zuzia63 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 szajbus napisał(a):Jeszcze został ci Baca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko trzy psiaki, nie narzekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze może być Kiler, bo zamordował miśka:evil_lol: Quote
madcat1981 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Jeszcze może być Kiler, bo zamordował miśka:evil_lol: Kiedyś mnie przez te żarty powiozą w kaftaniku ze schizofrenią, zobaczycie:mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Bambino Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 MakS napisał(a):nieźle, widzę, że Baranek/Baca/Azor/? rozkręca się na całego:evil_lol: A co se będzie chłopak żałował??? :diabloti: JAMOR JESTEŚ THE BEST. Już jest u Ciebie Tuptuś. Mam nadzieję, że też będzie z niego taka pociecha, jak z naszego Baranka.:evil_lol: Quote
Onaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jamor coś wcześniej pisał, żeby menadżera Baranka/Bacy wybrać :cool3:. Quote
zuzia63 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 madcat1981 napisał(a):Kiedyś mnie przez te żarty powiozą w kaftaniku ze schizofrenią, zobaczycie:mad::mad::mad::evil_lol: Nie tylko Ciebie... my tu wszyscy jacyś "nie-tego":evil_lol: zamiast wydawać pieniądze na różności, to my płacimy za psie hotele:lol: (od momentu jak pojechałam do Olsztyna po majkę to sąsiedzi dziwnie na mnie patrzą) Quote
MakS Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Nie tylko Ciebie... my tu wszyscy jacyś "nie-tego":evil_lol: zamiast wydawać pieniądze na różności, to my płacimy za psie hotele:lol: (od momentu jak pojechałam do Olsztyna po majkę to sąsiedzi dziwnie na mnie patrzą) mi się już merda, któremu psiakowi, ile, kiedy i na czyj rachunek...:shake: to chyba demencja starcza:lol: Baranek dobrze oddaje charakter Bacy- kilera;)- zero agresji, wszystko pod kontrolą:evil_lol: Quote
szajbus Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 No to hopniemy Bace na dobranoc, co by go jakiś domecek wypatrzył Quote
Onaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale on byłby pikny na hali z owieckami, wszyćkie bielutkie a łon ino jedna czarna owiecka :lol:. Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dogo07 napisał(a):Jamor coś wcześniej pisał, żeby menadżera Baranka/Bacy wybrać :cool3:. Ja, jako jedyna normalna w tym towarzystwie, oczywiście nie kandyduję, ale jednakowoż zachęcam do udziału w wyborach. Quote
zuzia63 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='agata51']Ja, jako jedyna normalna w tym towarzystwie, oczywiście nie kandyduję, ale jednakowoż zachęcam do udziału w wyborach. A to ciekawe...:crazyeye: Quote
madcat1981 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dotarła sierpniowa wpłata Moniki S. - 10 zł. Dzięki:loveu: Jest 1047 zł. Mam pytanie do jamora - jak i kiedy rozliczamy się z hotelikowania? Quote
ciapuś Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-fajnego-dla-kazdego-dochod-dla-fpr-zwp-do-12-08-a-143483/ Quote
Onaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A ja sobie wreszcie dzisiaj oglądnęłam wszystkie zdjęcia Baranka z galerii jamora :). To chyba trzeba te zdjęcia dawać już do ogłoszeń, czy jeszcze czekamy aż Barankowi główka porośnie włosem :roll:. Quote
szajbus Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Podmieniłam mu fotencje na allegro, reszte podmienie jak bede wiedziała na kogo podać kontakt w sprawie adopcji, żeby nie edytować każdego ogłoszenia 2 razy. Quote
Onaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nie wiem czy można bezpośrednio na jamora czy nie bo on ma za dużo tych psiaków. Ale to może ta osoba do kontaktów z jamorem się zapyta. Tylko, że nadal jej nie ma :). Quote
szajbus Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dla mnie to ważne, bo edycja ponad 50 ogłoszeń jest naprawdę czasochłonna Quote
Onaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Widzę że nie ma nikogo chętnego :). A może kontakt zostawić tak jak był. Quote
Onaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jamor mi odpisał, że można wpłacić za hotelik z góry. A jeśli chodzi o ten kontakt do ogłoszeń to można na niego, tylko że on nie bardzo wie jakiego ds szukamy dla Baranka/Bacy wiec dalej nie wiem czy lepiej podawać tak jak było i jeśli domek konkretny to wtedy dopiero podawać namiar na jamora czy jednak od razu na jamora, no bo on teraz najlepiej wie jak tam jest z Barankiem. I co Wy na to :roll:? Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W sprawie płacenia to ja się oczywiście z Jamorem skontaktuję, potrzebuje m.in. numeru konta :splat:, ale co do kontaktów to nie mam pojęcia co zrobić :niewiem: Quote
Onaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Numer konta jest na wątku jamora: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/. Tam jest też podany nr telefonu, więc może w ogłoszeniach podawać jako drugi ? Quote
Recommended Posts