Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
No wlasnie nic...czlowiek sie spozni z rachunkiem to od razu zablokuja telefon a oni jak maja go spowrotem wlaczyc to maja gdzies i sie nie spiesza:angryy:
Jestem ciagle odcieta i nic nie moge cholercia zalatwic, z tel na karte nie zadzwonie bo zagraniczne drogie jak nie wiem:shake:

:-(:-(:-( ale Państwo nie dzwonią, ani do mnie, ani do megii1, więc nie może być źle.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jest chyba dziala bo mi esa wyslalo:multi:
Dzisiaj za pozno juz ale jutro kolo 15 bede dzwonic...ufff juz stresa takiego mam ze szkoda gadac:lol:
Przepraszam dziewczyny za to zamieszanie male:oops:

Posted

furciaczek napisał(a):
Jest jest chyba dziala bo mi esa wyslalo:multi:
Dzisiaj za pozno juz ale jutro kolo 15 bede dzwonic...ufff juz stresa takiego mam ze szkoda gadac:lol:
Przepraszam dziewczyny za to zamieszanie male:oops:

I co????????????

Posted

No cioteczki Verterek to prawdziwy skarbek:loveu:

Panstwo cwiczyli z nim posluszenstwo, umie siad, zostan, waruj, lape:loveu:
Z kotami ma kontakt przez szybe, zero agresji....dupa w gore i zaprasza do zabawy:evil_lol:
Jest super dziewczyny, mysle ze nie musimy sie obawiac zwrotu z adopcji.
Wlasciciele dumni z psa ze tak szybko zalapal komendy, duza radoche sprawia im ta nauka, widza efekty i wiedza ze malymi krokami dojdziemy do celu.
Nie przeprowadzili spotakania nos w nos z obawy przed kocim zawalem, Verterek strasznie podniecony kotami wiec powoli go przyzwyczajaja do ich obecnosci zeby obnizyc poziom ekscytacji.
Wysle im maila z kilkoma sposobami na to pierwsze spotkanie oko w oko...i mam obiecane zdiecia:loveu:

Verter dogadal sie rowniez juz z suczka rezydentka ktora poczatkowo na niego warczala. Nauczyli sie juz zyc razem i Verter ma kompana do zabawy.

I jeszcze raz przepraszam za te kilka dni stresu spowodowanego zaleglym rachunkiem telefonicznym ;)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

furciaczku, dzięki Ci bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Bardzo się cieszę, wielka ulga! ;) Państwo są wspaniali, że się nie poddali :loveu::multi: ale się Verterkowi trafiło :loveu::loveu::loveu:

Posted

Co jak co ale domek wybralyscie wspanialy:loveu:
Fajni rozsadni ludzie, sluchaja co sie do nich mowi, staraja sie do psa dotrzec na rozne sposoby, kupili ksiazki psie zeby nie popelnic zadnych bledow wychowaczych i co najwazniejsze maja swiadomosc tego ze socjalizacja futer moze potrwac i nie spodziewaja sie cudu w przeciagu 2 dni...jak niektorzy.

Posted

No to rzeczywiście! :multi::loveu: aż mi głupio było, bo Pani mi mówiła, że właśnie boją się wziąć psa ze schronu, bo nie wiadomo jaki stosunek do kotów. A ja zapewniałam, że Verter lubi koty, tzn. nic do nich nie ma... a potem takie "cuś" wyszło.... ale dobrze, że jest dobrze :lol:

Posted

__Lara napisał(a):
No to rzeczywiście! :multi::loveu: aż mi głupio było, bo Pani mi mówiła, że właśnie boją się wziąć psa ze schronu, bo nie wiadomo jaki stosunek do kotów. A ja zapewniałam, że Verter lubi koty, tzn. nic do nich nie ma... a potem takie "cuś" wyszło.... ale dobrze, że jest dobrze :lol:

ja też z tego powodu czułam się nie-fajnie :shake:
"Stoicki spokój przy kotach" he he :cool3:

Ale było napięcie....uff..
Dobrego życia doopeczko :loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ja też z tego powodu czułam się nie-fajnie :shake:
"Stoicki spokój przy kotach" he he :cool3:

Ale było napięcie....uff..
Dobrego życia doopeczko :loveu:

No właśnie, ufff :)

• 1 month later...