coronaaj Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 agata51 napisał(a):A u jamora zdaje się nie ma kolejki. Zajrzyjcie tam, psy mają tam naprawdę świetnie, jest piękny, duży teren do spacerów, sporo chętnych do wyprowadzania, a psy szybko dochodzą do siebie. On znizyl cene do 13Zl/dobe..i socjalizuje psiaki, nie trenuje..nie tresuje (przeciwnik). Cos wcielo Iryska z ta kasa? Quote
elmira Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='coronaaj']On znizyl cene do 13Zl/dobe..i socjalizuje psiaki, nie trenuje..nie tresuje (przeciwnik). Cos wcielo Iryska z ta kasa? Ja przypuszczam, że pieniadze wpłyna na konto madcat. Natomiast iryskowi sprawia frajde, ze ona jest pania sytuacji. A im wiecej nerwów tym wieksza frajda:p Ja tylko ciesze sie, że pieniadze z bazarku poszły na konto madcat. Irysek nawet nie zdaje sobie sprawy jak tym jednym posunieciem podkopała swoja wiarygodność i jak nadszarpnęła zaufanie innych. I to nie tylko do swojej osoby, ale i do idei pomagania psom. Teraz kilka osób 5 razy sie zastanowi zanim przeleje chośby złotówkę. Quote
Onaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Czyli potrzebne jest 390zł na hotelik u jamora. A jak wygląda sytuacja Baranka po inwentaryzacji w schronisku ? No i czy ktoś ma kontakt z jamorem w sprawie miejsca dla Baranka ? Quote
Onaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='elmira'] Irysek nawet nie zdaje sobie sprawy jak tym jednym posunieciem podkopała swoja wiarygodność i jak nadszarpnęła zaufanie innych. I to nie tylko do swojej osoby, ale i do idei pomagania psom. Teraz kilka osób 5 razy sie zastanowi zanim przeleje chośby złotówkę. No niestety, też się tego obawiam :shake:. Quote
bela51 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Niedobrze sie stało, mam nadzieję, że Irysek zrobiła krzywde tylko sobie:shake: Już nawet nie chodzi o opóźnienie w przekazaniu pieniędzy, ale o to uparte milczenie.A czy kontakt z nią jest tylko przez dogo, czy też macie jakiś tel.lub nr gg? Quote
zuzia63 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 bela51 napisał(a):...już nawet nie chodzi o opóźnienie w przekazaniu pieniędzy, ale o to uparte milczenie... o opóźnienie też, to nie są JEJ pieniądze, więc nie ma prawa nimi dysponować i oddać kiedy Jej się podoba sprawa przelewu miała być załatwiona 13 lipca! Quote
elmira Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Dogo07']Czyli potrzebne jest 390zł na hotelik u jamora. A jak wygląda sytuacja Baranka po inwentaryzacji w schronisku ? No i czy ktoś ma kontakt z jamorem w sprawie miejsca dla Baranka ? Ja kontaktowałam się z tym Panem. Jezeli padnie jednoznacznie, że Baranek ma iść do hotelu u jamora, moge zadzwonić. Zaczynam sie obawiac, że może nie byc miejsca, bo popularnośc hotelu wzrasta, a co za tym idzie, liczba hotelowanych psiaków. Przypominam, że juz raz było zaklepane, a potem odwołane miejsce dla Baranka. Quote
Onaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Cioteczki trzeba szybko się decydować w sprawie Baranka. Pieniążków troszkę jeszcze brak ale już nie tak dużo to tych 390zł. Mam tylko nadzieję, że przez tą sytuację z finansami nie ucierpi psiak :shake:. Quote
MakS Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dogo07 napisał(a):Cioteczki trzeba szybko się decydować w sprawie Baranka. Pieniążków troszkę jeszcze brak ale już nie tak dużo to tych 390zł. Mam tylko nadzieję, że przez tą sytuację z finansami nie ucierpi psiak :shake:. dokładnie. Zachowałam się trochę niefair, ale na forum innego psiaka napisałam Iryskowi, że czekamy na kasę i brakuje nam pewnej kwoty (Ona już wie ile):mad: teraz czekam na lincz:evil_lol: w każdym razie- moim zdaniem- trzeba chyba zacząc wyciągac Baranka ze schroniska i zawieźc go do p.Artura. Myśle, ze Irysek nie będzie chciał byc całkowicie spalony na dogo i kasę prześle. Czy ktoś będzie mógł zawieźc Baranka do Warki? Quote
