Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jamorku, ja jestem młoda ale o mało przez tego Twojego posta zawału n ie dostałam, no tak mi serce podskoczyło, jak przeczytałam że Baranek zadusił Miśka, że nie wiem :mdleje:.

Posted

[quote name='jamor']był, jest i bedzie spokojniutki. to gryzienie typowo sportowe ez znamion agresji. agresji w zadnej postacji nie bedziemy mu programowac. to co widac na zdjeciach to tylko zabawa.bardzo przydatna cecha u psa. baca miał dobry socjal, aport kontaktowy, pewny głeboki chwyt

Tak się kończą niby niewinne zabawy! Gryzienie sportowe! Proszę, do czego to doprowadziło! Taka tragedia! Biedny Misiek... :-(

Baranku, uśmiechasz się! I czuprynka ci odrasta! :multi:

Posted

Ależ tam tego towarzystwa jest :).
A Baran jest niezły, inne psy ganiają, a on sobie chodzi tak dostojnie, spokojnie, ogląda sobie trawkę, jak pan na włościach :lol:.

Posted

Dostawa gotówki;)

Przyszło dziś 80 zł od Ala123 za dwa meisiące oraz 25 zł od Joanny z Gliwic (przepraszam, że tak oficjalnie, ale nie było nicku ale pewnie dojdziemy okogo chodzi). Na dziś stan 1007 zł:cool3::cool3::cool3: Dalej wszyscy piszą Baran/Baranek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

=elmira;Moim zdaniem staal sie rzecz jeszcze straszniejsza. Jamor podmienil psa ;)

A na serio, to bardzo sie cieszę, że zaszła tak szybko, taka zmiana :) :) :)

:razz:Pies sie sam:cool3: "podmienil ":cool3:dzieki Jamorowi , jego rodzince..zielonej trawce i normalnym zyciowym warunkom..:loveu::loveu::loveu:

:crazyeye::crazyeye:Wczoraj bylam u Megii1 z jedna cioteczek ktora poprzedniego dnia przywiozla benkowa. Ciotka :crazyeye::crazyeye: zglupiala jak zobaczyla roznice..ja sama zaobserwowalamm zmiane w ciagu paru dobrych godzin od przyjazdu i to nie tylko z benkowa ale i innymi pociechami...:multi::multi::multi::multi: