MakS Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 madcat1981 napisał(a):Dotarła sierpniowa wpłata Moniki S. - 10 zł. Dzięki:loveu: Jest 1047 zł. Mam pytanie do jamora - jak i kiedy rozliczamy się z hotelikowania? Qrcze, to znaczy, że jest prawie na 3 miesiące a przecież kolejne wpłaty będą wpływać (masło maślane mi wyszło:) ja mam jedną kwestię finansową- p. Basia musi, niestety, wycofać się ze swojej deklaracji:placz: ale żeby nasz przystojniak nie był stratny "przejmę" Jej deklarację. czyli teraz jeszcze wpłacę obiecane 10 zł a pod koniec sierpnia (tj. jak wypłatę dostanę za sierpień) będę wpłącac po 50 zł miesięcznie+ deklaracja mojej Mamy (tu bez zmian:lol:) Quote
bela51 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Dogo07']Jak sobie zerka :). No, śliczny ten nasz Baca.:loveu: Ale może by go Jamor troche odchudził.?:razz: Quote
rita60 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jest niesamowity:lol:czy on jest taki długi:-o Quote
szajbus Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Długi jak dlugi, ale brzuchol ma pokaźnych rozmiarów. Obrosło sie panu Baranowi w tłuszczyk. Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja cały czas obstawiam, że to głowa za mała:evil_lol: Finanse - uzbierało się, bo przecież to deklaracje i jednorazowe, i stałe za lipiec, i za sierpień, niektóre też z góry płatne... ale trzeba przyznać, że majętny nasz panicz:) Wciąż niezmieniony tytuł; ale rozumiem - mi też jakoś trudno się przestawić...:) MakS, jesteś wielka:multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cioteczki, doradźcie co z tym nr telefonu w ogłoszeniach zrobić ? Czy podawać dwa, czy lepiej żeby ludzie dzwonili od razu do jamora czy do anovip ? Quote
ciapuś Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dogo07 napisał(a):Cioteczki, doradźcie co z tym nr telefonu w ogłoszeniach zrobić ? Czy podawać dwa, czy lepiej żeby ludzie dzwonili od razu do jamora czy do anovip ? Jeśli jamor sie zgodzi to ja bym podawała jego jako pierwszy a anovip jako drugi. Quote
ewatonieja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Baranek pewnie dawno na łapach a ciotki śpią :mad: Quote
zuzia63 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Coś za dobrze wygląda ten nasz baranek/baca/ares/kiler:lol: podwozie mu sie opuściło:evil_lol: koniecznie trzeba go odchudzić, dla jego zdrowia Quote
niteczka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 zuzia63 napisał(a):Coś za dobrze wygląda ten nasz baranek/baca/ares/kiler:lol: podwozie mu sie opuściło:evil_lol: koniecznie trzeba go odchudzić, dla jego zdrowia O tam, zaraz podwozie sie opuściło! To jest postawa na spocznij.:lol: Quote
zuzia63 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 niteczka napisał(a):O tam, zaraz podwozie sie opuściło! To jest postawa na spocznij.:lol: Może i spocznij... rozumiem, że jak w pobliżu są jakieś urocze sunie to on ten brzuch wciąga;) Quote
ciapuś Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 eeeeeee zuzia63 nie lubisz puszystych"facetów" Quote
Onaa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Może jak mu włos na głowie odrośnie to mu proporcje powrócą i ten brzucholek już tak nie będzie raził :cool3:. Quote
zuzia63 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='ciapuś']eeeeeee zuzia63 nie lubisz puszystych"facetów" Dobrze zbudowanych, ale nie puszystych... Jeszcze nie tak dawno mój borys też miał taki brzuchol do ziemi (ważył 73kg), od kwietnia jest na diecie i teraz jest chłopak jak walczyk:evil_lol: i kręgosłup zdrowszy i łapy:lol: Quote
elmira Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 zuzia63 napisał(a):Dobrze zbudowanych, ale nie puszystych... Jeszcze nie tak dawno mój borys też miał taki brzuchol do ziemi (ważył 73kg), od kwietnia jest na diecie i teraz jest chłopak jak walczyk:evil_lol: i kręgosłup zdrowszy i łapy:lol: Zuzia, ja mam nadzieję, że ten Twój chłopczyk, to nie to zwierzatko z Twojego avatarku?:evil_lol: A Baranek schudnie, poniewaz ma w tej chwili o wiele wiecej ruchu u Jamora. Lata pewnie z innymi psiakami. W schronisku miał na pewno o wiele mniej ruchu. Quote
zuzia63 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 elmira napisał(a):Zuzia, ja mam nadzieję, że ten Twój chłopczyk, to nie to zwierzatko z Twojego avatarku?:evil_lol: Dobre! Aż się oplułam za śmiechu:evil_lol: Quote
niteczka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Oj, Zuzia, chyba z tą dietą, to przeholowałaś. Jakiś taki skurczony ten chłopak i chyba mu żeberka sterczą. :evil_lol: Chyba to żeberka? Nie widzę dobrze, bo nie mam okularów.:evil_lol::evil_lol: Quote
coronaaj Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 =szajbus;Długi jak dlugi, ale brzuchol ma pokaźnych rozmiarów. Obrosło sie panu Baranowi w tłuszczyk. :crazyeye:Jamor chce mu browar obciac:crazyeye:...a ja bym go dala na mala diete..:shake::shake: i to szybko zeby watrobka sie nie zaczela szwankowac ..panie Baranku:evil_lol::evil_lol: Quote
coronaaj Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 =Dogo07;Cioteczki, doradźcie co z tym nr telefonu w ogłoszeniach zrobić ? Czy podawać dwa, czy lepiej żeby ludzie dzwonili od razu do jamora czy do anovip ? :roll::roll:Moje skromne zdanie, telefon do Jamora bo Jamor psu przedstawia przyszly DS , a nie odwrotnie..:evil_lol::evil_lol:Jak psu przyszly wlasciciel sie nie spodoba ...to nie ma adopcji...:shake::shake: Quote
Becia2222 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziewczyny pomocy zaglądnijcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-kajtus-uratuj-od-smierci-pomozcie-141321/index14.html Quote
madcat1981 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Zrobiłam przelew na hotelik Bacy-Baranka na okres 29.07.09 - 28.08.2009 r. - 403 zł. Aktualnie pozostało 644 zł. Quote
Onaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Czyli teraz ogłoszonka i szukamy najlepszego pod Słońcem domku dla Baranka :). Quote
MakS Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 zuzia63 napisał(a):Coś za dobrze wygląda ten nasz baranek/baca/ares/kiler:lol: podwozie mu sie opuściło:evil_lol: koniecznie trzeba go odchudzić, dla jego zdrowia oj, zaraz takie nieprzyjemne rzeczy- pewnie chłopak się opił po prostu:evil_lol: Quote
Recommended Posts