Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powoli zaczynam odpisywac na 19 pw :crazyeye: Dogo07, mam wiadomośc tylko z piatku - oczywiście konto można przesłać;) Ale jeśli jeszcze o coś potem pytałaś, to już nic o tym nie wiem:oops:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

szajbus napisał(a):
Widzę,że i tak jesteście w czepku urodzone, bo udało wam się i wejść na dogo i jeszcze napisać posty. Ja niestety nie miałam takiego szczęście. Dziś udało mi wejść na dogo, ale wysłać tylko jeden jedyny post.

Pisze ten post i nie wiem czy uda mi się go wysłać.
Baranek po remanencie otrzymał nowy nr. 422. Jest nadal w budzie po Śpiewaku, a więc na samym widoku i w bezpiecznym miejscu. Jest zabierany na spacerki, więc chłopak ma szczęście w nieszczęściu.
W dniu jutrzejszym będzie miał zrobiony przegląd weterynaryjny.
Rozmawiałam przez tel z Hanka456 w sprawie Baranka. Powiedziała, że technicznie może pomóc i wyciągnie psiaka ze schronu na swoje nazwisko. Jest to jednak uzależnione od tego, żeby nie została potem z problemem sama. Nie stać ją bowiem na kolejnego psa, a w kartotece będzie figurowała jako jego właścicielka.
Sa tez pytania czy ktoś by odwiedzał psa w Warce i czy będą niem regularne informacje. Czy wszyscy są potem chętni do szukania mu domku czy tylko tym, żeby psiak siedział w hotelu.
Hanka456 pracuje w schronisku. W poniedziałek jej nie będzie, ale jest tam od wtorku. Kontakt na Hanie nie jest tajemnica bo jej numer tel jest widoczny w ogłoszeniach. Podaje go więc osobom zainteresowanym 697 775 845
Branek będzie wydany z aktualną książeczką zdrowia ( przekaz Hani)

Oczywiście będziemy szukać mu domku. Czy ta masakra z działaniem dogo może się skończyć wkrótce czy tak się będziemy męczyć już na wieki? :roll: Nie wiem po co pytam bo pewnie nikt nie wie :-(

Posted

:razz::razz:=leni356;Oczywiście będziemy szukać mu domku. Czy ta masakra z działaniem dogo może się skończyć wkrótce czy tak się będziemy męczyć już na wieki? :roll: Nie wiem po co pytam bo pewnie nikt nie wie :-(

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ja dopiero jak w Polsce Neostrada siadla moglam sie dostac na Dogo. Piszcie na [email protected] bo nie wiem co jutro bedzie na Dogo (serwery siadaja)???

Haniu buziaczki:multi::multi::multi::multi::multi: nie boj sie nie zostawimy ciebie !!!!:multi::multi:

Posted

Jestem i ja .....
Mogę wysłać ksiązki na bazarek dla piesia.
W razie potrzeby proszę o kontakt e-mailowy, gdyż dogomania działa róznie :cool3:

Posted

szajbus napisał(a):

Rozmawiałam przez tel z Hanka456 w sprawie Baranka. Powiedziała, że technicznie może pomóc i wyciągnie psiaka ze schronu na swoje nazwisko. Jest to jednak uzależnione od tego, żeby nie została potem z problemem sama. Nie stać ją bowiem na kolejnego psa, a w kartotece będzie figurowała jako jego właścicielka.
Sa tez pytania czy ktoś by odwiedzał psa w Warce i czy będą niem regularne informacje. Czy wszyscy są potem chętni do szukania mu domku czy tylko tym, żeby psiak siedział w hotelu.
Hanka456 pracuje w schronisku. W poniedziałek jej nie będzie, ale jest tam od wtorku. Kontakt na Hanie nie jest tajemnica bo jej numer tel jest widoczny w ogłoszeniach. Podaje go więc osobom zainteresowanym 697 775 845
Branek będzie wydany z aktualną książeczką zdrowia ( przekaz Hani)

jak już pisałam, mogę przetransportować Baranka z Łodzi do Warki- najlepiej w ndz lub pon. Pewne to jest na 90%- 10%, ze wyląduję na porodówce. Propozycja jest aktualna, ale zdaję sobie sprawę, że jak znajdziecie kogoś bardziej dyspozycyjnego to jego wykorzystacie:evil_lol:
Warka jest ok.60 km od Wwy więc będę mogła Baranka odwiedzać, tylko nie co tydzień a powiedzmy co 2-3 tygodnie- może znajdzie się jeszcze ktoś z okolic Wwy/Warki kto mógłby się ze mną wymieniać w wizytach?
z tego, co się zorientowałam, Baranek ma -na dzień dzisiejszy- kasy na 2- mce a ze stałych deklaracji też już niewiele brakuje na pokrycie kolejnych.

Posted

[quote name='MakS']jak już pisałam, mogę przetransportować Baranka z Łodzi do Warki- najlepiej w ndz lub pon. Pewne to jest na 90%- 10%, ze wyląduję na porodówce. Propozycja jest aktualna, ale zdaję sobie sprawę, że jak znajdziecie kogoś bardziej dyspozycyjnego to jego wykorzystacie:evil_lol:
Warka jest ok.60 km od Wwy więc będę mogła Baranka odwiedzać, tylko nie co tydzień a powiedzmy co 2-3 tygodnie- może znajdzie się jeszcze ktoś z okolic Wwy/Warki kto mógłby się ze mną wymieniać w wizytach?
z tego, co się zorientowałam, Baranek ma -na dzień dzisiejszy- kasy na 2- mce a ze stałych deklaracji też już niewiele brakuje na pokrycie kolejnych.

Ja się oferowałam z odwiedzinami, więc możemy naprzemiennie :)

Posted

[quote name='Dogo07']Czy ktoś uzgadnia miejsce dla Baranka w hoteliku z jamorem ???
ja nie:( zasugerowałam się info, że będzie miał niższą stawkę za pobyt. Jeśli trzeba, mogę zadzwonić, tylko nie chcę wprowadzać zamieszania:evil_lol:
Elmira: byłoby super:multi:

Posted

Znalazłam posta coronaaj, że cena 13zł za dobę u jamora.

Więc pytam wszystkich zainteresowanych dalszym losem Baranka:
czy ustalamy wspólnie że Baranek idzie do hoteliku u jamora ?
I czy ktoś już dzwonił lub dzwoni w tej sprawie ?
Nie wiadomo jak tam aktualnie z miejscami.
Bo może ja się tutaj niepotrzebnie produkuję, a wszystko już ustalone :p.

MakS ( w jej stanie, dzielna Cioteczka :lol:) zaproponowała że może przewieźć psiaka z Łodzi do Warki.

Posted

Jak Wy te posty pisałyście w ciągu dnia, ja nie mogłam zupełnie nic, nawet przeczytać:shake:
a tutaj tyle się dzieje...i pieniądze się znalazły (piechotą chyba szły) i hotelik się szykuje... Jesteście Wielkie!:oops:

Posted

coronaj, wpłaciłaś na Baranka 90 zł za lipiec, sierpień i wrzesień na konto iryska.
Irysek przelała wszytskie pieniądze na konto Kasi i dlatego jest umieszczona informacja, ze pieniądze wpłynęły na konto Kasi, bo faktycznie tam są.

Jutro hanka456 wejdzie na dogo i napisze o stanie zdrowia Baranka.
Wyczytałam, że jest zapewnienie, że gdyby hanka456 wydobyła Baranka ze schroniska, to nie zostanie z nim sama, że będą osoby, które włącza się w poszukiwanie mu domu, że Branek będzie odwiedzany w hoteliki, że jest transport.
Przyszłość Baranka się zaczyna klarować. Teraz najwazniejsze pytanie, czy ktoś dzwonił do jamora w sparwie miejsca dla Baranka?

Posted

szajbus napisał(a):
coronaj, wpłaciłaś na Baranka 90 zł za lipiec, sierpień i wrzesień na konto iryska.
Irysek przelała wszytskie pieniądze na konto Kasi i dlatego jest umieszczona informacja, ze pieniądze wpłynęły na konto Kasi, bo faktycznie tam są.

Jutro hanka456 wejdzie na dogo i napisze o stanie zdrowia Baranka.
Wyczytałam, że jest zapewnienie, że gdyby hanka456 wydobyła Baranka ze schroniska, to nie zostanie z nim sama, że będą osoby, które włącza się w poszukiwanie mu domu, że Branek będzie odwiedzany w hoteliki, że jest transport.
Przyszłość Baranka się zaczyna klarować. Teraz najwazniejsze pytanie, czy ktoś dzwonił do jamora w sparwie miejsca dla Baranka?

Ja się zobowiązałam, że zadzwonie i zrobie to jutro rano. Chciałam, żeby było jasne stanowisko i zgoda, na przewiezienie Baranka do jamora.

Dam znać oczywiście, co i jak.

Posted

szajbus napisał(a):
elmira, jak będziesz dzwonić to spytaj czy faktycznie cena wynosi 13 zł za dobę ok?
Gdyby tak było to brakowałoby nam około 80- 90 zł, a nie 140

OKI. Zapytam. Jak by jeszcze ktoś miał pomysł o co moge zapytac, to proszę piszcie. Przed telefonem do jamora zajrzę tu jeszcze. Im więcej ustalimy na starcie, tym mniej potem będzie niespodzianek w późniejszym czasie.

Posted

ala123 napisał(a):
40 zł miesięcznie dokładam do hoteliku, ale proszę o przypomnienie na PW, mogę nie pamiętać. Proszę o numer konta.

:multi:

Ale super!!!

Przyszłość Baranka zaczyna rysowac sie w coraz jasniejszych barwach:multi:

Posted

a w jakim miescie jest baranek?
my teraz zbieramy na hotelik dla suni z zamojskiego schroniska...rowniez chcemy wyciągnąć ją do hoteliku u jamora;) moze będą się urlopowac we wspólnych hoteliku:cool3: w zasadzie to szukamy transportu zamosc-jamor:diabloti:

Posted

Rozmawiałam z jamorem.

Baranek ma miejsce w hotelu jamora. Cena 13,00pln/dobę. Pies musi mieć książeczkę z aktualnymi szczepieniami i musi byc odrobaczony.

Posted

ala123 napisał(a):
40 zł miesięcznie dokładam do hoteliku, ale proszę o przypomnienie na PW, mogę nie pamiętać. Proszę o numer konta.

Alu123, bardzo dziękuję za deklarację. Miałyśmy juz okazję zbierac razem na innego psa (ha, tyle ich było, że nie pamiętam teraz na którego, i czy był jeden czy może kilka:oops:). Zaraz prześlę na pw numer konta.

Posted

Dziewczyny z Warki jest też marlenka. Będzie odwiedzać tam też następnego naszego piesa Tuptusia z wątku Ponca1. Wyślę jej wątek Baranka i poproszę żeby zerkała też na niego jak będzie u Tuptusia.
Wam na razie wkleję watek Tupteczka, zajrzyjcie proszę, bo piesuś piękny a tak mało ludzi na jego wątku.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-starozreby-bez-oczka-na-lancuchu-w-dolku-deklaracje-na-hotelik-140194/

Na pewno nie zostawimy Hanki z problemem Baranka. Poza tym Madcat jest szaloną kicią-wściekłą kocicą i na pewno żwawo nam da znać, gdyby było coś nie hallo.

Posted

[quote name='Bambino']Dziewczyny z Warki jest też marlenka. Będzie odwiedzać tam też następnego naszego piesa Tuptusia z wątku Ponca1. Wyślę jej wątek Baranka i poproszę żeby zerkała też na niego jak będzie u Tuptusia.
Wam na razie wkleję watek Tupteczka, zajrzyjcie proszę, bo piesuś piękny a tak mało ludzi na jego wątku.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-starozreby-bez-oczka-na-lancuchu-w-dolku-deklaracje-na-hotelik-140194/

Na pewno nie zostawimy Hanki z problemem Baranka. Poza tym Madcat jest szaloną kicią-wściekłą kocicą i na pewno żwawo nam da znać, gdyby było coś nie hallo.

Tak, tak, wątek Tuptusia koneicznie proszę obadać :sad:

Bambino, dam znak, oczywiście. Bardzo mi się te wolne tłumaczenia mojej ksywki podobają :p