Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
widzę,że moja oferta nie wzbudziła zainteresowania.
Poczekamy , może Asior załatwi coś korzystniejszego .

Chyba żartujesz! Z nieba spadłaś, tylko dogo działa tak, że pożal się boże.... Pisałyśmy w jednym czasie a ja połowy wpisów jeszcze nie widziałam wtedy.

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
widzę,że moja oferta nie wzbudziła zainteresowania.
Poczekamy , może Asior załatwi coś korzystniejszego .

o widzisz.. gdyby Cię nie zacytowali to też nie widziała bym twojego postu...
oczywiście, ze to dobre wyjście :loveu:
ale ja jestem za tym, zeby "wykraść" tego szczeniaka ... moze w nocy :roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Babci powinno zabrać się wszystkie psy, bo za jakiś czas będzie kolejna bida do utłuczenia, bo stara. Ludzie są przerażający: głupi, nieczuli i bez skrupułów. Nie można choć zmusić babci do sterylizacji tej drugiej suczki? Będzie następny, niechciany, niepotrzebny przychówek!

myslę ,że nie będzie problemów, gorzej później z opieką po zabiegu .

Będę z nią rozmawiała , gdy tam poszłam to zaraz pół wiochy się znów zleciało "a ta to czego znów węszy " :angryy:

To nie są normalni ludzie w okolicy , na początku gdy toczyłam tam wojny z idiotami to co tydzień wyciągałam kota ze studni.
później dowiedziałam sie od podsklepowego pijaczka ,że będą tak robić ,bo widocznie mi się nudzi i przynajmniej będę się zajmowała zanieczyszczoną woda w studni.:angryy:
Wolę ryja nie drzeć ,bo mi otrują psy ,ale staram się po dobroci z nimi gadać i mówić,że doszły mnie słuchy ,że wami się interesuje straż miejska i straz dla zwierząt -ZAPŁACICIE OGROMNE KARY jak nie poprawią się warunki :evil_lol::diabloti:KASA TO NA NICH ZAWSZE DZIAŁA .

Posted

malawaszka napisał(a):
Basia a jesteś pewna, że sunia ma tyle czasu? jesteś w kontakcie z tą staruchą? :shake: we mnie się gotuje jak czytam o kolejnej takiej historii :angryy:

myślę ,że tak , z tą kobietą się znam od paru dobrych lat , była bardzo zadowolona ,że chciałam powyciagac kleszcze z psów i poobcinać sfilcowaną sierść- żaden ze mnie fryzjer ,ale to było koniecznie ,bo miała wielkie kule przy tyłku i mordzie .

Jeżeli test kotowy przejdzie pomyślnie czy Poker można w ten weekend psa zawieź do ciebie?

I prosiłabym o pomoc w transporcie

Do Opola moge podjechać - nie chcę się zapuszczać gdzieś daleko ,bo złapałam gumę przy ostatnim transporcie i nie stac mnie w tym miesiącu kupic nowej opony .

Posted

To trzeba by szukać transportu z Opola do wrocławia, jeżeli zdecydujecie się powierzyć mi sunię :eviltong:, no i jeszcze mój mąż musi zaakceptować mój kolejny pomysł :evil_lol:
Czytałam,że Justyna 85 szuka transportu z Rudy do Wrocławia, może by połączyć i koszty podzielić?

Posted

Ta widoki mam cadziennie na naszych wsiach. Ostatnio dzieci mi opowiadały jak to tata topił psy a one pily i pily wodę (psy miały 4 tyg). Próbuje ich cywilizować ale efektu zero. Najlepszym argumentem jest kara pieniężna tylko to dziala ! Robimy prelekcje w wiejskich szkolach, zaczynamy wszczepiać wrażliwość w najmlodszch ale po tach lekcjach wychodze przybita , sluchając co dzieci opowiadaja. Babka , nie szanowała zwierzat, tata nie szanował i łańcuszek sie powieksza.

Posted

Poker napisał(a):
Mąż wyraził zgodę :evil_lol:

no to bosko ,zaraz zabieram sie za szukanie transportu z Opola -popytajcie wśród "swoich" .

Buziaki dla mężusia :evil_lol: niech się szykuje ,bo kolejna córeczka przyjeżdża :diabloti::evil_lol:

Posted

Poker, kochana z Ciebie babeczka :loveu:
Najgorsze jest to, że to pomoc doraźna. Jednop psie istnienie zostanie uratowane, a szczeniaczek i ten drugi pies nadal będą żyć w marazmie. Tam powinien wpaść ktoś w mundurze i porządnie ich postraszyć. Od razu by $#%%&* ruszyli i tańcowali jak im się zagra...:shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
Poker, kochana z Ciebie babeczka :loveu:
Najgorsze jest to, że to pomoc doraźna. Jednop psie istnienie zostanie uratowane, a szczeniaczek i ten drugi pies nadal będą żyć w marazmie. Tam powinien wpaść ktoś w mundurze i porządnie ich postraszyć. Od razu by $#%%&* ruszyli i tańcowali jak im się zagra...:shake:

te pozostałe psy są bezpieczne , mój ojciec daje synowi Pani co tydzień na winko .A poza tym ta 92 letnia babcia je nie bije i nie krzywdzi tylko ta zasrana mentalność wiejska ,że 2 latek to juz jest za stary :angryy:
Póki co nie ma DT na szczeniaka .

Posted

malawaszka napisał(a):
z tej suni będzie ładna sznupcia jak się ją do porządku doprowadzi :loveu: Poker :Rose: i mam nadzieję, że wszystko się uda :kciuki:

bardzo piękna , ale póki co trzeba będzie ja ogolic do zera ,bo ma normalnie talerze filcu, już ją troche amatorsko obcięłam , te większe ,które jej przeszkadzały przy pysku i przy doopie ,żeby sie nic nie kleiło :diabloti:

Posted

Transport z Częstochowy do Wrocławia potrzebny...?

Dobrze doczytałam...?

Kurcze, jutro bubu jedzie z Bielska do Wrocławia...z Dropsem na badania.

Poker! jestes niesamowita....!!!!!

Posted

togaa napisał(a):
Transport z Częstochowy do Wrocławia potrzebny...?

Dobrze doczytałam...?

Kurcze, jutro bubu jedzie z Bielska do Wrocławia...z Dropsem na badania.

Poker! jestes niesamowita....!!!!!

o której?cholera jasna to szansa

Posted

to załatwiajcie
Myślałam,że z 3 dni będę miała przerwy, :eviltong: a tu ni hu hu :evil_lol:
Fryzjera obstaluję , damy radę.Ciekawe jak z czystością będzie, pewnie na początku wszystko w domu,ale przy psach szybko się nauczy.
Szczepień pewnie 0.To zaczniemy od podstaw.

Posted

W Opolu jest hotel dla psiaków. Może tam dać szczeniaka, jak uda się go wyrwać? Tylko na milion procent nie szczepiony, pewnie trzeba zacząć od surowicy. Nic mi nie przychodzi więcej do głowy:shake: