jamor Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 próbował sie bronic, ale krtań pekła, oddechu brak Quote
Onaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jamorku, ja jestem młoda ale o mało przez tego Twojego posta zawału n ie dostałam, no tak mi serce podskoczyło, jak przeczytałam że Baranek zadusił Miśka, że nie wiem :mdleje:. Quote
jamor Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 i prosze, zwłoki chciał ukryc, ale teraz dopiero zauwazył ze został przyłapany. Quote
Onaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 jamor napisał(a):tu kazda jest młoda Słuszna uwaga ;). A Misiu biedny, taki śliczny, i tak skończył marnie. Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 zależy ile lat dla kogo oznacza "młoda" :evil_lol: a misiu sie uśmiechał....nie widzieliście??:shake: Quote
agata51 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='jamor']był, jest i bedzie spokojniutki. to gryzienie typowo sportowe ez znamion agresji. agresji w zadnej postacji nie bedziemy mu programowac. to co widac na zdjeciach to tylko zabawa.bardzo przydatna cecha u psa. baca miał dobry socjal, aport kontaktowy, pewny głeboki chwyt Tak się kończą niby niewinne zabawy! Gryzienie sportowe! Proszę, do czego to doprowadziło! Taka tragedia! Biedny Misiek... :-( Baranku, uśmiechasz się! I czuprynka ci odrasta! :multi: Quote
bela51 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jamor, ty potworze:mad::mad::mad::mad::mad:. A ja już leciałam po prochy na uspokojenie ( bo nie jestem pierwszej mlodości).:evil_lol: Quote
REJA Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jamor umie ciśnienie podnieść:evil_lol:.Widać ,że Baranek odżył i włos ma bujny. Quote
szajbus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 No to ja już wam nie będę pisała jaka była moja reakcja. Jamor mniej litość chłopie! Jeszcze mi się ręce trzęsą.... Quote
niteczka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Prawie, jak tragedia grecka... Czy Misiu pozostał w jednym kawałku? Quote
szajbus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Baranek- Baca czeka na wspaniały domek Quote
MakS Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 nieźle, widzę, że Baranek/Baca/Azor/? rozkręca się na całego:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 a ja od początku nie uwierzyłam zwietryłam podstęp i fot się domagałam:diabloti: Baca to fajny misio będzie jak mu łeb urośnie bo na razie to śmiszny taki ihhihi, komu komu??:cool3: Quote
Onaa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czyli teraz trzeba ostro z ogłoszeniami Baranka (Bacy) startować, tylko na kogo namiary będą, na Jamora czy na kogoś innego ? Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 YouTube - dora To filmik z Dorą w roli głównej, ale Baranek statystuje. Quote
Onaa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ależ tam tego towarzystwa jest :). A Baran jest niezły, inne psy ganiają, a on sobie chodzi tak dostojnie, spokojnie, ogląda sobie trawkę, jak pan na włościach :lol:. Quote
madcat1981 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dostawa gotówki;) Przyszło dziś 80 zł od Ala123 za dwa meisiące oraz 25 zł od Joanny z Gliwic (przepraszam, że tak oficjalnie, ale nie było nicku ale pewnie dojdziemy okogo chodzi). Na dziś stan 1007 zł:cool3::cool3::cool3: Dalej wszyscy piszą Baran/Baranek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moim zdaniem staal sie rzecz jeszcze straszniejsza. Jamor podmienil psa ;) A na serio, to bardzo sie cieszę, że zaszła tak szybko, taka zmiana :) :) :) Quote
szajbus Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Tego właśnie Barankowi vel Bacy było potrzeba; dużo ruchu i zielona trawka. Quote
madcat1981 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wpłynęło 30 zł na sierpień dla Baranka-Aresa od Beci222. Nie jestem pewna dla ilu psów teraz zbieram:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Jeszcze został ci Baca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko trzy psiaki, nie narzekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 =elmira;Moim zdaniem staal sie rzecz jeszcze straszniejsza. Jamor podmienil psa ;) A na serio, to bardzo sie cieszę, że zaszła tak szybko, taka zmiana :) :) :) :razz:Pies sie sam:cool3: "podmienil ":cool3:dzieki Jamorowi , jego rodzince..zielonej trawce i normalnym zyciowym warunkom..:loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye:Wczoraj bylam u Megii1 z jedna cioteczek ktora poprzedniego dnia przywiozla benkowa. Ciotka :crazyeye::crazyeye: zglupiala jak zobaczyla roznice..ja sama zaobserwowalamm zmiane w ciagu paru dobrych godzin od przyjazdu i to nie tylko z benkowa ale i innymi pociechami...:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts