majqa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Hm...masz już zaklepaną najbliższą serię zdjęć Jadzi... ;-) Doigrałaś się. Quote
Isadora7 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 majqa napisał(a):Hm...masz już zaklepaną najbliższą serię zdjęć Jadzi... ;-) Doigrałaś się. ha ha ha baaaaaaaaaaaaaardzo śmieszne Quote
majqa Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ajula napisał(a):to chociaż dobry wieczór powiem :) To i ja się dobranockowo dołączę...:-) Quote
Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 majqa napisał(a):Poooooooooodlizna.... :evil_lol: Nie Poooooooooodlizna tylko oooooooooooobieeeeeeecałaś :):):):) Quote
Smyku Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ktoś tu się ograżał , że będą zdjęcia Jadziolka Quote
majqa Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Beeeedom, beeeeedom...relacja tesh i to pewno jutro. :-) Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Pójdziemy na spacerek? Aaaa, se ziewnę... Zadowolona, okupująca polarkowy kubraczek... Cóż, on już jest nie do obrania... Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Kocham Cię tato... Mój Ci On... Taka jestem ładniunia... Gdzie on poszedł??? Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Byle się tulić... Tylko za nim, tylko za nim... Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ooo, coś się dzieje! Gdzieś sobie poszedł!!! Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Wsio mam w nosie, on jest obok... O, dołączy do nas babcia!!! Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Znów był to czas szaleńczego tańca Jadziolka. Nam było nieco mniej do śmiechu, na spodniach męża krew Firci, Jadzię zaliczyliśmy z Firką w drodze powrotnej od doktora (sytuacja opanowana). Jadziunia jak łabędzica - baletnica, sam wdzięk i oddanie...eh... Chodzi po dworku jak rakieta tylko jej uchole podskakują. Nie wiem czemu nie udało mi się wrzucić ostatnich 5 zdjęć, podesłałam Isadorce z prośbą o wrzutkę. Quote
irenaka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Maciek musi mieć w sobie to COŚ:loveu: Izuniu, skoro Jadziunia tak patrzy w niego. A co się stało z Fircią?:shake: Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Zwalczyłam przetoczkę wokółodbytniczą po prawej stronie (ot, taka uroda niuni :-(; nie dopuszczam do zapchania gruczołów, są pod ciągłą kontrolą/ oczyszczane) to teraz strona lewa, a tam bulwa gigant, w aucie pękła i została dziura do przepłukiwania (antybiotyk wobec tego będzie szedł nadal, do tego lakcid). I znów o dziwo, wydzieliny z gruczołów, które coś miałyby zaczopować, zero, sama krew i stan zapalny. Przyczyna nieznana, problemów z trawieniem, wydalaniem (jakością kupek) brak. Quote
irenaka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Czyli sytuacja opanowana pewnie na chwilkę.:lol: Zdróweczka życzę Izuniu całej rodzince:loveu: Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Oj, musi być dobrze. Nie dopuszczam innej opcji. Moja Lepsza Połowa gorąco Cię pozdrawia Irenuś. :loveu: :razz: ;) Quote
Smyku Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Są , są , cudne Jadziolkowe zdjątka. Izuś , uryczałam się , to jest coś pięknego jak Jadziula się cieszy na widok Twojego męża . Ta sunia ma przepiękną dusze . Przytulam całą ferajne . Quote
irenaka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 majqa napisał(a):Oj, musi być dobrze. Nie dopuszczam innej opcji. Moja Lepsza Połowa gorąco Cię pozdrawia Irenuś. :loveu: :razz: ;) Ja też pozdrawiam, tylko dla mnie oboje jesteście tymi Lepszymi Połówkami:loveu: i fantastycznie się uzupełniacie !!! Quote
Ajula Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 fajowa Niuńka :) że też głupie człowieki tego nie widzą, jaka ona słodka Quote
majqa Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 W pogoni za...... Ufffffff...Isadorko, jest już całość, udało mi się wrzucić te puszczone do Ciebie. Quote
majqa Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Smyku, napisz do mnie na mail lub podaj mi swój na PW. Mam pilną potrzebę napisała do Ciebie, a po ostatniej reanimacji windowsa, nie wiedzieć czemu, straciłam część kontaktów. Quote
Recommended Posts