Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
W Opolu jest hotel dla psiaków. Może tam dać szczeniaka, jak uda się go wyrwać? Tylko na milion procent nie szczepiony, pewnie trzeba zacząć od surowicy. Nic mi nie przychodzi więcej do głowy:shake:

my mamy DT u kochanej Poker ,ale ten transport :roll:

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia i Barni napisał(a):
my mamy DT u kochanej Poker ,ale ten transport :roll:

Sorki, zrozumiałam, że DT jest dla tej "starej":angryy: suni, a gdyby się udało szczeniaka wyrwać, to nie ma go gdzie dać.
A transportu szukać Częstochowa - Wrocław?

Posted

Poker napisał(a):
Pytajcie bubu o której jedzie,może się uda.
A wizyty nie chcecie u mnie robić? :eviltong: a może zjem psa :evil_lol:

jA BYM chętnie zrobiła Z browarem w łapie :diabloti:

Co do zjedzenia to dobrze go wygotuj :mad:

transport Częstochowa -Wrocław

albo do godziny od częstochowy

Posted

jA BYM chętnie zrobiła Z browarem w łapie :diabloti:

Co do zjedzenia to dobrze go wygotuj :mad:

Ja jem na surowo i w całości :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
Ja jem na surowo i w całości :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol: to może i tego szczeniaka dla męzusia :diabloti::razz:

własnie pisałam do bubu ,dobrze,że przeczytałam twojego posta :cool1:

Posted

Dobra ugadane :loveu:

bubu bedzie o 10.00 w Katowicach , umówiłysmy się na stacji BP -mam nadzieję ,że trafię :roll:

jutro jadę o 8 .00 lub wcześniej po psiaka do Częstochowy -mam nadzieję ,że babka nie będzie spała jak niedźwiedź :mad:i mi otworzy drzwi ...i później z psiakiem do Katowic

później bubu pojedzie do Poker :cool3::razz:

nieźle nie ?:multi:

Posted

majqa napisał(a):
...czyli pozostałaby jeszcze sprawa szczeniaczka?

no właśnie :roll: jeżeli nic do jutra nie wykombinujemy -to za tydzień tam będę na weekend .

Pamietajmy o tym czy ona go zechce wydać ,bo po to sie starego psa pozbyc chciała ,bo jest szczeniak :oops:

Posted

Dobra ugadane :loveu:

bubu bedzie o 10.00 w Katowicach , umówiłysmy się na stacji BP -mam nadzieję ,że trafię :roll:

jutro jadę o 8 .00 lub wcześniej po psiaka do Częstochowy -mam nadzieję ,że babka nie będzie spała jak niedźwiedź :mad:i mi otworzy drzwi ...i później z psiakiem do Katowic

później bubu pojedzie do Poker :cool3::razz:

nieźle nie ?:multi:

Jak to wszystko zagra to bedzie super!!!
Trzymam kciuki!

A to wszystko dzieki wellingnton , bo mi podesłała link malutkiej.
A mam słabość wielka do takich potargańców...

Posted

Może, żeby Babcia oddała szczeniaka powiedzieć ile to kosztuje jego utrzymanie i , że trzeba szczepić, bo wet. sprawdza. Skoro tylko pieniądze do nich przemawiają!!! Moja ostatnia tymczasowiczka umarła, bo pierwszy właściciel nie zadbał o szczepienia, suczka przeszła utajnioną postać nosówki, a po zaszczepieniu całkowity paraliż, a było z niej cudo młodziutkie i urodziwe!

Posted

no właśnie :roll: jeżeli nic do jutra nie wykombinujemy -to za tydzień tam będę na weekend .

Pamietajmy o tym czy ona go zechce wydać ,bo po to sie starego psa pozbyc chciała ,bo jest szczeniak :oops:

Ja bym zaczeła biadolić, że szczeniak chory, trzeba leczyć, bo zarazi psa który tam jest, że może się Ona zarazić od niego, że leczenie drogie. Może się uda. Lamentować ile sie da.

Rany, jak ja się nauczyłam kłamać:oops:

Posted

irenaka napisał(a):
Ja bym zaczeła biadolić, że szczeniak chory, trzeba leczyć, bo zarazi psa który tam jest, że może się Ona zarazić od niego, że leczenie drogie. Może się uda. Lamentować ile sie da.

Rany, jak ja się nauczyłam kłamać:oops:

dobra juz wiem gdzie mam być jutro :evil_lol:

z tym szczeniorem to może by i sie udało , ale zabiorę i gdzie dam ? Bez szczepień odrobaczania ,zresztą nie wiem ile on może miec ? :roll: