Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znów był to czas szaleńczego tańca Jadziolka. Nam było nieco mniej do śmiechu, na spodniach męża krew Firci, Jadzię zaliczyliśmy z Firką w drodze powrotnej od doktora (sytuacja opanowana). Jadziunia jak łabędzica - baletnica, sam wdzięk i oddanie...eh... Chodzi po dworku jak rakieta tylko jej uchole podskakują.
Nie wiem czemu nie udało mi się wrzucić ostatnich 5 zdjęć, podesłałam Isadorce z prośbą o wrzutkę.

Posted

Zwalczyłam przetoczkę wokółodbytniczą po prawej stronie (ot, taka uroda niuni :-(; nie dopuszczam do zapchania gruczołów, są pod ciągłą kontrolą/ oczyszczane) to teraz strona lewa, a tam bulwa gigant, w aucie pękła i została dziura do przepłukiwania (antybiotyk wobec tego będzie szedł nadal, do tego lakcid). I znów o dziwo, wydzieliny z gruczołów, które coś miałyby zaczopować, zero, sama krew i stan zapalny. Przyczyna nieznana, problemów z trawieniem, wydalaniem (jakością kupek) brak.

Posted

Są , są , cudne Jadziolkowe zdjątka.
Izuś , uryczałam się , to jest coś pięknego jak Jadziula się cieszy na widok Twojego męża .
Ta sunia ma przepiękną dusze .
Przytulam całą ferajne .

Posted

majqa napisał(a):
Oj, musi być dobrze. Nie dopuszczam innej opcji.
Moja Lepsza Połowa gorąco Cię pozdrawia Irenuś. :loveu: :razz: ;)

Ja też pozdrawiam, tylko dla mnie oboje jesteście tymi Lepszymi Połówkami:loveu: i fantastycznie się uzupełniacie !!!

Posted

Smyku, napisz do mnie na mail lub podaj mi swój na PW. Mam pilną potrzebę napisała do Ciebie, a po ostatniej reanimacji windowsa, nie wiedzieć czemu, straciłam część kontaktów.