madcat1981 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Powoli zaczynam odpisywac na 19 pw :crazyeye: Dogo07, mam wiadomośc tylko z piatku - oczywiście konto można przesłać;) Ale jeśli jeszcze o coś potem pytałaś, to już nic o tym nie wiem:oops: Quote
leni356 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 szajbus napisał(a):Widzę,że i tak jesteście w czepku urodzone, bo udało wam się i wejść na dogo i jeszcze napisać posty. Ja niestety nie miałam takiego szczęście. Dziś udało mi wejść na dogo, ale wysłać tylko jeden jedyny post. Pisze ten post i nie wiem czy uda mi się go wysłać. Baranek po remanencie otrzymał nowy nr. 422. Jest nadal w budzie po Śpiewaku, a więc na samym widoku i w bezpiecznym miejscu. Jest zabierany na spacerki, więc chłopak ma szczęście w nieszczęściu. W dniu jutrzejszym będzie miał zrobiony przegląd weterynaryjny. Rozmawiałam przez tel z Hanka456 w sprawie Baranka. Powiedziała, że technicznie może pomóc i wyciągnie psiaka ze schronu na swoje nazwisko. Jest to jednak uzależnione od tego, żeby nie została potem z problemem sama. Nie stać ją bowiem na kolejnego psa, a w kartotece będzie figurowała jako jego właścicielka. Sa tez pytania czy ktoś by odwiedzał psa w Warce i czy będą niem regularne informacje. Czy wszyscy są potem chętni do szukania mu domku czy tylko tym, żeby psiak siedział w hotelu. Hanka456 pracuje w schronisku. W poniedziałek jej nie będzie, ale jest tam od wtorku. Kontakt na Hanie nie jest tajemnica bo jej numer tel jest widoczny w ogłoszeniach. Podaje go więc osobom zainteresowanym 697 775 845 Branek będzie wydany z aktualną książeczką zdrowia ( przekaz Hani) Oczywiście będziemy szukać mu domku. Czy ta masakra z działaniem dogo może się skończyć wkrótce czy tak się będziemy męczyć już na wieki? :roll: Nie wiem po co pytam bo pewnie nikt nie wie :-( Quote
szajbus Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Udało mi się wejść na dogo. Uzupełniłam pierwszy post i wszystko sie zgadza. Na koncie Branka jest 722 zł, Stałych deklaracji na 310 Quote
coronaaj Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='leni356']Zobaczcie: http://www.dogomania.pl/forum/f937/dom-tymczasowy-w-glogowie-140819/ A ile za dobe dla Baranka jak maja miejsca. Ja tego nie znam... Szajbusik, sprawdz moja wplate za 3 miesiace (??? ) na konto Kasi...czy cos nie jest pomylone? Quote
coronaaj Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :razz::razz:=leni356;Oczywiście będziemy szukać mu domku. Czy ta masakra z działaniem dogo może się skończyć wkrótce czy tak się będziemy męczyć już na wieki? :roll: Nie wiem po co pytam bo pewnie nikt nie wie :-( :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ja dopiero jak w Polsce Neostrada siadla moglam sie dostac na Dogo. Piszcie na [email protected] bo nie wiem co jutro bedzie na Dogo (serwery siadaja)??? Haniu buziaczki:multi::multi::multi::multi::multi: nie boj sie nie zostawimy ciebie !!!!:multi::multi: Quote
ewa36 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jestem i ja ..... Mogę wysłać ksiązki na bazarek dla piesia. W razie potrzeby proszę o kontakt e-mailowy, gdyż dogomania działa róznie :cool3: Quote
MakS Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 szajbus napisał(a): Rozmawiałam przez tel z Hanka456 w sprawie Baranka. Powiedziała, że technicznie może pomóc i wyciągnie psiaka ze schronu na swoje nazwisko. Jest to jednak uzależnione od tego, żeby nie została potem z problemem sama. Nie stać ją bowiem na kolejnego psa, a w kartotece będzie figurowała jako jego właścicielka. Sa tez pytania czy ktoś by odwiedzał psa w Warce i czy będą niem regularne informacje. Czy wszyscy są potem chętni do szukania mu domku czy tylko tym, żeby psiak siedział w hotelu. Hanka456 pracuje w schronisku. W poniedziałek jej nie będzie, ale jest tam od wtorku. Kontakt na Hanie nie jest tajemnica bo jej numer tel jest widoczny w ogłoszeniach. Podaje go więc osobom zainteresowanym 697 775 845 Branek będzie wydany z aktualną książeczką zdrowia ( przekaz Hani) jak już pisałam, mogę przetransportować Baranka z Łodzi do Warki- najlepiej w ndz lub pon. Pewne to jest na 90%- 10%, ze wyląduję na porodówce. Propozycja jest aktualna, ale zdaję sobie sprawę, że jak znajdziecie kogoś bardziej dyspozycyjnego to jego wykorzystacie:evil_lol: Warka jest ok.60 km od Wwy więc będę mogła Baranka odwiedzać, tylko nie co tydzień a powiedzmy co 2-3 tygodnie- może znajdzie się jeszcze ktoś z okolic Wwy/Warki kto mógłby się ze mną wymieniać w wizytach? z tego, co się zorientowałam, Baranek ma -na dzień dzisiejszy- kasy na 2- mce a ze stałych deklaracji też już niewiele brakuje na pokrycie kolejnych. Quote
elmira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='MakS']jak już pisałam, mogę przetransportować Baranka z Łodzi do Warki- najlepiej w ndz lub pon. Pewne to jest na 90%- 10%, ze wyląduję na porodówce. Propozycja jest aktualna, ale zdaję sobie sprawę, że jak znajdziecie kogoś bardziej dyspozycyjnego to jego wykorzystacie:evil_lol: Warka jest ok.60 km od Wwy więc będę mogła Baranka odwiedzać, tylko nie co tydzień a powiedzmy co 2-3 tygodnie- może znajdzie się jeszcze ktoś z okolic Wwy/Warki kto mógłby się ze mną wymieniać w wizytach? z tego, co się zorientowałam, Baranek ma -na dzień dzisiejszy- kasy na 2- mce a ze stałych deklaracji też już niewiele brakuje na pokrycie kolejnych. Ja się oferowałam z odwiedzinami, więc możemy naprzemiennie :) Quote
Onaa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czy ktoś uzgadnia miejsce dla Baranka w hoteliku z jamorem ??? Quote
MakS Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Dogo07']Czy ktoś uzgadnia miejsce dla Baranka w hoteliku z jamorem ??? ja nie:( zasugerowałam się info, że będzie miał niższą stawkę za pobyt. Jeśli trzeba, mogę zadzwonić, tylko nie chcę wprowadzać zamieszania:evil_lol: Elmira: byłoby super:multi: Quote
Onaa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Znalazłam posta coronaaj, że cena 13zł za dobę u jamora. Więc pytam wszystkich zainteresowanych dalszym losem Baranka: czy ustalamy wspólnie że Baranek idzie do hoteliku u jamora ? I czy ktoś już dzwonił lub dzwoni w tej sprawie ? Nie wiadomo jak tam aktualnie z miejscami. Bo może ja się tutaj niepotrzebnie produkuję, a wszystko już ustalone :p. MakS ( w jej stanie, dzielna Cioteczka :lol:) zaproponowała że może przewieźć psiaka z Łodzi do Warki. Quote
zuzia63 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jak Wy te posty pisałyście w ciągu dnia, ja nie mogłam zupełnie nic, nawet przeczytać:shake: a tutaj tyle się dzieje...i pieniądze się znalazły (piechotą chyba szły) i hotelik się szykuje... Jesteście Wielkie!:oops: Quote
szajbus Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 coronaj, wpłaciłaś na Baranka 90 zł za lipiec, sierpień i wrzesień na konto iryska. Irysek przelała wszytskie pieniądze na konto Kasi i dlatego jest umieszczona informacja, ze pieniądze wpłynęły na konto Kasi, bo faktycznie tam są. Jutro hanka456 wejdzie na dogo i napisze o stanie zdrowia Baranka. Wyczytałam, że jest zapewnienie, że gdyby hanka456 wydobyła Baranka ze schroniska, to nie zostanie z nim sama, że będą osoby, które włącza się w poszukiwanie mu domu, że Branek będzie odwiedzany w hoteliki, że jest transport. Przyszłość Baranka się zaczyna klarować. Teraz najwazniejsze pytanie, czy ktoś dzwonił do jamora w sparwie miejsca dla Baranka? Quote
elmira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 szajbus napisał(a):coronaj, wpłaciłaś na Baranka 90 zł za lipiec, sierpień i wrzesień na konto iryska. Irysek przelała wszytskie pieniądze na konto Kasi i dlatego jest umieszczona informacja, ze pieniądze wpłynęły na konto Kasi, bo faktycznie tam są. Jutro hanka456 wejdzie na dogo i napisze o stanie zdrowia Baranka. Wyczytałam, że jest zapewnienie, że gdyby hanka456 wydobyła Baranka ze schroniska, to nie zostanie z nim sama, że będą osoby, które włącza się w poszukiwanie mu domu, że Branek będzie odwiedzany w hoteliki, że jest transport. Przyszłość Baranka się zaczyna klarować. Teraz najwazniejsze pytanie, czy ktoś dzwonił do jamora w sparwie miejsca dla Baranka? Ja się zobowiązałam, że zadzwonie i zrobie to jutro rano. Chciałam, żeby było jasne stanowisko i zgoda, na przewiezienie Baranka do jamora. Dam znać oczywiście, co i jak. Quote
szajbus Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 elmira, jak będziesz dzwonić to spytaj czy faktycznie cena wynosi 13 zł za dobę ok? Gdyby tak było to brakowałoby nam około 80- 90 zł, a nie 140 Quote
elmira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 szajbus napisał(a):elmira, jak będziesz dzwonić to spytaj czy faktycznie cena wynosi 13 zł za dobę ok? Gdyby tak było to brakowałoby nam około 80- 90 zł, a nie 140 OKI. Zapytam. Jak by jeszcze ktoś miał pomysł o co moge zapytac, to proszę piszcie. Przed telefonem do jamora zajrzę tu jeszcze. Im więcej ustalimy na starcie, tym mniej potem będzie niespodzianek w późniejszym czasie. Quote
ala123 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 40 zł miesięcznie dokładam do hoteliku, ale proszę o przypomnienie na PW, mogę nie pamiętać. Proszę o numer konta. Quote
elmira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ala123 napisał(a):40 zł miesięcznie dokładam do hoteliku, ale proszę o przypomnienie na PW, mogę nie pamiętać. Proszę o numer konta. :multi: Ale super!!! Przyszłość Baranka zaczyna rysowac sie w coraz jasniejszych barwach:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a w jakim miescie jest baranek? my teraz zbieramy na hotelik dla suni z zamojskiego schroniska...rowniez chcemy wyciągnąć ją do hoteliku u jamora;) moze będą się urlopowac we wspólnych hoteliku:cool3: w zasadzie to szukamy transportu zamosc-jamor:diabloti: Quote
elmira Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Rozmawiałam z jamorem. Baranek ma miejsce w hotelu jamora. Cena 13,00pln/dobę. Pies musi mieć książeczkę z aktualnymi szczepieniami i musi byc odrobaczony. Quote
madcat1981 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ala123 napisał(a):40 zł miesięcznie dokładam do hoteliku, ale proszę o przypomnienie na PW, mogę nie pamiętać. Proszę o numer konta. Alu123, bardzo dziękuję za deklarację. Miałyśmy juz okazję zbierac razem na innego psa (ha, tyle ich było, że nie pamiętam teraz na którego, i czy był jeden czy może kilka:oops:). Zaraz prześlę na pw numer konta. Quote
Bambino Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dziewczyny z Warki jest też marlenka. Będzie odwiedzać tam też następnego naszego piesa Tuptusia z wątku Ponca1. Wyślę jej wątek Baranka i poproszę żeby zerkała też na niego jak będzie u Tuptusia. Wam na razie wkleję watek Tupteczka, zajrzyjcie proszę, bo piesuś piękny a tak mało ludzi na jego wątku. http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-starozreby-bez-oczka-na-lancuchu-w-dolku-deklaracje-na-hotelik-140194/ Na pewno nie zostawimy Hanki z problemem Baranka. Poza tym Madcat jest szaloną kicią-wściekłą kocicą i na pewno żwawo nam da znać, gdyby było coś nie hallo. Quote
madcat1981 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Bambino']Dziewczyny z Warki jest też marlenka. Będzie odwiedzać tam też następnego naszego piesa Tuptusia z wątku Ponca1. Wyślę jej wątek Baranka i poproszę żeby zerkała też na niego jak będzie u Tuptusia. Wam na razie wkleję watek Tupteczka, zajrzyjcie proszę, bo piesuś piękny a tak mało ludzi na jego wątku. http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-starozreby-bez-oczka-na-lancuchu-w-dolku-deklaracje-na-hotelik-140194/ Na pewno nie zostawimy Hanki z problemem Baranka. Poza tym Madcat jest szaloną kicią-wściekłą kocicą i na pewno żwawo nam da znać, gdyby było coś nie hallo. Tak, tak, wątek Tuptusia koneicznie proszę obadać :sad: Bambino, dam znak, oczywiście. Bardzo mi się te wolne tłumaczenia mojej ksywki podobają :p Quote
Recommended Posts