sacred PIRANHA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 jak irysek zajrzy na wątek to poprosze o kontakt również ze mna. Quote
zuzia63 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 MakS napisał(a):dokładnie. Zachowałam się trochę niefair, ale na forum innego psiaka napisałam Iryskowi, że czekamy na kasę i brakuje nam pewnej kwoty... Napisałaś na wątku Kornelii... nie wiem, czy Ona zagląda na ten wątek:shake: Irysek teraz urzęduje na innym wątku Quote
bela51 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Nie Ty jedna napisałaś do Iryska:evil_lol: Chociaż ja starałam się zrobic to oględnie :cool3:. Zgadzam sie, że Baranka należałoby wyciągnąc jak najszybciej, tylko kto to ma zrobić? Bo musi to być osoba prywatna. Do Łodzi mam troche daleko, więc wiele zależy od dziewczyn z najbliższej okolicy. Quote
madcat1981 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Mam kłopoty z dogo, nie ja jedna zresztą... jakby co to piszcie mi na [email protected] ile przelac kasy Baranka i na jakie konto. Będę próbowała informwoac o wpłatach te osoby, których mam maile i widuję na wątku. Mam też nadzieję, że dzięĸi subskrycjom na e-mail będę na bieżąco w temacie...Jakby co, mój telefon kom ma Olena84 i chyba Agata51, tutaj wyrażam zgodę na jego przekazanie (chociaż trudno się do mnie dodzwonić, zwłaszcza w godzinach pracy 7-16:oops:). GG: 7921034 Reszty kasy nie mam nadal. Powiem tylko tyle - ja specjalnie nie pisałam o tym zbyt wiele na forum, ponieważ obawiałam się, że Irysek może zrobić nam za złość i po prostu wstrzymywać się z wpłatą w nieskończoność, tudzież rozkładać ją wciąż na raty. Widzę jednak, że Wy takich obaw nie macie, cóż, może przesadzam i demonizuję:evil_lol:. W każdym razie rozważam zgłoszenie jej na listę "czarnych kwiatków". Uzależniam decyzję jedynie od tego, czy w poniedziałek reszta pieniędzy będzie na koncie czy nie. No... i czy się na dogo dostanę;) Quote
agata51 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Sprostowanie do rozliczeń z 1 postu: moje 20zł nie wpłynęło na konto iryska tylko madcat. Proszę o zaznaczenie tego drobnego na pozór szczegółu. Ja od wczoraj też mam problemy z wejściem na dogo - w końcu i mnie dopadło! :angryy: Quote
ewatonieja Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 jeśli ktoś chce sie skontaktowć z irysem droga tel to służe telefonem moje gg 5878253 w razie gdyby dogo mnie zablokowało a mejla to chyba znacie [email protected] Quote
zuzia63 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Żenujęce... widzę, że nie tylko my szukamy iryska... Biedny Baranek, mam nadzieję, że wreszcie i do niego uśmiechnie się los. Quote
MakS Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 bela51 napisał(a):Nie Ty jedna napisałaś do Iryska:evil_lol: Chociaż ja starałam się zrobic to oględnie :cool3:. Zgadzam sie, że Baranka należałoby wyciągnąc jak najszybciej, tylko kto to ma zrobić? Bo musi to być osoba prywatna. Do Łodzi mam troche daleko, więc wiele zależy od dziewczyn z najbliższej okolicy. cóż, ja mam dużo cierpliwości (co widać nawet w moich postach, w których próbowałam załagodzić niesnaski), ale jak się już wkurzę, to lepiej mi w drogę nie wchodzic:diabloti: Jeśli któraś z łódzkich dziewczyn mogłaby wyciągnąć Baranka, to ja mogłabym po niego przyjechać i zawieźć do Warki. Jedyny problem- a właściwie dwa- samochodem dysponuję tylko w ndz i poniedziałek (ewentualnie w sobotę) no i to, że zbliża mi się termin porodu, więc jakby co musiałabym prosic o "zastępstwo" mamę. A co do zalogowania się na dogo- to może jest nas tu za dużo i należałoby wykluczyc co poniketórych pieniaczy:evil_lol:? Quote
Onaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 A jak wygląda aktualna sytuacja Baranka ? Nadal przy tej budzie siedzi ? Quote
szajbus Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Widzę,że i tak jesteście w czepku urodzone, bo udało wam się i wejść na dogo i jeszcze napisać posty. Ja niestety nie miałam takiego szczęście. Dziś udało mi wejść na dogo, ale wysłać tylko jeden jedyny post. Pisze ten post i nie wiem czy uda mi się go wysłać. Baranek po remanencie otrzymał nowy nr. 422. Jest nadal w budzie po Śpiewaku, a więc na samym widoku i w bezpiecznym miejscu. Jest zabierany na spacerki, więc chłopak ma szczęście w nieszczęściu. W dniu jutrzejszym będzie miał zrobiony przegląd weterynaryjny. Rozmawiałam przez tel z Hanka456 w sprawie Baranka. Powiedziała, że technicznie może pomóc i wyciągnie psiaka ze schronu na swoje nazwisko. Jest to jednak uzależnione od tego, żeby nie została potem z problemem sama. Nie stać ją bowiem na kolejnego psa, a w kartotece będzie figurowała jako jego właścicielka. Sa tez pytania czy ktoś by odwiedzał psa w Warce i czy będą niem regularne informacje. Czy wszyscy są potem chętni do szukania mu domku czy tylko tym, żeby psiak siedział w hotelu. Hanka456 pracuje w schronisku. W poniedziałek jej nie będzie, ale jest tam od wtorku. Kontakt na Hanie nie jest tajemnica bo jej numer tel jest widoczny w ogłoszeniach. Podaje go więc osobom zainteresowanym 697 775 845 Branek będzie wydany z aktualną książeczką zdrowia ( przekaz Hani) Quote
anetek100 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 witajcie:)madcat1981 niestety nie dała rady się zalogować,więc ja przekazujeę Wam takie wieści:):): "Wpłynęła na moje konto wpłata 150 zł od Iryska, na którą wszyscy tak bardzo czekali "..jak madcat da radę zalogować się to wyjaśni bardziej ale póki co dostałam taką wiadomośc:)pozdrawiam Quote
Onaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 A tak sobie myślę, że Baranek ma wirtualną opiekunkę (tak pisze przynajmniej na stronie schroniska), to czy ta osoba, nie mogła by ewentualnie wspomóc finansowo dalej psiaczka ale już w hoteliku, może ta osoba nie wie że jest taka potrzeba ? Quote
madcat1981 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witajcie, jakimś cudem jestem i piszę :) Jak już Anetka przekazała (dziękuję!), dziś dostałam brakującą wpłatę od Iryska. Uff. Podliczyłam na szybko realną kasę na koncie - jest 575 zł ze składek, 147 z jednego bazarku (to nie całość) :) Dziś na koncie mam barankowe 722 zł. Sprawdzę to jeszcze, ale bardzo chcę wam na szybko przybliżyć te finanse. Bywało gorzej, działajmy! (łatwo się pisze tylko trudno na dogo wchodzi:angryy:...) Quote
madcat1981 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dogo07 napisał(a):A tak sobie myślę, że Baranek ma wirtualną opiekunkę (tak pisze przynajmniej na stronie schroniska), to czy ta osoba, nie mogła by ewentualnie wspomóc finansowo dalej psiaczka ale już w hoteliku, może ta osoba nie wie że jest taka potrzeba ? Zapiszę ja sobie w notatniku, by pamiętac i zwrócić się z prośba o pomoc jak tylko uda sie go wyciągnąć. Quote
Onaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Madcat, moje pw to było pytanie do Ciebie :). Czyli w najbliższych dniach można by Baranka wyciągnąć czy czekamy jeszcze na jutrzejszy przegląd (:cool3:, fajnie to brzmi) psiaka czy może już wyznaczamy osobę która poprowadzi sprawę hoteliku u jamora, jest ktoś chętny kto będzie to pilotował, bo jamor chyba pisał na swoim wątku, żeby była jedna osoba do kontaktu z nim w sprawie psa, jeśli dobrze zrozumiałam :roll:. Quote
Panca Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 faktycznie od kilku dni nie sposob wejsc na dogo:angryy:ciesze sie ze przed Barankiem nowe zycie,ze bedzie juz tylko lepiej Quote
Recommended Posts