Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiecałam zdjecia ślubne, ale musiałam oddać kompa do naprawy i jakos mi umknęło... ale wstawię- jestem pewna-komentarzom końca nie bedzie :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja Kostaryka po ostrzyzeniu spada z wagi ponad 2 kg :D I co? Da sie psa odchudzic, dac sie :eviltong:

Eloise, wstawiaj zdjecia jak Mlodego polozysz spac, nie ociagaj sie.

Posted

A to o te zdjęcia chodzi! Wstawiaj koniecznie :)
To ja Melka nie będę strzygła bo jeszcze wyjdzie, że ma niedowagę... a taka dumna jestem z niego bo po świętach u "dziadków" ważył 16,1 kg :) czyli nic nie przytył :D (a schodziliśmy przez rok z wagi ponad 18 kg).

Posted

oh Wy baby upierdliwe ;)

a kiedy zjem kolację?
Ania chora jak sto pięćdziesiąt! Jonatana bolał brzuch, waży juz prawie 7 kg a ja mam kręgosłup w rozsypce :(
właśnie skończyłam ćwiczenia- jejuuuuuuuu jaka jestem zastana!

na początek- ja ;) chciałam pochwalić się makijażem-poznajecie? ;)

a dalej, obiecana panna młoda :)

imaginujcie sobie- ksiadz ja tak do kościoła wpuścił ;)

Posted

Ojej... co to za Pani? :crazyeye:

Zatkało mnie... ta "suknia" jest różowa??? Dobrze widzę???

Choć i tak najbardziej mnie zaskakują te kozaczki... gdzie taki komplet w ogóle można kupić? :crazyeye:

eloise, nie jestem w temacie, kogo Ty nam prezentujesz, więc z grzeczności spytam czy to jakaś Twoja rodzina, bo nie wiem co wypada mi pisać :lol:

Posted

suknia jest różowa szyta na zamówienie w salonie, kozaki robione na zamówienie u szewca- projekt panny młodej ;)
To jest siostra mojego męża ;) ma ich w sumie 3- tylko jedną tak różową ;) na fotkach nie widać jej paznokci- moje ślubne, przy jej to pikuś- ona miała około 5 cm szpice!!! Z zawodu jest... przedszkolanką :D byłą najlepszą studentką przez 5 lat, kształci sie dalej- ma swój styl ;)

Posted

To jest nie do wiary... ślub kościelny w takim wydaniu... musiała wzbudzać chyba spore kontrowersje... goście się spodziewali, że będzie tak wyglądać? Bo ciekawa jestem ich reakcji.

Posted

[quote name='eloise']imaginujcie sobie- ksiadz ja tak do kościoła wpuścił ;)[/QUOTE]
A co miał nie wpuścić? Zapłacili mu, to wpuścił! :eviltong:

No galancio suknia... No aż słów brakuje! Ale efekt osiągnęła, na pewno każdy mówił o niej przez długie miesiąceeeee...

Posted

Mnie sie podoba, ma swoj styl, chociaz pazurow dlugasnych nie akceptuje, gdyby nie one, to mozna by naprawde przelknac ten outfit ;-) W pierwszej wersji myslalam, ze to Doda sie chajta z jakims chopem, ale twarz mi nie pasowala.

Za to nasza Eloise pieknie wygladala w makijazu, Eloise, kto Ci go robil ??? Super fryzura dla Ciebie :D To pewnie bylo ze 1,5-2 lata temu sadzac po Ani??

Posted

prawie 2 lata temu i 10 kg temu ;) żebym chudła proporcjonalnie do tempa w jakim Jonatan przybiera na wadze to by było git ;) on już waży 6800!!! Malowała mnie makijażystka- żona mojego fryzjera ;) ja nie umiem sobie tak ładnie wyprostować włosów sama :(

Posted

No cóż, dla mnie panna młoda też szok, jeśli tak wystąpiła w kościele. W sukni ślubnej (obecnie już księżnej) Kate najbardziej podobało mi się, że miała długie piękne koronowe rękawy, z poszanowaniem miejsca ceremonii i tradycji. W ogóle suknia była elegancka. Ja może po weekendzie będę miała skan do czego będzie podobna moja suknia, to wrzucę.
Jelena, jak tam begonia?
Eloise, śliczny makijaż :). Ja też ubolewam, że moja waga nie spadała proporcjonalnie do wzrostu wagi Marty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zapomniałam zrobić zdjęcia begonii, może jak przyjdę do domu, to wrzucę. Ale ogólnie to ma się całkiem nieźle. Odrastają jej nowe liście, a stare schną i opadają. Staram się je usuwać regularnie. Zakwitnąć, to ona mi już chyba nie zakwitnie, ale może w przyszłym roku? Na necie czytałam, że np. prymulki kwitną raz i schną, a potem trzeba je przesadzić do ziemi, a pani w kwiaciarni powiedziała, że nie, że można je trzymać w doniczce i wcale nie trzeba przesadzać, na następny rok zakwitnie. Normalnie nie wiadomo komu wierzyć. Kaktusy sobie kupię - nie będzie problemu.

A swoją drogą, jak już przy roślinach jesteśmy, to widziałam dzisiaj waszych jak kosili takim fajnym sprzętem trawę. Szkoda, że nie zdążyłam zrobić Jarkowi zdjęć przed skoszeniem mleczy, tak żółto u nas. Ale nie przyzwyczajona jest do tego, że ktoś kosi trawę zanim zrobi się do pasa! ;-) Poza tym, to np. na mieście notorycznie widzę RPZ jak zajmuje się wszystkimi sadzonkami itp. Ja to nie wiem jak Wy na tym wychodzicie, podpisali umowę, a teraz zlecenia dają i tak RPZ-owi. Powinniście iść z tym do "Uwagi". Poważnie.

Posted

[quote name='Jelena Muklanowiczówna']Poza tym, to np. na mieście notorycznie widzę RPZ jak zajmuje się wszystkimi sadzonkami itp. Ja to nie wiem jak Wy na tym wychodzicie, podpisali umowę, a teraz zlecenia dają i tak RPZ-owi. Powinniście iść z tym do "Uwagi". Poważnie.[/QUOTE]
Zapytam jeszcze Maciusia, ale z tego, co wiem, to my nie mamy umowy na całą zieleń w Kielcach tylko na parki i skwery wyliczone w umowie, więc na pewno część zieleni nadal należy do RPZ-u. Na pewno nie mamy umowy podwykonawczej z RPZ bo musiałabym ją pisać ;) No ale cieszę się, że działamy mobilizująco na konkurencję :diabloti:
A do "Uwagi" to się wiele innych ciekawych rzeczy z Kielc nadaje, tam co dzień, to jakaś "afera" przy naszych pracach, a to jakaś pani "nie zauważyła" kartki, że ławka pomalowana i na niej siadła, a to ktoś "zapomniał" powiedzieć, że trzeba wyłączyć fontannę z okazji jakiejś tam imprezy, a to "kamień spod kosiarki" zrobił komuś odprysk na lakierze wielkości główki zapałki i tak dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam kiedy będziemy odpowiadać za brak zorzy polarnej albo opady deszczu nie w tym momencie co trzeba :diabloti: