Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madcat1981 napisał(a):
Dotarła sierpniowa wpłata Moniki S. - 10 zł. Dzięki:loveu: Jest 1047 zł. Mam pytanie do jamora - jak i kiedy rozliczamy się z hotelikowania?

Qrcze, to znaczy, że jest prawie na 3 miesiące a przecież kolejne wpłaty będą wpływać (masło maślane mi wyszło:)
ja mam jedną kwestię finansową- p. Basia musi, niestety, wycofać się ze swojej deklaracji:placz: ale żeby nasz przystojniak nie był stratny "przejmę" Jej deklarację. czyli teraz jeszcze wpłacę obiecane 10 zł a pod koniec sierpnia (tj. jak wypłatę dostanę za sierpień) będę wpłącac po 50 zł miesięcznie+ deklaracja mojej Mamy (tu bez zmian:lol:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja cały czas obstawiam, że to głowa za mała:evil_lol:

Finanse - uzbierało się, bo przecież to deklaracje i jednorazowe, i stałe za lipiec, i za sierpień, niektóre też z góry płatne... ale trzeba przyznać, że majętny nasz panicz:)

Wciąż niezmieniony tytuł; ale rozumiem - mi też jakoś trudno się przestawić...:)

MakS, jesteś wielka:multi::multi::multi:

Posted

Cioteczki, doradźcie co z tym nr telefonu w ogłoszeniach zrobić ?
Czy podawać dwa, czy lepiej żeby ludzie dzwonili od razu do jamora czy do anovip ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Cioteczki, doradźcie co z tym nr telefonu w ogłoszeniach zrobić ?
Czy podawać dwa, czy lepiej żeby ludzie dzwonili od razu do jamora czy do anovip ?

Jeśli jamor sie zgodzi to ja bym podawała jego jako pierwszy a anovip jako drugi.

Posted

zuzia63 napisał(a):
Coś za dobrze wygląda ten nasz baranek/baca/ares/kiler:lol:
podwozie mu sie opuściło:evil_lol: koniecznie trzeba go odchudzić, dla jego zdrowia

O tam, zaraz podwozie sie opuściło! To jest postawa na spocznij.:lol:

Posted

niteczka napisał(a):
O tam, zaraz podwozie sie opuściło! To jest postawa na spocznij.:lol:

Może i spocznij... rozumiem, że jak w pobliżu są jakieś urocze sunie to on ten brzuch wciąga;)

Posted

[quote name='ciapuś']eeeeeee zuzia63 nie lubisz puszystych"facetów"

Dobrze zbudowanych, ale nie puszystych...

Jeszcze nie tak dawno mój borys też miał taki brzuchol do ziemi (ważył 73kg), od kwietnia jest na diecie i teraz jest chłopak jak walczyk:evil_lol:
i kręgosłup zdrowszy i łapy:lol:

Posted

zuzia63 napisał(a):
Dobrze zbudowanych, ale nie puszystych...

Jeszcze nie tak dawno mój borys też miał taki brzuchol do ziemi (ważył 73kg), od kwietnia jest na diecie i teraz jest chłopak jak walczyk:evil_lol:
i kręgosłup zdrowszy i łapy:lol:

Zuzia, ja mam nadzieję, że ten Twój chłopczyk, to nie to zwierzatko z Twojego avatarku?:evil_lol:

A Baranek schudnie, poniewaz ma w tej chwili o wiele wiecej ruchu u Jamora. Lata pewnie z innymi psiakami. W schronisku miał na pewno o wiele mniej ruchu.

Posted

elmira napisał(a):
Zuzia, ja mam nadzieję, że ten Twój chłopczyk, to nie to zwierzatko z Twojego avatarku?:evil_lol:

Dobre! Aż się oplułam za śmiechu:evil_lol:

Posted

Oj, Zuzia, chyba z tą dietą, to przeholowałaś. Jakiś taki skurczony ten chłopak i chyba mu żeberka sterczą. :evil_lol: Chyba to żeberka? Nie widzę dobrze, bo nie mam okularów.:evil_lol::evil_lol:

Posted

=szajbus;Długi jak dlugi, ale brzuchol ma pokaźnych rozmiarów.
Obrosło sie panu Baranowi w tłuszczyk.

:crazyeye:Jamor chce mu browar obciac:crazyeye:...a ja bym go dala na mala diete..:shake::shake:
i to szybko zeby watrobka sie nie zaczela szwankowac ..panie Baranku:evil_lol::evil_lol:

Posted

=Dogo07;Cioteczki, doradźcie co z tym nr telefonu w ogłoszeniach zrobić ?

:roll::roll:Moje skromne zdanie, telefon do Jamora bo Jamor psu przedstawia przyszly DS , a nie odwrotnie..:evil_lol::evil_lol:Jak psu przyszly wlasciciel sie nie spodoba ...to nie ma adopcji...:shake::shake:

Posted

zuzia63 napisał(a):
Coś za dobrze wygląda ten nasz baranek/baca/ares/kiler:lol:
podwozie mu sie opuściło:evil_lol: koniecznie trzeba go odchudzić, dla jego zdrowia

oj, zaraz takie nieprzyjemne rzeczy- pewnie chłopak się opił po prostu:evil_lol: