wapiszon Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ajula napisał(a):szkoda, że jutro wyjezdżam i nie będe miała dostępu do kompa aż do poniedziałku :roll: nie będe mogła na bieżąco śledzić przyjazdu Ogiego do Piły :placz: ale będę trzymała kciuki za dobrą podróż i udane pierwsze chwile w nowej rodzinie :loveu: W sobotę:crazyeye::placz::cool3::placz::shake::shake::shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałam,że w niedzielę . Tak chciałam poznać Krisa:placz::placz::placz: Quote
scorpio133 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wapiszon napisał(a):W sobotę:crazyeye::placz::cool3::placz::shake::shake::shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałam,że w niedzielę . Tak chciałam poznać Krisa:placz::placz::placz: wiem ,wiem ze kochana Gosiu nie bedziesz mogła przyjechac do Pily bo pracujesz:placz: .Dzwonił do mnie Kris i juz mi wszystko powiedział-wielka szkoda:placz:. Miejmy jednak nadzieje ze Kris jak bedzie niedaleko w woj. wielkopolskim to odwiedzi OGUSIA i sie wszyscy zobaczymy:lol: .Mysle ze OGI juz to czuje ze idzie jutro do domku i nie moze sie juz doczekac. Gosiu wiesz ze my nie musimy Cie specjalnie zapraszac bo drzwi naszego domu sa zawsze otwarte dla CIEBIE :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wiem,że już bardzo późno,ale muszę poprosić Was o pomoc dla kolegi Ogiego ze...Śląska dla Rexa! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomny-pies-slask-juz-blisko-137522/ Rex jest w bardzo trudnej sytuacji,ale i dorobella też:-(...stanęła przed wyborem,czy wyrzucić psa do schroniska,czy ...uśpić! Szarpie się sama z pomocą Rexowi i już z sił opadła...a miała co robić! Cały czas sama,bez wsparcia,bez pomocy...jakoś wtedy nie wstrzeliła się,bo było tyle trudnych przypadków!A czasu zostało niewiele...tylko do końca czerwca! Cioteczki zajrzyjcie...może ktoś ma dt dla małego smolucha? Może ktoś pomoże poogłaszać...może jeszcze inne pomysły się wylęgną? Przecież kolega Ogiego ...nie może odejść bo czasu mało...bo były trudniejsze przypadki...bo:shake:...nikt się nie zainteresował małym czarnym powsinogą,któremu dorobella dała dom,wyleczyła,a teraz nie ma odwagi oddać do schroniska...bo pokochała...bo nie chce skazywać na poniewierkę...On już dwa razy uciekł śmierci! A co z trzecim razem? Zaraz tam lece W koncu mialam podobna sytuacje z Ogim i nikt mnie nie zawiodl :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 wapiszon napisał(a):W sobotę:crazyeye::placz::cool3::placz::shake::shake::shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałam,że w niedzielę . Tak chciałam poznać Krisa:placz::placz::placz: Wiem Wapiszonku ale Pani Jola niestety moze jechac tylko w sobote wiec plany ulegly zmianie Kris caly czas wspominal ze chcialby Cie poznac, no ale to pewnie nic straconego, mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja Wyjezdzaja o 8-9 rano, zdjecia beda :p Quote
Maszaberla Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 I jeszcze nie napisalam ze dzwonil Pan z naszych okolic zainteresowany adopcja Ogiego :eviltong: Quote
iwona213 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 tym razem ja muszę prosić o pomoc, jest dt dla kruszynki jednak potrzebne deklaracje, aby mała mogła pojechać, POMOŻECIE?? http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-jest-dt-300-zl-mc-pozwoli-godnie-jej-umrzec-pomozesz-139895/#post12449830 Quote
bico Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ależ to pozytywny wątek:multi: i wspaniale się go czyta - miód na serducho:loveu: Już się nie mogę doczekać przyjazdu Ogusia do jego nowego domku:cool3: Również dziś przesyłam pozdrowionka dla nowych Państwa Ogusia:calus: Masza, moje 10 zł dla Ogusia i 20 dla Rudzika("stacza etatowego" w kolejce, która nigdy się nie posuwa:cool1:) przelej na konto Bonusa, dobrze? Swoją drogą na wątku Bonusa bałagan:shake: Quote
baldek2 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 deklaruje 30zl miesiecznie dla starowinki .Prosze o nr konta Quote
Maszaberla Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 bico napisał(a):Ależ to pozytywny wątek:multi: i wspaniale się go czyta - miód na serducho:loveu: Już się nie mogę doczekać przyjazdu Ogusia do jego nowego domku:cool3: Również dziś przesyłam pozdrowionka dla nowych Państwa Ogusia:calus: Masza, moje 10 zł dla Ogusia i 20 dla Rudzika("stacza etatowego" w kolejce, która nigdy się nie posuwa:cool1:) przelej na konto Bonusa, dobrze? Swoją drogą na wątku Bonusa bałagan:shake: Balagan straszny :angryy: Dzieki, juz lece na watek Bonusa Quote
