kocyk Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ja tam się ciesze... robi postępy:) małymi ktoczki do przodu, ale zawsze do przodu:) dzielny pies z niego, tyle przeszedł... ale jestem pełna nadziei... może to troche zabrzmi jakbym była nawdziedzona... ale powinnyśmy się cieszyć z wszystkich postepów Pirata i zamiast smucić się nad fotkami powinnyśmy przesyłać pozytywną energię. będzie może Piratowi lepiej a napewno Supergodze. wiec cioteczki uśmiech:) tylu dobrych ludzi zaangażowało się w pomoc i psinka ma się lepiej... :):):):):) a na dniach wystawie bazarek, który będzie dotyczył zabiegów: paznokcie- żel, tipsy... oraz makijaż dzienny lub wieczorowy... jak tylko koleżanka z Bydgoszczy wróci to od razu dam znać... ale proszę cioteczki z Poznania popytajcie się koleżanek, czy nie chciałyby zalicytować :) Quote
Lilmo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 kocyk napisał(a): a na dniach wystawie bazarek, który będzie dotyczył zabiegów: paznokcie- żel, tipsy... oraz makijaż dzienny lub wieczorowy... jak tylko koleżanka z Bydgoszczy wróci to od razu dam znać... ale proszę cioteczki z Poznania popytajcie się koleżanek, czy nie chciałyby zalicytować :) "Podkradłyście" mi pomysł :evil_lol: Myślałam o podobnym bazarku, gdy już uda mi się wreszcie powrócić do Poznania :) Quote
*zaba* Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No skoro mowa o bazarkach,to ja przypomne moj,bo jakos tak stoi .... :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-psiej-elegantki-eleganta-na-pirata-do-02-08-a-142769/ Quote
Lu_Gosiak Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 kurcze nie ma nikogo z Poznania, kto mogłby podjechac z Piratem???/ Quote
Lilmo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ja mimo szczerych chęci także dysponuję tylko samochodem trzydrzwiowym :-( Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 nooo jak Lu-Gosiak wzięła sprawy w swoje ręce to musi być dobrze!!! :loveu: Quote
supergoga Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 To ja napisze może na transportowym. Quote
MyrkurDagur Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dzień dobry Piracie... Bądź dzielny piesku... Quote
supergoga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Nie znam specjalnie. Ale jeśli macie możliwość gdzieś jeszcze uderzyć w sprawie transportu - to będę wdzięczna. Musze jechać po córkę na obóz, będę wieczorem. Dowiem się też o Piratka i napisze co u niego. Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ajula napisał(a):supergoga, a kiedy Pirat miałby jechać? moze jechac w kazdej chwili, wiadomo im szybciej tym lepiej Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 musze pogadać z moim TZ, bo jechać to nie problem, tylko trzeba znaleźć czas Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 własnie pogadałam z TZ - będzie jechał za tydzień do Sochaczewa, mógłby wtedy zawieźć pieska do samej Warki bezpłatnie - ale to dopiero za tydzień w piątek/sobotę Teraz - może jechać w sobotę rano, tak, żeby na 12-13 wrocić do Poznania (bo pracuje) - do samej Warki za daleko, nie wyrobi się czasowo - my mamy osobowy 4 drzwiowy, ale TZ spróbuje pożyczyć większy samochód z pracy, gdzie jest dużo miejsca z tyłu, i nawet można położyć materac (wozilismy już tym autem nasze psy) - byłoby dobrze, jakby ktoś z nim pojechał do opieki nad Piratem, bo ja nie mogę (tego dnia pracuję) jak Wam to pasuje to byłoby fajnie :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ajula napisał(a):musze pogadać z moim TZ, bo jechać to nie problem, tylko trzeba znaleźć czas no to w takim razie czekamy na jakas konkretna propozycje, bo potem to jeszcze trzeba zgrac z Layla Quote
Kamila_s Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 bravo kochane dzialaczki;) ja zbieram kasiorke na Pirata..mam kolejne deklaracje wplat!!;) Quote
PaulinaT Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 W razie czego mogę jechać jutro lub pojutrze - ale nie sama, z kimś do pomocy, mam kombi. Tyle że to dość wysoka paka... Quote
Fredziu123 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Trzymaj się Pirat. Dobrze, że wkrótce pojedzie do domku tymczasowego. Na pewno dojdzie szybciej do siebie. Trzymamy kciuki za nowy domek. Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 PaulinaT napisał(a):W razie czego mogę jechać jutro lub pojutrze - ale nie sama, z kimś do pomocy, mam kombi. Tyle że to dość wysoka paka... o! to jeszcze szybciej, bo mój TZ może dopiero w sobotę Quote
supergoga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Pirat raczej nie jest ganiającym po aucie psiakiem. Przypuszczam, że będzie leżał. Problem jest że ja nie dam rady jechać - nie moge teraz wziąć urlopu. Czy jest juz jakies porozumienie w sprawie przekazania psiaka Layli - ewentualnie na kiedy by to wypadło. Może moja córka da radę pojechać z Pauliną (o ile ciotka Paulina zechce). Tylko jutro odpada. Kocyk napisała do mnie że Mama Jej TZ-a deklarowała wzięcie Pirata na tymczas. Niesttey to jest dalsza sprawa, bowiem własnie wyjechała na wczasy. Może Kocyk napisze, bo prosiłam - jakie Pani ma doświadczenie i warunki dla psa - na wszelki wypadek. Dzwoniłam, Piracik bez zmian. Niespecjalnie chodzi, siusia raz z boku, raz tam gdzie leży na kocyku, jak nie chce wstawać. Samotność nie jest dla niego dobra. Panowie chodzą do niego i dbaja na ile mogą przy sporej ilości psiaków innych. Tyle, że Pirat to Pirat. Potrzebuje wsparcia duchowego. Odwiedziła Pirata osoba z dogomanii chyba - p. Agnieszka - niestety Pan z którym rozmawiałam miał problem z rozszyfrowaniem nicku. Może sama nam napiszę jak znajduje Pirata. Ja dopiero wróciłam do domu niedawno i nie byłam dzisiaj. Quote
PaulinaT Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nie chodzi o to, że będzie ganiał po aucie - chodzi raczej o pomoc przy zapakowaniu-wypakowaniu i przy ewentualnym postoju. Wiesz - ja mam złe doświadczenia... Mi też pt bardziej pasuje, jutro muszę z kotem do weta od rana, nie wiem ile czasu mi zejdzie. W pt koło południa mogę (w końcu urlop mam) - tylko czy Layli to pasuje i dokąd mam dojechać?? Quote
supergoga Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ja wiem, że nie chodziło o ganianie - ja tylko tak napisałam. Wiem że z psem samemu nie bardzo. Aga chętnie pojedzie. Quote
zmora0 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No, zaczyna sie coś dziać. :) Piraciku, ciotki ci wyprawe szykują, bedziesz miał lepiej. : Quote
snuszak Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 kolejna osoba deklaruje pomoc finansowa z charciego na przewóz Pirata, GOga jak rozliczenie? Quote
Recommended Posts