Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wapiszon napisał(a):
A dzisiaj widziałam, jak Oguś wyprowadzał Pańcia na spacer( chyba do lasku):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Odwiedzie Was Danusiu jak tylko znajdę trochę czasu :loveu:

DZIEKUJEMY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:BARDZO DZIEKUJEMY i :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

wapiszon napisał(a):
A dzisiaj widziałam, jak Oguś wyprowadzał Pańcia na spacer( chyba do lasku):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:loveu:

Hahahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oguś ma wspaniałą rodzinkę :laola:

:laola:

:laola:

Posted

wapiszon napisał(a):
Odwiedzie Was Danusiu jak tylko znajdę trochę czasu :loveu:

Miłe takie spotkania!:loveu::loveu::loveu:

Oguś,szczęściarzu...:loveu:

Posted

Danusiu dziękuję za wiadomości o Ogim, zdjęcia dostałam, wygląda wspaniale. Nie zaglądałam tutaj, bo u mnie było dużo problemów, zresztą nadal są tylko już mniejsze. Przedtem była poważna choroba piesków i strach o nie, oraz dużo pracy i jazdy po lekarzach, a teraz jak zwykle zle idą adopcje, a piesków przybywa. Potrzebni ludzie, którzy szukają domków dla ONków :help1::Help_2:Mam Owczarka Niemieckiego, około półtora roku, grzeczny ale boi się ludzi, obroży i smyczy.

Posted

Ależ on uroczy :) Ogi jest taki dostojny :loveu: Fajny chłopak, mogłabym oglądać jego zdjęcia godzinami ( to taka mała aluzja :cool3: ).
Pozdrawiamy :loveu:

Posted

Ach :loveu: Zdjęcia Ogusia są jak miód na serce :loveu: Tyle nieszczęść na tej dogomanii, a tu spokój, radość i miłość - to wszystko ma Oguś :loveu: i oby więcej psiaków zaznało takiego wspaniałego życia, trafiło do tak wspaniałych ludzi :loveu: