jamor Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 pies czuje sie lux, juz wszystko zaznaczył. wygladał jakby powrócił d dwudniowej delegacji, pewny siebie, zadnych leków, cfffaniak. psy inne zainteresowane, bo w naszych terenach owiec mało, wrecz wcale. kolacje opierdzielił, pies bezproblemowy. wyprac trzeba bedzie, ładna pogoda to rozwiesi sie go gdzies na sznurku to szybko wyschnie. Oczywiscie zmienie u imię, bo inne psy turlaja sie ze smiechu jak sie go woła Quote
sacred PIRANHA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 muszę sie tam przejechać kiedys zobaczyć ten raj:loveu: no i te turlające sie psy:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jamor napisał(a): Oczywiscie zmienie u imię, bo inne psy turlaja sie ze smiechu jak sie go woła :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
szajbus Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Jamor, jesteś niesamowity z tymi opisami, uśmiałam się do łez. Baranku , zaczynasz życie z dala od schronu, a my szukamy ci domeczku! Fotki super! Jak miło jest zobaczyć chłopaka na zielonej trawce. Jak miło! Quote
anovip1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jamor napisał(a):pies czuje sie lux, juz wszystko zaznaczył. wygladał jakby powrócił d dwudniowej delegacji, pewny siebie, zadnych leków, cfffaniak. psy inne zainteresowane, bo w naszych terenach owiec mało, wrecz wcale. kolacje opierdzielił, pies bezproblemowy. wyprac trzeba bedzie, ładna pogoda to rozwiesi sie go gdzies na sznurku to szybko wyschnie. Oczywiscie zmienie u imię, bo inne psy turlaja sie ze smiechu jak sie go woła :roflt::roflt::roflt: Quote
coronaaj Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 szajbus napisał(a):Jamor, jesteś niesamowity z tymi opisami, uśmiałam się do łez. Baranku , zaczynasz życie z dala od schronu, a my szukamy ci domeczku! Fotki super! Jak miło jest zobaczyć chłopaka na zielonej trawce. Jak miło! Takie wiesci to ciesza..Baranek rozrabiaj u Jamora ile sie da (no nie do porzesady) .. a ja mam wszystko o 360 obrocone od "jet leg" (zmiana czasu", no moje kurduple to samo, dzien czy noc nic nikt nie wie, ale Baranek takkkk. Quote
szajbus Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 No widać gołym okiem, ze psina zadowolona. a na tej ostatniej fotce to zapoznanie z dziewczyną? Quote
agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nareszcie uśmiechnięty pycholek :multi: I od razu laski na niego lecą! :evil_lol: Quote
anovip1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Baranku , nawet Centusia przyszła do Ciebie :lol: Teraz będziesz mógł z nią sobie swobodnie pobiegać . Quote
MakS Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Baranku, tak się cieszę, że pomimo traumatycznych przeżyć nadal jesteś słodkim, otwartym na świat i ludzi (i nowe dziewczyny;)) psiakiem:loveu: ale brzuszek to ci urósł, nie powiem- wcale się nie dziwię, że jego rozmiar zaniepokoił szajbusa:evil_lol: Quote
zuzia63 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 :crazyeye: Kilka dni mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje:crazyeye: śmiesznie on wygląda z tą ogoloną główką a imię trzeba zmienić, po co ma byc pośmiewiskiem wszystkich psów:evil_lol: Quote
elmira Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 szajbus napisał(a):No widać gołym okiem, ze psina zadowolona. a na tej ostatniej fotce to zapoznanie z dziewczyną? Tak, to osobista suńka jamora. Od razu podbiegła zobaczyć, co za nowy chłopak przyjechał:lol: Quote
madcat1981 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wpłynęło 10 zł od Dogo07 i 20 zł od Bambino. Dziękuję. Niezły masz start, Baranku:cool3:, 902 zł:cool3::cool3::cool3: Quote
szajbus Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Kurde, jestem taka szczęśliwa, ze Baranek zmienił miejsce pobytu, nie mogę ochłonąć. No, faktycznie, ten pokaźny brzuchal wzbudził mój niepokój. Teraz pragnę dla niego najlepszego domku na świecie. Quote
jamor Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 baranek- teraz Azor. Azora dzis wyprałem, pod futrem na skorze miał jeden smietnik. jutro gruntowne czesanie, od nosa do jajek. Mysle , że na sobote bedzie gotowy do zdjec. Aby zgubic ten bebech musi odstawic piwo , wiecej ruchu. Pieknie chodzi na smyczy. nie obiecuje, ale jak stane sie dla niego atrakcyjny ( bez głupich domysłów prosze) za tydzien lub dwa zaprogramuje mu siad i waruj. ma paskudne przyzwyczajenie, leje na róg budy, pozostałosc po łancuchowym przywizaniu, moje psy jak to widzą to pukaja sie w głowe , jak mozna lac na własną chate. :mad: Quote
madcat1981 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Azor??? jak klasycznie;) Nie wiem czy się przyzwyczaję :niewiem: będzie mi "barazor" wychodziło:stupid::evil_lol: Quote
Onaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mnie się podobało imię Baranek :), chociaż wiem że takie długie imię nie nadaje się do psa, chociażby dlatego że trudno go tak wołać. Quote
szajbus Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Barankiem nazwali go w schronisku ze względu na jego łagodność. Nowe imię mi się podoba, ale nie liczcie na to, ze zmienię je w ogłoszeniach. Nie ma mowy! Quote
agata51 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Niech będzie Azor. "Cóż znaczy nazwa..." jamorku, czesanie tylko od nosa do jajek? A co z ogonem? Piękny musi być! Quote
ewatonieja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 agata51 napisał(a):Niech będzie Azor. "Cóż znaczy nazwa..." jamorku, czesanie tylko od nosa do jajek? A co z ogonem? Piękny musi być! nie wiadomo może przyrodzenie Baranka ... :evil_lol: w sumie wypadałoby ciąć jesli nie ma przeciwskazań medycznych ? Quote
zuzia63 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Tylko nie AZOR, proszę! Zbyt pospolite jak na takiego psa! Bardziej dostojne imię musi mieć;) Quote
MakS Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 zuzia63 napisał(a):Tylko nie AZOR, proszę! Zbyt pospolite jak na takiego psa! Bardziej dostojne imię musi mieć;) to może, żeby wilk był syty i owca cała, niech będzie np. Azzorreo w skrócie Azor?:lol: Quote
Recommended Posts