Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Lu_Gosiak, a na mapie dogo?

Ludzie z mapy dogo najczęściej milczą, gdy prosi się ich o pomoc... :razz:
A może tylko ja na takich trafiłam... :roll:
Warto jednak próbować!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz chłopak ma się dobrze. Dzisiaj widziałam jak spacerował z Mariuszem, szedł grzecznie na smyczy ( oczywiście mówię o Ogim). Niestety , nie mam czasu ( mimo gorących zaproszeń Danusi) odwiedzić ich ale widuje ich często. Koło domu Danusi przejeżdżam kilka razy dziennie, widzę jej balkon i nie widzę na nim Ogusia. A to oznacza,że psiurek jest cały czas z pańciostwem:evil_lol:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Co tam slychac u naszego chlopaka?:loveu:

Ogunia cały czas spaceruje- bardzo je kocha. Juz sie troche poprawił- bardzo kocha kiełaski:loveu:W domku ma 3 miseczki na wode sucha karme i na gotowane jedzonko. Bardzo mocno go kochamy .Siersc ma wyczesywana ma nowa obroze smycz no i niestety kaganiec, ale to musi miec bo my go wszedzie zabieramy a straz miejska niestety jest taka jaka jest. Ogunia jest bardzo towarzyski. Napisze TYLKO TYLE ZE WIEKSZEJ RADOSCI NIE MOGLISMY DOSTAC. Ogunia nabrał juz ciałka - czekamy na Wapiszonka to wyslemy Wam kochane cioteczki zdjecia bo ja jeszcze nie umie:placz:Pozdrawiamy cała nasza troja wszystkie cioteczki no i WUJKA KRISA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

wapiszon napisał(a):
Nasz chłopak ma się dobrze. Dzisiaj widziałam jak spacerował z Mariuszem, szedł grzecznie na smyczy ( oczywiście mówię o Ogim). Niestety , nie mam czasu ( mimo gorących zaproszeń Danusi) odwiedzić ich ale widuje ich często. Koło domu Danusi przejeżdżam kilka razy dziennie, widzę jej balkon i nie widzę na nim Ogusia. A to oznacza,że psiurek jest cały czas z pańciostwem:evil_lol:

WAPISZONKU BARDZO NA CIEBIE CZEKAMY:loveu::multi:

Posted

scorpio133 napisał(a):
Napisze TYLKO TYLE ZE WIEKSZEJ RADOSCI NIE MOGLISMY DOSTAC. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ciotki, napiszę tylko tyle, że przeczytać TAKIE SŁOWA o psie, którego się uratowało to ...całe sedno tego interesu :evil_lol:

No i tyle emotikonów ;):evil_lol:

Scorpio133, jest Pani wspaniała i wyjątkowa :iloveyou:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Ciotki, napiszę tylko tyle, że przeczytać TAKIE SŁOWA o psie, którego się uratowało to ...całe sedno tego interesu :evil_lol:

W pełni się zgadzam :loveu: takiego domu to każdemu psiakowi na dogo i nie tylko życzyć :multi:

Posted

Napisze raz jeszcze naprawde WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO DZIEKUJE OGUNIA oraz DANUSIA I MARIUSZ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Nic dodac nic ujac :loveu:

Posted

. A Ogi juz ma wszystkie szczepienia. ;):multi::loveu:
I to jest właśnie odpowiedzialny właściciel, żeby tak więcej takich ludzi, nie byłoby problemów z pieseczkami. Dziękuję za telefon i pozdrawiam.

Posted

scorpio133 napisał(a):
a bym zapomniała Ogus sie poprawił o 2 kg.:multi:

Oguś, jak będziesz w takim tempie przybierał... To może wystawimy cię do jakichś psich zawodów sumo!

Posted

:painting::iloveyou::iloveyou::bye::bye:pozdrawiam goracooo panciostwo kofane Ogusiowe:multi::multi::ylsuper::ylsuper::ylsuper:dziekiiii postokroc za takieee serducha juhuuuu:multi:Ogusiuuu ale masz suuuper ludeczkow kochany:loveu: