Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maszaberla']I jeszcze ja - jednorazowo 30 zl (na razie:eviltong:)

A do tego jednorazowo kwota 90 zl :multi: od cioteczek, ktore przelaly na moje konto pieniadze dla Znajdka/Kajtka (ktory znalazl dom) i deklaruja przeniesienie naleznosci do skarpetki Verterka:

Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Leyla - 50 zl
Razem: 90 zl

Posted

dziewczyny moja marna wpłata Znajdka jak najbardziej na Vertera, ale niestety stałej deklaracji nie moge złożyć. Przepraszam ale ostatnio troche przesadziłam z wydatkami na bezdomniaki.

Posted

megii1 napisał(a):
Trzymam, trzymam:) Ale długo się nie da. Moze będzie jeszce jedno miejsce bo mam u siebie bokserka z fundacji Emir i szczerze to nie wiem ile zamierza zostać bo podrzucili psiaka i się nie odzywają. Mam nadzieję ze szukają mu intensywnie domku i będzie kolejne miejsce...

Verterek do Megii jedzie??:multi: jeśli tak to będę go często miziać:razz: Moja kruszynka Misza, tam będzie:eviltong:

Posted

Leyla napisał(a):
Verterek do Megii jedzie??:multi: jeśli tak to będę go często miziać:razz: Moja kruszynka Misza, tam będzie:eviltong:

czyli Miszka będzie miał kolegę:loveu: z drugiej strony ładna mi kruszynka:evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
czyli Miszka będzie miał kolegę:loveu: z drugiej strony ładna mi kruszynka:evil_lol:

..no taak ,mam nadzieje ,że się polubią ,bo reszta to dziewczyny....a no i boksio zapomniałam:splat:

Posted

Leyla napisał(a):
..no taak ,mam nadzieje ,że się polubią ,bo reszta to dziewczyny....a no i boksio zapomniałam:splat:

zdaje sie, że dogomaniacka psia mafia przeniesie się do hotelików :evil_lol::evil_lol:

Posted

Lidan napisał(a):
No to jest już na tydzień pobytu Verterks w hoteliku :multi: Jeszcze tylko 210 zł :eviltong:

Daje 300zl , moze nawet jutro , czyli jest na miesiac i tydzien. Zbierajcie ciotki bo bankrutuje...

Lara , te konto co mam na odbiorcach chyba Maciaszek to OK? Na PW odpisalam..
Mam bol glowy z tym HP i Microsoft caly dzien na telfonie. Musze oddetchnac do jutra..

Posted

[quote name='iwona213']a może znajdzie się u megii jeszcze jakiś kąt dla tej kruszynki :placz:
dziewczyny pomóżcie bo już nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić, żeby nie umarła w tej zakichanej klatce :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-blagam-zeby-nie-odeszla-w-schroniskowej-klatce-139895/#post12449830

Iwonko, napisz do megii pw i wyslij je link z sunią.Jak ją znam pewnie się zgodzi, ja za nią zapłacę.O Boże ona nie może być sama:shake: niewiele jej zostało, trzeba ją otoczyć opieką:-(

Posted

Już jestem ciotki :loveu: spisuję wszystko:

Stałe deklaracje:

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
bico 10zł
coronaaj 60zł
mysza_1 30zł
zuzia63 30zł

--------------

220zł :loveu:

jednorazowo:

Maszaberla 30zł
Lu Gosiak - 30 zl
Iwona213 - 10 zl
Spinca 20zł
kuba123 ?
Coronaaj 300zł :loveu:
wilczek007 10zł

-----------------

400zł :loveu:

Cioteczki, dziękuję Wam wszystkim za odzew :loveu: ja jeszcze będę wysyłać PW i prosić o stałe deklaracje, bo narazie mamy 100zł, więc jeszcze trzeba zbierać. Ale na już Verter może jechać! :multi: i to dzięki Wam :loveu:

Pieniążki pozbieramy na jedno moje konto :) zaraz podam wszystkim na Pw, wszystkim dobrym duszom :loveu:

Ciotki, ja już się pytałam, do jakiej miejscowości jedzie Verter??? trzeba organizować transport, a ja nie wiem gdzie :roll:

W weekend może się uda, tzn. tylko jutro jest schron otwarty, chyba do 13.00, w niedzielę nie, więc czasu mało, a ja dziś też mamy inne rzeczy do załatwiania.

Cioteczki, napiszcie szybko gdzie ma Verter jechać, w który koniec Polski?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jestem ofiarą pw :evil_lol:. Bardzo się ciesze, że udało Wam się zebrać kasę, żeby go zabrać do hotelu. Wygląda rzeczywiście na przerażonego.
Mam strasznie dużo zadeklarowanych zwierzaków ale dam 30 zł miesięcznie, jak będę miała mozliwośc to będę podrzucać więcej.

:evil_lol: Pw czyni cuda :cool3: dziękuję bardzo cioteczkooooooo :loveu: to dla nas dużo kasiory :loveu: wszystkie ciotki zadłużone na innych wątkach :roll: uderzam do nowych :razz:

Posted

Jestem ofiarą pw :evil_lol:. Bardzo się ciesze, że udało Wam się zebrać kasę, żeby go zabrać do hotelu. Wygląda rzeczywiście na przerażonego.
Mam strasznie dużo zadeklarowanych zwierzaków ale dam 30 zł miesięcznie, jak będę miała mozliwośc to będę podrzucać więcej.