Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masza nie poznasz Ogusia- przytył nabrał ciałka siersc mu pieknie błyszczy. Ma juz wszystkie szczepienia ( nie wiem czy czytałas wczesniej ) Juz nie je tak łapczywie weterynarz powiedział ze jest w bardzo dobrej formie i ma juz prawie idealna wage. Bardzo kocha schabowe:evil_lol:Cały czas chodzimy z nim - uwielbia spacerki. Napisze Ci ze jak wiesz ja dopiero sie ucze na kompie ale juz wpłaciłam 20 zł na Bonusa i moja mama wpłaciła 20 zł dla Dygusiowej no i doszło:loveu:zdjecia beda beda;)

Posted

:loveu::loveu::loveu: miód cud maliny :loveu::loveu::loveu:
No ta jego kanapa to całkiem spora ;) Zmieścisz się na niej jak Oguś zajmie Twoje miejsce w łóżku :evil_lol:

Posted

Zdjęcia sobie zapisałam, cieszę się bardzo, że Oguś ma tak dobrze, Ty zdaje się Trochę mniej dobrze, ale trudno, ktoś zawsze musi ustąpić.;):evil_lol::lol:
U mnie jest trochę mniej śmiesznie, bo zaczyna przybywać bidulków, teraz maleńki Haski, który nie chodzi.

Posted

scorpio133 napisał(a):
Masza nie poznasz Ogusia- przytył nabrał ciałka siersc mu pieknie błyszczy. Ma juz wszystkie szczepienia ( nie wiem czy czytałas wczesniej ) Juz nie je tak łapczywie weterynarz powiedział ze jest w bardzo dobrej formie i ma juz prawie idealna wage. Bardzo kocha schabowe:evil_lol:Cały czas chodzimy z nim - uwielbia spacerki. Napisze Ci ze jak wiesz ja dopiero sie ucze na kompie ale juz wpłaciłam 20 zł na Bonusa i moja mama wpłaciła 20 zł dla Dygusiowej no i doszło:loveu:zdjecia beda beda;)

Ciesze sie ze Wasza Rodzinka taka szczesliwa :loveu:
Zdjecia cudne ;)

I wspaniale ze zagladacie tez na inne watki
Głaski dla Ogusia :loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):

I wspaniale ze zagladacie tez na inne watki

I to mi się strasznie podoba :loveu: jak ludzie, którzy znajdują swoje psiaki na dogo angażują się potem w pomoc na rzecz innych :loveu: