maciaszek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 __Lara napisał(a):MartynyP nie ma, a przydałoby się zmienić tytuł wątku, że szukamy transportu do Sierocka...Do Serocka! Za Warszawą. 328 km od Katowic ;).l Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 maciaszek napisał(a):Do Serocka! Za Warszawą. 328 km od Katowic ;).l No właśnie :eviltong: to nie jest aż tak daleko, dlatego myślę już o pociągu nawet... może będą zniżki dla studentów 49 % :eviltong: chociaż nie, bo PO ma głosować przeciw :eviltong: Quote
kuba123 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 przelałam 20zł na razie więcej nie mogę:oops: Quote
megii1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 coronaaj napisał(a):Mam tam kuzyna Janusz Klenczon. Ten od ryb , moze znasz? Niestety nie znam - Serock to spore miasteczko:) Quote
zuzia63 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 gdzie nie pójdę, tam agata, czy Ty sypiasz?:roll: Quote
megii1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 I co z Verterkiem i transportem? Gdyby była opcja z pociagiem mogę wyjechac po psiaka na dworzec:) Niestety nie opanowałam jeszcze umiejętności wstawiania zdjęc na dogo ale jak ktoś podeśle mi adres mailowy to wyśle fotki Hoteliku:) Quote
megii1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wiadomośc z ostatniej chwili:) Prosze o szybki kontakt telefoniczny ze mną - 504-62-02-19. Mojemu mężowi, który zresztą będzie opiekował się psiakiem wypadł dzis wyjazd do Katowić. Mógłby odebrać pieska ale potrzebuje ustalić szczegóły przed wyjazdem - chociazby takie że nie zna Katowic i trzeba będzie albo psiaka dowieźć w jakieś łatwe do zlokalizowania miejsce albo wytłumaczyć jak dojechać do schroniska. Jak nie będę miała info w ciagu 2-3 godzin mój Darek spakuje do samochodu, jedną z moich suczek i zrobi jej po prostu wycieczkę, jak to robi zawsze. jak będzie kontakt - miejsce Megi będzie dla Vertera. Magda Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 megii1 napisał(a):Wiadomośc z ostatniej chwili:) Prosze o szybki kontakt telefoniczny ze mną - 504-62-02-19. Mojemu mężowi, który zresztą będzie opiekował się psiakiem wypadł dzis wyjazd do Katowić. Mógłby odebrać pieska ale potrzebuje ustalić szczegóły przed wyjazdem - chociazby takie że nie zna Katowic i trzeba będzie albo psiaka dowieźć w jakieś łatwe do zlokalizowania miejsce albo wytłumaczyć jak dojechać do schroniska. Jak nie będę miała info w ciagu 2-3 godzin mój Darek spakuje do samochodu, jedną z moich suczek i zrobi jej po prostu wycieczkę, jak to robi zawsze. jak będzie kontakt - miejsce Megi będzie dla Vertera. Magda Juz pisze do Lary Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wszystko załatwione :lol::multi: Verter dziś opuści schronisko :multi::loveu: umowa już przygotowana :) dziękuję Maszaberli, maciaszek, Jaszy, Oli, megii1 i jej Mężowi :multi::loveu: Quote
maciaszek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Może tutaj mapka się otworzy (jeśli w ogóle jeszcze jest przydatna): Mapa Polski Targeo Można jechać tak, jak na tej mapce albo tak, jak napisałam w smsach, czyli kolejnym zjazdem (w Strzelców Bytomskich). Trzymam kciuki. Gdyby mąż miał jakieś problemy niech dzwoni, postaram się odebrać, chociaż obiecać nie mogę bo do 21.00 jestem w pracy. Tak, jak pisałam schronisko poinformowane i choć biuro zamknięte to wypisane papiery i Verter będą czekać :). Przy wejściu do schroniska jest dzwonek. Trzeba dzwonić do skutku, bo jest tylko jeden pracownik i może być akurat po drugiej stronie schronu... Ależ to ekspresowa akcja... :) Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ale super i jaka szybka akcja:multi::multi: Wymiziam jutro Verterka, bo będę u Megi.:cool3::cool3: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 __Lara napisał(a):Wszystko załatwione :lol::multi: Verter dziś opuści schronisko :multi::loveu: umowa już przygotowana :) dziękuję Maszaberli, maciaszek, Jaszy, Oli, megii1 i jej Mężowi :multi::loveu: Wiecie co, az mi sie lezka w oku zakrecila... Dzisiaj moj Znajdek pojechal do nowego domu i teraz Verterek opuszcza schronisko, co za dzien cudow :loveu: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 I kolejny problem na drodze... Mąż Pani Magdy będzie późno w Katowicach, szukam kogoś zmotoryzowanego kto by podjechał po Vertera do schronu i podwiózł go na trasę Panu między 21-22... i nikt narazie nie może albo nie ma auta :placz: Quote
