Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewno, że lepiej sprawdzić ale mnie (oczywiście to moje subiektywne zdanie) nie podoba się wersja z niskim płotem. Nie ma jednak co przesądzać. Zastanawia mnie również niechęć do wypełnienia ankiety, przecież dla kogoś, kto nie ma nic do ukrycia to banał.

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan stracił niedawno molosa (chyba filę, ale nie jestem pewna) podał mi namiary na swojego weta, opowiadał o tamtym psie, głos mu się łamał. Zależy mu na łagodnym olbrzymie, bo do leśniczówki często przyjeżdżają ludzie. W ostatnim mailu mi napisał, że na wszystkie pytania mi już w zasadzie odpowiedział. Nie na wszystkie...
Kreował siebie na psiarza, tak też brzmiał... Odpisałam mu, żebyśmy poszli na kompromis, nie dostałam odpowiedzi... Może nie ma na stałe netu? To człowiek starszej daty, pewnie ma syna w moim wieku, no, może młodszego ;)
Mam podobne odczucia co Ty Majguś, ale coś mi podpowiada, by wysłac tam kogoś zaufanego...

Posted

GoniaP napisał(a):
(...) coś mi podpowiada, by wysłac tam kogoś zaufanego...

Oczywiście, bo podpierając się niepewnym gdybaniem nie można podejmować decyzji. Jasna sprawa, że zrób tak, jak piszesz. :lol:

Posted

Witam.

[quote name='GoniaP']Wpływy na wczoraj (na koniec dnia) to 1,200zł.
Dzisiejsza faktura, po nieobowiązujących dotąd, rabatach :loveu: opiewa na kwotę 1,684zł.

Czy mogłabym prosic o przeklejenie/wklejenie rozliczenia do pierwszego postu - Isadora7 ?

Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

chyba najpierw musi mu doopcia zarosnąć żeby poszedł sobie do DS , no chyba że do domu...

a właśnie .... jak mu doopcia zarasta ? może jakieś nowe fotki ?:loveu::loveu:

Posted

A ja się nie mogę doczekać tego ufffffff, tego uczucia równającego się ze zdjęciem kamienia z piersi, kiedy już wiadomo, że uratowany pies jest pod najlepszą z możliwych opieką, i że znalazł ten wyśniony dom... Kieliszki uszykowane, szampan się mrozi- moja modła - oby nie zamarzł na kość.