Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj byliśmy u weta na odrobaczaniu - Jaruś waży 12,25 kg. Ja go naprawdę już nie odchudzam. Nawet odstawiłam karmę odchudzającą i daję mu z powrotem Royala ze śmieciami (swoją drogą, jak tylko poczuł jej zapach, to zaślinił pół podłogi). Tabletę na robala dostał, sierść jest póki co ładna, a Jaruś zadowolony. Nawet znowu się dzisiaj powąchał z psem! Gotowy był do zabawy skoczyć i patrzył na mnie z wyrzutem, czemu mu nie odpinam smyczy, ale niestety - Dzień bez Robala ważniejszy i trzeba było pójść w swoją stronę.

Posted

Luna123 napisał(a):
A co będziesz dziergać? ;)

No właśnie! Zaproponowałam TZ-towi, że mu zrobię "nawacnik" z troczkami do zawiązania, żeby mu było ciepło w zimę, ale nie chciał. Wyobrażacie sobie jaka niewdzięczność? :D

A tak poważnie, to w pierwszej kolejności to, co najprostsze: szalik. A potem już wszystko! ;-)

Posted

Nawacnik :roflt::roflt::roflt:

Ja kiedyś coś próbowałam robić na drutach (moja mama jest specem jeśli chodzi o wszelakie robótki ręczne), ale to było kiedy miałam trochę czasu, czyli baaardzo daaawno temu ;)

Posted

Ja Wam cos wstawie to padniecie...takie cuda trzeba robic dla chlopow na zime. Chwila cierpliwosci ;-)

Jarus pieknie sie odchudzil, fryzurka twarzowa, fiu, fiu, jaki z niego przystojniak.

Posted

[quote name='halcia']Ja tez z Twojego ciesze!A moherowego nie masz?Wiesz...taki miziasty:diabloti::evil_lol:No i zobaczymy co Aga wynajdzie[/QUOTE]

raczej TZ ma :evil_lol:, albo oboje :razz:.
Proszę się zaopatrzyć, na Mikołajki prezent w sam raz :eviltong:

• 3 weeks later...