MyrkurDagur Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 __Lara napisał(a):Lu_Gosiak, a na mapie dogo? Ludzie z mapy dogo najczęściej milczą, gdy prosi się ich o pomoc... :razz: A może tylko ja na takich trafiłam... :roll: Warto jednak próbować! Quote
Maszaberla Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Co tam slychac u naszego chlopaka?:loveu: Quote
wapiszon Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nasz chłopak ma się dobrze. Dzisiaj widziałam jak spacerował z Mariuszem, szedł grzecznie na smyczy ( oczywiście mówię o Ogim). Niestety , nie mam czasu ( mimo gorących zaproszeń Danusi) odwiedzić ich ale widuje ich często. Koło domu Danusi przejeżdżam kilka razy dziennie, widzę jej balkon i nie widzę na nim Ogusia. A to oznacza,że psiurek jest cały czas z pańciostwem:evil_lol: Quote
scorpio133 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Maszaberla napisał(a):Co tam slychac u naszego chlopaka?:loveu: Ogunia cały czas spaceruje- bardzo je kocha. Juz sie troche poprawił- bardzo kocha kiełaski:loveu:W domku ma 3 miseczki na wode sucha karme i na gotowane jedzonko. Bardzo mocno go kochamy .Siersc ma wyczesywana ma nowa obroze smycz no i niestety kaganiec, ale to musi miec bo my go wszedzie zabieramy a straz miejska niestety jest taka jaka jest. Ogunia jest bardzo towarzyski. Napisze TYLKO TYLE ZE WIEKSZEJ RADOSCI NIE MOGLISMY DOSTAC. Ogunia nabrał juz ciałka - czekamy na Wapiszonka to wyslemy Wam kochane cioteczki zdjecia bo ja jeszcze nie umie:placz:Pozdrawiamy cała nasza troja wszystkie cioteczki no i WUJKA KRISA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
scorpio133 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 wapiszon napisał(a):Nasz chłopak ma się dobrze. Dzisiaj widziałam jak spacerował z Mariuszem, szedł grzecznie na smyczy ( oczywiście mówię o Ogim). Niestety , nie mam czasu ( mimo gorących zaproszeń Danusi) odwiedzić ich ale widuje ich często. Koło domu Danusi przejeżdżam kilka razy dziennie, widzę jej balkon i nie widzę na nim Ogusia. A to oznacza,że psiurek jest cały czas z pańciostwem:evil_lol: WAPISZONKU BARDZO NA CIEBIE CZEKAMY:loveu::multi: Quote
Negri_2008 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 scorpio133 napisał(a):Napisze TYLKO TYLE ZE WIEKSZEJ RADOSCI NIE MOGLISMY DOSTAC. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ciotki, napiszę tylko tyle, że przeczytać TAKIE SŁOWA o psie, którego się uratowało to ...całe sedno tego interesu :evil_lol: No i tyle emotikonów ;):evil_lol: Scorpio133, jest Pani wspaniała i wyjątkowa :iloveyou: Quote
Diora Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cioteczko Scorpio :loveu: :loveu: :loveu: Głaski dla Futrzatego :) Quote
__Lara Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciotki, napiszę tylko tyle, że przeczytać TAKIE SŁOWA o psie, którego się uratowało to ...całe sedno tego interesu :evil_lol: No i tyle emotikonów ;):evil_lol: Scorpio133, jest Pani wspaniała i wyjątkowa :iloveyou: W pełni się zgadzam :loveu: takiego domu to każdemu psiakowi na dogo i nie tylko życzyć :multi: Quote
scorpio133 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Negri 2008 bardzo dziekuje . Dziekujemy WAM wszystkim Quote
EVA2406 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale słodko się zrobiło na tym wąteczku :lol: :loveu:. Miło tu zajrzeć. Quote
scorpio133 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Napisze raz jeszcze naprawde WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO DZIEKUJE OGUNIA oraz DANUSIA I MARIUSZ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciotki, napiszę tylko tyle, że przeczytać TAKIE SŁOWA o psie, którego się uratowało to ...całe sedno tego interesu :evil_lol: No i tyle emotikonów ;):evil_lol: Scorpio133, jest Pani wspaniała i wyjątkowa :iloveyou: Nic dodac nic ujac :loveu: Quote
bajk21. Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 OGI wypoczywa u Państwa na kanapie, ciekawe gdzie wypoczywają Pańcie? strach pomyśleć.:evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 :evil_lol::loveu: właśnie, Państwo Ogiego muszą mieć dużo kanap :cool3: Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Takie posty o szczesliwych domkach to az rozkosz czytac...wdepnelam na szczesliwe zakonczenia i zycze Ogo i panstwu duzo szczescia!!!! Quote
MyrkurDagur Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='coronaaj']Takie posty o szczesliwych domkach to az rozkosz czytac... (...)[/quote] O tak !!! :D :D :D Quote
scorpio133 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wapiszonku oj Wapiszonku czekalismy czekalismy no i nic. Wiem wiem kochana ze pracujesz ,ale pamietaj ze zawsze na Ciebie czekamy. A Ogi juz ma wszystkie szczepienia. ;):multi::loveu: Quote
bajk21. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 . A Ogi juz ma wszystkie szczepienia. ;):multi::loveu: I to jest właśnie odpowiedzialny właściciel, żeby tak więcej takich ludzi, nie byłoby problemów z pieseczkami. Dziękuję za telefon i pozdrawiam. Quote
bajk21. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A ja teraz mam znowu biedy do adocji, zajżyjcie na moją stronę. Quote
scorpio133 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a bym zapomniała Ogus sie poprawił o 2 kg.:multi: Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 scorpio133 napisał(a):a bym zapomniała Ogus sie poprawił o 2 kg.:multi: Ulalala, toż to on w jakimś spa jest :loveu: Quote
Bjuta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 scorpio133 napisał(a):a bym zapomniała Ogus sie poprawił o 2 kg.:multi: Oguś, jak będziesz w takim tempie przybierał... To może wystawimy cię do jakichś psich zawodów sumo! Quote
Nadziejka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :painting::iloveyou::iloveyou::bye::bye:pozdrawiam goracooo panciostwo kofane Ogusiowe:multi::multi::ylsuper::ylsuper::ylsuper:dziekiiii postokroc za takieee serducha juhuuuu:multi:Ogusiuuu ale masz suuuper ludeczkow kochany:loveu: Quote
Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 świetne informacje :loveu: Scorpio - tylko nie przesadzajcie z tym dokarmianiem ;) bo będzie trzeba Ogiego na odchudzanie zabrać :evil_lol: Quote
Recommended Posts