Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka, ja wlasnie o tym miejscu mowilam, ono tez kosztuje..

A zdjecia swietne!! Bawi sie na nich jak szczesliwy szczeniorek!! U kochanego pana bedzie jeszcze szczesliwszy!!:loveu:
Gonia, a co mowia o nim jego opiekunowie? Jakie spostrzezenia?

Posted

Pora to napisać:

Deklarowane przez Spajkus 74 [SIZE=6]1000zł na Żorża nigdy nie dotarło na nasze konto, choć od deklaracji minął już prawie miesiąc!!! :shake:

Tak się nie robi Spajkus!!!! :angryy: Liczyliśmy na te pieniądze, w pewnym momencie przestaliśmy zbierać, bo uznałam, że z Twoją pomocą damy radę. A teraz mamy wieeeeeeeeeelki dług, który nota bene rośnie.

Posted

Normalnie się zryczałam jak przeczytałam pierwszą strone wątku :placz:
Ukłony dla pana Jerzego i stokrotne dzięki dla wszystkich pomagających.

Kocham wielkie, kudłate psiaki więc tym bardziej Żorż mnie złapał za serce :-( Bardzo się ciesze, że juz może brykać , jest radosny i pełen zycia :loveu:

Posted

Jeśli zdobędę aparat to mam w zamiarze wystawienie bazaru na dwa "złe psy" - Żorża i Gabi. Znaczy się dochód będzie 50/50 dzielony na oba - oba są na resocjalizacji, kosztownej :cool1:.
Przygotujcie się na zakupy - warto, bo dla niektórych okazów to ostatnia szansa :) Resztka magnesowego zoo nadciąga :diabloti: Przy dobrych wiatrach bazar powstanie do końca tygodnia. Jesli ktoś ma coś przeciwko - proszę o info teraz lub umilknięcie na wieki ;)

Posted

[quote name='Asior']dziewczyny a pisałyscie do niej?? (do spajkuś) moze zapomniała :roll:[/QUOTE]

GoniaP juz dawno pisała że pisała :roll: I d....a znaczy się nic...

Posted

[quote name='bela51']Niestety , to nie jedyna sprawa Spajkus. Na wątku Fredzi tez nie wywiązała sie z deklaracji ( co prawda, "tylko" 100 zł).:shake:
http://www.dogomania.pl/forum/f1156/fredka-przesympatyczna-nieszczesliwa-szuka-domu-147014/ :shake::shake::shake:

[quote name='chita']:shake: a pisalyscie pw?byl odzew?:shake:

w razie potrzeby watek czarnych kwiatkow-deklarowiczow:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarne-kwiatki-deklarowiczow-czyli-falszywe-deklaracje-niespelnione-obietnice-172142/#post13378265 Pisałam, zero odzewu :shake:

[quote name='saganka']Gonia, jaki jest dlug Zorza? MOze by znowu allegro mu wystawic?
Ja za chwile pewnie cos znowu przeleje na niego.. Ale mozna by porozsylac znowu.. Postaram się zrobić podsumowanie do niedzieli. Teraz mam parę innych spraw, które "nie cierpią" zwłoki i nie wyrabiam.

[quote name='gameta']Jeśli zdobędę aparat to mam w zamiarze wystawienie bazaru na dwa "złe psy" - Żorża i Gabi. Znaczy się dochód będzie 50/50 dzielony na oba - oba są na resocjalizacji, kosztownej :cool1:.
Przygotujcie się na zakupy - warto, bo dla niektórych okazów to ostatnia szansa :) Resztka magnesowego zoo nadciąga :diabloti: Przy dobrych wiatrach bazar powstanie do końca tygodnia. Jesli ktoś ma coś przeciwko - proszę o info teraz lub umilknięcie na wieki ;) Umilkłam na wieki :evil_lol:

[quote name='saganka']Sprobuje i ja wystawic bazarek z kalendarzami w nastepnym tygodniu (choc jeszcze tego nie robilam..). Bede miec kalendarze z cavalierkami i z bernenczykami Dziękuję saganko, nie wiem jak bez Was dalibyśmy radę...

[quote name='Asior']dziewczyny a pisałyscie do niej?? (do spajkuś) moze zapomniała :roll:

[quote name='gameta']aaaaaaaa inna sprawa, że Spajkus74 nie logowała się na dogo od 19.10 - czyli ponad dwa tygodnie ... ma ktoś maila do niej ? ale od deklaracji, do 19stego minął jakiś czas. Poza tym niestety nie wywi9ązała się z deklaracji na innych wątkach :shake:

[quote name='Szerkanka']napiszcie jaki jest dlug Żorża, ode mnie z bazarku na molosach tez troche bedzie, :) j. w.

[quote name='Szarotka']Wydaje mi sie, ze powinnyscie szybko szukac deklaracji, bo te 1000 zl. moze nie dojsc. Obawiam się, że that's the case! :-(:shake::angryy:

Posted

[quote name='gameta']Jeśli zdobędę aparat to mam w zamiarze wystawienie bazaru na dwa "złe psy" - Żorża i Gabi. Znaczy się dochód będzie 50/50 dzielony na oba - oba są na resocjalizacji, kosztownej :cool1:.
Przygotujcie się na zakupy - warto, bo dla niektórych okazów to ostatnia szansa :) Resztka magnesowego zoo nadciąga :diabloti: Przy dobrych wiatrach bazar powstanie do końca tygodnia. Jesli ktoś ma coś przeciwko - proszę o info teraz lub umilknięcie na wieki ;)[/QUOTE]

To i ja milknę na wieki (ale tylko w tym temacie, bo "tak w ogóle" to sprzeczną z mą naturą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

[quote name='Margo05']To i ja milknę na wieki (ale tylko w tym temacie, bo "tak w ogóle" to sprzeczną z mą naturą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[/QUOTE]

I całe szczęście, czym byłoby dogo bez możliwości potyczek słownych z Tobą ;) Ale hopać bazara będziesz ? Możemy tam sobie wtykać podrzucając :diabloti: