Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Ach :loveu: Zdjęcia Ogusia są jak miód na serce :loveu: Tyle nieszczęść na tej dogomanii, a tu spokój, radość i miłość - to wszystko ma Oguś :loveu: i oby więcej psiaków zaznało takiego wspaniałego życia, trafiło do tak wspaniałych ludzi :loveu:

Dokładnie :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne są takie wątki o działaniu terapeutycznym ;)
Jak już człowiek ma totalnie dość...
To sobie przychodzi tutaj i już mu lepiej.

A propos tragedii... zajrzyjcie proszę cioteczki do psiaka w mojego ostatniego banerka... Olkusz... chyba nic więcej nie trzeba dodawać :(

• 2 weeks later...
Posted

Ogulka czuje sie wysmienicie.Dalej spi z nami , chociaz jak wiesz ma swoje łozeczko.Bardzo duzo z nim rozmawiamy. Szybko sie tez uczy - juz nie szczeka na wszystkie pieski, ale niestety kotkow nie toleruje. Bardzo mocno go kochamy!. Taki OGULKA to radosc w domku.Bardzo lubi dalej spacerowac.

Posted

scorpio133 napisał(a):
Ogulka czuje sie wysmienicie.Dalej spi z nami , chociaz jak wiesz ma swoje łozeczko.Bardzo duzo z nim rozmawiamy. Szybko sie tez uczy - juz nie szczeka na wszystkie pieski, ale niestety kotkow nie toleruje. Bardzo mocno go kochamy!. Taki OGULKA to radosc w domku.Bardzo lubi dalej spacerowac.

Chciałabym to zobaczyć :loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Scorpio dziękuję Ci za wiadomości o Ogim i za zdjęcia. Zapraszam na mój wątek, bo tam dużo się dzieje, potrzebna pomoc. Danusiu kliknij na Pekinkę, a wątek sam się otworzy.

Posted

Scorpio, pisz o Ogusiu i wrzucaj zdjęcia, ja jak tylko mi czas pozwala zaglądam tutaj, jak na razie tego czasu coraz mniej, bo przybywa coraz więcej zwierzaków i to chorych, jak chcesz to zajrzyj do mnie na wątek.

Posted

Bajki ja od kilku dni nie moge wejsc na watek pokazuje mi sie biała strona. Nie moge wejsc na pieski inne tez . Wiem ze to nie tylko moj problem, Jakims cudem weszłam na watek Ogiego a jutro to nie wiem jak bedzie

• 2 weeks later...
Posted

scorpio133 napisał(a):
Laruniu oj by sie działo!!!!!:diabloti::diabloti::loveu::loveu::lol::lol::lol:

Działo działo, ale jaki Oguś byłby szczęśliwy :diabloti::loveu: jeszcze bardziej niż teraz :diabloti::loveu: proponuję pogadać z nim o tym w cztery oczy :diabloti::loveu::lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Działo działo, ale jaki Oguś byłby szczęśliwy :diabloti::loveu: jeszcze bardziej niż teraz :diabloti::loveu: proponuję pogadać z nim o tym w cztery oczy :diabloti::loveu::lol:

ale sie usmiałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: