Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

szajbus napisał(a):
Cioteczko, aldira atakowała nie madcat1981, ale założycielkę wątku czyli mnie.
To niby ja wprowadzałam w błąd, kłamałam, żeby wyłudzić pieniądze.
No pewnie dlatego, że je przetraciłam opóźniam wyjazd psa do hotelu :evil_lol:
Wredna jestem do granic przyzwoitości nie?

.

ha, ja czasem jestem zakręcona jak słoik dżemu:lol: coś zobaczę, zajmę sięczym innym i potem takie wpadki:lol: tak czy siak, opinię o Kasi podtrzymuję a Tobie też krzywdy nie damy zrobic:diabloti:

Posted

elmira napisał(a):
Wełniaku szykuj się.
Ja napisze o dokladnym dniu odbioru/przewozu Baranka jak ustale wszytko na 100%(żeby juz potem nie było zmian).

I super, że Baranek jest zdrowy!!!

Coś już wiadomo?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ciekawe czy będą jakieś fotki z pierwszego dnia wolności Baranka i z jego podróży :Dog_run: ?

Z podróży na pewno będą. Myślę, ze jamor też chłopaka obfoci. Na jego wątku (jamora) są kapitalne fotki psiaków, które przebywaja u niego w hoteliku.

Posted

szajbus napisał(a):
Baranku to juz jutro?

Baranku, przygotuj się i bądź grzeczny,żeby ciotka Elmira nie narobiła sobie wstydu, że jakiegoś rozrabiakę przywiozła:loveu:

Posted

MakS napisał(a):
Baranku, przygotuj się i bądź grzeczny,żeby ciotka Elmira nie narobiła sobie wstydu, że jakiegoś rozrabiakę przywiozła:loveu:

Będzie dobrze :)

Posted

Uch, zawsze jestem poddenerwowana w takich sytuacjach :nerwy:

Ale, ale - jeszcze good news - wczoraj na moje konto wpłynęło po 20 zl od MakS, Mamy Maks oraz Pani Basi.

Szajbus:loveu:, Co do rozliczeń z pierwszego postu, gdyby były wątpliwosci - MakS obiecała coś jeszcze w połowie miesiąca dosłać:cool3::cool3::cool3: A moją wpłatę trzebaby określić jako sieprniową - bo pojawiałm się na wątku chyba w lipcu, ale deklarowałam wpłaty od sierpnia. O ile się nie mylę mamy 872 zł:multi::multi::multi:

Posted

elmira napisał(a):
Rozmawiałam z Hanką. Wszystko ok. Jamor też wie o przyjeździe psiaka. Zaopatrzyłam sie w aparat i za niedługo lecę;)

już nie mogę się doczekac fotek z pierwszego dnia nowego życia:multi:
od razu zapowiadam się, że pod koniec sierpnia/ początek września (w zależności od tego kiedy urodzę:)) mam zamiar "nawiedzic";) Baranka i skontrolować:evil_lol: jak mu jest u Jamora

Posted

Baranek u Jamora:multi:

Baranek to super psiak. Wskoczył do bagaznika sam, a w drodze zachowywał sie bez zarzutu. Myslę więc, że miał swojego czlowieka i jeździł z nim samochodem.
Psiak teraz sm iesznie wyglada, bo lepek ma charci, a reszte od kudłatego owczarka;) Jest bystry, zorientowany na człowieka i calkiem wyluzowany.

Schronisko opusclismy ok. 16.15, a w hotelu Jamora bylismy po 18. Mialam mozliwość(i przyjemność) obejrzenia psiaczków w hotelu, a takze osobistych jamora. Ten hotel jest fantastyczny. Wszystko jest zrobione "z głową", czysciutko, a wszystkie te psie luksusy na wieeeeeeeelkiej działce, która otoczona jest sadami i polami. Wszedzie cisza i spokój.

Fotki mam, zaraz zgram ;)

edit. Jednak fotki jutro, bo imageshack sie obraził.

edit2. się odbraził ;)