scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 bardzo dziekujemy ale juz naprawde nie mozemy sie waszego przyjazdu doczekac:multi: Quote
zuzlikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='scorpio133']tak tak tereny jak marzenie dla pieskow .Bardzo blisko gdzie Ogus bedzie mieszkał jest las i park - naprawde nie mozemy sie doczekac na Ogusia on jest taki piekny i taki elegant z niego:lol: ...obiecałam sobie doczytywać nowe wiadomości do końca nim coś odpiszę i...:shake:nie wytrzymałam!Mówiłam cały czas,że to bardzo elegancki pan z naszego psiury! Nie jakiś tam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:! No i co? Pani Danusia już na początku to potwierdza!:multi::multi::multi:...a teraz grzecznie doczytam do końca!:oops: Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='zuzlikowa']...obiecałam sobie doczytywać nowe wiadomości do końca nim coś odpiszę i...:shake:nie wytrzymałam!Mówiłam cały czas,że to bardzo elegancki pan z naszego psiury! Nie jakiś tam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:! No i co? Pani Danusia już na początku to potwierdza!:multi::multi::multi:...a teraz grzecznie doczytam do końca!:oops: Czytaj kochana, sporo tego jest, burzliwie bylo ale mozemy spac spokojnie - Ogi nie mogl lepiej trafic :lol: Quote
zuzlikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ...no i doczytałam... i bardzo się cieszę i z tego,że Oguś został doceniony w całym swoim dostojeństwie:lol:,ale też,że tak piękne miejsca będą jego domem! Bądźcie szczęśliwi!...zawsze!:loveu: Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='zuzlikowa'] i bardzo się cieszę i z tego,że Oguś został doceniony w całym swoim dostojeństwie:lol: Bądźcie szczęśliwi!...zawsze!:loveu: A ja sie ciesze ze pies - prawdopodobnie wyrzucony z samochodu jak śmieć (jak go znalezlismy - jego zachowanie typowe dla psa porzuconego - juz mnie wyedukowala jedna cioteczka ktora dobrze sie na tym zna) - nie trafil jednak do schroniska a malo brakowalo:shake: I znalazla sie jednak rodzina ktora go pokochala jeszcze nie widzac na zywo Szczescie w nieszczesciu Ogi to chyba juz czuje bo nie jest juz taki niespokojny jak miesiac temu... Quote
zuzlikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Maszaberla']A ja sie ciesze ze pies - prawdopodobnie wyrzucony z samochodu jak śmieć (jak go znalezlismy - jego zachowanie typowe dla psa porzuconego - juz mnie wyedukowala jedna cioteczka ktora dobrze sie na tym zna) - nie trafil jednak do schroniska a malo brakowalo:shake: I znalazla sie jednak rodzina ktora go pokochala jeszcze nie widzac na zywo Szczescie w nieszczesciu Ogi to chyba juz czuje bo nie jest juz taki niespokojny jak miesiac temu... I to istota rzeczy!...nie trafił do schronu ...i pokochali go ludzie...i mogą być szczęśliwi dając sobie nawzajem miłość! ...wiem,że brzmi to trochę banalnie,ale dobro i miłość w dzisiejszym świecie zostało w takiej pozycji postawione.A ja chcę być tak banalna i jak najwięcej tego banału doświadczać! ...wyrzucam się,bo zamęczę moją wiarą w ludziska...mimo wszystko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bjuta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Całusy dla całej Rodziny Ogiego! Trzymaj się Kolego dzielnie! I bądź grzeczny (w miarę, oczywiście)! ;) Quote
wapiszon Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Sonikowa i Ra dunia a może jakieś małe spotkanko w Pile?:evil_lol::multi: Co prawda jestem już starszym człowiekiem( Danusia i Kris wiedzą o co chodzi:evil_lol:) ale na spacery jeszcze się nadaję:evil_lol: Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 wapiszonku - wiem wiem o co chodzi , usmiałam sie bardzo.:loveu:Dziekuje Ci za wszystko.:multi: Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Gosiu dostałam wiadomosc ze mozna kupic cegiełke dla biedakow ,ale ja jeszcze nie umie z tym sobie poradzic Quote
Diora Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ogi- ładne imię :) Szczerze, to Kajtek ani Znajdek mi nie pasowało do tego pięknego duuuużego psiaka :evil_lol: W takim razie, skoro Ogi ma już domek, to mogę wstawić nowego pieska do subskrypcji :multi: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ojej, to nowy domek Ogiego się już pojawił :loveu: serdecznie witamy :loveu: i dziękujemy za taki wspaniały domek :loveu: Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 __Lara napisał(a):Ojej, to nowy domek Ogiego się już pojawił :loveu: serdecznie witamy :loveu: i dziękujemy za taki wspaniały domek :loveu: bardzo prosze:lol: Quote
