Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
A u jamora zdaje się nie ma kolejki. Zajrzyjcie tam, psy mają tam naprawdę świetnie, jest piękny, duży teren do spacerów, sporo chętnych do wyprowadzania, a psy szybko dochodzą do siebie.

On znizyl cene do 13Zl/dobe..i socjalizuje psiaki, nie trenuje..nie tresuje (przeciwnik).
Cos wcielo Iryska z ta kasa?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='coronaaj']On znizyl cene do 13Zl/dobe..i socjalizuje psiaki, nie trenuje..nie tresuje (przeciwnik).
Cos wcielo Iryska z ta kasa?

Ja przypuszczam, że pieniadze wpłyna na konto madcat. Natomiast iryskowi sprawia frajde, ze ona jest pania sytuacji. A im wiecej nerwów tym wieksza frajda:p

Ja tylko ciesze sie, że pieniadze z bazarku poszły na konto madcat.

Irysek nawet nie zdaje sobie sprawy jak tym jednym posunieciem podkopała swoja wiarygodność i jak nadszarpnęła zaufanie innych. I to nie tylko do swojej osoby, ale i do idei pomagania psom. Teraz kilka osób 5 razy sie zastanowi zanim przeleje chośby złotówkę.

Posted

Czyli potrzebne jest 390zł na hotelik u jamora.

A jak wygląda sytuacja Baranka po inwentaryzacji w schronisku ?

No i czy ktoś ma kontakt z jamorem w sprawie miejsca dla Baranka ?

Posted

[quote name='elmira']
Irysek nawet nie zdaje sobie sprawy jak tym jednym posunieciem podkopała swoja wiarygodność i jak nadszarpnęła zaufanie innych. I to nie tylko do swojej osoby, ale i do idei pomagania psom. Teraz kilka osób 5 razy sie zastanowi zanim przeleje chośby złotówkę.

No niestety, też się tego obawiam :shake:.

Posted

Niedobrze sie stało, mam nadzieję, że Irysek zrobiła krzywde tylko sobie:shake:
Już nawet nie chodzi o opóźnienie w przekazaniu pieniędzy, ale o to uparte milczenie.A czy kontakt z nią jest tylko przez dogo, czy też macie jakiś tel.lub nr gg?

Posted

bela51 napisał(a):
...już nawet nie chodzi o opóźnienie w przekazaniu pieniędzy, ale o to uparte milczenie...

o opóźnienie też, to nie są JEJ pieniądze, więc nie ma prawa nimi dysponować i oddać kiedy Jej się podoba
sprawa przelewu miała być załatwiona 13 lipca!

Posted

[quote name='Dogo07']Czyli potrzebne jest 390zł na hotelik u jamora.

A jak wygląda sytuacja Baranka po inwentaryzacji w schronisku ?

No i czy ktoś ma kontakt z jamorem w sprawie miejsca dla Baranka ?

Ja kontaktowałam się z tym Panem.
Jezeli padnie jednoznacznie, że Baranek ma iść do hotelu u jamora, moge zadzwonić. Zaczynam sie obawiac, że może nie byc miejsca, bo popularnośc hotelu wzrasta, a co za tym idzie, liczba hotelowanych psiaków.

Przypominam, że juz raz było zaklepane, a potem odwołane miejsce dla Baranka.

Posted

Cioteczki trzeba szybko się decydować w sprawie Baranka.
Pieniążków troszkę jeszcze brak ale już nie tak dużo to tych 390zł.
Mam tylko nadzieję, że przez tą sytuację z finansami nie ucierpi psiak :shake:.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Cioteczki trzeba szybko się decydować w sprawie Baranka.
Pieniążków troszkę jeszcze brak ale już nie tak dużo to tych 390zł.
Mam tylko nadzieję, że przez tą sytuację z finansami nie ucierpi psiak :shake:.

dokładnie. Zachowałam się trochę niefair, ale na forum innego psiaka napisałam Iryskowi, że czekamy na kasę i brakuje nam pewnej kwoty (Ona już wie ile):mad:
teraz czekam na lincz:evil_lol: w każdym razie- moim zdaniem- trzeba chyba zacząc wyciągac Baranka ze schroniska i zawieźc go do p.Artura. Myśle, ze Irysek nie będzie chciał byc całkowicie spalony na dogo i kasę prześle.
Czy ktoś będzie mógł zawieźc Baranka do Warki?

Posted

MakS napisał(a):
dokładnie. Zachowałam się trochę niefair, ale na forum innego psiaka napisałam Iryskowi, że czekamy na kasę i brakuje nam pewnej kwoty...

Napisałaś na wątku Kornelii... nie wiem, czy Ona zagląda na ten wątek:shake:
Irysek teraz urzęduje na innym wątku

Posted

Nie Ty jedna napisałaś do Iryska:evil_lol: Chociaż ja starałam się zrobic to oględnie :cool3:.
Zgadzam sie, że Baranka należałoby wyciągnąc jak najszybciej, tylko kto to ma zrobić? Bo musi to być osoba prywatna. Do Łodzi mam troche daleko, więc wiele zależy od dziewczyn z najbliższej okolicy.

Posted

Mam kłopoty z dogo, nie ja jedna zresztą... jakby co to piszcie mi na [email protected] ile przelac kasy Baranka i na jakie konto. Będę próbowała informwoac o wpłatach te osoby, których mam maile i widuję na wątku. Mam też nadzieję, że dzięĸi subskrycjom na e-mail będę na bieżąco w temacie...Jakby co, mój telefon kom ma Olena84 i chyba Agata51, tutaj wyrażam zgodę na jego przekazanie (chociaż trudno się do mnie dodzwonić, zwłaszcza w godzinach pracy 7-16:oops:). GG: 7921034

Reszty kasy nie mam nadal. Powiem tylko tyle - ja specjalnie nie pisałam o tym zbyt wiele na forum, ponieważ obawiałam się, że Irysek może zrobić nam za złość i po prostu wstrzymywać się z wpłatą w nieskończoność, tudzież rozkładać ją wciąż na raty. Widzę jednak, że Wy takich obaw nie macie, cóż, może przesadzam i demonizuję:evil_lol:.

W każdym razie rozważam zgłoszenie jej na listę "czarnych kwiatków". Uzależniam decyzję jedynie od tego, czy w poniedziałek reszta pieniędzy będzie na koncie czy nie. No... i czy się na dogo dostanę;)

Posted

Sprostowanie do rozliczeń z 1 postu: moje 20zł nie wpłynęło na konto iryska tylko madcat. Proszę o zaznaczenie tego drobnego na pozór szczegółu.

Ja od wczoraj też mam problemy z wejściem na dogo - w końcu i mnie dopadło! :angryy:

Posted

bela51 napisał(a):
Nie Ty jedna napisałaś do Iryska:evil_lol: Chociaż ja starałam się zrobic to oględnie :cool3:.
Zgadzam sie, że Baranka należałoby wyciągnąc jak najszybciej, tylko kto to ma zrobić? Bo musi to być osoba prywatna. Do Łodzi mam troche daleko, więc wiele zależy od dziewczyn z najbliższej okolicy.

cóż, ja mam dużo cierpliwości (co widać nawet w moich postach, w których próbowałam załagodzić niesnaski), ale jak się już wkurzę, to lepiej mi w drogę nie wchodzic:diabloti:
Jeśli któraś z łódzkich dziewczyn mogłaby wyciągnąć Baranka, to ja mogłabym po niego przyjechać i zawieźć do Warki. Jedyny problem- a właściwie dwa- samochodem dysponuję tylko w ndz i poniedziałek (ewentualnie w sobotę) no i to, że zbliża mi się termin porodu, więc jakby co musiałabym prosic o "zastępstwo" mamę.
A co do zalogowania się na dogo- to może jest nas tu za dużo i należałoby wykluczyc co poniketórych pieniaczy:evil_lol:?