Maszaberla Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='baldek2']deklaruje 30zl miesiecznie dla starowinki .Prosze o nr konta Ale dla jakiej?;) Jesli tej o ktorej pisze Iwona - to zapraszam na tamten watek:cool3: Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cioteczki, to Ogi już jutro wyjeżdża? :multi: ojejku :loveu: ale super :loveu: już jutro zagości w swoim prawdziwym domku :loveu: który go wymizia po wszystkie dni :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='__Lara']Cioteczki, to Ogi już jutro wyjeżdża? :multi: ojejku :loveu: ale super :loveu: już jutro zagości w swoim prawdziwym domku :loveu: który go wymizia po wszystkie dni :loveu: Już nie mogę doczekać się informacji z domku ...wybacz,ostatni raz!...domku Znajdka,który miał ciotki układające misterne i karkołomne plany! Wspaniałe ciotki...i Krisa! Wspaniałe ciotki i walecznego Krisa! Dziękuję,że byliście i jesteście!:loveu: Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Czekamy na relacje z jutra :loveu: chcemy się cieszyć razem z Ogim :loveu: Quote
scorpio133 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 NAPISZE JESZCZE RAZ I JESZCZE RAZ :loveu: BARDZO MOCNO WSZYSTKIM WAM DZIEKUJEMY:loveu::lol: Quote
zuzlikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 scorpio133 napisał(a):NAPISZE JESZCZE RAZ I JESZCZE RAZ :loveu: BARDZO MOCNO WSZYSTKIM WAM DZIEKUJEMY:loveu::lol: Wzajemnie!:loveu:...za Ogiego! Quote
wapiszon Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ogi śni o nowym domku:multi: Szkoda,że nie poznam Krisa:shake: i Pani Joli:shake: Życzę Wam szerokiej drogi:lol: Quote
bajk21. Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wapiszon napisał(a):Ogi śni o nowym domku:multi: Szkoda,że nie poznam Krisa:shake: i Pani Joli:shake: Życzę Wam szerokiej drogi:lol: Może jednak kiedyś się poznamy, świat jest mały, nie wiem gdzie mieszkasz, ale może kiedyś będziesz w Warszawie, serdecznie do siebie zapraszam. Quote
bico Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Maszaberla napisał(a):I jeszcze nie napisalam ze dzwonil Pan z naszych okolic zainteresowany adopcja Ogiego :eviltong: Masza:cool3::cool3::cool3: może i dla tego Pana znajdzie się jakiś miły psiak:cool3: wszak szkoda, żeby odchodził z pustymi rękoma:evil_lol: Quote
scorpio133 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzwoniłam juz o 9 rano do KRISA - juz sie szykuja do wyjazdu a u nas pełna gotowosc:multi::multi::multi::multi: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Wyjechali o 9.30, Ogi b.grzeczny i wesoly, w wysmienitym humorze;) (pewnie wie ze jedzie do swojego domku), po 11 dostalam smsa ze Ogi sie wlasnie obudzil i zrobia maly postoj, jak na razie wszystko ok Trzymajmy kciuki za szczesliwy dojazd Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 bico napisał(a):Masza:cool3::cool3::cool3: może i dla tego Pana znajdzie się jakiś miły psiak:cool3: wszak szkoda, żeby odchodził z pustymi rękoma:evil_lol: Madzik a myslisz ze o tym nie pomyslalam?;) Kris podeslal Panu link ze zdjeciem innego psa ale Pan juz sie nie odezwal :angryy: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Kajtek bardzo grzeczny, lezy albo siedzi na zmiane Sa 20 km przed Toruniem :p Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Dziewczynki, nie chcialabym robic prywaty ale sprobuje Te wplaty jednorazowe sa nadal u mnie na koncie, od Was kochane: Pani Bogusia Irenaka Bjuta Zuzlikowa Negri2008 Agata51 Myrkur Dagur Nie mam jeszcze info czy oddac, gdzie przelac itp. Gdyby ktos zechcial zajrzec na ten watek, tam dziewczyna z ciezko chorym dzieckiem, majaca wiele znalezionych zwierzat - przygarnela psa z ulicy, psa po przejsciach. To nie jest osoba ktora zebrze o pieniadze, nie przeszla obojetnie, wziela psa, zmuszona byla do decyzji o eutanazji psa, ktory moze u niej pozostac 2 tygodnie, moze troche dluzej. Z nasza pomoca byc moze moglaby zostac czasowym (ale najlepszym wg mnie) DT Niesmialo pytam, moze tam przelac chociaz niektore wplaty od Was?:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wrzeszczacy-smoluch_zbieramy-na-dt-leczenie-karme-szukamy-ds_pilne-137522/ Inne wplaty przeleje na inne psy - zgodnie z Waszym zyczeniem Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bywają tacy ludzie,którzy umieją pomagać...lecz z mówieniem o tym mają problem; ludzie,którzy mimo wielu własnych cierpień nie obojętni są na cierpienia innych,słabszych...ludzie,którzy krzyczą o pomoc bezgłośnie i nie dla siebie(choć mają podstawy!)...dla psiaka powsinogi...psiaka wrzaszczka...gryzącego ...nie mogę przejść obojętnie gdy odczują ból... Oczywiście Maszaberlo...ja oczywiście się zgadzam. Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No i wracam,żeby naszego chłopinkę...łał, chyba jednak nie przystoi tak mówić o Ogim...no,to nie chłopinkę,tylko naszego psiego pana i jego kolegę z podróży pozdrowić, i życzyć szczęśliwej i bezpiecznej drogi! Dojedźcie szczęśliwie do swych domów!:loveu: Quote
Recommended Posts