Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 spotkanie w Pile? Ależ bardzo chętnie. Teraz najwcześniej będę na początku lipca :) Niestety z moim pilskim psiakiem to za bardzo na spacerek umówić się nie mogę - bo to staruniek jest (14 latek) i już ledwo co chodzi :( Ale potowarzyszyć w spacerku chętnie mogę :) Cioteczki deklarujące wpłaty na Ogiego - proszę wspomóżcie grosikiem Kodinkę... - ostatni banerek w moim podpisie. Tam deklaracje na hotelik baaardzo pinie potrzebne :placz: Quote
Bjuta Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 scorpio133 napisał(a):witam wszystkich ,ktorych jeszcze nie witałam.Bardzo dziekuje za dobre rady. Prosze mi zaufac - nasz OGUS naprawde bedzie bezpieczny ,u nas w domku zawsze byby pieski . Najpierw mielismy Nygusa pozniej Cezusia a teraz mamy Ogusia, Tak wiec nasz OGUS to nasz 3 przyjaciel i członek rodziny.Juz nie mozemy doczekac sie jego przyjazdu ,ale naprawde dziekuje za rady:loveu::multi: Pozdrawiamy b.b. gorąco! Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Serdecznie Was przepraszam za offa, Ogiego rowniez :oops: Prosze, pomozcie temu biedakowi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-czy-doczeka-domku-140075/ Quote
EVA2406 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Soema napisał(a):Eva... nie strasz... Niedawno rodzina adoptowała szczeniaka ode mnie z DT, właśnie w taki sposób stracili psiaka..:-( mówili, że w życiu do lasu już nie wejdą, a sprawa trwa.. Więc juz wiesz, że to nie straszenie, a twrde realia, niestety :-(. Jak dobrze poszukać , to jest gdzieś wątek ludzi, którzy w ten sposób stracili swoje psy i chcą wystąpić o zmianę prawa. Tylko kiedy to będzie.............. Obecnie nie wolno i już :mad: Quote
scorpio133 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Maszaberla']Serdecznie Was przepraszam za offa, Ogiego rowniez :oops: Prosze, pomozcie temu biedakowi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-czy-doczeka-domku-140075/ bardzo bym chciala . ale ja jeszcze nie umie nic zrobic-pieniazkow tez nie umie wysyłac. Wujek Kris powiedzial ze jak przjedziecie to mnie podszkoli i bede mogla nawet zdjecia Ogusia wyslac. Bardzo na WAS czekamy.:loveu::lol: Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kris na pewno podszkoli :) A dogo uzależnia, oj uzależnia :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Ra_dunia']Kris na pewno podszkoli :) A dogo uzależnia, oj uzależnia :evil_lol: Nie ma nic do dodania!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...ale pozdrowionka można!:loveu: Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Cioteczki - w oczekiwaniu na wyjazd Ogiego do Piły (najprawdopodobniej w niedziele) chcialabym poruszyc temat pieniedzy zebranych na watku ** Pieniadze zebrane z mojego poprzedniego bazarku (382 zl) rozdysponowalam na psy, ktore potrzebuja pomocy: 1) Bonus - 50 pln http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-zbieramy-pieniadze-na-hotel-140075/ 2) Kodinka - 50 pln http://www.dogomania.pl/forum/f28/ona-juz-sie-poddala-zawalczmy-o-nia-blagam-zbieramy-na-hotelik-139815/ 3) Jurand - 20 zl http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewidomy-jurand-w-kolejce-do-hotelu-zbieramy-deklaracje-139129/ 4) Verter - 30 zl (tylko dlatego ze nie ma deklaracji - ale te pieniadze sa na razie zamrozone bo nie wiem czy w ogole wyjdzie cos z hoteliku:oops:) 5) Bryś - 60 zl (karma) http://www.dogomania.pl/forum/f28/biedny-stary-brys-masakra-pomozmy-mu-139134/ 6) 100 zl przelewam dla Rexa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wrzeszczacy-smoluch_zbieramy-na-dt-leczenie-karme-szukamy-ds_pilne-137522/ 7) Pani Dygusiowa - 30 zl: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dygus-nie-zyje-blagamy-o-pomoc-dla-dygusiowej-potrzebne-fundusze-na-hotel-104533/ Razem: 340 zl wydatkow Zostaly 42 zl - na razie trzymam, bede informowac na biezaco na co przekazuje pieniadze ** Na moim koncie sa wplaty od Was kochane (370 zl) 50 zl Krisa przekazuje na transport Ogiego Nie wiemy ile wyniosa oplaty za benzyne - prawdopodobnie w obie strony w granicach 300 zl, czesc kosztow pokryje Pani Danusia - bardzo dziekujemy :Rose: Bardzo prosze Was o informacje na co mam przeznaczyc pieniadze, ktore od Was dostalam - czy zwrocic, przelac na jakiegos psa, napiszcie na watku lub na pw, obojetnie, jak wolicie - chcialabym przekazac pieniadze na konkretny cel Oczywiscie jeszcze tego nie robie - bede spokojna jak Ogi znajdzie sie w Pile ale lepiej zaplanowac wszystkie wydatki z gory Quote
scorpio133 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 bardzo dziekujemy za wszystko co dla OGUSIA jeszcze robicie:multi::loveu:.Ogus ma juz kupione miseczki -no oczywiscie nie malenkie:lol:,tylko takie jakie sa dla niego odpowiednie i ma juz kupione jedzonko. Mezowi dzisiaj znowu snil sie nasz OGUS. Napisze jeszcze raz BARDZO CZEKAMY NA CZLONKA RODZINY I NA GOSCI Z WARSZAWY- Wujku Krisie zdjecia super :multi: Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 scorpio133 napisał(a):bardzo dziekujemy za wszystko co dla OGUSIA jeszcze robicie:multi::loveu:.Ogus ma juz kupione miseczki -no oczywiscie nie malenkie:lol:,tylko takie jakie sa dla niego odpowiednie i ma juz kupione jedzonko. Mezowi dzisiaj znowu snil sie nasz OGUS. Napisze jeszcze raz BARDZO CZEKAMY NA CZLONKA RODZINY I NA GOSCI Z WARSZAWY- Wujku Krisie zdjecia super :multi: :loveu: Maszaberlo...pieniązki... a może Verter? :oops: chociaż troszkę? :oops: Niech się wypowiedzą ciotki, które wpłacały, najlepiej. Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Maszaberla napisał(a): Bardzo prosze Was o informacje na co mam przeznaczyc pieniadze, ktore od Was dostalam - czy zwrocic, przelac na jakiegos psa, napiszcie na watku lub na pw, obojetnie, jak wolicie - chcialabym przekazac pieniadze na konkretny cel Oczywiscie jeszcze tego nie robie - bede spokojna jak Ogi znajdzie sie w Pile ale lepiej zaplanowac wszystkie wydatki z gory Agus moja wpłate prosze przelej na Vertera;) Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 I żeby już wszystkie formalności były dopełnione - pieniążki z mojego bazarku, zamiast konta Ogiego zasilą skarpetę Kodinki ;) Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 __Lara napisał(a)::loveu: Maszaberlo...pieniązki... a może Verter? :oops: chociaż troszkę? :oops: Niech się wypowiedzą ciotki, które wpłacały, najlepiej. Mowisz masz, moze nam sie jednak uda w hotelikiem u Magdy :multi: Lu, Iwonka, Leyla - dziekuje w imieniu Verterka:loveu: Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 ketunia napisał(a):Moją wpłatę przeznaczam na Bonusa Pozdrawiam Dziekuje Ketuniu:loveu: Bonus BARDZO potrzebuje pieniedzy i wsparcia Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Ra_dunia napisał(a):I żeby już wszystkie formalności były dopełnione - pieniążki z mojego bazarku, zamiast konta Ogiego zasilą skarpetę Kodinki ;) Wspaniale :multi: Quote
zuzlikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wiem,że już bardzo późno,ale muszę poprosić Was o pomoc dla kolegi Ogiego ze...Śląska dla Rexa! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomny-pies-slask-juz-blisko-137522/ Rex jest w bardzo trudnej sytuacji,ale i dorobella też:-(...stanęła przed wyborem,czy wyrzucić psa do schroniska,czy ...uśpić! Szarpie się sama z pomocą Rexowi i już z sił opadła...a miała co robić! Cały czas sama,bez wsparcia,bez pomocy...jakoś wtedy nie wstrzeliła się,bo było tyle trudnych przypadków!A czasu zostało niewiele...tylko do końca czerwca! Cioteczki zajrzyjcie...może ktoś ma dt dla małego smolucha? Może ktoś pomoże poogłaszać...może jeszcze inne pomysły się wylęgną? Przecież kolega Ogiego ...nie może odejść bo czasu mało...bo były trudniejsze przypadki...bo:shake:...nikt się nie zainteresował małym czarnym powsinogą,któremu dorobella dała dom,wyleczyła,a teraz nie ma odwagi oddać do schroniska...bo pokochała...bo nie chce skazywać na poniewierkę...On już dwa razy uciekł śmierci! A co z trzecim razem? Quote
Nadziejka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :loveu::loveu:cioteczki Kajtuniowe :multi::painting::Cool!::Cool!:Oggowe ! zajrzyjcie prosimy do Reksia :ylsuper::ylsuper: Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dziękuję cioteczki za przekazanie deklaracji Verterkowi :loveu: Quote
scorpio133 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ogi już się pakuje?? ;) mysle ze zaczyna sie pakowac.W Pile OGI bedzie w sobote- mysle ze kolo godziny 15 .Bardzo na NICH CZEKAMY:loveu::lol::multi: Quote
Ajula Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 scorpio133 napisał(a):mysle ze zaczyna sie pakowac.W Pile OGI bedzie w sobote- mysle ze kolo godziny 15 .Bardzo na NICH CZEKAMY:loveu::lol::multi: szkoda, że jutro wyjezdżam i nie będe miała dostępu do kompa aż do poniedziałku :roll: nie będe mogła na bieżąco śledzić przyjazdu Ogiego do Piły :placz: ale będę trzymała kciuki za dobrą podróż i udane pierwsze chwile w nowej rodzinie :loveu: Quote
Diora Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Koniecznie róbcie zdjęcia przy "przeprowadzce" :multi: Quote
Recommended Posts