Dana i Muszkieterowie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Żorż cieszy się teraz przez chwilkę domowym ciepełkiem u Marty. Oby pojawił się szybko DT a najlepiej stały, wspaniały, kochający domek:happy1::happy1: Quote
majqa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='dana']Żorż cieszy się teraz przez chwilkę domowym ciepełkiem u Marty. (...) Dobre i tyle! :lol: Quote
GoniaP Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Telefon milczy jak zaklęty, e-maili z zapytaniem o Żorża brak :placz: Ten psiak spędza mi sen z powiek :shake: Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 GoniaP napisał(a):Telefon milczy jak zaklęty, e-maili z zapytaniem o Żorża brak :placz: Ten psiak spędza mi sen z powiek :shake: Musze komara złapać, aukcyjka prawie skończona ale glebie w klawiature. Quote
Isadora7 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='majqa']Odpocznij Isadorko. :-( Ta a ja się dzisiaj uparłam aby przechytrzyć kodowanie allegro i siedziałam nad aukcją cziłałek:evil_lol: kilka godzin. Pare myków się udało ale nie wszystko, a co się naklełam to moje. Teraz kawa i siadam do innych kończyć, ale już bez fikołków. Potrenuje w przyszły weekend Quote
Malwi Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Żorżyyyyyyyyyyyyk :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudo :D:D:D Quote
GoniaP Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Czyż on nie jest przepiękny???!!! Domiś, ja wiem dlaczego on jeszcze nie ma domu... Nikt mu nie sprezentował czerwonej obroży :shake::placz: Quote
grzybkowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 łał!! jaki ślicznoch:loveu: ... na zdjeciach fajnie wychodzi a na filmiku... normalnie cudowny !! i taki misiowaty !! chlopak taaaki sympatczny !!! musi znalezc domek !!!! Quote
saganka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 NO dobra, poplakalam sie..I jest mi zle, bo nie moge go zabrac.. i gucio wychodzi z moich poszukiwan :placz: A on jest prawdziwym kudlatym cudem.. Quote
kaLOlina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 jak to NIE MA czerwonej obrozy??? ciotki!!! no normalnie bo jutro pojade i mu kupie!!:mad: pzeciez to podstawa i ZAWSZE dziala...!!:razz: Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Zdecydowanie musimy się poprawić...:razz: Kto sprezentuje chłopakowi czerwone cudeńko? Powiem Wam, że on jest bardzo cierpliwy, wokół niego tyle mikropsów, hałas, szczekanie, warczenie, ujadanie...I kot na dodatek... A on leży cichutko... CUDOWNY PIES - PIES TERAPEUTA! Zazdroszczę osobie, która go adoptuje. Quote
GoniaP Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Helga&Ares napisał(a):Zdecydowanie musimy się poprawić...:razz: Kto sprezentuje chłopakowi czerwone cudeńko? Powiem Wam, że on jest bardzo cierpliwy, wokół niego tyle mikropsów, hałas, szczekanie, warczenie, ujadanie...I kot na dodatek... A on leży cichutko... CUDOWNY PIES - PIES TERAPEUTA! Zazdroszczę osobie, która go adoptuje. Mówisz o nim jak zakochana... Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 GoniaP napisał(a):Mówisz o nim jak zakochana... Ehhh no, chyba znowu...wpadłam:oops: Quote
majqa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Helga&Ares napisał(a):Ehhh no, chyba znowu...wpadłam:oops: Żorż jest urzekający, nie ma się co dziwić. Quote
Sabina02 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Moze warto by bylo zmienic tytul filmiku youtube np. na "Żorż - Pies do adopcji". Jeden psiak z zabrzanskiego schroniska niedawno znalazl domek, bo ktos go znalazl na youtube. Moze dobrze by bylo ulatwic ludziom wyszukiwanie Żorża zmieniajac tytul. :lol: Quote
Szarotka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nawet lepiej jak napiszecie Pies do adopcji - Zorz, bo jak ktos bedzie szukal psa do adopcji, to Zorz powinien sie pojawic na to haslo :):) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GoniaP']Mówisz o nim jak zakochana... [quote name='Helga&Ares']Ehhh no, chyba znowu...wpadłam:oops: No, ładnie, ładnie, Żorż bałamuci na całego :evil_lol: Zdolny piesek, rozkochał w sobie co najmniej połowę dogo;). Quote
majqa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzwoń telefoniku, gotuj się mailowo komputerku, Żorż czeka!!! Quote
GoniaP Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Picasa Web Albums - Małgorzata - Żorż 17.10.09 To są zdjęcia z weekendowego wypadu Żorżunia do domu jego ukochanej Marty... Niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem... :-( Quote
majqa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem... Co się stało lub co się nie stało? :roll: Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 majqa napisał(a):Co się stało lub co się nie stało? :roll: tez jestem zaniepokojona... Quote
GoniaP Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT="]Marta wzięła Żorża do siebie w sobote , wykąpanego, wypachnionego ... do domu teściowej. Pierwsze godziny ponoć były super, ale gdy przyszedł wieczór - zachowanie Żorża zaczęło sie zmieniać. Zaczął warczeć i szczekać na chłopaka Marty. Zaczął dominować wszystkich dookoła za wyjątkiem Marty - ponoć nie na żarty ... poszli spać ... nagle Żorż zaczyna warczeć i szczekać w środku nocy ... skończyło sie na tym że Marta musiała go odwieźć do lecznicy w środku nocy , bo był koszmar. WNIOSEK Żorż to pies JEDNEGO PANA, najlepiej kobiety... [/FONT] Quote
Recommended Posts