Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gameta']Jeśli zdobędę aparat to mam w zamiarze wystawienie bazaru na dwa "złe psy" - Żorża i Gabi. Znaczy się dochód będzie 50/50 dzielony na oba - oba są na resocjalizacji, kosztownej :cool1:.
Przygotujcie się na zakupy - warto, bo dla niektórych okazów to ostatnia szansa :) Resztka magnesowego zoo nadciąga :diabloti: Przy dobrych wiatrach bazar powstanie do końca tygodnia. Jesli ktoś ma coś przeciwko - proszę o info teraz lub umilknięcie na wieki ;)[/QUOTE]

Ja milkne na wieki, tylko kto w to uwierzy:megagrin::megagrin::megagrin:
Poza tym jak już będziemy obalać tego ŁySkAcZa to gadania się nie uniknie.

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
I całe szczęście, czym byłoby dogo bez możliwości potyczek słownych z Tobą ;) Ale hopać bazara będziesz ? Możemy tam sobie wtykać podrzucając :diabloti:

To już jakaś myśl!!! Wzrośnie nam "oglądalność" więc może i efekty większe będą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie,
Od ostatniej aktualizacji, czyli od 11.10 do 05.11 wpływy na Żorża opiewają na kwotę 820zł
W dniu wyjazdu Żorża do kliniki otrzymaliśmy fakturę na kwotę: 971,36 zł
Zapłaciliśmy też 400 zł za 1 miesiąc pobytu Żorża w hotelu

Isadorko, proszę o zrobienie zestawienia na 1 stronie...

Posted

Dziękuję Isadorko :loveu:

Czyli reasumując, dług na dziś to 650zł, do czego należy doliczyć przynajmniej kolejne 400zł za miesiąc nr. 2 w hotelu, plus worek karmy RC... Ech :shake:

Posted

Szarotka napisał(a):
A jaka duza, bo ja tu na krakvecie widze taka 15 kg za 190 zl, ale moze oni wiecej licza :roll::roll::roll:
W Telekarmie za RC Giant Adult chcą 175 zł (przecenione z 225) czyli "walnęłam" się o 15zł.

Posted

Polecam, HappyDoga jedza moje psy (co prawda, jeden je nerkowa, a drugi light, ale jedlismy wczesniej inne). Nutre jedza moje koty.
Czy ktos mi moze powiedziec, czy jak sie robi bazarek, to trzeba jakies specjalne wymagania tutejszego "szefostwa" albo regulaminu spelnic? Mam fajne kalendarze i chcialabym na Zorzyka wystawic.