__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Ach :loveu: Zdjęcia Ogusia są jak miód na serce :loveu: Tyle nieszczęść na tej dogomanii, a tu spokój, radość i miłość - to wszystko ma Oguś :loveu: i oby więcej psiaków zaznało takiego wspaniałego życia, trafiło do tak wspaniałych ludzi :loveu: Dokładnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Fajne są takie wątki o działaniu terapeutycznym ;) Jak już człowiek ma totalnie dość... To sobie przychodzi tutaj i już mu lepiej. A propos tragedii... zajrzyjcie proszę cioteczki do psiaka w mojego ostatniego banerka... Olkusz... chyba nic więcej nie trzeba dodawać :( Quote
feliksik Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witam na wątku, wasz pupil ma już domek, dlatego chciałam poprosić o pomoc gdzie się da i zaprosić na bazarek dla potrzebującej suni GABI - jej wątek w banerku w moim podpisie a bazarek tutaj Ubranka dla chłopca 80-104, na pomoc 3 psiakom do 5.09 Quote
Bjuta Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Oj tak, pomoc dla Gabi b. b. potrzebna! A ja ściskam po wakacjach Ogiego i jego Anioły! :loveu: Quote
Diora Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dzień dobry :loveu: Jak się miewa Ogi ?? :p Quote
scorpio133 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ogulka czuje sie wysmienicie.Dalej spi z nami , chociaz jak wiesz ma swoje łozeczko.Bardzo duzo z nim rozmawiamy. Szybko sie tez uczy - juz nie szczeka na wszystkie pieski, ale niestety kotkow nie toleruje. Bardzo mocno go kochamy!. Taki OGULKA to radosc w domku.Bardzo lubi dalej spacerowac. Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 scorpio133 napisał(a):Ogulka czuje sie wysmienicie.Dalej spi z nami , chociaz jak wiesz ma swoje łozeczko.Bardzo duzo z nim rozmawiamy. Szybko sie tez uczy - juz nie szczeka na wszystkie pieski, ale niestety kotkow nie toleruje. Bardzo mocno go kochamy!. Taki OGULKA to radosc w domku.Bardzo lubi dalej spacerowac. Chciałabym to zobaczyć :loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ogulek się nie pogniewa, mam nadzieję. Chciałam zaprosić ciotki na wątek Ogryzka - schron w Rudzie ma kłopoty, potrzebne DT na 2 miesiące, DT jest, kasy niet :shake: Zajrzujcie i choć podrzućcie aby mi wątek nie umarł już na początku.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-zagryza-ogryzka-pilnie-zbieramy-na-dt-146344/?highlight=ogryzek Quote
bajk21. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Scorpio dziękuję Ci za wiadomości o Ogim i za zdjęcia. Zapraszam na mój wątek, bo tam dużo się dzieje, potrzebna pomoc. Danusiu kliknij na Pekinkę, a wątek sam się otworzy. Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oguś pewnie szczęśliwy :loveu: Dużo zdrówka scorpio133!!!! :loveu::loveu: Quote
scorpio133 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ogus jest bardzo szczesliwy. To bardzo madry i kochany piesek. Nic sie nie zmieniło -TO NASZE SZCZESCIE W DOMKU. BARDZO MOCNO JAK TYLKO POTRAFIMY TO NASZEGO OGULKE KOCHAMY. Quote
bajk21. Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Scorpio, pisz o Ogusiu i wrzucaj zdjęcia, ja jak tylko mi czas pozwala zaglądam tutaj, jak na razie tego czasu coraz mniej, bo przybywa coraz więcej zwierzaków i to chorych, jak chcesz to zajrzyj do mnie na wątek. Quote
scorpio133 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bajki ja od kilku dni nie moge wejsc na watek pokazuje mi sie biała strona. Nie moge wejsc na pieski inne tez . Wiem ze to nie tylko moj problem, Jakims cudem weszłam na watek Ogiego a jutro to nie wiem jak bedzie Quote
Diora Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Danusiu, dodaj sobie tę stronę do "ulubionych" :p Quote
scorpio133 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dziekuje. Bardzo dziekuje za informacje. Juz zrobione:multi: Quote
Ra_dunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 taaa.... dogo wariuje ;) Linki z banerków nie działają :mad: Ale co tak dogo, ważne, że Oguś szczęśliwy :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zaglądam do Ogusia i cieplutko go pozdrawiam :loveu: Quote
scorpio133 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dziekujemy - bardzo dziekujemy za zagladanie do Ogulki:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A może Ogiemu by się przydał jakiś kolega/ koleżanka? :cool3: Quote
scorpio133 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Laruniu oj by sie działo!!!!!:diabloti::diabloti::loveu::loveu::lol::lol::lol: Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 scorpio133 napisał(a):Laruniu oj by sie działo!!!!!:diabloti::diabloti::loveu::loveu::lol::lol::lol: Działo działo, ale jaki Oguś byłby szczęśliwy :diabloti::loveu: jeszcze bardziej niż teraz :diabloti::loveu: proponuję pogadać z nim o tym w cztery oczy :diabloti::loveu::lol: Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 __Lara napisał(a):Działo działo, ale jaki Oguś byłby szczęśliwy :diabloti::loveu: jeszcze bardziej niż teraz :diabloti::loveu: proponuję pogadać z nim o tym w cztery oczy :diabloti::loveu::lol: ale sie usmiałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Widzę, że nie tylko ja wpadłam na genialny pomysł zapewnienia Ogusiowi towarzystwa :evil_lol: Niestety Scorpio dzielnie się broni ;) Quote
Recommended Posts