Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Na pierwszych 5 stronach jest historia Bianki i wszystkie jej zdjęcia z pobytu u Mony jej postępów oraz rehabilitacji. Zdjęcia znajdują się w moich postach ponieważ uzupełniłam tak, aby można było szybko je odszukac.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kochane ciotki Bianka zrobiła ogromne postępy ale mamy długi, 26 zabiegów jest niezapłaconych, prosimy o pomoc:(:(:([/FONT]

[FONT=Century Gothic]Stan konta Bianki na 28.04.2010 wynosił - 536 zł[/FONT]

[FONT=Century Gothic]wpłaty od 28. 04. 2010.[/FONT]

[FONT=Arial]75 zł- bazarek książkowy Brysio[/FONT]
[FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/183010-Świat-Książki-na-rehabilitacje-naszej-Bianki-bazarek-do-15.04.2010-godz.-22-00[/FONT]

[FONT=Arial]10 zł Lara - 13.05[/FONT]
[FONT=Arial]50 zł Izabela1234 i[/FONT]
[FONT=Arial]30 zł carolinascotties z bazarku 12.06.2010[/FONT]
[FONT=Arial]70 zł Monika z Katowic 17.06.2010[/FONT]
[FONT=Arial]100 zł bazarek Brysio[/FONT]
[FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/187429-Wielki-bazar!!-Nowe-maskotki.-Biżu-i-książki-do-30-czerwca[/FONT][FONT=Arial]!!![/FONT]
[FONT=Arial]50 zł Brysio[/FONT]
[FONT=Arial]53 zł bazarek [/FONT][FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/191118-Orginalne-ciuchy-i-zabawki-na-sparaliżowaną-Biankę-do-31-sierpnia[/FONT]
[FONT=Arial]63 zł - bazarek [/FONT][FONT=Arial]www.dogomania.pl/threads/191141-Wszystkie-książki-od-5-zł-do-31-sierpnia-na-sparaliżowaną-Biankę[/FONT]
[FONT=Arial]84 zł - Brysio[/FONT]

razem to 585 zł więc saldo końcowe to + 49 zł

dług za rehabilitacje został spłacony ale Mona podliczy kolejne wydatki od maja więc saldo znów wyniesie Wielki MINUS ;(

Minus na dzień 17.10.2010 wynosi -770 zł

Mona:
"Otrzymałam dotychczas przelewy na łączna kwote 4578 zł.
Poszło nam razem 5349,16 zł na na wydatki dotyczace wizyt u wet, zakup szelek i wózka,zastrzyki nivalin i milgamma,karma , zabiegi, srodki higieniczne, paliwo na dojazd, szczepienia. Jest to całe rozliczenie roczne.
Wyszedł tylko minus 771,16 :

kolejne wpłaty:

Cajus JB 50 zł
fona bazarek 236 zł
Ninka1 100 zł
milka74 -50 zł
Rinuś -37 zł
izabela1234 50
robaczek- 30 zł
[FONT=Tahoma]Dominik W -50 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Zofia G-15 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bożena M-P -12 zł za szaliczek[/FONT]
Cajus JB 30

obecnie jest Obecnie jest +201,78 zł !!!

Dziękujemy;)

[FONT=Tahoma]Na dzień [/FONT]

banerki

[FONT=Comic Sans MS]Przedstawiam młodą śliczną suńkę, która trafiła do naszego Gliwickiego schroniska z interwencji. Została potrącona przez samochód, w wyniku czego doszło do uszkodzenia tylnich łapek, które są sparaliżowane [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mamy szansę je uratować, psinka jeździ codziennie na lasery jednak to za mało, potrzebuje rehabilitacji i regularnych ćwiczeń. Psinka w takim stanie znajduje się juz 2 tygodnie, czas działa na jej niekorzyść, Błagamy o pomoc, nie może zostać w takim stanie do końca życia.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Sunia to cudowny, młody, maleńki psiaczek, jest bardzo przytulaśna, ma wiele energii, próbuje biagac na swoich przednich łapkach powłócząc tylnimi. Bardzo garnie się do człowieka[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Barzo pragniemy zapisac psineczkę na rehabilitację do Katowic!! Potrzebujemy Waszej POMOCY!!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Link do Filmiku[/FONT]

allegro cegiełkowe!!

www.allegro.pl/show_item.php?item=812261013

Wielkie podziękowania dla wszystkich allegrowiczów za pomoc dla Bianusi !!!

ogłoszenia;) prezent od ciotek z forum e-beagle

Katowice/Gliwice
Katowice: Mała sparaliżowana Bianka , zbieramy na rehabilitacje !!! • Ogłoszenia Szerlok.pl
Katowice: Mała sparaliżowana Bianka , zbieramy na rehabilitacje !!! • Ogłoszenia Szerlok.pl
katowice.cwirek.pl - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - bezpłatne ogłoszenia
Mała sparaliżowana Bianka ,zbieramy na rehabilitację !!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice
Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - Gliwice - Zagubione - Znalezione
Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!!, Gliwice, Śląskie
Katowice, Śląskie: Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - TOP-Ogłoszenia.Net
Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbier - katowiczak.pl
Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - Zwierzęta i Rośliny > Psy > Mieszaniec >

Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na reh
Ogłoszenie nr 2713 - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl
Zagubione.pl - Portal rzeczy zagubionych...i nie tylko !

dodano:
ogloszenia-24h - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na reh

Ogłoszenia zgubiono - znaleziono - Ogłoszenia - Kategoria - Psy - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!!

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Ogłoszenia - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!!

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Zgubiłem, Zgubiłam, Zgubiono - Biuro rzeczy znalezionych - Strona główna - Zgubione-Znalezione.Org
Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.
Ogłoszenia. AleOkazja.pl
Bezpłatne ogłoszenia
http://www.dwukropek.pl

Posted

super Bryśka, musimy szybko działać żeby jaknajszybciej mała mogła zacząć rehabilitacje, dla niej czas to szansa na normalne życie... prosimy więc o wsparcie finansowe, 1 godz rehabilitacji kosztuje 30 zł, a godzin będzie napewno potrzebnych kilkanaście...

potrzebujemy pomocy fundacji, która mogłaby zrobić allegro cegiełkowe..

Posted

Jest szansa na wyleczenie, potrzebna jest rehabilitacja, która mozna przeprowadzic w Katowicach u Pani Halinki. Ihabe obiecała, zabrac małą na czas rehabilitacji poniewaz mieszka w Katowicach i zna tą panią. Jeden zabieg kosztuje 30 zł juz po zniżce a minimalna liczba zabiegów to 10

Potrzebujemy głównie pomocy finansowej, ogłoszeń, banerków i wszelkiej tylko mozliwej;)

Zdięcia z rehabilitacje dodane 11.10 2009

Oczywiście zdj z rehabilitacji Bianki i jej zabiegów :
pole magnetyczne

następny jest solux

kolejne to lasery , Bianka miała także robione lasery na odleżyny , wraz ze smarowaniem odleżyn sudocremem ładnie sie zagoiły

pozatym ma jeszcze ćwiczenia i masaże
A teraz postępy naszej małej Bianki, sami zobaczcie:multi:, potrafi sama ustać już kilka sekund

Posted

Ode mnie macie drugą godzinę..(to moze nie calkowicie ode mnie- od mojgo Anioła, ktory zlożył u mnie w depozycie "parę groszy" na najbardziej wg mnie potrzebujące pieski...myślę, że suni pomoc potrzebna na cito....wpłacę 30 zl- poprosze o numer konta....:lol:

Posted

ketunia napisał(a):
Witam tu siostra Ketuni-Asia. Chciałabym przekazać Suni 300 zł. Będzie na 10 zabiegów:). Pozdrawiam.

Ketunia..TY Aniele...Ty to jak karetka pogotowia- zwarta i gotowa do pomocy 24 godz na dobe...bardzo dziękujemy:loveu::loveu:Kochane dziewczyny- macie wiec juz na 12 godz rehabilitacji- zapisujcie malutka szybciutko niech juz ma te masaze....i oby wyzdrowiala....:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ketunia..TY Aniele...Ty to jak karetka pogotowia- zwarta i gotowa do pomocy 24 godz na dobe...bardzo dziękujemy:loveu::loveu:Kochane dziewczyny- macie wiec juz na 12 godz rehabilitacji- zapisujcie malutka szybciutko niech juz ma te masaze....i oby wyzdrowiala....:loveu::loveu::loveu:

To moja Siostrzyczka tak szaleje :)
A co do malutkiej to na pewno wyzdrowieje. Nie ma wyjścia:)

Posted

O matko dziewczyny jestescie cudowne dziękujemy z całego serca:loveu::loveu::loveu:

nie wiem, co jeszcze moge powiedziec :multi::multi::multi:

Bianka w Dt u Mony

Posted

ketunia napisał(a):
To moja Siostrzyczka tak szaleje :)
A co do malutkiej to na pewno wyzdrowieje. Nie ma wyjścia:)

