Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Dziękuję Isadorko... Jestem w stadium zidiocenia ze wstawką zdjęć... A fotki powinny mieć tytuł - Jadzia - Zdrajczyni!!! ;-)

Jak to baba zawsze chłopa wybierze:grin::grin::grin::grin:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak to baba zawsze chłopa wybierze:grin::grin::grin::grin:
Na mnie jedno łypnięcie okiem (pro forma) na męża dzieści w tym samym czasie ale...oddaję sprawiedliwość, to on był dla niej wszystkim, mało tego w najgorszym dla niej czasie, cóż się dziwić. Mnie cieszy, że suniusia jest nadkwitnąca... :-) Na dworku, rzecz jasna, byliśmy (tak ją zastaliśmy) ale dooopa, fotka żadna nie wyszła, bo Jadzia to istna Iskierka.

Posted

jacy ludzie są głupi, że nie widzą tego co my w Jadwini i wszystkich innych psiakach
babunia Jadzia to sama słodycz, kochana, nieduża niekłopotliwa - a ile miłości potrafi dać!
jak można nie chcieć takiego stworka

Posted

irenaka napisał(a):
Wiecznie zakochana w Jadzi ciotka Irena też zagląda.
Czy tylko my na tym wątku jesteśmy w stanie docenić tą cudną Iskierkę?

Są też i cisi wielbiciele, są... bądź pewna :p

Posted

Jadzia miała niebywałe szczęście, że trafiła akurat na Was :loveu:. Jedno jest pewne - jakakolwiek przyszłość ją czeka, będzie to DOBRA przyszłość. I tutaj nie mam żadnych wątpliwości.

Posted

[quote name='Smyku']](...) Izunia , proszę ( Pomóc już ? )
Tak, poproszę o pomoc w postaci - KOLEJNEJ PORCJI ZDJĄTEK - POCIESZAJEK TYM RAZEM DLA MOJEGO OCZKA - POD TYTUŁEM "SYNUŚ" (Z DOSTAWĄ NA MAIL) I FILMIKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!
W tej chwili Kochanie :loveu: :loveu: :loveu: to jedyna niezbędna mi wręcz pomoc!!! Z ręką na serduchu, jedyna!!!

Posted

Jaka bida, po 12 latach ktoś ją wywalił..wrr, powiem tylko tyle-Jadzia miała szczęście, ze trafiła na ciocię majqę!
Nie wiem co powiedzieć o ludziach, którzy zapewniają taką "emeryturę" staruszkom...

Posted

No, Cię Jadziu ciocie osamotniły, a Ty roześmiana, rozbrykana i stęskniona. Jadziolek znów zmienił miejsce spaniowe - tapczanikuje się na całego. :-)

Posted

majqa napisał(a):
No, Cię Jadziu ciocie osamotniły, a Ty roześmiana, rozbrykana i stęskniona. Jadziolek znów zmienił miejsce spaniowe - tapczanikuje się na całego. :-)

No przecież ona wie gdzie jej miejsce

Posted

Zdjątka z dzisiaj:

Usłyszała głos męża i...zamarła w oczekiwaniu, wpatrzeniu w okno... :-(

Jak skamieniała...

Tak wołała męża żeby do niej wyszedł...