Isadora7 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='gameta']Jeśli zdobędę aparat to mam w zamiarze wystawienie bazaru na dwa "złe psy" - Żorża i Gabi. Znaczy się dochód będzie 50/50 dzielony na oba - oba są na resocjalizacji, kosztownej :cool1:. Przygotujcie się na zakupy - warto, bo dla niektórych okazów to ostatnia szansa :) Resztka magnesowego zoo nadciąga :diabloti: Przy dobrych wiatrach bazar powstanie do końca tygodnia. Jesli ktoś ma coś przeciwko - proszę o info teraz lub umilknięcie na wieki ;)[/QUOTE] Ja milkne na wieki, tylko kto w to uwierzy:megagrin::megagrin::megagrin: Poza tym jak już będziemy obalać tego ŁySkAcZa to gadania się nie uniknie. Quote
Szerkanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 czy doszly juz jakies wplaty na zorza? Quote
Margo05 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 gameta napisał(a):I całe szczęście, czym byłoby dogo bez możliwości potyczek słownych z Tobą ;) Ale hopać bazara będziesz ? Możemy tam sobie wtykać podrzucając :diabloti: To już jakaś myśl!!! Wzrośnie nam "oglądalność" więc może i efekty większe będą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witajcie, Od ostatniej aktualizacji, czyli od 11.10 do 05.11 wpływy na Żorża opiewają na kwotę 820zł W dniu wyjazdu Żorża do kliniki otrzymaliśmy fakturę na kwotę: 971,36 zł Zapłaciliśmy też 400 zł za 1 miesiąc pobytu Żorża w hotelu Isadorko, proszę o zrobienie zestawienia na 1 stronie... Quote
GoniaP Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziękuję Isadorko :loveu: Czyli reasumując, dług na dziś to 650zł, do czego należy doliczyć przynajmniej kolejne 400zł za miesiąc nr. 2 w hotelu, plus worek karmy RC... Ech :shake: Quote
GoniaP Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Szarotka napisał(a):A ile karma kosztuje ?? Ok. 150zł . Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A jaka duza, bo ja tu na krakvecie widze taka 15 kg za 190 zl, ale moze oni wiecej licza :roll::roll::roll: Quote
GoniaP Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Szarotka napisał(a):A jaka duza, bo ja tu na krakvecie widze taka 15 kg za 190 zl, ale moze oni wiecej licza :roll::roll::roll: W Telekarmie za RC Giant Adult chcą 175 zł (przecenione z 225) czyli "walnęłam" się o 15zł. Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To niewielka roznica miedzy krakveta a telecostam :):) a jaki rozmiar tej Twojej?? Quote
GoniaP Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Szarotka napisał(a): a jaki rozmiar tej Twojej?? Również 15kg Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zorzyk ty masz straszne dlugi. :roll::roll::roll: Quote
saganka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A moze by tak w ramach oszczednosci kupic chlopakowi karme troche tansza, a rownie dobra? np taka HAPPY DOG FIT & WELL MAXI ADULT - Pełnoporcjowa sucha karma dla dorosłych psów dużych ras. :: karma dla psów albo taka NUTRA NUGGETS ADULT LARGE - Dla dorosłych psów dużych ras. Od 12-18 miesiąca. :: karma dla psów Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zupełnie nie znam tej karmy :( Może można by spróbować... Quote
saganka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Polecam, HappyDoga jedza moje psy (co prawda, jeden je nerkowa, a drugi light, ale jedlismy wczesniej inne). Nutre jedza moje koty. Czy ktos mi moze powiedziec, czy jak sie robi bazarek, to trzeba jakies specjalne wymagania tutejszego "szefostwa" albo regulaminu spelnic? Mam fajne kalendarze i chcialabym na Zorzyka wystawic. Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to czekamy na bazarkowych ekspertów :loveu: Saganko, dziękuję Ci! Quote
gameta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Saganko, żadnych szczególnych wymagań - najpierw przeczytaj to, a później jak będziesz mieć pytania to je zadaj :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowy-regulamin-bazarku-112101/ Zwróć szczególna uwagę na pkt 3 Quote
saganka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzieki! Przestudiowalam i juz wszystko wiem ;) Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Żorżuniu, która osoba jest odpowiedzialna z twoją adopcję? Quote
Szarotka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Piromanka napisał(a):Żorżuniu, która osoba jest odpowiedzialna z twoją adopcję? A co sa jacys chetni ?? Ja oczywiscie nie jestem, ale jestem obecna :):) Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Szarotka napisał(a):A co sa jacys chetni ?? Ja oczywiscie nie jestem, ale jestem obecna :):) Może i są... :evil_lol: Quote
Recommended Posts