Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 napisałam do koss z prośbą o tekst, będę potrzebowała jeszcze jakies nowe zdjęcia, muszą byc dramatyczne, zeby to ludzi uderzyło Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to pięknie. Ja nie wiem co powiedzieć. Od rana byłam w pracy, teraz dotarłam do domu, a tu takie wieści.. Ja tak jak deklarowałam, wpłacam w poniedziałek 50 PLN. Na poczcie. Więc dojdzie we wtorek lub środę. Brysio - poproszę o numer konta! Jutro wystawiam bazarek. Czy wpłaty za fanty też mogą być przelewane na Twoje konto? Jeżeli tak, poprosilabym Cie potem o przekazywanie informacji kto ewentualnie wpłacił, może tak być? Płakać mi się chce... Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 kurcze własnie boje sie, ze sie pogubie, mam na koncie pieniązki stivka bianki bazarek i jeszcze allegro bedzie, wole lepiej abys potem całosc przesłała:oops: kurcze dzis był straszny dzien, myslalam, ze mnie rozsadzi, az w pracy puscily mi nerwy i sie poryczalam a kolezanki zamiast rejestrowac bezrobotnych to jeszcze musiały sie mną zajmowac:oops::oops: Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Brysio, nie dziwię Ci się... A co do konta.. Ja nie mam :oops:, więc jeżeli wystawię bazarek, to na jakie konto mogę zbierać? Edit: Mam konto męża, ale nie mam konta z dostępem do internetu..Nie mam jak sprawdzić kiedy ktoś wplaci. A przelewy robię na poczcie... Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 matko nie wiem czy sobie poradze z taką kasą i całym rozliczeniem, moze ktos udostępni konto? poczekamy zobaczymy jak nie to najwyzej zrobimy na moje Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 zrobiłam dla Bianki mały bazarek zapraszamy:) rozsyłajcie gdzie się da;) www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13449973#post13449973 Quote
lukredo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tak ogłoszenia dla małej robia Mrówki z forum beagle Katowice/Gliwice Katowice: Mała sparaliżowana Bianka , zbieramy na rehabilitacje !!! • Ogłoszenia Szerlok.pl Katowice: Mała sparaliżowana Bianka , zbieramy na rehabilitacje !!! • Ogłoszenia Szerlok.pl katowice.cwirek.pl - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - bezpłatne ogłoszenia Mała sparaliżowana Bianka ,zbieramy na rehabilitację !!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - Gliwice - Zagubione - Znalezione Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!!, Gliwice, Śląskie Katowice, Śląskie: Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - TOP-Ogłoszenia.Net Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbier - katowiczak.pl Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - Zwierzęta i Rośliny > Psy > Mieszaniec > Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na reh Ogłoszenie nr 2713 - Mała sparaliżowana Bianka ma szanse chodzić, zbieramy na rehabilitacje !!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Zagubione.pl - Portal rzeczy zagubionych...i nie tylko ! Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pięknie dziękujemy Lukredo!!! A ja ponawiam pytanie.. Czy ktoś udostępni konto jeżeli zrobię bazarek?:oops: Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cieszę się bardzo, że sunia zostaje u Mony :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dziękujemy pięknie!!!!:loveu::loveu::loveu: hehe dzis się zarejestrowałam na forum hehe jako Kleofas:D:D:eviltong: ******************/viewtopic.php?p=278306 Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kochani Mona , która ma serce większe niż Spodek w Katowicach, zaproponowała, ze w nastepny tydzień jeszcze moze zostawic Bianeczkę u siebie i jeździć na rehab, tj do 13 listopada. Potem nie wiadomo na 100% co się stanie. Szukamy klatki kenelowej dla małej aby mogła zostawać w niej. Ale wolałabym aby o tym wszystkim napisała sama Mona, gdyz Ona jest tym aniołem stróżem Bianeczki na chwilę obecną:loveu::loveu::loveu: Jesli chodzi o roliczenie: [FONT=Arial]rozliczenie:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]3.11.2009 wpływ 540 zł od Brysio[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]wydatki:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]28.10. podkłady 2 opakowania: 13.80[/FONT] [FONT=Arial] Sudokrem: 18.70[/FONT] [FONT=Arial]30.10 pieluszki 25.95[/FONT] [FONT=Arial] podkłady 4 opakowania 31.20[/FONT] [FONT=Arial]5.11 podkłady 3 opakowania 17.70[/FONT] [FONT=Arial] Bella baby 4.28[/FONT] [FONT=Arial] 6x puszka Royal 66.00[/FONT] [FONT=Arial] 3x Royal saszetka 24.00[/FONT] [FONT=Arial]================================[/FONT] [FONT=Arial]razem: 201,63[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Mona wydatki:[/FONT] [FONT=Arial]4.11. wizyta wet: 80 zł[/FONT] [FONT=Arial]5.11 leki: 124 zł[/FONT] [FONT=Arial]5.11 wet zastrzyki 31 zł[/FONT] [FONT=Arial]=========================[/FONT] [FONT=Arial]razem: 235 zł[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]5.11. Rehab: 300 zł[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]razem wydatki: 201,63+235+300=736,63[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]540-736,63= [SIZE=4]minus 196,63 zł stan na 5.11.2009[/FONT] Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ojej ojej , juz przelewam pieniązki, ktore dzis wpłynęły!!! 