maciaszek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Pan będzie w Katowicach najwcześniej o 22.00. Będzie jechał od strony Oświęcimia. Bardzo prosił, żeby ktoś wziął Vertera ze schroniska i podrzucił mu gdzieś na trasę, bo kompletnie nie zna Katowic, boi się, że będzie kluczył po mieście, a jeszcze czekają go formalności w schronie i powrót do W-wy. Ja nie mogę pomóc nawet w poszukiwaniach takiej osoby (chyba, że w kompie), bo jestem w pracy i już na mnie krzywo patrzą (szefowa musiała odbierać telefon, bo ja z panem rozmawiałam...). Pojechać po Vertera też nie mogę, bo kończę najwcześniej o 21.30 i pewnie nie dotelepałabym się tak szybko do schronu (autobusami). Poza tym nie jestem zmotoryzowana i nie dowiozłaby psiaka panu na trasę... Kto może pomóc? Może ktoś spoza Katowic? Zwrócimy koszty przejazdu! Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dziewczyny a nawet ktos spoza dogo? Nie macie nikogo z Waszych okolic kto wzialby psa na pare godzin?:-o Jesli nie to niech Pan wjedzie do Katowic, az tak zle z dotarciem do miejsca? :roll: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 maciaszek napisał(a):Pan będzie przejeżdżał przez Katowice, ale chce zyskać na czasie, bo przed nim jeszcze długa droga za Warszawę. Wiem ze to kawal drogi ale niestety chyba nie bedzie innego wyjscia:oops: Quote
maciaszek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Maszaberla napisał(a):Jesli nie to niech Pan wjedzie do Katowic, az tak zle z dotarciem do miejsca? :roll:Pan będzie przejeżdżał przez Katowice, ale chce zyskać na czasie, bo przed nim jeszcze długa droga za Warszawę. Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Nie przypominam sobie takiego przypadku,żeby hotel jechał po psa i wychodził tak na przeciw.Koszty podróży odpadają:crazyeye: Jest sobota i nikt nie może:crazyeye:?? tyle osób jest z Katowic:shake: zauważyłam ,że jak pomoc wychodzi po za pisanie na komputerze...jest ciężko:shake::roll: Quote
Jasza Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mi nie ma za co dziękować, Laro, niestety nie mamy samochodu ( mój TZ zdaje w lipcu egzamin na prawo jazdy...) nie zdążyłabym do schroniska, żeby go zabrać... Ale cieszę się, że dobrze się skończyło. Czekamy teraz na wieści, piękne zdjęcia i robimy zaraz potem całe mnóstwo ogłoszeń. Proszę także o numer konta na PW. Przeleję chociaż 30PLN. Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Maszaberla napisał(a):Wiem ze to kawal drogi ale niestety chyba nie bedzie innego wyjscia:oops: No właśnie... ja też tak uważam, że np. do Centrum mógłby wjechać, bo co zrobić? Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Cioteczki, co ja mam robić? :-( Klementynkaa nie odbiera, Gisic nie odbiera, JOMA poza Katowicami, Ola nie może, ihabe nie może, amikat ma zepsuty samochód... już nie wiem kogo mam poprosić??? Quote
maciaszek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A może jakieś osoby spoza Katowic? Może ktoś z pobliskich miast - Sosnowca, Chorzowa? Może rzeczywiście ktoś znajomy spoza dogo? Już sama nie wiem. Wysłałam panu, na wszelki wypadek, sms z opisem dojazdu do schronu. Kurcze... :shake: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 iwona213 napisał(a):a wydadzą mu psa o 22, nawet jak da rade sam podjechac?? Tak, cały czas ktoś jest w schronie (tak mi się wydaje). Quote
iwona213 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 a wydadzą mu psa o 22, nawet jak da rade sam podjechac?? Quote
Recommended Posts