GoniaP Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nie wszystkie psiaki muszą być Twoje Majguś;) Jadźka normalna, hetero ;P Quote
Isadora7 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 majqa napisał(a):Dziękuję Isadorko... Jestem w stadium zidiocenia ze wstawką zdjęć... A fotki powinny mieć tytuł - Jadzia - Zdrajczyni!!! ;-) Jak to baba zawsze chłopa wybierze:grin::grin::grin::grin: Quote
majqa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Isadora7 napisał(a):Jak to baba zawsze chłopa wybierze:grin::grin::grin::grin: Na mnie jedno łypnięcie okiem (pro forma) na męża dzieści w tym samym czasie ale...oddaję sprawiedliwość, to on był dla niej wszystkim, mało tego w najgorszym dla niej czasie, cóż się dziwić. Mnie cieszy, że suniusia jest nadkwitnąca... :-) Na dworku, rzecz jasna, byliśmy (tak ją zastaliśmy) ale dooopa, fotka żadna nie wyszła, bo Jadzia to istna Iskierka. Quote
Ajula Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 jacy ludzie są głupi, że nie widzą tego co my w Jadwini i wszystkich innych psiakach babunia Jadzia to sama słodycz, kochana, nieduża niekłopotliwa - a ile miłości potrafi dać! jak można nie chcieć takiego stworka Quote
Smyku Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jadziunia jaką ma błyszczącą sierść , aż się błyszczy niunia Quote
majqa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Szczerze mówiąc nawet się nie spodziewałam, że ta sierść tak pięknie zacznie błyszczeć... Quote
Isadora7 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 majqa napisał(a):Sczerze mówiąc nawet się nie spodziewałam, że ta sierść tak pięknie zacznie błyszczeć... I wszystko jasne kupiłaś pastę i wypastowałaś :) Quote
majqa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Isadora7 napisał(a):I wszystko jasne kupiłaś pastę i wypastowałaś :) No Ty mnie zawsze wydasz... a taki miałam utajniony patent. :evil_lol: Quote
irenaka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wiecznie zakochana w Jadzi ciotka Irena też zagląda. Czy tylko my na tym wątku jesteśmy w stanie docenić tą cudną Iskierkę? Quote
zula131 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 irenaka napisał(a):Wiecznie zakochana w Jadzi ciotka Irena też zagląda. Czy tylko my na tym wątku jesteśmy w stanie docenić tą cudną Iskierkę? Są też i cisi wielbiciele, są... bądź pewna :p Quote
majqa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Dziękuję Wam, że jesteście!!! :loveu: Quote
Ajula Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 :pwielbicielki są , tylko że wirtualne potrzebny jest wielbiciel realny Quote
nika28 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Smyku napisał(a):Jadziunia jaką ma błyszczącą sierść , aż się błyszczy niunia Oj, zgadzam się ! Śliczna jest ! ;) Quote
majqa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Ajula napisał(a)::pwielbicielki są , tylko że wirtualne potrzebny jest wielbiciel realny Realnych jest 3ka: ja, mąż i mama... :cool1: Quote
zula131 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jadzia miała niebywałe szczęście, że trafiła akurat na Was :loveu:. Jedno jest pewne - jakakolwiek przyszłość ją czeka, będzie to DOBRA przyszłość. I tutaj nie mam żadnych wątpliwości. Quote
Smyku Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ]Realnych jest 3ka: ja, mąż i mama... : Izunia , proszę ( Pomóc już ? ) Quote
majqa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Smyku']](...) Izunia , proszę ( Pomóc już ? ) Tak, poproszę o pomoc w postaci - KOLEJNEJ PORCJI ZDJĄTEK - POCIESZAJEK TYM RAZEM DLA MOJEGO OCZKA - POD TYTUŁEM "SYNUŚ" (Z DOSTAWĄ NA MAIL) I FILMIKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!! W tej chwili Kochanie :loveu: :loveu: :loveu: to jedyna niezbędna mi wręcz pomoc!!! Z ręką na serduchu, jedyna!!! Quote
Rybka_39 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jaka bida, po 12 latach ktoś ją wywalił..wrr, powiem tylko tyle-Jadzia miała szczęście, ze trafiła na ciocię majqę! Nie wiem co powiedzieć o ludziach, którzy zapewniają taką "emeryturę" staruszkom... Quote
majqa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Rybka_39 napisał(a):(...) Nie wiem co powiedzieć o ludziach, którzy zapewniają taką "emeryturę" staruszkom... Życzę im dokładnie takiej samej. Quote
majqa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 No, Cię Jadziu ciocie osamotniły, a Ty roześmiana, rozbrykana i stęskniona. Jadziolek znów zmienił miejsce spaniowe - tapczanikuje się na całego. :-) Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 majqa napisał(a):No, Cię Jadziu ciocie osamotniły, a Ty roześmiana, rozbrykana i stęskniona. Jadziolek znów zmienił miejsce spaniowe - tapczanikuje się na całego. :-) No przecież ona wie gdzie jej miejsce Quote
majqa Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Isadora7 napisał(a):No przecież ona wie gdzie jej miejsce Zwłaszcza, że zadomowiła się na max. ;-) Quote
majqa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Zdjątka z dzisiaj: Usłyszała głos męża i...zamarła w oczekiwaniu, wpatrzeniu w okno... :-( Jak skamieniała... Tak wołała męża żeby do niej wyszedł... Quote
majqa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 O, jest tatuś!!! Hurra! Mój Ukochany, nie mogę go odstąpić... Quote
Recommended Posts