__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 furciaczek napisał(a):No wlasnie nic...czlowiek sie spozni z rachunkiem to od razu zablokuja telefon a oni jak maja go spowrotem wlaczyc to maja gdzies i sie nie spiesza:angryy: Jestem ciagle odcieta i nic nie moge cholercia zalatwic, z tel na karte nie zadzwonie bo zagraniczne drogie jak nie wiem:shake: :-(:-(:-( ale Państwo nie dzwonią, ani do mnie, ani do megii1, więc nie może być źle. Quote
maciaszek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 __Lara napisał(a):ale Państwo nie dzwonią, ani do mnie, ani do megii1, więc nie może być źle.I tej myśli się trzymajmy! Quote
Leyla Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 O! Właśnie !! Jutro megii poproszę żeby zadzwoniła:razz: Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jest jest chyba dziala bo mi esa wyslalo:multi: Dzisiaj za pozno juz ale jutro kolo 15 bede dzwonic...ufff juz stresa takiego mam ze szkoda gadac:lol: Przepraszam dziewczyny za to zamieszanie male:oops: Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 furciaczek napisał(a):Jest jest chyba dziala bo mi esa wyslalo:multi: Dzisiaj za pozno juz ale jutro kolo 15 bede dzwonic...ufff juz stresa takiego mam ze szkoda gadac:lol: Przepraszam dziewczyny za to zamieszanie male:oops: I co???????????? Quote
majku33krakow Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 czekamy na wiesci od verterka,dogadał sie z kotami i koty znim czy nie? Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 przepraszam za offa.. sunia pilnie potrzebuje DT http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sliczna-szarosc-omena-sunia-w-typie-rasy-pon-bardzo-teskni-172983/ Quote
coronaaj Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 majku33krakow napisał(a):czekamy na wiesci od verterka,dogadał sie z kotami i koty znim czy nie? Czekamy z niecierpliwoscia co z Verterkiem?:roll::roll: Quote
furciaczek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No cioteczki Verterek to prawdziwy skarbek:loveu: Panstwo cwiczyli z nim posluszenstwo, umie siad, zostan, waruj, lape:loveu: Z kotami ma kontakt przez szybe, zero agresji....dupa w gore i zaprasza do zabawy:evil_lol: Jest super dziewczyny, mysle ze nie musimy sie obawiac zwrotu z adopcji. Wlasciciele dumni z psa ze tak szybko zalapal komendy, duza radoche sprawia im ta nauka, widza efekty i wiedza ze malymi krokami dojdziemy do celu. Nie przeprowadzili spotakania nos w nos z obawy przed kocim zawalem, Verterek strasznie podniecony kotami wiec powoli go przyzwyczajaja do ich obecnosci zeby obnizyc poziom ekscytacji. Wysle im maila z kilkoma sposobami na to pierwsze spotkanie oko w oko...i mam obiecane zdiecia:loveu: Verter dogadal sie rowniez juz z suczka rezydentka ktora poczatkowo na niego warczala. Nauczyli sie juz zyc razem i Verter ma kompana do zabawy. I jeszcze raz przepraszam za te kilka dni stresu spowodowanego zaleglym rachunkiem telefonicznym ;) Quote
maciaszek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No, na takie wieści czekaliśmy :multi: :multi: :multi:. Furciaczku, daj już spokój z tym telefonem. Zdarza się... Bardzo dziękuję Ci za pomoc :loveu: :loveu: :loveu: Quote
__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: furciaczku, dzięki Ci bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę, wielka ulga! ;) Państwo są wspaniali, że się nie poddali :loveu::multi: ale się Verterkowi trafiło :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Co jak co ale domek wybralyscie wspanialy:loveu: Fajni rozsadni ludzie, sluchaja co sie do nich mowi, staraja sie do psa dotrzec na rozne sposoby, kupili ksiazki psie zeby nie popelnic zadnych bledow wychowaczych i co najwazniejsze maja swiadomosc tego ze socjalizacja futer moze potrwac i nie spodziewaja sie cudu w przeciagu 2 dni...jak niektorzy. Quote
__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No to rzeczywiście! :multi::loveu: aż mi głupio było, bo Pani mi mówiła, że właśnie boją się wziąć psa ze schronu, bo nie wiadomo jaki stosunek do kotów. A ja zapewniałam, że Verter lubi koty, tzn. nic do nich nie ma... a potem takie "cuś" wyszło.... ale dobrze, że jest dobrze :lol: Quote
MyrkurDagur Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zaglądam i widzę, że wiadomości o Verterku jak najbardziej pozytywne :loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 __Lara napisał(a):No to rzeczywiście! :multi::loveu: aż mi głupio było, bo Pani mi mówiła, że właśnie boją się wziąć psa ze schronu, bo nie wiadomo jaki stosunek do kotów. A ja zapewniałam, że Verter lubi koty, tzn. nic do nich nie ma... a potem takie "cuś" wyszło.... ale dobrze, że jest dobrze :lol: ja też z tego powodu czułam się nie-fajnie :shake: "Stoicki spokój przy kotach" he he :cool3: Ale było napięcie....uff.. Dobrego życia doopeczko :loveu: Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Negri_2008 napisał(a):ja też z tego powodu czułam się nie-fajnie :shake: "Stoicki spokój przy kotach" he he :cool3: Ale było napięcie....uff.. Dobrego życia doopeczko :loveu: No właśnie, ufff :) Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 agata51 napisał(a):Och, Verterku, kamień z serca! A co u Verterka nowego? Quote
Recommended Posts