Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie jestem w temacie wiec pytam :P kto się zajumje (i moze udzielic mi wiekszej ilosci info o tym piesku) znalezieniem dla niego domku ? :)

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olexx']nie jestem w temacie wiec pytam :P kto się zajumje (i moze udzielic mi wiekszej ilosci info o tym piesku) znalezieniem dla niego domku ? :)

GoniaP

(+10 znaków)

Posted

[quote name='dana']Goniu, zdjęcia zdrowiejącego Żorża radują duszę. Metamorfoza niesamowita. :loveu:
Oj, tak :loveu::loveu::loveu:
A ja dzisiaj byłam w odwiedzinach u cudnego wielkopsa i jego niesamowitych Opiekunów. Ale relacja i zdjęcia później, bo muszę nadgonić domowe obowiązki :placz: Że też nie ma Krasnoludków!

Posted

ania_to_ja napisał(a):
Wpłaciłam pieniązki dla Żorżyka z mojego bazarku:loveu:
Dziękuję Aniu :loveu:
Wpływy na wczoraj (na koniec dnia) to 1,200zł.
Dzisiejsza faktura, po nieobowiązujących dotąd, rabatach :loveu: opiewa na kwotę 1,684zł.
Pamiętajmy jednak, że każdy kolejny dzień to koszt, niestety...

Posted

GoniaP napisał(a):
(...) Że też nie ma Krasnoludków!

Są, tylko Sierotka Marysia i Królewna Śnieżka zgarnęły wszystkie i nie chcą się podzielić :roll::evil_lol:

Ja też coś dorzucę na Żorża, bo widzę, że rachunek, pomimo rabatów, ogromny.

Posted

[quote name='agnieszka32']Są, tylko Sierotka Marysia i Królewna Śnieżka zgarnęły wszystkie i nie chcą się podzielić :roll::evil_lol:

Ja też coś dorzucę na Żorża, bo widzę, że rachunek, pomimo rabatów, ogromny. Dziękuję Dobra Duszyczko :loveu:

A oto obiecywana relacja:

Dziś odwiedziłam Żorża.
Słusznie nazwałam go wielkopsem, i choć w tę pamiętną niedzielę wydawał mi się wielki, dziś oniemiałam z wrażenia To kawał psa, uwierzcie, aż trudno sobie wyobrazić jak będzie wyglądał kiedy osiągnie swoje właściwe rozmiary i odbuduje szatę... Będzie, nie! , już jest piękny i imponujący
Budzi respekt wyglądem, ale kiedy widziałam jak Marta i Jej siostra (zapomniałam imienia ) sobie z nim poczynają, jak to cielątko się śmieje i bawi, jak patrzy w Panie jak w obraz, to śmiem twierdzić, że jest przynajmniej tak cudownie zrównoważony, jak opisałam (na podstawie zasłyszanych wieści) wcześniej. Najbardziej boleję nad tym, że Marta nie może go zatrzymać, bo to piękna, wpatrzona w siebie para..." Wot żyzń"

Fizycznie Żorż jest już w zasadzie zdrowy!!! Dzisiejsze wyniki krwi są lepsze od poprzednich! Szwy zostały dziś zdjęte, skóra goi się dobrze. Niedługo lekarz zdecyduje czy nie odstawić leków całkowicie...

Dzięki fachowej, wspaniałej opiece, trosce i niewątpliwej miłości ze strony personelu kliniki, Żorż wygrał drugie życie!!!
Panie Doktorze, Marto, siostro Marty, jesteśmy Wam wdzięczni i bardzo zobowiązani!
Dziękujemy też za wspaniały gest jakim jest wieloprocentowa zniżka za leczenie Żorża, bardzo to doceniamy! Żorż najpiękniej dziękuje Państwu i Darczyńcom swoją metamorfozą, uśmiechem i widocznym szczęściem!

A bardzo się wzruszyłam na widok tego obrazka w recepcji, w lecznicy:
Picasa Web Albums - Małgorzata

A tu znajdziecie resztę zdjęć z dzisiejszego dnia... Może jakaś kochana istotka je wstawi???:razz:

Picasa Web Albums - Małgorzata - Żorż 09.10.09

Posted

Aha, i nie wiem co na to Pan Doktor, ale ja dziś widziałam zęby Żorża, i są ładniejsze i bielsze niż u mojej troszkę ponad 2 letniej suczki. A z całą pewnością on nie ma pięciu lat, max trzy, ale skłaniam się ku dwóm, zważywszy na jego zachowanie... No chyba, że do tej pory miał "przerąbane" i dopiero teraz wie, że żyje.

Posted

Jaki cudowny poranek :loveu: z Żorżem!! Nawet nie wiecie, jak mi sie dobrze na swiecie zrobilo, jak go z rana zobaczylam, jego usmiech, jego ufnosc.. Tak sie zastanawiam.. on ma taki charakter, ze bylby dobrym dogoterapeuta..
Gosiu, jak tylko bede mogla wplace cos jeszcze na chlopaka..