Posted

Widzę,że i tak jesteście w czepku urodzone, bo udało wam się i wejść na dogo i jeszcze napisać posty. Ja niestety nie miałam takiego szczęście. Dziś udało mi wejść na dogo, ale wysłać tylko jeden jedyny post.

Pisze ten post i nie wiem czy uda mi się go wysłać.
Baranek po remanencie otrzymał nowy nr. 422. Jest nadal w budzie po Śpiewaku, a więc na samym widoku i w bezpiecznym miejscu. Jest zabierany na spacerki, więc chłopak ma szczęście w nieszczęściu.
W dniu jutrzejszym będzie miał zrobiony przegląd weterynaryjny.
Rozmawiałam przez tel z Hanka456 w sprawie Baranka. Powiedziała, że technicznie może pomóc i wyciągnie psiaka ze schronu na swoje nazwisko. Jest to jednak uzależnione od tego, żeby nie została potem z problemem sama. Nie stać ją bowiem na kolejnego psa, a w kartotece będzie figurowała jako jego właścicielka.
Sa tez pytania czy ktoś by odwiedzał psa w Warce i czy będą niem regularne informacje. Czy wszyscy są potem chętni do szukania mu domku czy tylko tym, żeby psiak siedział w hotelu.
Hanka456 pracuje w schronisku. W poniedziałek jej nie będzie, ale jest tam od wtorku. Kontakt na Hanie nie jest tajemnica bo jej numer tel jest widoczny w ogłoszeniach. Podaje go więc osobom zainteresowanym 697 775 845
Branek będzie wydany z aktualną książeczką zdrowia ( przekaz Hani)

Posted

witajcie:)madcat1981 niestety nie dała rady się zalogować,więc ja przekazujeę Wam takie wieści:):):
"Wpłynęła na moje konto wpłata 150 zł od Iryska, na którą wszyscy tak bardzo czekali "..jak madcat da radę zalogować się to wyjaśni bardziej ale póki co dostałam taką wiadomośc:)pozdrawiam

Posted

A tak sobie myślę, że Baranek ma wirtualną opiekunkę (tak pisze przynajmniej na stronie schroniska), to czy ta osoba, nie mogła by ewentualnie wspomóc finansowo dalej psiaczka ale już w hoteliku, może ta osoba nie wie że jest taka potrzeba ?

Posted

Witajcie, jakimś cudem jestem i piszę :) Jak już Anetka przekazała (dziękuję!), dziś dostałam brakującą wpłatę od Iryska. Uff. Podliczyłam na szybko realną kasę na koncie - jest 575 zł ze składek, 147 z jednego bazarku (to nie całość) :) Dziś na koncie mam barankowe 722 zł. Sprawdzę to jeszcze, ale bardzo chcę wam na szybko przybliżyć te finanse. Bywało gorzej, działajmy! (łatwo się pisze tylko trudno na dogo wchodzi:angryy:...)

Posted

Dogo07 napisał(a):
A tak sobie myślę, że Baranek ma wirtualną opiekunkę (tak pisze przynajmniej na stronie schroniska), to czy ta osoba, nie mogła by ewentualnie wspomóc finansowo dalej psiaczka ale już w hoteliku, może ta osoba nie wie że jest taka potrzeba ?

Zapiszę ja sobie w notatniku, by pamiętac i zwrócić się z prośba o pomoc jak tylko uda sie go wyciągnąć.

Posted

Madcat, moje pw to było pytanie do Ciebie :).

Czyli w najbliższych dniach można by Baranka wyciągnąć czy czekamy jeszcze na jutrzejszy przegląd (:cool3:, fajnie to brzmi) psiaka czy może już wyznaczamy osobę która poprowadzi sprawę hoteliku u jamora, jest ktoś chętny kto będzie to pilotował, bo jamor chyba pisał na swoim wątku, żeby była jedna osoba do kontaktu z nim w sprawie psa, jeśli dobrze zrozumiałam :roll:.