Brysio Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 a no tak hehe juz poprawiam:oops: Quote
Brysio Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Kurcze problem w tym, ze juz nie moge tego porawic;/ to jest allegro kup teraz wiec nic nie moge juz zmienic, ewentualnie dopisac, ale nie zmienic:-( Quote
psiama Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jaki numerek pieluszek Bianka nosi ? :razz: Quote
J_ulia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pani Teresko pani jest naprawdę cudowna, aż brak słów po prostu, żeby opisać ile ma Pani serca dla tych piesków:modla::Rose: Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 CIOTECZKI KOCHANE, Trzeba koniecznie zdobyć dla Bianki taki lekki dostosowany do jej wymiarów wózeczek wspomagający rehabilitacje . Sama będzie się rehabilitować próbując poruszać,, a wiecie że jest bardzo aktywna, bo biegała po schronisku powłócząc biedne nóżynki.Będzie to miała ułatwionei takie bieganko będzie działalo na jej korzyśC. Nie jest to żadna forma inwalidzkiego wehikułu ale sprzęt rehabilitacyjny wspomagający wszelkie inne nasze wysiłki. Trzeba koniecznie Biankę przy następnej rehabilitacji JUTRO wymierzyć fachowo w calach, . Zrobi to super pani Halinka. Narazie szukam wózia albo kogoś kto to też fachowo zrobi na nasze zamówienie. Koszt obojętnie jaki był, nie jest stracony, bo evidentnie pomoże, a wózio może się przydać innym potrzebującym psikom, bo niestety takie wypadki są częste. TRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ NAD STWORZENIEM JAKIEGOŚ WĄTKU NA DOGO GDZIE BYŁBY TAKI "BANK" UDOSTĘPNIAJACY WYKORZYSTANY JUŻ SPRZĘT INNYM W NAGŁEJ POTRZEBIE, BO CZASEM CZAS JEST DECYDUJĄCY NO I NIE ZAWSZE NAJWIĘKSZE NAWET GRUPY CUDOWNYCH WOLONTARIUSZEK NA TO STAĆ. MAM CENNA RADĘ OD OSOBY MIESZKAJĄCEJ ZA GRANICA KTÓRA CHCIAŁAM ZAAKTYWIZOWAĆ FINANSOWO, PRZY CEGIEŁKACH. NAWET JAK KTOŚ DOTRZE DO CEGIEŁEK TO MA TRUDNOŚCI Z ZAPŁATĄ. TRZEBA KLIKNĄĆ NA WIEKSZA LICZBĘ FORM PŁATNOŚCI, NP PAY PAL, KARTA CREDYTOWA ALBO PODAWAĆ KONTO Z KODEM TRANSFEROWYM DO BANKU Z ZAGRANICY. CHYBA TO MAM GDZIEŚ PANI BYŁA GOTOWA WESPRZEĆ I KWESTOWAĆ O KUPNO WŚRÓD WIEDEŃSKICH ZNAJOMYCH ALE NIE KAŻDY MA CZAS DOSZUKIWAĆ SIE FORMY ZAPŁATY. kTO SIE NA TYM ZNA , BO JA NIE. POPYTAJ, A JA DOPILNUJE AKTYWACJI TYCH LUDZI. BRYSIO, CUDOWNIE SIĘ SPISAŁAŚ TYM ALLEGRO. ZAZDROSZCZĘ CI ŻE POTRAFISZ. ZRÓB JESZCZE RAZ NA BIANECZKĘ W KONKRETNYM CELU. NA WÓZECZEK KTÓRY POTEM BĘDZIE TEŻ SŁUŻYŁ INNYM PIESIOM. TAKI AMERYKAŃSKI KOSZTUJE 450 DOLARÓW WIADOMO JEDNAK ZE POLAK WSZYSTKO POTRAFI I IDĘ PO NITCE DO KŁĘBKA PODOBNO WE WROCŁAWIU JEST KTOŚ TAKI. JAK ZDOBĘDZIEMY WÓZEK I KASĘ TO BIANKA WYZDROWIEJE I POMOŻEMY INNYM. PISZ NOWE ALLEGRO, ZŁOCIUTKA. DOCZYTAŁAM SIĘ ŻE PRZYPADKOM PODOBNYM JAK BIANKI POMGA HYDRO REHABILITACJA. SUPER ZASERWUJĘ JEJ COS TAKIEGO ZE WSPOMAGANIEM OZONOWYMI BABELKAMI. TO JEST SUPER. POZDRAWIAM:lol: Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 CIOTEŃKI, JEST Z NAMI KOSS :Cool!::Cool!:. ROBI CUDOWNE BAZARKI . BIŻUTERIA SUPER ELEGACKA SWĄ LEKKOŚCIĄ. JESTEM SZCZĘŚLIWĄ POSIADACZKĄ. SKRUPULATNIE WYPATRUJĘ KOSS NA BAZARKACH. WG ZAKUPIONEJ U NIEJ ZROBIŁAM NASTEPNE 3 NASZYJNIKI U SELENGI.PREZENTY ŚWIATECZNE KUPUJCIE NA DOGO !!!WSPOMOŻECIE BIANKE I INNE BIEDY I ZACHWYCICIE OBDAROWANYCH (O ILE BĘDZIECIE SIE MOGŁY Z BIŻU ROZSTAĆ:evil_lol::evil_lol:) POZDRAWIAM. DZIS JESTEM OPTYMISTKĄ. Quote
fona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 O, gdzie ten bazarek? Potrzebne czerwone kolczyki :) Robię przelew dla suńki (50 zł). Do ihabe, bo mam numer jej konta. Quote
_Mona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 psiama- Bianka nosi pieluszki nr 2 mini 3-6 kg bella happy narazie ma jeszcze 2 paczki, ela 40 jej zakupiła ela40 dziękuję za pomoc dla Bianki Quote
