Jelena Muklanowiczówna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 MagdaNS napisał(a): zdarzyło mi się mieć i takie, w których bardzo ciężko było chodzić. Mnie się zdarzają tylko takie! ;-) Quote
eloise Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Mnie się zdarzają tylko takie! ;-) potwierdzam! :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dzisiaj byliśmy u weta na odrobaczaniu - Jaruś waży 12,25 kg. Ja go naprawdę już nie odchudzam. Nawet odstawiłam karmę odchudzającą i daję mu z powrotem Royala ze śmieciami (swoją drogą, jak tylko poczuł jej zapach, to zaślinił pół podłogi). Tabletę na robala dostał, sierść jest póki co ładna, a Jaruś zadowolony. Nawet znowu się dzisiaj powąchał z psem! Gotowy był do zabawy skoczyć i patrzył na mnie z wyrzutem, czemu mu nie odpinam smyczy, ale niestety - Dzień bez Robala ważniejszy i trzeba było pójść w swoją stronę. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 http://jarusiowy-blog.blogspot.com/2011/11/wieje-wietrze-wiej-heejze-hej.html Foooty nowe na blogu, nowe fooooty! Brać, kupować! Uczę się robić na drutach, wiecie? Quote
Luna123 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 byłam na blogu:p. Nono, Jarosław piękny, szczuplutki :cool3:. A co będziesz dziergać? ;) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Luna123 napisał(a):A co będziesz dziergać? ;) No właśnie! Zaproponowałam TZ-towi, że mu zrobię "nawacnik" z troczkami do zawiązania, żeby mu było ciepło w zimę, ale nie chciał. Wyobrażacie sobie jaka niewdzięczność? :D A tak poważnie, to w pierwszej kolejności to, co najprostsze: szalik. A potem już wszystko! ;-) Quote
eloise Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 a ja słyszałam, ze nawacnik nazywa sie "nac.ujecznik" :D zazdraszczam robienia na drutach- ja mam problemz przyszyciem guzika! ;) Quote
kaskadaffik Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 O to ja się pochwalę, mam kiklka szalików co sobie zrobiłam i papcie też robiłam i czapki :) ale już nie robię, bo nie mam czasu... Quote
Murka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Nawacnik :roflt::roflt::roflt: Ja kiedyś coś próbowałam robić na drutach (moja mama jest specem jeśli chodzi o wszelakie robótki ręczne), ale to było kiedy miałam trochę czasu, czyli baaardzo daaawno temu ;) Quote
Ulka18 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ja Wam cos wstawie to padniecie...takie cuda trzeba robic dla chlopow na zime. Chwila cierpliwosci ;-) Jarus pieknie sie odchudzil, fryzurka twarzowa, fiu, fiu, jaki z niego przystojniak. Quote
eloise Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 czekamy czekamy :D Jelena, pokaż TZ-towi co stracił! :) http://kurde.pl/art.php?ID=363 Quote
halcia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ocho,Aga "dorabia" na nawacnikach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ja pierniczę! Piękności rzecz! :D Quote
Luna123 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 "nawacniki" eleganckie bardzo:evil_lol: Ale niestety nie przystoi powiedzieć, że komuś w tym do twarzy ;) Quote
halcia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 No wiesz...jak przymierza nago....:diabloti::evil_lol:a jest np.niewyrośnięty. Quote
Luna123 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 hmmm, halcia, tylko tak :razz:. miałam napisać, że kto komu przymierza ....ale zgubiłam myśl ;) Quote
eloise Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 czy to mozliwe, ze Aga coś wstawiła w swój post i Wy to widzicie a ja nie???? Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='eloise']czy to mozliwe, ze Aga coś wstawiła w swój post i Wy to widzicie a ja nie????[/QUOTE] Ja nic u Agi w poście nie widzę. Za to w Twoim widzę! :D :D :D Quote
eloise Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 :) bo sobie pomyślałam, ze widzicie coś jeszcze ;) Quote
halcia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja tez z Twojego ciesze!A moherowego nie masz?Wiesz...taki miziasty:diabloti::evil_lol:No i zobaczymy co Aga wynajdzie Quote
halcia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Powtórzyło mi sie i nie mogłam skasować.I co Jelena,TZ żałuje,czy sie wystraszył takiego przyodziewku? Quote
Luna123 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='halcia']Ja tez z Twojego ciesze!A moherowego nie masz?Wiesz...taki miziasty:diabloti::evil_lol:No i zobaczymy co Aga wynajdzie[/QUOTE] raczej TZ ma :evil_lol:, albo oboje :razz:. Proszę się zaopatrzyć, na Mikołajki prezent w sam raz :eviltong: Quote
eloise Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 taki znalazłam tylko :D kiedys dostałam w mailu jedno zdjęcie ale nie moge znaleźć :) śmiałam się kilka dni :D Quote
MagdaNS Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [FONT=Book Antiqua]Radosnych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku psio - ludzkiego i spełnienia marzeń życzy Redzik ze swoją Rodziną[/FONT] Quote
Recommended Posts