Isadora7 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='GoniaP']Isadorko, chyba czas na zmianę tytułu wątku....[/QUOTE] O kurcze faktycznie przeciez ja go zakładałam. Czekam na propozycje tytułu. Quote
Malwi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Żorż - Wygrał życie, wygrał DT ... teraz szuka DS! Potrzebne fundusze i pomoc w ogłoszeniach! ... może byc? Quote
bela51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Przepraszam, że własnie tutaj, ale tę psinę też spotkało okrucieństwo ze strony człowieka. Błagam spójrzcie.:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172173 Quote
majqa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Masz zapchaną skrzynkę Goniu...Wysłałam Ci wobec tego mail. Nie daj się Żorż, ten domek gdzieś na Ciebie czeka... Quote
Malwi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a podobno mężczycn nie lubi ... a to Żorżyk ;) az się serducho raduje :D mam informację że znajomy mojego ojca poszukuje psiaka do pilnowania firmy - od razu pomyślałam o Żorżyku... w przyszłym tygodniu powinnam dowiedzieć się czegoś więcej o potencjalnym domku... nic jeszcze nie obiecuję, bo domek może się nie nadawać ( kompletnie nie znam człowieka )... dam znać w przyszłym tygodniu ;) Quote
Piromanka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Żorżyk coś Panu szczepcze na ucho... Maja swoje tajemnice panowie.. :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='GoniaP'] I to jest ten pogromca facetow :):):evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A ja mam dla Was, od p. Marty z lecznicy, jeszcze większy HIT!!! :crazyeye: YouTube - Żorżyk i kot Quote
bela51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przekochany Żorżyk :loveu: Lubi kotki:loveu: Quote
ludwa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Żorżyk może i kotki lubi ale zobaczcie jak ten mini-lew po klatce się miota, dobrze, że tam jakieś głosy na ew.pomoc dla biednego psiska w pogotowiu były, to się lew trzochę bał zaatakować z pełną mocą:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='GoniaP'] A ja mam dla Was, od p. Marty z lecznicy, jeszcze większy HIT!!! :crazyeye: Kotek się produkuje wręcz aktorsko, to są po prostu kocie występy przed Żorżem ;):evil_lol:. Kot przecudny :loveu:. "Groźny" wielkopies Żorż pocałował kotka w wąsy :crazyeye::crazyeye:. Quote
kaLOlina Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a ja tu widze ze Zorzyk sie boi, i taka niepewnosc w oczach, i obwachiwanie- ej o co ci chodzi koles?:roll: jeszcze troche potrwa zanim nabierze zaufania...nie zgadazam sie ze idealna wlascicielka mialaby byc dla niego kobieta...mysle ze cierpliwy facet(para)tez moga zdobyc jego zaufanie, a jak juz Zorz sie przekonma to bedzie swietnym, oddanym i radosnym psem... pobyt w hoteliku to bedzie dla niego szkola- ze czlowiek nie bije, ale tez musi nauczyc sie zasad- ze Zorz jest ksieciem ale jednak psem- nie musi ani bronic siebie, ani swojej Pani(mam tu na mysli Marte i ta syt u niej w domu i jego reakcje na inego nieznanego samca:diabloti:krecocego sie w okolicy)... ale ze kazdy pies szanujacy sie do pewnch zasad tez sie stisuje i wie gdzie jego miejsce... niech sie nauczy ze psy takie jak Zorz maja wazniejsze obowiazki: -hasanie po trawce -zabawa z innymi okazami zywymi(ludzie, zwierzeta) -od czasu do czasu dla zabawy obszczekanie kogos przez plot -i najwazniejsze-byscie wielka poducha :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: sprawdzalam 2 razy...ale bez literowek i tak sie nie obylo:evil_lol: tradycyjnie...czas nabyc nowa klawiature:cool3: Quote
Cantadorra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Film "jak pies z kotem" rewelacja. Calusy, wąchatki rewelacyjne. :multi: Quote
Szerkanka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czego potrzebuje zorz w tej chwili oprocz ds ? Quote
saganka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Szerkanka']Czego potrzebuje zorz w tej chwili oprocz ds ?[/QUOTE] NIestety pieniedzy - hotelik z profesjonalnym znawca psiej natury kosztuje..:oops: Quote
Szerkanka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Moge pomoc, w zbieraniu pieniazkow, mam narysowane przeze mnie portrety psow, moge je wystawic na licytacje np. na forum molosow. Pieniazki z tego dac na Żorża, co Wy na to? Oczywiscie musze miec pozwolenie na przekopiowanie tego wątku, i wziecie fotek? Quote
Margo05 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Szerkanka, przekazuję info, że jak najbardziej możesz działać na molosach. Jeśli podasz maila do siebie (możesz do nie na pw) to dostaniesz jeszcze sporo zdjęć Żorża :) Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='saganka']NIestety pieniedzy - hotelik z profesjonalnym znawca psiej natury kosztuje..:oops:[/QUOTE] A gdzie go chcecie umiescic. Czy tam gdzie jest nie wystarczy ?? Quote
Helga&Ares Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Szerkanka']Moge pomoc, w zbieraniu pieniazkow, mam narysowane przeze mnie portrety psow, moge je wystawic na licytacje np. na forum molosow. Pieniazki z tego dac na Żorża, co Wy na to? Oczywiscie musze miec pozwolenie na przekopiowanie tego wątku, i wziecie fotek?[/QUOTE] Oczywiście! Quote
Recommended Posts