Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']Bywają tacy ludzie,którzy umieją pomagać...lecz z mówieniem o tym mają problem; ludzie,którzy mimo wielu własnych cierpień nie obojętni są na cierpienia innych,słabszych...ludzie,którzy krzyczą o pomoc bezgłośnie i nie dla siebie(choć mają podstawy!)...dla psiaka powsinogi...psiaka wrzaszczka...gryzącego ...nie mogę przejść obojętnie gdy odczują ból... Oczywiście Maszaberlo...ja oczywiście się zgadzam. Dziekuje :loveu: Quote
Nadziejka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :laugh2_2::laugh2_2::bye::B-fly::B-fly:Kajtul;aaaaa jedzie p[o nowe juhuuuuu:multi::multi:po nowiutkie zycie !!!:loveu::loveu:superopwo cioteczkiiiii :loveu::multi: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Dojechali o 15 :multi: Wiem tylko tyle ze nowi Panstwo wygladali juz przez okno, czekali na swojego Ogisia Rodzina wspaniala, domek tez, okolice swietne (teren do spacerow) Ogi od razu poczul sie tak jak by mieszkal tam zawsze A na powitanie spalaszowal kotleta schabowego z rak wlascicieli :cool3: Tak bardzo sie ciesze :multi: Dziewczynki, chcialabym Wam serdecznie podziekowac ze nie zostawilyscie nas w chwilach zwatpienia, podtrzymywalyscie na duchu, byly pieniadze, byly bazarki, nie zostalam sama Dziekuje tez Wapiszonkowi ze bez wahania odwiedzila dom w Pile i poswiecila swoj wolny czas To dzieki Waszej pomocy nie minal miesiac a Ogi ma juz swoj dom Dziekuje z calego serca :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Maszaberla']Dojechali o 15 :multi: Wiem tylko tyle ze nowi Panstwo wygladali juz przez okno, czekali na swojego Ogisia Rodzina wspaniala, domek tez, okolice swietne (teren do spacerow) Ogi od razu poczul sie tak jak by mieszkal tam zawsze A na powitanie spalaszowal kotleta schabowego z rak wlascicieli :cool3: Tak bardzo sie ciesze :multi: Dziewczynki, chcialabym Wam serdecznie podziekowac ze nie zostawilyscie nas w chwilach zwatpienia, podtrzymywalyscie na duchu, byly pieniadze, byly bazarki, nie zostalam sama Dziekuje tez Wapiszonkowi ze bez wahania odwiedzila dom w Pile i poswiecila swoj wolny czas To dzieki Waszej pomocy nie minal miesiac a Ogi ma juz swoj dom Dziekuje z calego serca :loveu: ...teraz już mogę ryczeć ze szczęścia! :-(...tylko troszeczkę,bo przecież Oguś już bezpieczny w swoim domku i ze swoją rodziną! Kochającą już rodziną!:loveu::loveu::loveu: Dziękuję bardzo!...BARDZO...wszystkim,że mogę już o los Ogiego być spokojna! Dziękuję!:loveu: Maszko...jak dobrze,że o niego walczyłaś!:loveu: Quote
wapiszon Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jesteście wszyscy WSPANIALI :loveu::loveu::loveu: Rozmawiałam z Krisem przez telefon, szkoda,ze nie mogę tam podjechać. A jestem bardzo, bardzo blisko:shake::shake::shake:, z 500 m? Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 wapiszon napisał(a):Jesteście wszyscy WSPANIALI :loveu::loveu::loveu: Rozmawiałam z Krisem przez telefon, szkoda,ze nie mogę tam podjechać. A jestem bardzo, bardzo blisko:shake::shake::shake:, z 500 m? Nie ma szans Wapiszonku zebys tam wpadla? Jeszcze pija kawke i jedza tort ;) Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 wapiszon napisał(a):Jesteście wszyscy WSPANIALI :loveu::loveu::loveu: Rozmawiałam z Krisem przez telefon, szkoda,ze nie mogę tam podjechać. A jestem bardzo, bardzo blisko:shake::shake::shake:, z 500 m? I tak się przejawia sadyzm losu!:shake:...Wapiszon...:loveu::loveu::loveu: Quote
scorpio133 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 OGUNIA jest juz w swoim domku -własnie wyszedł sobie na spacerek. ON JEST NAJPIEKNIEJSZY NA SWIECIE- .JEST WSPANIALY I KOCHANY tylko go kochac -tylko kochac. MAsza DZIEKUJE CI ZE WALCZYŁAS TAK O NASZEGO OGUSIA . JUZ to pisałam ,i moge to pisac bez konca WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO BARDZO DZIEKUJEMY.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Huuura, Ogi już w swoim domku :multi::multi::multi::loveu: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 scorpio133 napisał(a):OGUNIA jest juz w swoim domku -własnie wyszedł sobie na spacerek. ON JEST NAJPIEKNIEJSZY NA SWIECIE- .JEST WSPANIALY I KOCHANY tylko go kochac -tylko kochac. MAsza DZIEKUJE CI ZE WALCZYŁAS TAK O NASZEGO OGUSIA . JUZ to pisałam ,i moge to pisac bez konca WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO BARDZO DZIEKUJEMY.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: dużo wspólnego szczęścia dla Was! Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 scorpio133 napisał(a):OGUNIA jest juz w swoim domku -własnie wyszedł sobie na spacerek. ON JEST NAJPIEKNIEJSZY NA SWIECIE- .JEST WSPANIALY I KOCHANY tylko go kochac -tylko kochac. MAsza DZIEKUJE CI ZE WALCZYŁAS TAK O NASZEGO OGUSIA . JUZ to pisałam ,i moge to pisac bez konca WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO BARDZO DZIEKUJEMY.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Miód wielokwiatowy na serce i uszy!:loveu::loveu::loveu: Szczęścia!:loveu: Quote
