majqa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 jola od jadzi napisał(a):Majqa, to szok , aż nie mogę uwierzyć... I to jest przegięcie na całego!!! :motz: :stormy-sad: :-x Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 jola od jadzi napisał(a):Majqa, to szok , aż nie mogę uwierzyć... Majquś zaraz pół dogo padnie na serce z wrażenia.Normalnie ludzie się nie mogą otrząsnąć z szoku:mdrmed: :iloveyou: Quote
majqa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Macie szczęście, że Was nie mogę sięgnąć przez ekran. :evil_lol: :eviltong: ;) A na poważnie... niech niunia ma, niech ma już cieplutko, spokój, zawsze pełny brzuszek i uśmiechniętego pysia. To się jej należało. Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Gdzie by miała sunieczka lepiej,czy w jakimś innym domku znalazłaby drugą taką miłość jaką pała do Twojego TZ-ta i wypatruje z utęsknieniem,czy przypadkiem On nie podejdzie do okna?Taka miłość zdarza się raz w życiu-niech Jadzia ma,niech ma wszystko co najlepsze,czyli prawdziwy,kochający dom:loveu: Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja sie zawyłam z rechotu tym ogólnym "zaskoczeniem" decyzją, no siedzę i prycham. Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przepraszam,przepraszam,przepraszam...nie bijcie,że przerywam radość na tym wątku:placz:,zajrzyjcie proszę:placz: http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-ratlerkowata-suczka-Pomocy?p=14196233 Quote
majqa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Widziałam Reniu... :-( Jeśli wpadnę na pomysł, kto, dokąd, gdzie, za co... na pewno dam znać. Ta bida musi być na czas leczenia odizolowana, a wszyscy tu zapsieni... Z tymi niezapsionymi, których znam, nie mam nawet co próbować. Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No właśnie tak samo myślę,że na czas leczenia,to do domu bez zwierząt..a tu na dogo to marne szanse na znalezienie takowego:-( Quote
Ajula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ho ho ale niespodziewana wiadomość :D ta Jadwinia to ma szczęście! Quote
kamilawa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 wiedziałam... ;) Bardzo się ciesze, Jadziunia lepszego domku mieć nie może! ;] Quote
Recommended Posts