Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szajbus napisał(a):
Jeszcze został ci Baca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tylko trzy psiaki, nie narzekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jeszcze może być Kiler, bo zamordował miśka:evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

MakS napisał(a):
nieźle, widzę, że Baranek/Baca/Azor/? rozkręca się na całego:evil_lol:

A co se będzie chłopak żałował??? :diabloti:

JAMOR JESTEŚ THE BEST. Już jest u Ciebie Tuptuś. Mam nadzieję, że też będzie z niego taka pociecha, jak z naszego Baranka.:evil_lol:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Kiedyś mnie przez te żarty powiozą w kaftaniku ze schizofrenią, zobaczycie:mad::mad::mad::evil_lol:

Nie tylko Ciebie... my tu wszyscy jacyś "nie-tego":evil_lol:
zamiast wydawać pieniądze na różności, to my płacimy za psie hotele:lol:
(od momentu jak pojechałam do Olsztyna po majkę to sąsiedzi dziwnie na mnie patrzą)

Posted

zuzia63 napisał(a):
Nie tylko Ciebie... my tu wszyscy jacyś "nie-tego":evil_lol:
zamiast wydawać pieniądze na różności, to my płacimy za psie hotele:lol:
(od momentu jak pojechałam do Olsztyna po majkę to sąsiedzi dziwnie na mnie patrzą)

mi się już merda, któremu psiakowi, ile, kiedy i na czyj rachunek...:shake: to chyba demencja starcza:lol:
Baranek dobrze oddaje charakter Bacy- kilera;)- zero agresji, wszystko pod kontrolą:evil_lol:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jamor coś wcześniej pisał, żeby menadżera Baranka/Bacy wybrać :cool3:.

Ja, jako jedyna normalna w tym towarzystwie, oczywiście nie kandyduję, ale jednakowoż zachęcam do udziału w wyborach.

Posted

[quote name='agata51']Ja, jako jedyna normalna w tym towarzystwie, oczywiście nie kandyduję, ale jednakowoż zachęcam do udziału w wyborach.

A to ciekawe...:crazyeye:

Posted

A ja sobie wreszcie dzisiaj oglądnęłam wszystkie zdjęcia Baranka z galerii jamora :).
To chyba trzeba te zdjęcia dawać już do ogłoszeń, czy jeszcze czekamy aż Barankowi główka porośnie włosem :roll:.

Posted

Podmieniłam mu fotencje na allegro, reszte podmienie jak bede wiedziała na kogo podać kontakt w sprawie adopcji, żeby nie edytować każdego ogłoszenia 2 razy.

Posted

Nie wiem czy można bezpośrednio na jamora czy nie bo on ma za dużo tych psiaków.
Ale to może ta osoba do kontaktów z jamorem się zapyta.
Tylko, że nadal jej nie ma :).

Posted

Jamor mi odpisał, że można wpłacić za hotelik z góry.
A jeśli chodzi o ten kontakt do ogłoszeń to można na niego, tylko że on nie bardzo wie jakiego ds szukamy dla Baranka/Bacy wiec dalej nie wiem czy lepiej podawać tak jak było i jeśli domek konkretny to wtedy dopiero podawać namiar na jamora czy jednak od razu na jamora, no bo on teraz najlepiej wie jak tam jest z Barankiem.
I co Wy na to :roll:?