :multi::multi::multi: Brysiu..nic nie mow tyolko szykuj transport na rehabilitacje i aparat cobys nam fotki zdrowej Malenkiej podsylala kazdego dnia:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gonia66 napisał(a):NO ale Siostra i TY to jedna krew i juz mi nie mow, ze to nie za Twoja sprawką sie tak dzieje...ciekawe kto "zaraził" siostre dogomanią????:p:p:loveu:Ale tak czy siak- dla siostrzyczki wielkie caluski i podziekowania Nie miała wyjścia. "Musiała" sie zarazić:) Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ketunia napisał(a):Nie miała wyjścia. "Musiała" sie zarazić:) Heheheh....no tak w to nie watpie...dogomania to choroba zakaźna i nieuleczalna w dodatku...i o maly wlos a bdzie pandemia:loveu::loveu: Quote
Brysio Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 jesli chodzi o nowe zdjęcia w trakcie rehabilitacji to juz musimy się usmiechnąc do ihabe ponioewaz u niej suńka będzie mieszkała na czas rehabilitacji Pani Tereska cos mi mówiła, ze ma taki podręcznik instrukcję jak potem masowac i kontynuowac leczenie w domu więc juz po zabiegach będziemy mogły same jakos pomagac;) zdjęcia z postępów Bianki na rehabilitacji Quote
majuska Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No to nie ma innej opcji, sunia musi wyzdrowieć mając takie kochane ciotki wokół siebie, wymiziajcie ją tam ode mnie;) Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Brysio napisał(a):jesli chodzi o nowe zdjęcia w trakcie rehabilitacji to juz musimy się usmiechnąc do ihabe ponioewaz u niej suńka będzie mieszkała na czas rehabilitacji Pani Tereska cos mi mówiła, ze ma taki podręcznik instrukcję jak potem masowac i kontynuowac leczenie w domu więc juz po zabiegach będziemy mogły same jakos pomagac;) Naprawde u Ihabe?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to cuuuuuuuudnie:multi::multi::multi::multi:a no to na pewno bedzie zdrowa maleńka..a ma imię...???:oops: Quote
iwona213 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 cioteczki dziękujemy :loveu: kolejna bardzo wazna sprawa, Ihabe zabierze małą na czas rehabilitacji do siebie - żeby ograniczyć koszty dojazdu, ale nieda rady codziennie spędzać z nią 1.5 godz w gabinecie, czy jest ktoś z okolic Katowic kto mógłby pomóc?? No i najważniejsze po wszystkich zabiegach malenstwo wróci do schroniska, więc mamy jakieś 2 tyg aby znaleźć jej dt, zeby jednak do schronu wracać nie musiała... :roll: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 iwona213 napisał(a):cioteczki dziękujemy :loveu: kolejna bardzo wazna sprawa, Ihabe zabierze małą na czas rehabilitacji do siebie - żeby ograniczyć koszty dojazdu, ale nieda rady codziennie spędzać z nią 1.5 godz w gabinecie, czy jest ktoś z okolic Katowic kto mógłby pomóc?? No i najważniejsze po wszystkich zabiegach malenstwo wróci do schroniska, więc mamy jakieś 2 tyg aby znaleźć jej dt, zeby jednak do schronu wracać nie musiała... :roll: Nawet nie wyobrazam sobie powrotu malej do schronu....nie ma takiej opcji...:roll: Quote
ihabe Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jestem kochani.:loveu: Jestem po wstępnej rozmowie z mężem:evil_lol: Moje serce jest z sunią, jego zresztą też ale my już przeszliśmy przez dwie rehabilitacje psiaków: maleńkiej Lilu i Frelci i dać DT to najmniejszy problem, dojazd do pani Halinki 10 min ale sam zabieg to około 1,5 h i wiemy jak bardzo to nas obciążało zwłaszcza jeśli to musi być dzień po dniu. Nie damy rade, mamy szkolenie naszych psiaków w Gliwicach. Jeśli ktoś nam pomoże, ze możemy zawieźć sunię a ktoś z nia tam zostanie to damy radę, gdyż Piotruś zawiezie, potem jedzie do Gliwic a ja zabieram małą po zabiegu....... Mam pomysł na imię....... co powiecie na Biankę?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts