Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
:evil_lol: Pw czyni cuda :cool3: dziękuję bardzo cioteczkooooooo :loveu: to dla nas dużo kasiory :loveu: wszystkie ciotki zadłużone na innych wątkach :roll: uderzam do nowych :razz:

Zaofuj na watku Stefanka. Ja mialam scieme na Allegro oszustwo w Poznaniu ale przynajmniej zaoszczedzilam 100 na inna biduleczke...dobranoc!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzia63 napisał(a):
Lara mnie ściągnęła... zapiszcie mnie na 30 dych miesięcznie
Jak dam radę więcej, to będę podsyłać;)

Dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

wilczek007 napisał(a):
moge dac...jednorazowo 10 zł:oops: :oops: :oops:...bo wszędzie ze mnie zdzieraja...prawko, dojazdy...eeech...:shake:

dziękuję wilczku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='rufusowa']chłopak jest chyba w typie gończego polskiego, co?

czy mnie się wydaje? ;)

No bardzo możliwe ;) ja go wystawiam na allegro jako mix dobermana :evil_lol:;)

PRZEKOPIOWUJĘ Z TAMTEJ STRONY:

Stałe deklaracje:

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
bico 10zł
coronaaj 60zł
mysza_1 30zł
zuzia63 30zł
Isiak 10zł

--------------

230zł :loveu:

jednorazowo:

Maszaberla 30zł
Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Spinca 20zł
kuba123 ?
Coronaaj 300zł :loveu:
wilczek007 10zł

-----------------

400zł :loveu:

Cioteczki, dziękuję Wam wszystkim za odzew :loveu: ja jeszcze będę wysyłać PW i prosić o stałe deklaracje, bo narazie mamy 100zł, więc jeszcze trzeba zbierać. Ale na już Verter może jechać! :multi: i to dzięki Wam :loveu:

Pieniążki pozbieramy na jedno moje konto :smile: zaraz podam wszystkim na Pw, wszystkim dobrym duszom :loveu:

Ciotki, ja już się pytałam, do jakiej miejscowości jedzie Verter??? trzeba organizować transport, a ja nie wiem gdzie :roll:

W weekend może się uda, tzn. tylko jutro jest schron otwarty, chyba do 13.00, w niedzielę nie, więc czasu mało, a ja dziś też mamy inne rzeczy do załatwiania.

Cioteczki, napiszcie szybko gdzie ma Verter jechać, w który koniec Polski?

Posted

Będzie u mnie czyli w Serocku koło Warszawy- no 40 km od Warszawy:) W kierunku Mazur. Jak już będziecie coś dokładnie wiedzieć - prosze o telefon - 504-62-02-19. U mnie zawsze ktoś jest w domu także może to też być w przyszłym tygodniu ale im szybciej tym lepiej:)

Posted

[quote name='megii1']Będzie u mnie czyli w Serocku koło Warszawy- no 40 km od Warszawy:) W kierunku Mazur. Jak już będziecie coś dokładnie wiedzieć - prosze o telefon - 504-62-02-19. U mnie zawsze ktoś jest w domu także może to też być w przyszłym tygodniu ale im szybciej tym lepiej:)

Ok :) to szukamy kogoś z transportem w kierunku Warszawy!

A może jakaś cioteczka by go zawiozła pociągiem? Jasza? :cool3:

MartynaP, mogłabyć wkleić deklaracje do pierwszego postu i zmienić tytuł.

Posted

Leyla napisał(a):
Iwonko, napisz do megii pw i wyslij je link z sunią.Jak ją znam pewnie się zgodzi, ja za nią zapłacę.O Boże ona nie może być sama:shake: niewiele jej zostało, trzeba ją otoczyć opieką:-(

Leyla bardzo dziekuję za wszystko...

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Cioteczka Lara mnie zaprosiła na wątek :lol:

Mnie też.
Sytuację mam trudną:oops:
Muszę chwilkę podumać:razz:

Posted

Cioteczki, i tak dziękuję, że zajrzałyście :loveu:

Isiak, Negri, dziękuję za stałe deklaracje :loveu:

agusiazet się też coś dorzuci jednorazowo :loveu:

Potem nadeślę Pw nr konta reszcie, bo teraz jestem tu w biegu ;)

Posted

megii1 napisał(a):
Będzie u mnie czyli w Serocku koło Warszawy- no 40 km od Warszawy:) W kierunku Mazur. Jak już będziecie coś dokładnie wiedzieć - prosze o telefon - 504-62-02-19. U mnie zawsze ktoś jest w domu także może to też być w przyszłym tygodniu ale im szybciej tym lepiej:)

Mam tam kuzyna Janusz Klenczon. Ten od ryb , moze znasz?

Posted

Widzę, że deklaracji przybywa :-) Coronaaj czy przypadkiem nie jesteś aniołem? :saint1:
Żeby ten transport jeszcze sie znalazł... Ale pociągiem to może niekoniecznie. Moja koleżanka ostatnio musiała wysiąść z autobusu bo trafiła na jąkąś rozchisteryzowaną idiotkę, ktora darła się na cały autobus, że mały pies też może rzucić się do gardła i że takich jak ona powinni zamykać...Fakt, że Kajtuś był bez kagańca (podróż nie była planowana) ale on nie sięga nawet do połowy łydki :razz:

Posted

Lidan napisał(a):
Widzę, że deklaracji przybywa :-) Coronaaj czy przypadkiem nie jesteś aniołem? :saint1:
Żeby ten transport jeszcze sie znalazł... Ale pociągiem to może niekoniecznie. Moja koleżanka ostatnio musiała wysiąść z autobusu bo trafiła na jąkąś rozchisteryzowaną idiotkę, ktora darła się na cały autobus, że mały pies też może rzucić się do gardła i że takich jak ona powinni zamykać...Fakt, że Kajtuś był bez kagańca (podróż nie była planowana) ale on nie sięga nawet do połowy łydki :razz:

..niektórzy ludzie powinni sobie gazet do buzi nawpychać,żeby sie nie odzywali, a te baby w szczególności..:evil_lol:

Posted

zuzia63 napisał(a):
Ciotki, nie zdążyłam dzisiaj z wpłatą, nie bijcie:mad:
ale w poniedziałek skoro świt potuptam grzecznie i wpłacę z odsetkami:lol:

Dobrze cioteczko :lol: dziękuję Maszaberlo :loveu: musi się jeszcze troszkę uzbierać, jeszcze troszkę :multi:

Kurcze, nie mamy narazie transportu i to jest teraz problem nr 1...

Posted

[quote name='Lidan']Widzę, że deklaracji przybywa :-) Coronaaj czy przypadkiem nie jesteś aniołem? :saint1:

Ja bym nie wysiadła!!! Leyla ma rację :evil_lol: co za.... :angryy: :mad:

PRZEKOPIOWUJĘ Z TAMTEJ STRONY:

Stałe deklaracje:

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
bico 10zł
coronaaj 60zł
mysza_1 30zł
zuzia63 30zł
Isiak 10zł

--------------

230zł :loveu:

jednorazowo:

Maszaberla 30zł
Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Spinca 20zł
kuba123 ?
Coronaaj 300zł :loveu:
wilczek007 10zł
Marinka ?

-----------------

400zł :loveu:

MartynyP nie ma, a przydałoby się zmienić tytuł wątku, że szukamy transportu do Sierocka...