olexx Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 nie jestem w temacie wiec pytam :P kto się zajumje (i moze udzielic mi wiekszej ilosci info o tym piesku) znalezieniem dla niego domku ? :) Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='olexx']nie jestem w temacie wiec pytam :P kto się zajumje (i moze udzielic mi wiekszej ilosci info o tym piesku) znalezieniem dla niego domku ? :) GoniaP (+10 znaków) Quote
GoniaP Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Piromanka napisał(a):Caly dzien dzisiaj siedze nad ogloszeniami dla niego... Na dzis juz mam dosyc.... Piromanko, pięknie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='GoniaP']Pozdrowienia od Żorża :loveu: Zorzyk masz ponetne tyly :):) Quote
Piromanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Różowa pupka pięknie się goi... :loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Uwaga...drastyczne!:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='GoniaP'] Pyszczek jak malowanie :):) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Goniu, zdjęcia zdrowiejącego Żorża radują duszę. Metamorfoza niesamowita. :loveu: Żal, że Trevorek nie miał tyle szczęścia :-(. Dla Żorża zaczyna się nowe życie :cool2::cool2: Quote
GoniaP Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='dana']Goniu, zdjęcia zdrowiejącego Żorża radują duszę. Metamorfoza niesamowita. :loveu: Oj, tak :loveu::loveu::loveu: A ja dzisiaj byłam w odwiedzinach u cudnego wielkopsa i jego niesamowitych Opiekunów. Ale relacja i zdjęcia później, bo muszę nadgonić domowe obowiązki :placz: Że też nie ma Krasnoludków! Quote
ania_to_ja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wpłaciłam pieniązki dla Żorżyka z mojego bazarku:loveu: Quote
GoniaP Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ania_to_ja napisał(a):Wpłaciłam pieniązki dla Żorżyka z mojego bazarku:loveu: Dziękuję Aniu :loveu: Wpływy na wczoraj (na koniec dnia) to 1,200zł. Dzisiejsza faktura, po nieobowiązujących dotąd, rabatach :loveu: opiewa na kwotę 1,684zł. Pamiętajmy jednak, że każdy kolejny dzień to koszt, niestety... Quote
agnieszka32 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Że też nie ma Krasnoludków! Są, tylko Sierotka Marysia i Królewna Śnieżka zgarnęły wszystkie i nie chcą się podzielić :roll::evil_lol: Ja też coś dorzucę na Żorża, bo widzę, że rachunek, pomimo rabatów, ogromny. Quote
GoniaP Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='agnieszka32']Są, tylko Sierotka Marysia i Królewna Śnieżka zgarnęły wszystkie i nie chcą się podzielić :roll::evil_lol: Ja też coś dorzucę na Żorża, bo widzę, że rachunek, pomimo rabatów, ogromny. Dziękuję Dobra Duszyczko :loveu: A oto obiecywana relacja: Dziś odwiedziłam Żorża. Słusznie nazwałam go wielkopsem, i choć w tę pamiętną niedzielę wydawał mi się wielki, dziś oniemiałam z wrażenia To kawał psa, uwierzcie, aż trudno sobie wyobrazić jak będzie wyglądał kiedy osiągnie swoje właściwe rozmiary i odbuduje szatę... Będzie, nie! , już jest piękny i imponujący Budzi respekt wyglądem, ale kiedy widziałam jak Marta i Jej siostra (zapomniałam imienia ) sobie z nim poczynają, jak to cielątko się śmieje i bawi, jak patrzy w Panie jak w obraz, to śmiem twierdzić, że jest przynajmniej tak cudownie zrównoważony, jak opisałam (na podstawie zasłyszanych wieści) wcześniej. Najbardziej boleję nad tym, że Marta nie może go zatrzymać, bo to piękna, wpatrzona w siebie para..." Wot żyzń" Fizycznie Żorż jest już w zasadzie zdrowy!!! Dzisiejsze wyniki krwi są lepsze od poprzednich! Szwy zostały dziś zdjęte, skóra goi się dobrze. Niedługo lekarz zdecyduje czy nie odstawić leków całkowicie... Dzięki fachowej, wspaniałej opiece, trosce i niewątpliwej miłości ze strony personelu kliniki, Żorż wygrał drugie życie!!! Panie Doktorze, Marto, siostro Marty, jesteśmy Wam wdzięczni i bardzo zobowiązani! Dziękujemy też za wspaniały gest jakim jest wieloprocentowa zniżka za leczenie Żorża, bardzo to doceniamy! Żorż najpiękniej dziękuje Państwu i Darczyńcom swoją metamorfozą, uśmiechem i widocznym szczęściem! A bardzo się wzruszyłam na widok tego obrazka w recepcji, w lecznicy: Picasa Web Albums - Małgorzata A tu znajdziecie resztę zdjęć z dzisiejszego dnia... Może jakaś kochana istotka je wstawi???:razz: Picasa Web Albums - Małgorzata - Żorż 09.10.09 Quote
GoniaP Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Aha, i nie wiem co na to Pan Doktor, ale ja dziś widziałam zęby Żorża, i są ładniejsze i bielsze niż u mojej troszkę ponad 2 letniej suczki. A z całą pewnością on nie ma pięciu lat, max trzy, ale skłaniam się ku dwóm, zważywszy na jego zachowanie... No chyba, że do tej pory miał "przerąbane" i dopiero teraz wie, że żyje. Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Szkoda, ze nie moze nam opowiedziec swojej historii :-o:-o:-o Quote
GoniaP Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Szarotka napisał(a):Szkoda, ze nie moze nam opowiedziec swojej historii :-o:-o:-o Też żałuję, ale na razie swoim zachowaniem rysuje całkiem fajny obraz ;) Quote
stonka1125 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 łooo,zdjęcie pan dupka pawian na pleckach najfajniejsze:loveu: Quote
saganka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jaki cudowny poranek :loveu: z Żorżem!! Nawet nie wiecie, jak mi sie dobrze na swiecie zrobilo, jak go z rana zobaczylam, jego usmiech, jego ufnosc.. Tak sie zastanawiam.. on ma taki charakter, ze bylby dobrym dogoterapeuta.. Gosiu, jak tylko bede mogla wplace cos jeszcze na chlopaka.. Quote
Recommended Posts