wapiszon Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 scorpio133 napisał(a):Gosiu dostałam wiadomosc ze mozna kupic cegiełke dla biedakow ,ale ja jeszcze nie umie z tym sobie poradzic Jak się spotkamy to spróbujemy zadziałać. A mnie nie ma za co dziękować.Ja tylko z Wami porozmawiałam. Podziękowania się należą tym wszystkim Dobrym Duszkom , które zajęły się Kajtkiem:loveu: j Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 wapiszon napisał(a):Jak się spotkamy to spróbujemy zadziałać. A mnie nie ma za co dziękować.Ja tylko z Wami porozmawiałam. Podziękowania się należą tym wszystkim Dobrym Duszkom , które zajęły się Kajtkiem:loveu: j tak tak - dziekowałam WSZYSTKIM za WSZYSTKO;) Quote
EVA2406 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witam i ja nowy Domek Ogiego :loveu:. No, no jeszcze psa nie ma w domku, a już ma swoje nowe imie, czekającą kanapę i domek już na forum zalogowany :crazyeye:. Pełna gotowość i oczekiwanie. Dobrze rokuje :lol:. Jedna rzecz mnie tylko zaniepokoiła, ale ja jestem na tym tle przewrażliwiona. Jednak napiszę, żeby nowy domek o tym wiedział. Otóż, bardzo proszę nie puszczajcie Ogusia luzem w lesie. Tego robić nie wolno. A myśliwi ( pewnie nie wszyscy) bardzo często stosują to prawo w sposób wyjątkowo rygorystyczny ( żeby nie użyć brzydkiego wyrazu) i strzelają ( nawet na oczach właścicieli) do biegającego psa. Już wiele takich wypadków było i dlatego z całego serca przestrzegam przed tym. Przepraszam :oops: za moralizatorski ton, ale to było w dobrej wierze. Quote
wapiszon Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ten las- lasek jest chyba bezpieczny, jest właściwie w mieście. Ja tam nie chodzę, ale przejeżdżam tam kilkanaście razy dziennie i widzę wielu psiarzy. Niektóre psy rozpoznaję przez szybę samochodu. I chyba tam nie ma myśliwych. Myślę,ze Danusia to potwierdzi. I myślę,że na poczatku Ogi będzie tam chodził na smyczy,żeby się nie zgubił. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek siedzi bardzo przestraszony w schronie... tam nie ma szans na adopcję... potrzebne pieniążki na hotelik... http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html#post12463448 Quote
Soema Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Eva... nie strasz... Niedawno rodzina adoptowała szczeniaka ode mnie z DT, właśnie w taki sposób stracili psiaka..:-( mówili, że w życiu do lasu już nie wejdą, a sprawa trwa.. Quote
MyrkurDagur Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Toż to jakaś fala szczęśliwych zakończeń smutnych psich historii :crazyeye: :multi: Ależ wspaniale !!! Czyżby ktoś z przyszłego domku Ogiego na Dogo się pojawił ??? :cool3: :loveu: Jeszcze wspanialej :multi: Quote
scorpio133 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 witam wszystkich ,ktorych jeszcze nie witałam.Bardzo dziekuje za dobre rady. Prosze mi zaufac - nasz OGUS naprawde bedzie bezpieczny ,u nas w domku zawsze byby pieski . Najpierw mielismy Nygusa pozniej Cezusia a teraz mamy Ogusia, Tak wiec nasz OGUS to nasz 3 przyjaciel i członek rodziny.Juz nie mozemy doczekac sie jego przyjazdu ,ale naprawde dziekuje za rady:loveu::multi: Quote
scorpio133 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wapiszon napisał(a):Ten las- lasek jest chyba bezpieczny, jest właściwie w mieście. Ja tam nie chodzę, ale przejeżdżam tam kilkanaście razy dziennie i widzę wielu psiarzy. Niektóre psy rozpoznaję przez szybę samochodu. I chyba tam nie ma myśliwych. Myślę,ze Danusia to potwierdzi. I myślę,że na poczatku Ogi będzie tam chodził na smyczy,żeby się nie zgubił. tak tak lasek ten to jest psim laskiem. Kochana Gosiu jak juz napisałas nie ma tam mysliwych a OGI oczywiscie na samym poczatku bedzie chodzil na smyczy:multi: Quote
Nadziejka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :bye::bye::Cool!::painting:nowy domek piesia pozdrawiamyyyy:multi:i kciuki trzymamyyyyyyyy:thumbs: Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 scorpio133 napisał(a):tak tak lasek ten to jest psim laskiem. Kochana Gosiu jak juz napisałas nie ma tam mysliwych a OGI oczywiscie na samym poczatku bedzie chodzil na smyczy:multi: Wiedzialam ze cala Piła bedzie pilnowac Ogusia ;) Quote
Recommended Posts