Soema Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A nowi Państwo Ogusia nie mają przypadkiem równie pozytywnie zakręconych znajomych?:roll::oops: Bo o takie domki to się trzeba bić! Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Soema napisał(a):A nowi Państwo Ogusia nie mają przypadkiem równie pozytywnie zakręconych znajomych?:roll::oops: Bo o takie domki to się trzeba bić! Właśnie - może jacyś znajomi? :oops: Quote
EVA2406 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 scorpio133 napisał(a):Chcemy mu kupic kaganiec bo nasz Ogus bedzie z nami wszedzie chodził- u nas straz miejska sie czepia - w miescie szczegolnie.On jest duzym pieskiem i powinien miec np. jak idziemy po zakupy- tylko po to . OGUNIA bardzo lubi spacerowac- bardzo.Poza tym wszystko jest ok:lol::lol::lol: Tak myślałam. Pozdrawiam:loveu: Quote
bico Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wspaniały, dostojny Oguś w nowym domku u swych super Państwa!:multi::loveu::multi::loveu: Nie może być lepiej!:multi: Bardzo się cieszę:lol: te wieści i foteczki, to na miód na moją duszę:loveu: Oguś ma domek!:multi: HUUUURA! :laola: Quote
MyrkurDagur Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ależ piękne zakończenie :multi: Aż łza zakręciła mi się w oku... :placz: ...ze szczęścia oczywiście :lol: I te zdjęcia :loveu: Przepiękne :loveu: Oguś i jego nowi kochający Państwo :loveu: Gdyby każdy psiak mógł otrzymać taki dom i trafić do tak wspaniałych ludzi... Ach... Quote
Negri_2008 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ra_dunia napisał(a):Jakby tu te domki klonować... :hmmmm: Właśnie o to chciałam zapytać :cool3: Jaka wspaniała rodzina :loveu: rety, Ogi wszystkie krzywdy będziesz mial wyrównane z nawiązką. Ależ Cię Państwo kochają :multi: Kto by takiego psiaka nie kochał. :loveu: Quote
bajk21. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Gdyby wszystkie adopcje tak się kończyły, jakie piękne by wtedy było życie ich i nasze. Quote
ewelinta86 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Oguś jest wspaniały i to tak troszke moj piesek ... :) Trafił do najlepszego domku na świecie to moge zaswiadczyc tam ma jak w raju :) a i ja chetnie z nim pospaceruje :) Piesek jest wspaniały i uwielbia zabawy :D Buziaki dla Pani Danusi i dla Pana Mariusza... Wasza Ewcia :* Quote
scorpio133 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ogus ma juz nowa smycz, obroze i kaganiec.Pani Jolu wysle Pani obroze i smycz. Było mi bardzo miło Pania poznac.Przesyłamy pozdrowienia i całuski wszyscy troje- tz jedna dziewczyna i dwoch chłopakow . Teraz idziemy na działeczke. OGUNIA bardzo lubi spacerowac.:loveu::lol::multi: Quote
Ajula Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 buuu.. i się poryczałam oglądając te zdjęcia cieszę się, że taki domek się znalazł :loveu: Quote
wapiszon Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A ja dzisiaj chyba widziałam Ogusia z Pańciem na spacerze. Byli daleko, wydaje mi się ,że to był Oguś( choć na razie znam go tylko z fotki). Mam nadzieje,ze niedługo znajdę czas i odwiedzę Ogusia i jego Pańciow Quote
scorpio133 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kochany wapiszonku napisze raz jeszcze ze my Ciebie nie musimy zapraszac bo drzwi naszego domku sa zawsze szeroko otwate dla Ciebie.Własnie przyszlismy z działeczki, mam zdjecia Ogiego na działce ale nie umie jeszcze sama tego zrobic - bo sie dopiero ucze - POMOCY. Quote
wapiszon Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To jest fotka mojego Reksa. Wstawiłam wg tego schematu , który przysłałam Tobie na priv. Quote
wapiszon Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Albo skopiuj kod pod napisem Zdjęcie 500px na forum: [ pomoc ] Quote
scorpio133 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='wapiszon'] To jest fotka mojego Reksa. Wstawiłam wg tego schematu , który przysłałam Tobie na priv. wapiszonku Reksio przepiekny ale reszta to głowa boli - poczekam na Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wpadam powiedzieć dobranoc i...witają mnie wspaniałe wieści o Ogim oraz uśmiechnięty psiejski pych! Miłe zakończenie dnia! Dobrej nocy!:loveu: Quote
bajk21. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ogi na działce na spacerku ze swoim ukochanym Państwem. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i myślę tak jak niektórzy na dogo, jak tu sklonować takie domki.:loveu::multi: Quote
scorpio133 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ojej BAJK 21 jak pieknie:multi: bardzo CI D Z I E K U J E M Y:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bajk21. napisał(a): Ogi na działce na spacerku ze swoim ukochanym Państwem. (...) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Diora Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz::placz::placz: to ze wzruszenia :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Wapiszonku, cudowna psina i nawet podobna do Ogusia :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 to jeszcze tu zapytam znacie kogos z Gniezna?? Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):to jeszcze tu zapytam znacie kogos z Gniezna?? Lu_Gosiak, a na mapie dogo? :loveu: Oguś :loveu: Quote
scorpio133 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):to jeszcze tu zapytam znacie kogos z Gniezna?? przykro niestety nie:placz: Quote
Recommended Posts