scorpio133 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 własnie OGI sobie spi- zgadnijcie gdzie? - no oczywiscie na wersalce. Głowe sobie połozył na poduszke . Lezy wiec pan i OGi a ja ze szczescia az nie moge pisac. Kris i Pani Jolu było mi bardzo miło ze mogłam WAs poznac jestescie WIELCY i prosze odwiedzcie nas jak tylko pozwoli WAM czas- DZIEKUJEMY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :loveu: tak się cieszę, że Oguś już śpi we własnym domku :loveu: Oby wszystkie wątki na dogo miały takie cudowne zakończenia :loveu: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 scorpio133 napisał(a):własnie OGI sobie spi- zgadnijcie gdzie? - no oczywiscie na wersalce. Głowe sobie połozył na poduszke . Lezy wiec pan i OGi a ja ze szczescia az nie moge pisac. Kris i Pani Jolu było mi bardzo miło ze mogłam WAs poznac jestescie WIELCY i prosze odwiedzcie nas jak tylko pozwoli WAM czas- DZIEKUJEMY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wszyscy na swoich właściwych miejscach - pozycjach :loveu: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wieści super :multi::multi: oby wszystkie psie historie miały takie szczęśliwe zakonczenia Właśnie :p:multi: i tym wątkiem kończę dziś swój timing na dogomanii :evil_lol: żeby się lepiej spało :cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 wieści super :multi::multi: oby wszystkie psie historie miały takie szczęśliwe zakonczenia Quote
EVA2406 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wieści super :multi::multi: oby wszystkie psie historie miały takie szczęśliwe zakonczenia Ja też mam takie marzenie. Ogusiu, bądź już zawsze szczęśliwy :loveu:. Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 EVA2406 napisał(a):Ja też mam takie marzenie. Ogusiu, bądź już zawsze szczęśliwy :loveu:. Ogusiu badz zawsze szczesliwy, tu jestes bezpieczny, tu nikt Cie nie wyrzuci na ulice jak niepotrzebnego smiecia :oops: A Wam Danusiu i Mariuszu dziekuje ze daliscie mu wspanialy dom I wiecie co jest dla mnie balsamem na wieczor - to jak widze watek Ogusia w kategorii "Szczesliwie zakonczone adopcje":multi: Nawet nie marzylam ze to sie stanie w przeciagu miesiaca Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Maszaberla']Ogusiu badz zawsze szczesliwy, tu jestes bezpieczny, tu nikt Cie nie wyrzuci na ulice jak niepotrzebnego smiecia :oops: A Wam Danusiu i Mariuszu dziekuje ze daliscie mu wspanialy dom I wiecie co jest dla mnie balsamem na wieczor - to jak widze watek Ogusia w kategorii "Szczesliwie zakonczone adopcje":multi: Nawet nie marzylam ze to sie stanie w przeciagu miesiaca[/quote] Marzenia się czasem spełniają...na szczęście!:loveu: Smakujcie swoje szczęście!:loveu::loveu::loveu: Quote
scorpio133 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 kochani chce wam napisac ze Ogunia juz jest na spacerku tz poszli sobie rano i jeszcze nie przyszli.Spał bardzo spokojnie. Jak mu sie powie OGUS idziemy do domku - to idzie. Jest Taki madry ,taki kochany :loveu::lol::loveu::lol: Quote
scorpio133 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ogus znowu na spacerku w parku juz ma kolegow i ma tez kolezanki.:lol::multi: Quote
wapiszon Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czy Ogus nie ma za dobrze:lol::evil_lol:? Już drugi spacerek?:crazyeye: Quote
Maszaberla Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 scorpio133 napisał(a):kochani chce wam napisac ze Ogunia juz jest na spacerku tz poszli sobie rano i jeszcze nie przyszli.Spał bardzo spokojnie. Jak mu sie powie OGUS idziemy do domku - to idzie. Jest Taki madry ,taki kochany :loveu::lol::loveu::lol: To prawda, to wyjatkowo madry pies Apetyt ma? Quote
scorpio133 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 oooooooooooooo takkkkkkkkkkkk juz zjadł 2 fitety z kurczaka troche kiebłaski i juz mu sie gotuje obiadek musi troche przytyc bo jest troche szczupły.Nie moze byc za gruby ale troche niech przytyje.Bardzo lubi przebywac w naszym towarzystwie nie lubi byc sam -madry chłopak.Antybiotyk juz miał podany o 9 rano teraz o 21 .Zjadł razem z kiełbaska nawet pewno nie wiedział ze sa tabletki w kiełbasce, Bardzo go kochamy - BARDZO Quote
Recommended Posts