Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość od Zofii:

[COLOR=Red][B][SIZE=6]AJAKS NIE MA RAKA!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]

USG nie wykazało zmian rakowych w obrębie prącia. :multi::multi::multi:
Zofia jutro napisze szczegóły. Mówiła coś o ucisku na naczynie limfatyczne, ale z radości mało zapamiętałam. Tylko to, że być może antybiotyk załatwi sprawę.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to nie dziwota,ze tak za suczkami sie oglądal, w pelni zycia pies a nie do trumny sie szykowal. Trzymajcie go dobrze na smyczy aby na bis jakiegos psikusa nie zrobil:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='admirabilis6']Wow, to jakis cud. Pies, któremu juz wyrok wydano, z cala nasza miloscia do niego... odzyl :multi::multi::multi:

Zofio, dziekuje...[/quote]
A mówiłam, że wierzę w cuda???:multi::multi::multi::multi:Tu..na dogo..wszystko sie może zdarzyć...no i sie zdarza:multi::multi::multi:Boże...jak jestem happy....może trzeba jednak zzmienić szybciutko tytuł wątku??Nasz Ajaksik cośmi sie wydaje, że pożyje jeszzce niemało:multi::multi::multi::multi:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Ja zawsze wierzyłam w cuda a w tym wypadku moja kobieca intuicja mi szeptała, że nie jest tak zle.
Ale i tak się poryczałam, jak Zofia zadzwoniła z wiadomością :oops:

Posted

[quote name='teapot']Wiadomość od Zofii:

[COLOR=red][B][SIZE=6]AJAKS NIE MA RAKA!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]

USG nie wykazało zmian rakowych w obrębie prącia. :multi::multi::multi:
Zofia jutro napisze szczegóły. Mówiła coś o ucisku na naczynie limfatyczne, ale z radości mało zapamiętałam. Tylko to, że być może antybiotyk załatwi sprawę.[/quote]
O mój Boże

Posted

I bardzo prosze to zmienic :

[B]" Ajaks Waleczny z Boguszyc: Szukam miejsca na śmierć "[/B]

bo Ajaks szuka miejsca do zycia !

Posted

No ja tez sledze watek i sobie podczytuje. Mocno trzymalam kciuki i widze, ze naszek wspolne kciuki i dobre mysli pomagaja :D

Bardzo sie ciesze oby wiecej bylo takich super wiesci.

Wiec zmieniam mysl do trzymania kciukow. ZA DOBRY DOMEK teraz :p