Zofia.Sasza Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 O 17 startuję w kierunku Wilanowa. Nie mogę się dodzwonić. Dam znać, co i jak. Quote
teapot Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wiadomość od Zofii: [COLOR=Red][B][SIZE=6]AJAKS NIE MA RAKA!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR] USG nie wykazało zmian rakowych w obrębie prącia. :multi::multi::multi: Zofia jutro napisze szczegóły. Mówiła coś o ucisku na naczynie limfatyczne, ale z radości mało zapamiętałam. Tylko to, że być może antybiotyk załatwi sprawę. Quote
mysza 1 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ależ ja czekałam na takie wieści. Od czasu, kiedy go tam zobaczyłam- ufnego, cudnego, chciałam to uslyszec:multi::multi::multi: Quote
admirabilis6 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wow, to jakis cud. Pies, któremu juz wyrok wydano, z cala nasza miloscia do niego... odzyl :multi::multi::multi: Zofio, dziekuje... Quote
Spinca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No i się poryczałam :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Kajtus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to nie dziwota,ze tak za suczkami sie oglądal, w pelni zycia pies a nie do trumny sie szykowal. Trzymajcie go dobrze na smyczy aby na bis jakiegos psikusa nie zrobil:evil_lol::evil_lol: Quote
Selenga Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 no to ja podmieniam banerki :) nie szukamy przecież ostatniego portu Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='admirabilis6']Wow, to jakis cud. Pies, któremu juz wyrok wydano, z cala nasza miloscia do niego... odzyl :multi::multi::multi: Zofio, dziekuje...[/quote] A mówiłam, że wierzę w cuda???:multi::multi::multi::multi:Tu..na dogo..wszystko sie może zdarzyć...no i sie zdarza:multi::multi::multi:Boże...jak jestem happy....może trzeba jednak zzmienić szybciutko tytuł wątku??Nasz Ajaksik cośmi sie wydaje, że pożyje jeszzce niemało:multi::multi::multi::multi: Quote
Dorothy Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ale wiesci!!!! super!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
bros Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [SIZE=3][B]:Cool!::Cool!::Cool!:WSPANIAŁA CUDOWNA FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ[/B][/SIZE] :bigcool::bigcool: Quote
Isadora7 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 On wiedział, wiedział co zrobić aby go stamtąd wyciągnąć. On jest FANTASTYCZNY. Quote
oris Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 no jestem w szpoku :crazyeye: :multi: ja tez chyba zaczne wierzyc w cuda Quote
elmira Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No to ja od dzisiaj w cuda wierzę. Niesamowite to wszystko, ale cudowne. Quote
Ewa i flatki Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ja zawsze wierzyłam w cuda a w tym wypadku moja kobieca intuicja mi szeptała, że nie jest tak zle. Ale i tak się poryczałam, jak Zofia zadzwoniła z wiadomością :oops: Quote
ewa36 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='teapot']Wiadomość od Zofii: [COLOR=red][B][SIZE=6]AJAKS NIE MA RAKA!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR] USG nie wykazało zmian rakowych w obrębie prącia. :multi::multi::multi: Zofia jutro napisze szczegóły. Mówiła coś o ucisku na naczynie limfatyczne, ale z radości mało zapamiętałam. Tylko to, że być może antybiotyk załatwi sprawę.[/quote] O mój Boże Quote
li1 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 I bardzo prosze to zmienic : [B]" Ajaks Waleczny z Boguszyc: Szukam miejsca na śmierć "[/B] bo Ajaks szuka miejsca do zycia ! Quote
*Gajowa* Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wspaniała wiadomość ! Ajaks zawalczy teraz o najlepszy domek :lol:. Quote
graynew Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No ja tez sledze watek i sobie podczytuje. Mocno trzymalam kciuki i widze, ze naszek wspolne kciuki i dobre mysli pomagaja :D Bardzo sie ciesze oby wiecej bylo takich super wiesci. Wiec zmieniam mysl do trzymania kciukow. ZA DOBRY DOMEK teraz :p Quote
sleepingbyday Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [IMG]http://christianbbs.net/horn.gif[/IMG] to musimy go wyprowadzić na prostą! Quote
_espresso Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Czy w sobote potrzebny bylby ktos do wyprowadzenia Ajaksa? chetnie bym do niego pojechala. Quote
Recommended Posts