150 zł Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 hmmm czyli do 13 mała jest bezpieczna;) czy mamy szukac innegpo DT w takim razie? musimy wiedziec wczesniej Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ok w takim razie czekamy na wiesci i na zdięcia do allegro;) znacie kogos kto potrafi pisac jakies fajne teksty? nie wiem czy koss znajdzie czas Quote
_Mona Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam Bianka może zostać u mnie w DT tylko do 13.11, przez ten trzeci tydzień ja będę jeździła z nią na rehabilitacje...... jednak od 16.11 muszę wracać do pracy i sytuacja Bianki się całkowicie zmienia...:-( Cioteczki pilnie szukajcie DT na dalszą rehabilitacje bo czas szybko zleci :-( lub osoby, która będzie woziła Biankę i spędzała dziennie z nią 1,5 godz na zabiegach, a także środków finansowych na dalsze zabiegi, leki, karme,środki higieniczne ihabe- koszty Bianki na które przekaże Ci faktury: 80 zł za wizytę u ortopedy + leki nivalin, milgamma,depedin 123,46 zł za leki wykupione w aptece na dalsze leczenie tj nivalin i milgamma 31 zł za depedin wraz z podaniem tych 3 leków w zastrzykach Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 napisałam do 3 petsiterów, zobaczymy... Quote
_Mona Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Odpowiadam na pytania, jakie pojawiły się na wątku Bianeczki.... Bianka jest u mnie w DT. Pani rehabilitantka widzi szansę na odzyskanie sprawności Bianki. Lek wet ortopeda ocenił ,że musi mieć ok 30 zabiegów + leki nivalin, milgamma, depedin. Dziś Bianka skończyła 9 zabieg. Bianka akceptuje inne psy , sama mam w domu 3 swoje. Na koty reaguje pozytywnie, w schronisku z nimi siedziała w jednym pomieszczeniu. Na zabiegi jeździmy od poniedziałku do piątku bez weekendów miedzy godz 16 a 18. Na zabiegach trzeba siedzieć z Bianką 1,5 g. Padła propozycja hoteliku, kliniki, petsittera...tylko kto będzie ją tak codziennie woził? Co do DT u Klaudii ...jeżeli rodzina się zgodzi na DT to kto? będzie woził sunie na rehabilitacje? Bianka nie ma nic zapewnionego po rehabilitacji, szukamy DS/DT Quote
_Mona Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Brysiu odebrałam Bianke ze schronu na podstawie umowy-zobowiązania na czas rehabilitacji jako DT. Potrzebujemy dla Bianki takiego DT, który będzie mógł się nią zająć na czas rehabilitacji, a także opieki dotyczącej czynności fiziologicznych. Bądż osoby która pomoże DT w rehabilitacji. Bianka ma porażone zwieracze, ciągle trzeba zmieniać pampersy i wkłady. Potrzebne bazarki, allegro cegiełkowe... Quote
Magnesiatko Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mona... nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jeżeli cos nie tak to proszę popraw mnie. Jest szansa później na DT u Klaudii, ale jest problem z dojazdami na rehabilitacje? Gdzie mniej więcej Klaudia mieszka? Quote
Brysio Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ale przeciez zgłosiło się pare osób ktore będą z sunią jezdziły na rehab tak?;) więc musimy znalesc Dt, ktore zajmnie się sparalizowaną sunią przez niedługi czas Quote
Brysio Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Mona czy mogę prosic o zdięcia Bianki jakis? chcę zdrobic allegro cegiełkowe, dzis koncze o 18 zajecia wiec myslę ze wieczorem cos by,m wyskrobała. Ty lko te zdięcia muszą byc takie dpsadne wiesz... zeby było widac kalectwo:-( Quote
koss Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Brysio napisał(a):ok w takim razie czekamy na wiesci i na zdięcia do allegro;) znacie kogos kto potrafi pisac jakies fajne teksty? nie wiem czy koss znajdzie czas Dla CIEBIE i KAZDEGO psa- zawsze. :p Jutro ( ale pózno ) bedzię tekst . Pozdrwiam . Sunia szczypie w serce Quote
Brysio Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 dziękujemy ciotkom z e- beagle za kolejne ogłoszenia:loveu::loveu: i za 2 bazarki;) www.******************/viewtopic.php?t=7624 www.******************/viewtopic.php?p=278357#278357 sluchajcie ja tez mam naszyjnik do sprzedania na psy ze Svarovskiego, tylko, ze on jest bardzo duzo wart;/ wiele razy próbowałam go wystawiac ale nic z tego, nie wiem w jaki sposób bym go mogła sprzedac ale on był wart okoł 700 zł i ponizej 350 400 nie chce go sprzedac poniewaz otrzymałam go od kolezanki z takim warunkiem Quote
Recommended Posts