Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dogo07 napisał(a):
No to Baranku, komu w drogę, temu czas :).

Wełniaku szykuj się.
Ja napisze o dokladnym dniu odbioru/przewozu Baranka jak ustale wszytko na 100%(żeby juz potem nie było zmian).

I super, że Baranek jest zdrowy!!!

Posted

ciapuś napisał(a):
Popieram w 100%
najgorsze co może sie zdarzyć to osoby nowe na wątku które sypią dobrymi radami jak z rękawa a nie mają pojęcia kto czym się zajmuje i co sie tak na prawdę dzieje

święta racja. Znam Madcat1981 z innych wątków i wiem, ze to osoba godna zaufania i dla mnie jest gwarancją uczciwości i rzetelności.
Agata 51: ciesz się, ze tylko takie papiery a nie np. żółte;)

Posted

Cioteczko, aldira atakowała nie madcat1981, ale założycielkę wątku czyli mnie.
To niby ja wprowadzałam w błąd, kłamałam, żeby wyłudzić pieniądze.
No pewnie dlatego, że je przetraciłam opóźniam wyjazd psa do hotelu :evil_lol:
Wredna jestem do granic przyzwoitości nie?

A tak na poważnie, to Baranek może chyba pakować walizki! Bardzo się ciesze, że chłopak zdrowiusieńki. Trochę napanikowałam, ale ja już taka jestem.

Posted

szajbus napisał(a):
Oj, Baranku ! Pręguska się za tobą zapłacze. To już drugi jej przyjaciel, który opuści schronisko, w ciągu miesiąca, a ona wciąż tam tkwi.

Biedna suczka,będzie jej smutno:-(. A Ona ma założony wątek?Czy Ona ma na imię w schronisku Centka?

Posted

Oj, Baranku, chyba trzeba przejść na dietę, bo ten brzucholek naprawdę wygląda imponująco! :-o Nic to, najważniejsze, że żadnego paskudztwa tam nie ma. :multi:

No to szykuj się do drogi, piesku! A my zajmiemy się twoją koleżanką.

Posted

[quote name='anovip1']

to musi być miłość:lol: Trzeba by się i Centką zając, bo szkoda takiej fajnej suni w budzie (a czy ktoś w ogóle wie, czemu ona jest w budzie?)

Posted

Super jest ten psiak, jak spojrzy ze zdjęcia to aż łapie za serce:loveu:

Na początku myślałam, ze to nie brzuszek duży, tylko łepek wydaje sie mały po wygoleniu. Ale teraz to widzę, że i przytyło się ciut waćmościowi;)

Posted

Ładne mi ciut! :evil_lol: Spasło się paniczowi do tego stopnia, że włączył mi się w mózgownicy alarm. Dziś mogę powiedzieć, że bałam się tych badań jak jasna cholera, ale już zeszło ze mnie powietrze.

Centka vel Pręguska jest super sunią. Przyjmuje z otwartym sercem każdego psa, który będzie jej sąsiadem. Kiedy ją zobaczyłam był przy niej Śpiewak. Odwalali takie harce, że głowa boli. Do tego zaczepiali mijających ich ludzi, żeby sprzedać im buziaka. Śpiewak był bardziej namolny jak na faceta przystało, ona bardziej dystyngowana. Skradli całusa i dalej się bawili.

Posted

Jak Barankowi jeszcze więcej włoski na główce odrosną, i zadba się o jego futerko, to będzie z niego piękny psiaczek :loveu:.

Posted

A ja na stronie schroniska wypatrzyłam taką kolejną śliczną bidę, która jak tam pisze bardzo się boi i cały czas siedzi w budzie :-(:
.

Posted

[quote name='szajbus']alleluja!!!!!!!! Jestem w skowronkach!!!!! Poryczałam się z radochy!!!!!!
Centusia została dziś adoptowana!!!!

Jakieś cuda czy co? To pewnie Barankowi teraz jest smutno?

Posted

No to tylko cieszyć się trzeba, że parze przyjaciół czyli Centusi i Barankowi się udało. Centusia już w domku, a Baranek na najlepszej drodze do własnego domku :).

Posted

hanka456 napisał(a):
Przykro jest czytać, to co zostało napisane. Nie jest czasem prosto zorganizować zdawałoby się prosta sprawę przewiezienie psa na USG. szkoda, ze Ania Szajbus, która stara się pomagać z całego serca została tak źle potraktowana.

Ale na tym koniec.

Baranek dzisiaj był na USG. Pojechał do lecznicy na Janosika w Łodzi, badanie zostało wykonane na koszt schroniska. Nic nie wykazało. Pies ma zdrową jamę brzuszną, że tak się wyrażę. Nic z nim nie jest. Oprócz wieku.

To wszystko co mogę powiedzieć, nie chcę i nie będę dyskutować na forum o uczciwości osób które bezpośrednio zajmują się tym psem i 700 innymi w schronisku w Łodzi.

Dziękujemy Haniu za dobre, zwięzłe i konkretne wiadomości o Baranku. Wam, wszystkim wolontariuszom ze schroniska w Łodzi życzymy żeby nadszedł taki czas, że nie będziecie mieli co robic, oprócz przechadzania się z kilkoma psami na spacerki. :lol:

Posted

szajbus napisał(a):
alleluja!!!!!!!! Jestem w skowronkach!!!!! Poryczałam się z radochy!!!!!!
Centusia została dziś adoptowana!!!!

Gratulujemy i Centusi ( trzymam kciuki, żeby domek był najwspanialszy dla niej) i Barankowi. I Tobie też Szajbusku
Agata51 - 0czywiście, że cuda się zdarzają.