Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to pięknie.
Ja nie wiem co powiedzieć.
Od rana byłam w pracy, teraz dotarłam do domu, a tu takie wieści..
Ja tak jak deklarowałam, wpłacam w poniedziałek 50 PLN.
Na poczcie. Więc dojdzie we wtorek lub środę.
Brysio - poproszę o numer konta!

Jutro wystawiam bazarek.
Czy wpłaty za fanty też mogą być przelewane na Twoje konto?
Jeżeli tak, poprosilabym Cie potem o przekazywanie informacji kto ewentualnie wpłacił, może tak być?

Płakać mi się chce...

Posted

kurcze własnie boje sie, ze sie pogubie, mam na koncie pieniązki stivka bianki bazarek i jeszcze allegro bedzie, wole lepiej abys potem całosc przesłała:oops:

kurcze dzis był straszny dzien, myslalam, ze mnie rozsadzi, az w pracy puscily mi nerwy i sie poryczalam a kolezanki zamiast rejestrowac bezrobotnych to jeszcze musiały sie mną zajmowac:oops::oops:

Posted

Brysio, nie dziwię Ci się...

A co do konta..
Ja nie mam :oops:, więc jeżeli wystawię bazarek, to na jakie konto mogę zbierać?

Edit: Mam konto męża, ale nie mam konta z dostępem do internetu..Nie mam jak sprawdzić kiedy ktoś wplaci.
A przelewy robię na poczcie...

Posted

Kochani
Mona , która ma serce większe niż Spodek w Katowicach, zaproponowała, ze w nastepny tydzień jeszcze moze zostawic Bianeczkę u siebie i jeździć na rehab, tj do 13 listopada. Potem nie wiadomo na 100% co się stanie. Szukamy klatki kenelowej dla małej aby mogła zostawać w niej. Ale wolałabym aby o tym wszystkim napisała sama Mona, gdyz Ona jest tym aniołem stróżem Bianeczki na chwilę obecną:loveu::loveu::loveu:

Jesli chodzi o roliczenie:

[FONT=Arial]rozliczenie:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]3.11.2009 wpływ 540 zł od Brysio[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=4]wydatki:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]28.10. podkłady 2 opakowania: 13.80[/FONT]

[FONT=Arial] Sudokrem: 18.70[/FONT]

[FONT=Arial]30.10 pieluszki 25.95[/FONT]

[FONT=Arial] podkłady 4 opakowania 31.20[/FONT]

[FONT=Arial]5.11 podkłady 3 opakowania 17.70[/FONT]

[FONT=Arial] Bella baby 4.28[/FONT]

[FONT=Arial] 6x puszka Royal 66.00[/FONT]

[FONT=Arial] 3x Royal saszetka 24.00[/FONT]

[FONT=Arial]================================[/FONT]

[FONT=Arial]razem: 201,63[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Mona wydatki:[/FONT]

[FONT=Arial]4.11. wizyta wet: 80 zł[/FONT]

[FONT=Arial]5.11 leki: 124 zł[/FONT]

[FONT=Arial]5.11 wet zastrzyki 31 zł[/FONT]

[FONT=Arial]=========================[/FONT]

[FONT=Arial]razem: 235 zł[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]5.11. Rehab: 300 zł[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]razem wydatki: 201,63+235+300=736,63[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]540-736,63= [SIZE=4]minus 196,63 zł stan na 5.11.2009[/FONT]

Posted

Witam
Bianka może zostać u mnie w DT tylko do 13.11, przez ten trzeci tydzień ja będę jeździła z nią na rehabilitacje......
jednak od 16.11 muszę wracać do pracy i sytuacja Bianki się całkowicie zmienia...:-(

Cioteczki pilnie szukajcie DT na dalszą rehabilitacje bo czas szybko zleci :-( lub osoby, która będzie woziła Biankę i spędzała dziennie z nią 1,5 godz na zabiegach, a także środków finansowych na dalsze zabiegi, leki, karme,środki higieniczne

ihabe- koszty Bianki na które przekaże Ci faktury:
80 zł za wizytę u ortopedy + leki nivalin, milgamma,depedin
123,46 zł za leki wykupione w aptece na dalsze leczenie tj nivalin i milgamma
31 zł za depedin wraz z podaniem tych 3 leków w zastrzykach

Posted

Odpowiadam na pytania, jakie pojawiły się na wątku Bianeczki....
Bianka jest u mnie w DT.
Pani rehabilitantka widzi szansę na odzyskanie sprawności Bianki. Lek wet ortopeda ocenił ,że musi mieć ok 30 zabiegów + leki nivalin, milgamma, depedin. Dziś Bianka skończyła 9 zabieg. Bianka akceptuje inne psy , sama mam w domu 3 swoje. Na koty reaguje pozytywnie, w schronisku z nimi siedziała w jednym pomieszczeniu. Na zabiegi jeździmy od poniedziałku do piątku bez weekendów miedzy godz 16 a 18. Na zabiegach trzeba siedzieć z Bianką 1,5 g. Padła propozycja hoteliku, kliniki, petsittera...tylko kto będzie ją tak codziennie woził? Co do DT u Klaudii ...jeżeli rodzina się zgodzi na DT to kto? będzie woził sunie na rehabilitacje? Bianka nie ma nic zapewnionego po rehabilitacji, szukamy DS/DT

Posted

Brysiu odebrałam Bianke ze schronu na podstawie umowy-zobowiązania na czas rehabilitacji jako DT.
Potrzebujemy dla Bianki takiego DT, który będzie mógł się nią zająć na czas rehabilitacji,
a także opieki dotyczącej czynności fiziologicznych. Bądż osoby która pomoże DT w rehabilitacji. Bianka ma porażone zwieracze, ciągle trzeba zmieniać pampersy i wkłady.
Potrzebne bazarki, allegro cegiełkowe...

Posted

Mona... nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jeżeli cos nie tak to proszę popraw mnie. Jest szansa później na DT u Klaudii, ale jest problem z dojazdami na rehabilitacje? Gdzie mniej więcej Klaudia mieszka?

Posted

ale przeciez zgłosiło się pare osób ktore będą z sunią jezdziły na rehab tak?;)
więc musimy znalesc Dt, ktore zajmnie się sparalizowaną sunią przez niedługi czas

Posted

Mona czy mogę prosic o zdięcia Bianki jakis? chcę zdrobic allegro cegiełkowe, dzis koncze o 18 zajecia wiec myslę ze wieczorem cos by,m wyskrobała. Ty lko te zdięcia muszą byc takie dpsadne wiesz... zeby było widac kalectwo:-(

Posted

Brysio napisał(a):
ok w takim razie czekamy na wiesci i na zdięcia do allegro;)

znacie kogos kto potrafi pisac jakies fajne teksty? nie wiem czy koss znajdzie czas

Dla CIEBIE i KAZDEGO psa- zawsze. :p
Jutro ( ale pózno ) bedzię tekst .
Pozdrwiam .
Sunia szczypie w serce

Posted

dziękujemy ciotkom z e- beagle za kolejne ogłoszenia:loveu::loveu:

i za 2 bazarki;)

www.******************/viewtopic.php?t=7624

www.******************/viewtopic.php?p=278357#278357

sluchajcie ja tez mam naszyjnik do sprzedania na psy ze Svarovskiego, tylko, ze on jest bardzo duzo wart;/ wiele razy próbowałam go wystawiac ale nic z tego, nie wiem w jaki sposób bym go mogła sprzedac ale on był wart okoł 700 zł i ponizej 350 400 nie chce go sprzedac poniewaz otrzymałam go od kolezanki z takim warunkiem