NO ale Siostra i TY to jedna krew i juz mi nie mow, ze to nie za Twoja sprawką sie tak dzieje...ciekawe kto "zaraził" siostre dogomanią????:p:p:loveu:Ale tak czy siak- dla siostrzyczki wielkie caluski i podziekowania

Posted

Brysio napisał(a):
O matko dziewczyny jestescie cudowne dziękujemy z całego serca:loveu::loveu::loveu:

nie wiem, co jeszcze moge powiedziec :multi::multi::multi:

Brysiu..nic nie mow tyolko szykuj transport na rehabilitacje i aparat cobys nam fotki zdrowej Malenkiej podsylala kazdego dnia:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
NO ale Siostra i TY to jedna krew i juz mi nie mow, ze to nie za Twoja sprawką sie tak dzieje...ciekawe kto "zaraził" siostre dogomanią????:p:p:loveu:Ale tak czy siak- dla siostrzyczki wielkie caluski i podziekowania

Nie miała wyjścia. "Musiała" sie zarazić:)

Posted

ketunia napisał(a):
Nie miała wyjścia. "Musiała" sie zarazić:)

Heheheh....no tak w to nie watpie...dogomania to choroba zakaźna i nieuleczalna w dodatku...i o maly wlos a bdzie pandemia:loveu::loveu:

Posted

jesli chodzi o nowe zdjęcia w trakcie rehabilitacji to juz musimy się usmiechnąc do ihabe ponioewaz u niej suńka będzie mieszkała na czas rehabilitacji

Pani Tereska cos mi mówiła, ze ma taki podręcznik instrukcję jak potem masowac i kontynuowac leczenie w domu więc juz po zabiegach będziemy mogły same jakos pomagac;)

zdjęcia z postępów Bianki na rehabilitacji

Posted

Brysio napisał(a):
jesli chodzi o nowe zdjęcia w trakcie rehabilitacji to juz musimy się usmiechnąc do ihabe ponioewaz u niej suńka będzie mieszkała na czas rehabilitacji

Pani Tereska cos mi mówiła, ze ma taki podręcznik instrukcję jak potem masowac i kontynuowac leczenie w domu więc juz po zabiegach będziemy mogły same jakos pomagac;)

Naprawde u Ihabe?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to cuuuuuuuudnie:multi::multi::multi::multi:a no to na pewno bedzie zdrowa maleńka..a ma imię...???:oops:

Posted

cioteczki dziękujemy :loveu:

kolejna bardzo wazna sprawa, Ihabe zabierze małą na czas rehabilitacji do siebie - żeby ograniczyć koszty dojazdu, ale nieda rady codziennie spędzać z nią 1.5 godz w gabinecie, czy jest ktoś z okolic Katowic kto mógłby pomóc?? No i najważniejsze po wszystkich zabiegach malenstwo wróci do schroniska, więc mamy jakieś 2 tyg aby znaleźć jej dt, zeby jednak do schronu wracać nie musiała... :roll:

Posted

iwona213 napisał(a):
cioteczki dziękujemy :loveu:

kolejna bardzo wazna sprawa, Ihabe zabierze małą na czas rehabilitacji do siebie - żeby ograniczyć koszty dojazdu, ale nieda rady codziennie spędzać z nią 1.5 godz w gabinecie, czy jest ktoś z okolic Katowic kto mógłby pomóc?? No i najważniejsze po wszystkich zabiegach malenstwo wróci do schroniska, więc mamy jakieś 2 tyg aby znaleźć jej dt, zeby jednak do schronu wracać nie musiała... :roll:

Nawet nie wyobrazam sobie powrotu malej do schronu....nie ma takiej opcji...:roll:

Posted

Jestem kochani.:loveu:

Jestem po wstępnej rozmowie z mężem:evil_lol: Moje serce jest z sunią, jego zresztą też ale my już przeszliśmy przez dwie rehabilitacje psiaków: maleńkiej Lilu i Frelci i dać DT to najmniejszy problem, dojazd do pani Halinki 10 min ale sam zabieg to około 1,5 h i wiemy jak bardzo to nas obciążało zwłaszcza jeśli to musi być dzień po dniu. Nie damy rade, mamy szkolenie naszych psiaków w Gliwicach. Jeśli ktoś nam pomoże, ze możemy zawieźć sunię a ktoś z nia tam zostanie to damy radę, gdyż Piotruś zawiezie, potem jedzie do Gliwic a ja zabieram małą po zabiegu.......

Mam pomysł na imię....... co powiecie na Biankę?:loveu::loveu::loveu::loveu: