Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agata51']Bardziej dostojnie? Czyli Cezar albo Reks :eviltong:

Baran w Zodiaku to Aries. Już nic bardziej dostojnego nie wymyślę

Ja Ci zaraz dam Reksa!:mad:
Może być Ares, łatwiej zawołać Ares jak Aries.
Ares - krótko, treściwie, konkretnie!

Posted

jesli nie azor, to bede wołał na niego baca. Słuchajcie, jest mały problem, podczas kapieli zalałem mu procesor, wszystko w nim sie wykasowało, całe oprogramowanie. nie wiedziałem co mu wgrac, wiec uzyłem tej płyty co uwzywam do swioch w pracy. zdjecia mozecie zobaczyc na : trzeba wejsc na moja stronke, tam galeria, potem wiecej zdjec, tam tworze album dla bacy. sciagac, kopiowac, wykorzystywac.

Posted

no trudno skoro juz sie zalał i był bezużyteczny trzeba wgrac coś nowego....ale jak wgrasz jemu to co swoim to teraz on będzie sie smiał z nowych tymczasowiczów i będzie sie turlał ze smiechu na trawie:diabloti:
jak się bedzie śmiał w poniedziałek z mojej kudłatki to go osobiście powiesze tego bace Azora:evil_lol:

Posted

[quote name='madcat1981']Właśnie przejrzałam zdjęcia:bigok: - hihihi a podobno taki był łagodniutki i spokojniutki... :bigok:

był, jest i bedzie spokojniutki. to gryzienie typowo sportowe ez znamion agresji. agresji w zadnej postacji nie bedziemy mu programowac. to co widac na zdjeciach to tylko zabawa.bardzo przydatna cecha u psa. baca miał dobry socjal, aport kontaktowy, pewny głeboki chwyt

a ktora z koleżanek jest opiekunem, reprezntuje bace ?

Posted

Hejka, no właśnie - a kto u nas będzie menadżerem i rzecznikiem Aresa? :cool3: Mnie może nie być przez weekend, ale jak będę potrzebna w wiadomych sprawach, to w poniedziałek ureguluję.

Posted

zdjecia jak zwykle u Jamora fantastyczne :lol: pies wygląda wspaniale

szkoda, że się spóźniłam na wybieranie imienia, bo można było skrócić
Baran na ARAN i byłoby fajnie :cool3:

Posted

=Ajula;zdjecia jak zwykle u Jamora fantastyczne :lol: pies wygląda wspaniale

szkoda, że się spóźniłam na wybieranie imienia, bo można było skrócić
Baran na ARAN i byłoby fajnie :cool3:

:shake::shake:No to w koncu jak Baranek sie nazwywa; Baca, Ares czy jak??:shake::shake:

:razz::razz:Zeby wam pokrecic to BORREGO po hiszpansku znaczy BARAN, OWIECZKA. Jeden z moich kurdupli wabi sie :loveu:Borrego (chlopczyk) ale wyglada jak prawdziwa owieczka:multi::multi:

Widac , ze ????:crazyeye: (Baranek, Baca??) szczesliwy u Jamora...:loveu:

Posted

Słuchajcie, przymierzam się do wymiany zdjęci Barnkowi w ogłoszeniach . Przy edycji ogłoszeń mogłabym zamienić dane kontaktowe, bo nie wyobrażam sobie edytować po raz kolejny wszystkich ogłoszeń.
Na kogo mam podać kontakt?

Posted

stała sie rzecz straszna. Baranek zadusił Miśka. Byli razem na wybiegu, nagle baranek rzucił sie na Miska, nie dał mu zadnych szans, silny chwyt za gardło, kilka sekund. Nawet nie zdązyłem ich rodzielic. No tragedia. Byliśmy bardzo pzrywiazani do Miska, był z nami tyle czasu :-(

Posted

jamor napisał(a):
stała sie rzecz straszna. Baranek zadusił Miśka. Byli razem na wybiegu, nagle baranek rzucił sie na Miska, nie dał mu zadnych szans, silny chwyt za gardło, kilka sekund. Nawet nie zdązyłem ich rodzielic. No tragedia. Byliśmy bardzo pzrywiazani do Miska, był z nami tyle czasu :-(

Jamor, co Ty piszesz, przecież Baranek taki nie jest, to jego gryzły inne psy w schronisku, przecież Baranek by nie mógł skrzywdzić innego stworzenia :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jamor, co Ty piszesz, przecież Baranek taki nie jest, to jego gryzły inne psy w schronisku, przecież Baranek by nie mógł skrzywdzić innego stworzenia :(.

tak ? tak, to zaraz wam pokaze, tylko prosze dzieci połozyc spac, sceny beda drastyczne