_Mona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Brysio rozliczam wydatki na Biankę: 80 zł wizyta u ortopedy + 3 zastrzyki nivalin, milgamma, depedin w dniu 5.11 123,46 zł wykup zastrzyków nivalin i milgamma 31 zł depedin + podanie depedinu, nivalinu, milgammy u weta w dn 6.11 20 zł depedin + podanie depedinu, nivalinu, molgammy u weta w dn 7,8,9 listopada, wet dał Biance zniżkę i będzie brał taniej Za te wydatki w/w ihabe podesłała mi 300 zł obecne wydatki: 26 zł kupiłam pieluszki 20 zł depedin + podanie depedinu, nivalinu, milgammy u weta 10 i 11 listopada Tak do końca tygodnia będę chodziła z Bianką na te zastrzyki , gdzie dzienny koszt wynosi po 20 zł Narazie zastrzyki nivalin i milgamme Bianka ma , natomiast depedin dostaje w gabinecie weta Quote
yennefer070 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bianka to śliczna psinka i taka dzielna:loveu: Chciałabym ją wspomóc finansowo, bardzo więc proszę o numer konta do wpłaty. Nie będą to jakieś wielkie pieniądze, ale przeleję ile będę mogła :oops: Quote
_Mona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 yennefer070 wysłałm Ci PW z kontem dla Bianki sprawdź czy dostałaś Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja też przeleję grosik... Tylko dajcie konto BIANKI. Quote
_Mona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Brysio możesz zrobić bazarek ela40 podarowała na leczenie Bianki: 1) aparat cyfrowy Panasonic DMC-LZ6 Lumix z pełnym wyposażeniem 2)biżuteria srebrna:kolczyki, łańcuszek z kulą i delfin skontaktuje się z ela40 i dowiem się o wycene? Quote
koss Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):CIOTEŃKI, JEST Z NAMI KOSS :Cool!::Cool!:. ROBI CUDOWNE BAZARKI . BIŻUTERIA SUPER ELEGACKA SWĄ LEKKOŚCIĄ. JESTEM SZCZĘŚLIWĄ POSIADACZKĄ. SKRUPULATNIE WYPATRUJĘ KOSS NA BAZARKACH. WG ZAKUPIONEJ U NIEJ ZROBIŁAM NASTEPNE 3 NASZYJNIKI U SELENGI.PREZENTY ŚWIATECZNE KUPUJCIE NA DOGO !!!WSPOMOŻECIE BIANKE I INNE BIEDY I ZACHWYCICIE OBDAROWANYCH (O ILE BĘDZIECIE SIE MOGŁY Z BIŻU ROZSTAĆ:evil_lol::evil_lol:) POZDRAWIAM. DZIS JESTEM OPTYMISTKĄ. Noooooooooooo, proszę bez przesady ....:oops: Poproszę o adres - komu mam wysłac bizu , kto zajmie się bazarkiem - nie potrafię tego i poza tym proszę mi uwierzyć nie mogę. W pon.( najpózniej wtorek byłabym gotowa z dostawą:p) Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 CHYBA BRYSIO MA ZAMIAR ORGANIZOWAC BAZAREK. ZARAZ SIĘ TU ZJAWI NA WĄTKU, ALBO PW JĄ ŚCIĄGNIE. TO CYBORG POMOCY.:lol: Quote
koss Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No to załatwione.....biedny Brysio:p:eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dobrej nocki, Bianko- Bianeczko!:huh: Quote
yennefer070 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dziękuję bardzo za wiadomość, zaraz zrobię przelew. Quote
Brysio Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 o matko kochana:loveu::loveu: Pani Teresko niestety nie mogę juz pomóc w allegro cegiełkowym, poniewaz jeszcze pare stówek a wyczerpię swój limit na ten rok i będę się musiała rozliczyc ze skarbówką z tego a z tego co wiem limit na rok wynosi troszke pwyzej 3 tys;/ na początku roku robilam wile razy allegra cegiełkowe i teraz się boję, musi pomóc ktos inny co do bazarku to mogę to zrobic ale dopiero jak się rozlicze z moich poniewaz wszystko mi się juz mysli, mam na koncie pieniązki stivka, staruszków bianki i jeszcze moich bazarków, troi mi się juz w oczach od liczenia tego wszystkiego Quote
_Mona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bianka jeszcze nie śpi, siedzi w swojej leżance przy mnie , przed chwilą ją przewinełam;), obserwuje co się w domu dzieje.... moje psiaki poszły spać, a Bianka siedzi... Quote
TERESA BORCZ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Widać MONO ,że z Bianki taki nocny Marek jak ja. będziemy do siebie pasować.:evil_lol: Quote
Recommended Posts