Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
A nowi Państwo Ogusia nie mają przypadkiem równie pozytywnie zakręconych znajomych?:roll::oops: Bo o takie domki to się trzeba bić!

Właśnie - może jacyś znajomi? :oops:

Posted

scorpio133 napisał(a):
Chcemy mu kupic kaganiec bo nasz Ogus bedzie z nami wszedzie chodził- u nas straz miejska sie czepia - w miescie szczegolnie.On jest duzym pieskiem i powinien miec np. jak idziemy po zakupy- tylko po to . OGUNIA bardzo lubi spacerowac- bardzo.Poza tym wszystko jest ok:lol::lol::lol:

Tak myślałam.
Pozdrawiam:loveu:

Posted

Wspaniały, dostojny Oguś w nowym domku u swych super Państwa!:multi::loveu::multi::loveu:
Nie może być lepiej!:multi: Bardzo się cieszę:lol: te wieści i foteczki, to na miód na moją duszę:loveu:
Oguś ma domek!:multi: HUUUURA!
:laola:

Posted

Ależ piękne zakończenie :multi: Aż łza zakręciła mi się w oku... :placz: ...ze szczęścia oczywiście :lol:

I te zdjęcia :loveu: Przepiękne :loveu: Oguś i jego nowi kochający Państwo :loveu:

Gdyby każdy psiak mógł otrzymać taki dom i trafić do tak wspaniałych ludzi... Ach...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Jakby tu te domki klonować... :hmmmm:

Właśnie o to chciałam zapytać :cool3:

Jaka wspaniała rodzina :loveu: rety, Ogi wszystkie krzywdy będziesz mial wyrównane z nawiązką. Ależ Cię Państwo kochają :multi:

Kto by takiego psiaka nie kochał. :loveu:

Posted

Oguś jest wspaniały i to tak troszke moj piesek ... :) Trafił do najlepszego domku na świecie to moge zaswiadczyc tam ma jak w raju :) a i ja chetnie z nim pospaceruje :) Piesek jest wspaniały i uwielbia zabawy :D

Buziaki dla Pani Danusi i dla Pana Mariusza...

Wasza Ewcia :*

Posted

Ogus ma juz nowa smycz, obroze i kaganiec.Pani Jolu wysle Pani obroze i smycz. Było mi bardzo miło Pania poznac.Przesyłamy pozdrowienia i całuski wszyscy troje- tz jedna dziewczyna i dwoch chłopakow . Teraz idziemy na działeczke. OGUNIA bardzo lubi spacerowac.:loveu::lol::multi:

Posted

A ja dzisiaj chyba widziałam Ogusia z Pańciem na spacerze. Byli daleko, wydaje mi się ,że to był Oguś( choć na razie znam go tylko z fotki). Mam nadzieje,ze niedługo znajdę czas i odwiedzę Ogusia i jego Pańciow

Posted

kochany wapiszonku napisze raz jeszcze ze my Ciebie nie musimy zapraszac bo drzwi naszego domku sa zawsze szeroko otwate dla Ciebie.Własnie przyszlismy z działeczki, mam zdjecia Ogiego na działce ale nie umie jeszcze sama tego zrobic - bo sie dopiero ucze - POMOCY.

Posted

[quote name='wapiszon']

To jest fotka mojego Reksa. Wstawiłam wg tego schematu , który przysłałam Tobie na priv.
wapiszonku Reksio przepiekny ale reszta to głowa boli - poczekam na Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ogi na działce na spacerku ze swoim ukochanym Państwem. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i myślę tak jak niektórzy na dogo, jak tu sklonować takie domki.:loveu::multi: