Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
bubu musi być na klinice o 13,więc pewnie musi wyjechać z Katowic nie później niż o 10.

0 9.00 w Katowicach musze być , czyli do Częstochowy o około 7 wyjechać :cool1:

Posted

basiu napisz do Madziek, mialam gdzies nr telefonu, ale wsiakl jak go potrzeba.
razu jednego przygarnely dziewczyny 3 szczeniaki (w oplakanym stanie) i w tempie ekspresowym znalazly dom. warto by i tego szczeniaka zabrac i do opola podrzucic. po co ma gnic na wsi. albo dzieci bedzie za rok produkowal, albo go zatluka. warto go wykrasc.
(tamte 3 szczeki tez po nocy z demi wykradalysmy, tylko spod wroclawia...)

Posted

irysek napisał(a):
basiu napisz do Madziek, mialam gdzies nr telefonu, ale wsiakl jak go potrzeba.
razu jednego przygarnely dziewczyny 3 szczeniaki (w oplakanym stanie) i w tempie ekspresowym znalazly dom. warto by i tego szczeniaka zabrac i do opola podrzucic. po co ma gnic na wsi. albo dzieci bedzie za rok produkowal, albo go zatluka. warto go wykrasc.
(tamte 3 szczeki tez po nocy z demi wykradalysmy, tylko spod wroclawia...)

ale ja jadę z rana jak te wiesniaki krowy pasą i węszą nie chcę w weekend kolejnego kota ze studni wyławiać .
Szczeniaka szkoda,że serce boli ,bo zostanie tam sam bez mamy :oops: on i tak jest bardzo wystraszony ....

Posted

a nie umiesz tak cichcem go zabrac? my tak wiele psow uratowalysmy, wlasnie z przyczajki, czy rano czy wieczor. mobilizowala nas mysl o tym, ze tam gdzie jest nie ma przyszlosci, a my mu poprawimy jakosc zycia. sprobuj zadzialac, warto!

Posted

Poker napisał(a):
To go wykup, zrobimy zrzutkę na niego.pomysł z Madziek jest dobry, szczególnie ,że to niedaleko.

ja zrobię wszystko by go zabrać jeżeli nie teraz to na stówę w weekend , pogadam z nią niechce wyrokowac dzis , bo sie okaże ,że ona o 8 rano ma budę zabita dechami i za cholerę nie otworzy jej , bo bedzie kimać .

Posted

tylko o tyle dobrze jest, ze transport jest jutro! a w weekend bedzie pewnie problem. zrzutka to z jednej strony dobry pomysl z drugiej nie. jeszcze sie rozpuszcza i beda psy rozmnazac, zeby potem sprzedac do zabrania. a z drugiej jakby sie jej dalo 50zl to pewnie by dala. warto jutro spytac, a jak nie to zabrac sposobem. odczekac w aucie za rogiem 30 minut i wrocic po szczeka z czyms apetycznym...

Posted

majqa napisał(a):
Ciężko mi sobie wyobrazić, że ta wystraszona malizna zostanie tam
w czeluściach budy, nagle bez swojej mamy, samiuteńka. :-(

a jest wystraszony maxa , buda mała i długa jak wlazł do samego końca za żadne skarby nawet ręką nie szło go wyciagnąć :-(

Posted

Basia i Barni napisał(a):
wstałam i ide z psami , później jadę do Częstochowy -trzymajcie kciuki :roll:

Trzymam, pewnie szybko wiadomości nie będzie na wątku, ale liczę, że wszystko się uda.
Gdyby się udało zabrać szczeniaka, to będę dzisiaj szczęśliwa.

Posted

Ufff przebiłam się przez wątek ;) Asior dziękuję za skierowanie.
Widzę że akcja już dopięta tylko też mam nadzieję że ten szczeniorek tam sam nie zostanie bidny :shake: Ja niestety go nie wezmę bo biorę dla siebie szczeniaka i z dwoma nie dam już rady. Jedyne co pozostaje to hotel ale wtedy trzeba maluchowi podać chociaż surowicę na początek.
Trzymam kciuki i czekam na wieści!

Posted

ja juz jestem w domu , misia jest w samochodzie bubu :lol:

obie miałysmy godzinny poslizg :evil_lol: także spoko.

niestety szczeniak został ,ale bawi sie z tym drugim psiakiem , pewnie to nie to samo co mama ,ale oni sie juz raczej więcej nie zobaczą.

Za żadne skarby nie odda psa ,ale jesli do weekendu znajdę DT maluszka wykradnę .

Dzisiaj 15 minut nawoływałam staruchę a tu nic cisza, juz się zlazły te mendy ze wsi "a ta czego tu zaś chce?" :mad:

w końcu było juz późno nie miałam wyjścia i wlazłam przez płot ,a nie było to łatwe :angryy: rozprułam jedyne markowe spodnie ,na które zbierałam 3 miesiące (już muszę pomysleć o jakimś bazarku :evil_lol:)

w końcu wylazła i jaką uśmiechnięta mówi o jaki zbieg okoliczności ,bo właśnie rozmawiała z synem :angryy: o czym nie chce wiedzieć

Sunie zabrałam ,w aucie cudo , zero agresji, siedziała grzecznie na rękach mojej mamy .
dla mnie bomba