MakS Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 szajbus napisał(a):Cioteczko, aldira atakowała nie madcat1981, ale założycielkę wątku czyli mnie. To niby ja wprowadzałam w błąd, kłamałam, żeby wyłudzić pieniądze. No pewnie dlatego, że je przetraciłam opóźniam wyjazd psa do hotelu :evil_lol: Wredna jestem do granic przyzwoitości nie? . ha, ja czasem jestem zakręcona jak słoik dżemu:lol: coś zobaczę, zajmę sięczym innym i potem takie wpadki:lol: tak czy siak, opinię o Kasi podtrzymuję a Tobie też krzywdy nie damy zrobic:diabloti: Quote
bela51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Przelałam swoją skladke za sierpień. W poniedzialek powinna wpłynąć. Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 elmira napisał(a):Wełniaku szykuj się. Ja napisze o dokladnym dniu odbioru/przewozu Baranka jak ustale wszytko na 100%(żeby juz potem nie było zmian). I super, że Baranek jest zdrowy!!! Coś już wiadomo? Quote
elmira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agata51 napisał(a):Coś już wiadomo? Tak wiadomo, na 99,9% (bo potwierdzic na 100 muszę dzisiaj w pracy). W środe zabieram Baranka do Jamora. Quote
madcat1981 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
madcat1981 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dotarło 10 zł deklaracji sierpniowej dla Baranka od Beli51 - serdecznie dziękujemy:loveu: Quote
Onaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ciekawe czy będą jakieś fotki z pierwszego dnia wolności Baranka i z jego podróży :Dog_run: ? Quote
elmira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dogo07 napisał(a):Ciekawe czy będą jakieś fotki z pierwszego dnia wolności Baranka i z jego podróży :Dog_run: ? Z podróży na pewno będą. Myślę, ze jamor też chłopaka obfoci. Na jego wątku (jamora) są kapitalne fotki psiaków, które przebywaja u niego w hoteliku. Quote
szajbus Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 To już pojutrze zacznie nowe zycie Oby szybciutko znalazł domeczek, taki prawdziwy, kochany! Quote
MakS Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 szajbus napisał(a):Baranku to juz jutro? Baranku, przygotuj się i bądź grzeczny,żeby ciotka Elmira nie narobiła sobie wstydu, że jakiegoś rozrabiakę przywiozła:loveu: Quote
elmira Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 MakS napisał(a):Baranku, przygotuj się i bądź grzeczny,żeby ciotka Elmira nie narobiła sobie wstydu, że jakiegoś rozrabiakę przywiozła:loveu: Będzie dobrze :) Quote
MakS Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Baranku, wszystkiego najlepszego w nowym domku:loveu: Quote
elmira Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Rozmawiałam z Hanką. Wszystko ok. Jamor też wie o przyjeździe psiaka. Zaopatrzyłam sie w aparat i za niedługo lecę;) Quote
madcat1981 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Uch, zawsze jestem poddenerwowana w takich sytuacjach :nerwy: Ale, ale - jeszcze good news - wczoraj na moje konto wpłynęło po 20 zl od MakS, Mamy Maks oraz Pani Basi. Szajbus:loveu:, Co do rozliczeń z pierwszego postu, gdyby były wątpliwosci - MakS obiecała coś jeszcze w połowie miesiąca dosłać:cool3::cool3::cool3: A moją wpłatę trzebaby określić jako sieprniową - bo pojawiałm się na wątku chyba w lipcu, ale deklarowałam wpłaty od sierpnia. O ile się nie mylę mamy 872 zł:multi::multi::multi: Quote
MakS Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 elmira napisał(a):Rozmawiałam z Hanką. Wszystko ok. Jamor też wie o przyjeździe psiaka. Zaopatrzyłam sie w aparat i za niedługo lecę;) już nie mogę się doczekac fotek z pierwszego dnia nowego życia:multi: od razu zapowiadam się, że pod koniec sierpnia/ początek września (w zależności od tego kiedy urodzę:)) mam zamiar "nawiedzic";) Baranka i skontrolować:evil_lol: jak mu jest u Jamora Quote
anovip1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Baranku co u ciebie ? Poznałeś już nową koleżankę ? Quote
REJA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Super! Baranek dzisiaj zaczyna lepsze życie. Oby dotarł szczęśliwie.Czekamy na pierwsze relacje. Quote
elmira Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Baranek u Jamora:multi: Baranek to super psiak. Wskoczył do bagaznika sam, a w drodze zachowywał sie bez zarzutu. Myslę więc, że miał swojego czlowieka i jeździł z nim samochodem. Psiak teraz sm iesznie wyglada, bo lepek ma charci, a reszte od kudłatego owczarka;) Jest bystry, zorientowany na człowieka i calkiem wyluzowany. Schronisko opusclismy ok. 16.15, a w hotelu Jamora bylismy po 18. Mialam mozliwość(i przyjemność) obejrzenia psiaczków w hotelu, a takze osobistych jamora. Ten hotel jest fantastyczny. Wszystko jest zrobione "z głową", czysciutko, a wszystkie te psie luksusy na wieeeeeeeelkiej działce, która otoczona jest sadami i polami. Wszedzie cisza i spokój. Fotki mam, zaraz zgram ;) edit. Jednak fotki jutro, bo imageshack sie obraził. edit2. się odbraził ;) Quote
Recommended Posts