Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Telefon milczy jak zaklęty, e-maili z zapytaniem o Żorża brak :placz:
Ten psiak spędza mi sen z powiek :shake:

Musze komara złapać, aukcyjka prawie skończona ale glebie w klawiature.

Posted

[quote name='majqa']Odpocznij Isadorko. :-(

Ta a ja się dzisiaj uparłam aby przechytrzyć kodowanie allegro i siedziałam nad aukcją cziłałek:evil_lol: kilka godzin. Pare myków się udało ale nie wszystko, a co się naklełam to moje. Teraz kawa i siadam do innych kończyć, ale już bez fikołków. Potrenuje w przyszły weekend

Posted

Zdecydowanie musimy się poprawić...:razz: Kto sprezentuje chłopakowi czerwone cudeńko?
Powiem Wam, że on jest bardzo cierpliwy, wokół niego tyle mikropsów, hałas, szczekanie, warczenie, ujadanie...I kot na dodatek... A on leży cichutko... CUDOWNY PIES - PIES TERAPEUTA! Zazdroszczę osobie, która go adoptuje.

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Zdecydowanie musimy się poprawić...:razz: Kto sprezentuje chłopakowi czerwone cudeńko?
Powiem Wam, że on jest bardzo cierpliwy, wokół niego tyle mikropsów, hałas, szczekanie, warczenie, ujadanie...I kot na dodatek... A on leży cichutko... CUDOWNY PIES - PIES TERAPEUTA! Zazdroszczę osobie, która go adoptuje.
Mówisz o nim jak zakochana...

Posted

Moze warto by bylo zmienic tytul filmiku youtube np. na "Żorż - Pies do adopcji". Jeden psiak z zabrzanskiego schroniska niedawno znalazl domek, bo ktos go znalazl na youtube. Moze dobrze by bylo ulatwic ludziom wyszukiwanie Żorża zmieniajac tytul. :lol:

Posted

[FONT=&quot]Marta wzięła Żorża do siebie w sobote , wykąpanego, wypachnionego ... do domu teściowej. Pierwsze godziny ponoć były super, ale gdy przyszedł wieczór - zachowanie Żorża zaczęło sie zmieniać. Zaczął warczeć i szczekać na chłopaka Marty. Zaczął dominować wszystkich dookoła za wyjątkiem Marty - ponoć nie na żarty ... poszli spać ... nagle Żorż zaczyna warczeć i szczekać w środku nocy ... skończyło sie na tym że Marta musiała go odwieźć do lecznicy w środku nocy , bo był koszmar.

WNIOSEK

Żorż to pies JEDNEGO PANA, najlepiej kobiety...
[/FONT]