Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pies czuje sie lux, juz wszystko zaznaczył. wygladał jakby powrócił d dwudniowej delegacji, pewny siebie, zadnych leków, cfffaniak. psy inne zainteresowane, bo w naszych terenach owiec mało, wrecz wcale. kolacje opierdzielił, pies bezproblemowy. wyprac trzeba bedzie, ładna pogoda to rozwiesi sie go gdzies na sznurku to szybko wyschnie. Oczywiscie zmienie u imię, bo inne psy turlaja sie ze smiechu jak sie go woła

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jamor, jesteś niesamowity z tymi opisami, uśmiałam się do łez.

Baranku , zaczynasz życie z dala od schronu, a my szukamy ci domeczku!

Fotki super! Jak miło jest zobaczyć chłopaka na zielonej trawce. Jak miło!

Posted

jamor napisał(a):
pies czuje sie lux, juz wszystko zaznaczył. wygladał jakby powrócił d dwudniowej delegacji, pewny siebie, zadnych leków, cfffaniak. psy inne zainteresowane, bo w naszych terenach owiec mało, wrecz wcale. kolacje opierdzielił, pies bezproblemowy. wyprac trzeba bedzie, ładna pogoda to rozwiesi sie go gdzies na sznurku to szybko wyschnie. Oczywiscie zmienie u imię, bo inne psy turlaja sie ze smiechu jak sie go woła

:roflt::roflt::roflt:

Posted

szajbus napisał(a):
Jamor, jesteś niesamowity z tymi opisami, uśmiałam się do łez.

Baranku , zaczynasz życie z dala od schronu, a my szukamy ci domeczku!

Fotki super! Jak miło jest zobaczyć chłopaka na zielonej trawce. Jak miło!

Takie wiesci to ciesza..Baranek rozrabiaj u Jamora ile sie da (no nie do porzesady) ..
a ja mam wszystko o 360 obrocone od "jet leg" (zmiana czasu", no moje kurduple to samo, dzien czy noc nic nikt nie wie, ale Baranek takkkk.

Posted

Baranku, tak się cieszę, że pomimo traumatycznych przeżyć nadal jesteś słodkim, otwartym na świat i ludzi (i nowe dziewczyny;)) psiakiem:loveu: ale brzuszek to ci urósł, nie powiem- wcale się nie dziwię, że jego rozmiar zaniepokoił szajbusa:evil_lol:

Posted

:crazyeye: Kilka dni mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje:crazyeye:
śmiesznie on wygląda z tą ogoloną główką
a imię trzeba zmienić, po co ma byc pośmiewiskiem wszystkich psów:evil_lol:

Posted

szajbus napisał(a):
No widać gołym okiem, ze psina zadowolona. a na tej ostatniej fotce to zapoznanie z dziewczyną?

Tak, to osobista suńka jamora. Od razu podbiegła zobaczyć, co za nowy chłopak przyjechał:lol:

Posted

Kurde, jestem taka szczęśliwa, ze Baranek zmienił miejsce pobytu, nie mogę ochłonąć.
No, faktycznie, ten pokaźny brzuchal wzbudził mój niepokój.
Teraz pragnę dla niego najlepszego domku na świecie.

Posted

baranek- teraz Azor. Azora dzis wyprałem, pod futrem na skorze miał jeden smietnik. jutro gruntowne czesanie, od nosa do jajek. Mysle , że na sobote bedzie gotowy do zdjec. Aby zgubic ten bebech musi odstawic piwo , wiecej ruchu. Pieknie chodzi na smyczy. nie obiecuje, ale jak stane sie dla niego atrakcyjny ( bez głupich domysłów prosze) za tydzien lub dwa zaprogramuje mu siad i waruj. ma paskudne przyzwyczajenie, leje na róg budy, pozostałosc po łancuchowym przywizaniu, moje psy jak to widzą to pukaja sie w głowe , jak mozna lac na własną chate. :mad:

Posted

Mnie się podobało imię Baranek :), chociaż wiem że takie długie imię nie nadaje się do psa, chociażby dlatego że trudno go tak wołać.

Posted

Barankiem nazwali go w schronisku ze względu na jego łagodność.
Nowe imię mi się podoba, ale nie liczcie na to, ze zmienię je w ogłoszeniach. Nie ma mowy!

Posted

agata51 napisał(a):
Niech będzie Azor. "Cóż znaczy nazwa..."

jamorku, czesanie tylko od nosa do jajek? A co z ogonem? Piękny musi być!

nie wiadomo może przyrodzenie Baranka ... :evil_lol:

w sumie wypadałoby ciąć jesli nie ma przeciwskazań medycznych ?

Posted

zuzia63 napisał(a):
Tylko nie AZOR, proszę! Zbyt pospolite jak na takiego psa! Bardziej dostojne imię musi mieć;)

to może, żeby wilk był syty i owca cała, niech będzie np. Azzorreo w skrócie Azor?:lol: