supergoga Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 nescca napisał(a):Pirat nie jest psem przcietnej urody.... Jest cudownie przystojny. Postaram sie pomoc. Już wrzucam Go na NK. Dzięki wielkie! Quote
reksio7 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Calkiem ładny z niego psiak i strasznie mi go szkoda:placz::placz::placz: Quote
nescca Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Asior napisał(a):TYY masz rację.. aż dziwnie tak, jak nescca nie ma bana :evil_lol: hehehe....śmieszne. :eviltong: Quote
Asior Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 PRZEŻYŁ HORROR,STRACIŁ NOGĘ,TERAZ BŁAGA O DOM (698458751) - Aukcje internetowe Allegro PRZYDAŁO BY SIE, zeby ktoś ZASPONSOROWAŁ WYRÓŻNIENIE :oops::oops::oops: Quote
Lu_Gosiak Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja zasponsoruje, podaj mi Asiorku nr konta to przeleje....tylko mam jedna uwage dopisz może, że psiak potrzebuje również na dzień dzisiejszy pomocy finansowej Quote
MyrkurDagur Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zaznaczam... Ileż ten psiak ma cierpienia w oczach... :-( Quote
reksio7 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 On jest naprawde ładny,taki wikowaty:cool3::cool3::cool3: Quote
bagulek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 witam dziś rano zrobiłam przelew dla Pirata (tylko 50 zł) ale zawsze to jakiś grosz który pomoże załatwić te najpilniejsze sprawy, choć wiem że teraz najważniejsze jest aby piesio nabrał ochoty do życia i przy pomocy wspaniałych ludzi którzy go otoczyli opieką powrócił do zdrowia... trzymam kciuki aby wszystko się udało i Pirat mógł na nowo cieszyć się życiem pozdrawiam Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Święty Rochu patronie wszystkich psów pochyl się nad Piratem i spraw by nie cierpiał,by chciał żyć! waldi481 Quote
kocyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jej psinko uwież w ludzi!!! szkoda, że nie możesz zobaczyć i nie rozumiesz, że tylu masz ich za sobą... u mnie postępy... na naszej klasie ożwyienie... powoli naplywa pomoc dla Pirata:multi: Quote
Lilmo Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 I ja również dodałam Pirata na NK... obawiam się jednak, że moi znajomi po raz kolejny wykażą się zupełną znieczulicą na cierpienie zwierząt... Kiedy tym świat się zmieni? :placz: Quote
zmora0 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moje n-k też pokazuje Pirata. Trzymaj się, Mały. Tylu dobrych ludzi, tyle wielkich serc, a ty wątpisz.. :( Quote
Saphira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 przelałam grosik na smutasa. Nic wiecej nie mogę zrobić:placz: Nie mam miejsca na siódmego psa:placz: Ratujemy jeszcze konika. Zostało mu 7 dni..... Quote
Asior Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):ja zasponsoruje, podaj mi Asiorku nr konta to przeleje....tylko mam jedna uwage dopisz może, że psiak potrzebuje również na dzień dzisiejszy pomocy finansowej Gosiaku nie pisałam, bo miało iść drugie allegro cegiełkowe, więc nie było sensu na dwóch prosić o pomoc... Quote
Kamila_s Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 do mnie juz sie zglosilo kilka osob by wspomoc finansowo Pirata...podaje numer konta z pierwszego postu;) Pirat trzymaj sie...tyle osob sie zjawilo..musi sie udac! Quote
kocyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 na naszej klasie mam zdjecie Pirata i jego historie. stwierdziłam, że to mało i do kazdego z moich znajomych wysłałam taką wiadomość- "Pomóż Piratowi, wpłacając na konto Fundacji dla Zwierząt Animalia 5zł. Pirat to skatowany przez człowieka pies, któremu niestety trzeba było amputować tylną lewą łapę. Była ona zmiażdżona, miała porozrywane mięśnie i ścięgna. Przebywa on teraz w hoteliku dla zwierząt, ponieważ nie było miejsca w żadnej klinice. Koszt pobytu to 20 zł/ dzień plus karma we własnym zakresie. Proszę nie bądź obojętny/a! Pomóż!!! Losy Pirata można śledzić na wątku http://www.dogomania.pl/forum/f1169/pirat-przezyl-horror-stracil-noge-blagam-o-pomoc-poznan-142670/ Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań Konto bankowe: Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I 53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 Dziękuję w imieniu Pirata- Ola! ps. jeśli możesz prześlij dalej ten apel... -- Fundacja Dla Zwierząt Animalia " po kilku dniach ciszy i znieczulicy dziś coś ruszyło... jedna z koleżanek wysłała pieniążki oraz przesłała mi zdjęcia psiaków, które można wykorzystać jako cegiełki, kolejne 2 koleżanki kosmetolożki zdeklarowały się (no musiałam im troszke podpowiedzieć;P) do wystawienia na allegro iswoich usług. jedna paznokcie, a druga makijaż. kolejna koleżanka- plastyczka ma namalować jakieś dzieło na bazarek... mam nadzieje, że jak najwięcej tych 5 wpłynie na konto:) Quote
supergoga Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Bardzo Wam dziękuję. Kolejne wieści. Siusiak nie wypada, ale to raczej nie dziwne, bowiem otwor jest zaszyty. Dzisiaj otworzył sobie jeden szew na amputowanej łapie - mimo że prosiłam o zakładanie kołnierza. Będzie założony zaraz. Niuniek niestety niechętnie wstaje - tzn. przemieszcza się, bo lezy czasem w innym miejscu, ale nikt tego jeszcze nie widział. Za to ładnie je wszystko co dostanie. Tyle że ...nie podniósł głowy. Nadal rezygnacja, smutek, beznadzieja. Dostanie nowe fotki, zaraz wstawię i wyśle Asior do Ciebie. Jak pomóc temu psu psychicznie - nie wiem. Quote
kocyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Najlepszy byłby tymczas... jeny dlaczego są wakacje i nie ma mnie w Poznaniu;( Quote
Lu_Gosiak Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 supergoga napisał(a): Niuniek niestety niechętnie wstaje - tzn. przemieszcza się, bo lezy czasem w innym miejscu, ale nikt tego jeszcze nie widział. Za to ładnie je wszystko co dostanie. Tyle że ...nie podniósł głowy. Nadal rezygnacja, smutek, beznadzieja. Dostanie nowe fotki, zaraz wstawię i wyśle Asior do Ciebie. Jak pomóc temu psu psychicznie - nie wiem. Goga a jak z załatwianiem?? Od razu głowy nie podniesie musi upłynac sporo czasu, trzeba Go zabrać do Kogoś kto poswieci mu czas i serce;) szukam....... Quote
supergoga Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Załatwia się w boksie, ale to dlatego że nie wychodzi i nikt go nie próbuje wyprowadzic. Robi kupcie i siusianko jest. Ma podkłady, ale on nie siusia w sposób niekontrolowany. Tyle że nie ma gdzie i czasem kocyk jest mokry. Dlaczego on nie chce żyć. Mam kolejną osobe która przelała 120 zł dla niego. Wieczorem, jak wróce od bokserki - sprawdze konto i w pierwszym jego poście będę robiła zestawienie wpłat. Tylko byle chciał żyć. Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 supergoga napisał(a):Załatwia się w boksie, ale to dlatego że nie wychodzi i nikt go nie próbuje wyprowadzic. Robi kupcie i siusianko jest. Ma podkłady, ale on nie siusia w sposób niekontrolowany. Tyle że nie ma gdzie i czasem kocyk jest mokry. Dlaczego on nie chce żyć. Mam kolejną osobe która przelała 120 zł dla niego. Wieczorem, jak wróce od bokserki - sprawdze konto i w pierwszym jego poście będę robiła zestawienie wpłat. Tylko byle chciał żyć. Taki zrezygnowany biedak :( jak mu pomóc :( Quote
Asior Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 supergoga napisał(a): dostanie nowe fotki, zaraz wstawię i wyśle asior do ciebie. koniecznie!!!! Quote
zmora0 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Na razie dobrze, że je. Jeszcze się tak kompletnie nie poddał, nie przestał jeść :D No i się rusza, trochę, ale zawsze.. :loveu: Quote
Lilmo Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moja znajoma obiecała się wpłacić pieniążki na rzecz Pirata. Nie wiem jaka to będzie kwota, ale przecież każdy grosz się liczy. Jest to osoba, której psie losy nie są obojętne, więc zapewne przekaże informację dalej. Piraciku tak wiele dobrych serc martwi się o Ciebie, więc pokaż nam, że chcesz żyć! Błagam! Quote
Recommended Posts