majqa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A teraz... No cóż... Kochany Smyczku, po pierwsze się przez Ciebie poryczałam, po drugie się przez Ciebie poryczałam, a po trzecie po poryczeniu się dostałam (i to najszczersza prawda :roll:) "zdrowego", astmatycznego świszczenia (ten typ tak ma)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem, że chcesz u mnie wywołać nawrót choroby!!! :mad: :mad: :mad: A raptem naście dni wstecz sama się dziabnęłam sterydem. Kochanie, nie możesz mnie na okrągło zasilać... :-( :oops: :-( :oops: Gały mi z orbit wyszły - 150zł. :-o Tobie te pieniążki nie kapią z nieba... :-( Oczywiście, oczywiście, zabezpieczyłaś Jadzię na wylot. Baaardzo Ci dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: i... zapowiadam, że się doigrasz. A w związku z nowym domkiem, na dobry start, od jutra wypatruj listonosza!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Isadora7 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='majqa']A teraz... No cóż... Kochany Smyczku, po pierwsze się przez Ciebie poryczałam, po drugie się przez Ciebie poryczałam, a po trzecie po poryczeniu się dostałam (i to najszczersza prawda :roll:) "zdrowego", astmatycznego świszczenia (ten typ tak ma)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem, że chcesz u mnie wywołać nawrót choroby!!! :mad: :mad: :mad: A raptem naście dni wstecz sama się dziabnęłam sterydem. Kochanie, nie możesz mnie na okrągło zasilać... :-( :oops: :-( :oops: Gały mi z orbit wyszły - 150zł. :-o Tobie te pieniążki nie kapią z nieba... :-( Oczywiście, oczywiście, zabezpieczyłaś Jadzię na wylot. Baaardzo Ci dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: i... zapowiadam, że się doigrasz. A w związku z nowym domkiem, na dobry start, od jutra wypatruj listonosza!!! :multi: :multi: :multi: Moja droga zacytuję niektóre słowa stad przy naszej najbliższej rozmowie telefonicznej. Nawet poczęstuję tabletką asmenolu obys mi świstać nie zaczęła. Quote
GoniaP Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 NoNoNo!!! Ja się rozświczczałam, mimo, że na astmę dopiero pracuję !!! :diabloti: Quote
Isadora7 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 GoniaP napisał(a):NoNoNo!!! Ja się rozświczczałam, mimo, że na astmę dopiero pracuję !!! :diabloti: Nie kazdy ma "szczęście" się z nią urodzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Nie kazdy ma "szczęście" się z nią urodzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiem :shake: Trzeba od kołyski być bardzo dobrym.... A ja trochę nagrzeszyłam :diabloti: Quote
majqa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Nie kazdy ma "szczęście" się z nią urodzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczęściem bym tego nie nazwała. :shake: Quote
Smyku Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Izuś , przecież mówiłam , że to wspólna niunia dogomaniowa , więc bez ataków proszę , ale mnie przestraszyłaś . Quote
majqa Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Witajcie Kochani. Jadzia na pełnym chodzie. Mieszkanko do sprzątania, bo "Jadzia sypie się". Po drugiej kąpieli (gdy udało mi się dotrzeć do jej skóry), po odżywieniu unormował się/ znormalniał jej metabolizm i wychodzą martwe włoski, zostają te piękne, liśniące czernią. Wszystko jest ekhm...we włosach Jadziowych. Z dobrych wieści - był doktor u innego, naszego piesia, przejrzał Jadzię przy okazji, bo prosiłam, chodziło mi o ten wyciek z sutków. Nie ma po nim śladu, uffff. Quote
Smyku Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jadziolek , wreszcie ciebie znalazłam . Izuś no to się zrewanżowałaś , jestem uryczana prawie po pachy . Mów ile te cuda kosztują . Quote
majqa Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Te cuda nic nie kosztują. Mieliśmy to się podzieliliśmy. Jak wspomniałam nie był to rewanż (rewanż to ja sobie dopiero mogę obmyśleć, błahahahaha). Nie próbuj mi nawet za to płacić (nie bierze się pieniędzy za coś, za co się samemu nie płaciło), bo zrobię przelew zwrotny!!! Howgh, jak mawiał Winnetou. :-) Mogę mieć tylko nadzieję, że uda się Wam gdzieś to wykorzystać. Quote
jola od jadzi Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Izuniu, prosze pomóż, bo za cholerę nic znaleźć tu nie mogę, jeśli poszukiwany temat sam w ręce mi nie wejdzie to szansy już żadnej nie mam na napisanie czegokolwiek na tym forum Quote
majqa Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Jak pomóc Joluś? Co mam dokładnie zrobić? Czego Ci poszukać? Quote
Smyku Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cieszę się z dobrych wiadomości u Jadzieni , życzę Wam i nam takich wiadomości jeszcze więcej. Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 to ja nie wiedziałam, że mamy na dogo świstaki napiszę do modów, żeby stworzyli podgrupę w dziale "zwierzęta inne" :grin: Quote
kamilawa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Podniosę ;) W końcu sie tu dostałam... Quote
jola od jadzi Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 majqa napisał(a):Jak pomóc Joluś? Co mam dokładnie zrobić? Czego Ci poszukać? Niczego tu nie potrafię znaleźć, jeśli nie trafię na wątek na żywo to nie znajdę żadnego tematu. Linki nie działają u mnie, nic nie działa. Quote
majqa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Jak wejdziesz na dogomania forum, masz u góry pasek, a na nim szybkie menu. Kliknij i tam jedna z opcji to subskrybowane tematy. Quote
majqa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 U ślicznoty wsio OK. Byliśmy z mężem (jak rozgryzę wstawianie fotek, dodam je). Chodzi jak rakieta i na 4 nóziach!!!!!!!!!!!!! Na widok męża (niestety nie na mój) oszalała z radości!!!!!!!!!! Wzruszający, ściskający za gardło widok... :-( Quote
Isadora7 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Banerki podlinkowane "po nowemu": za chwilę zdjęcia Quote
majqa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Dziękuję Isadorko... Jestem w stadium zidiocenia ze wstawką zdjęć... A fotki powinny mieć tytuł - Jadzia - Zdrajczyni!!! ;-) Quote
Recommended Posts