Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CIOTECZKI KOCHANE,
Trzeba koniecznie zdobyć dla Bianki taki lekki dostosowany do jej wymiarów wózeczek wspomagający rehabilitacje . Sama będzie się rehabilitować próbując poruszać,, a wiecie że jest bardzo aktywna, bo biegała po schronisku powłócząc biedne nóżynki.Będzie to miała ułatwionei takie bieganko będzie działalo na jej korzyśC. Nie jest to żadna forma inwalidzkiego wehikułu ale sprzęt rehabilitacyjny wspomagający wszelkie inne nasze wysiłki. Trzeba koniecznie Biankę przy następnej rehabilitacji JUTRO wymierzyć fachowo w calach, . Zrobi to super pani Halinka. Narazie szukam wózia albo kogoś kto to też fachowo zrobi na nasze zamówienie. Koszt obojętnie jaki był, nie jest stracony, bo evidentnie pomoże, a wózio może się przydać innym potrzebującym psikom, bo niestety takie wypadki są częste.

TRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ NAD STWORZENIEM JAKIEGOŚ WĄTKU NA DOGO GDZIE BYŁBY TAKI "BANK" UDOSTĘPNIAJACY WYKORZYSTANY JUŻ SPRZĘT INNYM W NAGŁEJ POTRZEBIE, BO CZASEM CZAS JEST DECYDUJĄCY NO I NIE ZAWSZE NAJWIĘKSZE NAWET GRUPY CUDOWNYCH WOLONTARIUSZEK NA TO STAĆ.

MAM CENNA RADĘ OD OSOBY MIESZKAJĄCEJ ZA GRANICA KTÓRA CHCIAŁAM ZAAKTYWIZOWAĆ FINANSOWO, PRZY CEGIEŁKACH. NAWET JAK KTOŚ DOTRZE DO CEGIEŁEK TO MA TRUDNOŚCI Z ZAPŁATĄ. TRZEBA KLIKNĄĆ NA WIEKSZA LICZBĘ FORM PŁATNOŚCI, NP PAY PAL, KARTA CREDYTOWA ALBO PODAWAĆ KONTO Z KODEM TRANSFEROWYM DO BANKU Z ZAGRANICY. CHYBA TO MAM GDZIEŚ PANI BYŁA GOTOWA WESPRZEĆ I KWESTOWAĆ O KUPNO WŚRÓD WIEDEŃSKICH ZNAJOMYCH ALE NIE KAŻDY MA CZAS DOSZUKIWAĆ SIE FORMY ZAPŁATY. kTO SIE NA TYM ZNA , BO JA NIE. POPYTAJ, A JA DOPILNUJE AKTYWACJI TYCH LUDZI.

BRYSIO, CUDOWNIE SIĘ SPISAŁAŚ TYM ALLEGRO. ZAZDROSZCZĘ CI ŻE POTRAFISZ. ZRÓB JESZCZE RAZ NA BIANECZKĘ W KONKRETNYM CELU. NA WÓZECZEK KTÓRY POTEM BĘDZIE TEŻ SŁUŻYŁ INNYM PIESIOM. TAKI AMERYKAŃSKI KOSZTUJE 450 DOLARÓW WIADOMO JEDNAK ZE POLAK WSZYSTKO POTRAFI I IDĘ PO NITCE DO KŁĘBKA PODOBNO WE WROCŁAWIU JEST KTOŚ TAKI. JAK ZDOBĘDZIEMY WÓZEK I KASĘ TO BIANKA WYZDROWIEJE I POMOŻEMY INNYM. PISZ NOWE ALLEGRO, ZŁOCIUTKA.

DOCZYTAŁAM SIĘ ŻE PRZYPADKOM PODOBNYM JAK BIANKI POMGA HYDRO REHABILITACJA. SUPER ZASERWUJĘ JEJ COS TAKIEGO ZE WSPOMAGANIEM OZONOWYMI BABELKAMI. TO JEST SUPER.

POZDRAWIAM:lol:

Posted

CIOTEŃKI,

JEST Z NAMI KOSS :Cool!::Cool!:. ROBI CUDOWNE BAZARKI . BIŻUTERIA SUPER ELEGACKA SWĄ LEKKOŚCIĄ. JESTEM SZCZĘŚLIWĄ POSIADACZKĄ. SKRUPULATNIE WYPATRUJĘ KOSS NA BAZARKACH. WG ZAKUPIONEJ U NIEJ ZROBIŁAM NASTEPNE 3 NASZYJNIKI U SELENGI.PREZENTY ŚWIATECZNE KUPUJCIE NA DOGO !!!WSPOMOŻECIE BIANKE I INNE BIEDY I ZACHWYCICIE OBDAROWANYCH (O ILE BĘDZIECIE SIE MOGŁY Z BIŻU ROZSTAĆ:evil_lol::evil_lol:)
POZDRAWIAM. DZIS JESTEM OPTYMISTKĄ.

Posted

Brysio rozliczam wydatki na Biankę:
80 zł wizyta u ortopedy + 3 zastrzyki nivalin, milgamma, depedin w dniu 5.11
123,46 zł wykup zastrzyków nivalin i milgamma
31 zł depedin + podanie depedinu, nivalinu, milgammy u weta w dn 6.11
20 zł depedin + podanie depedinu, nivalinu, molgammy u weta w dn 7,8,9 listopada, wet dał Biance zniżkę i będzie brał taniej
Za te wydatki w/w ihabe podesłała mi 300 zł

obecne wydatki:
26 zł kupiłam pieluszki
20 zł depedin + podanie depedinu, nivalinu, milgammy u weta 10 i 11 listopada
Tak do końca tygodnia będę chodziła z Bianką na te zastrzyki , gdzie dzienny koszt wynosi po 20 zł
Narazie zastrzyki nivalin i milgamme Bianka ma , natomiast depedin dostaje w gabinecie weta

Posted

Bianka to śliczna psinka i taka dzielna:loveu: Chciałabym ją wspomóc finansowo, bardzo więc proszę o numer konta do wpłaty. Nie będą to jakieś wielkie pieniądze, ale przeleję ile będę mogła :oops:

Posted

Brysio możesz zrobić bazarek

ela40 podarowała na leczenie Bianki:
1) aparat cyfrowy Panasonic DMC-LZ6 Lumix z pełnym wyposażeniem
2)biżuteria srebrna:kolczyki, łańcuszek z kulą i delfin
skontaktuje się z ela40 i dowiem się o wycene?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
CIOTEŃKI,

JEST Z NAMI KOSS :Cool!::Cool!:. ROBI CUDOWNE BAZARKI . BIŻUTERIA SUPER ELEGACKA SWĄ LEKKOŚCIĄ. JESTEM SZCZĘŚLIWĄ POSIADACZKĄ. SKRUPULATNIE WYPATRUJĘ KOSS NA BAZARKACH. WG ZAKUPIONEJ U NIEJ ZROBIŁAM NASTEPNE 3 NASZYJNIKI U SELENGI.PREZENTY ŚWIATECZNE KUPUJCIE NA DOGO !!!WSPOMOŻECIE BIANKE I INNE BIEDY I ZACHWYCICIE OBDAROWANYCH (O ILE BĘDZIECIE SIE MOGŁY Z BIŻU ROZSTAĆ:evil_lol::evil_lol:)
POZDRAWIAM. DZIS JESTEM OPTYMISTKĄ.

Noooooooooooo, proszę bez przesady ....:oops:
Poproszę o adres - komu mam wysłac bizu , kto zajmie się bazarkiem - nie potrafię tego i poza tym proszę mi uwierzyć nie mogę. W pon.( najpózniej wtorek byłabym gotowa z dostawą:p)

Posted

o matko kochana:loveu::loveu:

Pani Teresko niestety nie mogę juz pomóc w allegro cegiełkowym, poniewaz jeszcze pare stówek a wyczerpię swój limit na ten rok i będę się musiała rozliczyc ze skarbówką z tego a z tego co wiem limit na rok wynosi troszke pwyzej 3 tys;/ na początku roku robilam wile razy allegra cegiełkowe i teraz się boję, musi pomóc ktos inny

co do bazarku to mogę to zrobic ale dopiero jak się rozlicze z moich poniewaz wszystko mi się juz mysli, mam na koncie pieniązki stivka, staruszków bianki i jeszcze moich bazarków, troi mi się juz w oczach od liczenia tego wszystkiego

Posted

Bianka jeszcze nie śpi, siedzi w swojej leżance przy mnie , przed chwilą ją przewinełam;), obserwuje co się w domu dzieje....
moje psiaki poszły spać, a Bianka siedzi...