Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a podobno mężczycn nie lubi ... a to Żorżyk ;) az się serducho raduje :D
mam informację że znajomy mojego ojca poszukuje psiaka do pilnowania firmy - od razu pomyślałam o Żorżyku... w przyszłym tygodniu powinnam dowiedzieć się czegoś więcej o potencjalnym domku... nic jeszcze nie obiecuję, bo domek może się nie nadawać ( kompletnie nie znam człowieka )... dam znać w przyszłym tygodniu ;)

Posted

Żorżyk może i kotki lubi ale zobaczcie jak ten mini-lew po klatce się miota, dobrze, że tam jakieś głosy na ew.pomoc dla biednego psiska w pogotowiu były, to się lew trzochę bał zaatakować z pełną mocą:evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']
A ja mam dla Was, od p. Marty z lecznicy, jeszcze większy HIT!!! :crazyeye:

Kotek się produkuje wręcz aktorsko, to są po prostu kocie występy przed Żorżem ;):evil_lol:. Kot przecudny :loveu:.
"Groźny" wielkopies Żorż pocałował kotka w wąsy :crazyeye::crazyeye:.

Posted

a ja tu widze ze Zorzyk sie boi, i taka niepewnosc w oczach, i obwachiwanie- ej o co ci chodzi koles?:roll:

jeszcze troche potrwa zanim nabierze zaufania...nie zgadazam sie ze idealna wlascicielka mialaby byc dla niego kobieta...mysle ze cierpliwy facet(para)tez moga zdobyc jego zaufanie, a jak juz Zorz sie przekonma to bedzie swietnym, oddanym i radosnym psem...

pobyt w hoteliku to bedzie dla niego szkola- ze czlowiek nie bije, ale tez musi nauczyc sie zasad- ze Zorz jest ksieciem ale jednak psem- nie musi ani bronic siebie, ani swojej Pani(mam tu na mysli Marte i ta syt u niej w domu i jego reakcje na inego nieznanego samca:diabloti:krecocego sie w okolicy)... ale ze kazdy pies szanujacy sie do pewnch zasad tez sie stisuje i wie gdzie jego miejsce...
niech sie nauczy ze psy takie jak Zorz maja wazniejsze obowiazki:
-hasanie po trawce
-zabawa z innymi okazami zywymi(ludzie, zwierzeta)
-od czasu do czasu dla zabawy obszczekanie kogos przez plot
-i najwazniejsze-byscie wielka poducha :evil_lol:

Posted

Moge pomoc, w zbieraniu pieniazkow, mam narysowane przeze mnie portrety psow, moge je wystawic na licytacje np. na forum molosow. Pieniazki z tego dac na Żorża, co Wy na to?
Oczywiscie musze miec pozwolenie na przekopiowanie tego wątku, i wziecie fotek?

Posted

Szerkanka, przekazuję info, że jak najbardziej możesz działać na molosach. Jeśli podasz maila do siebie (możesz do nie na pw) to dostaniesz jeszcze sporo zdjęć Żorża :)

Posted

[quote name='saganka']NIestety pieniedzy - hotelik z profesjonalnym znawca psiej natury kosztuje..:oops:[/QUOTE]

A gdzie go chcecie umiescic. Czy tam gdzie jest nie wystarczy ??

Posted

[quote name='Szerkanka']Moge pomoc, w zbieraniu pieniazkow, mam narysowane przeze mnie portrety psow, moge je wystawic na licytacje np. na forum molosow. Pieniazki z tego dac na Żorża, co Wy na to?
Oczywiscie musze miec pozwolenie na przekopiowanie tego wątku, i wziecie fotek?[/QUOTE]

Oczywiście!