Romina_74 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 superowo :multi: ach jakie miłe wieści dzisiaj Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Leyla napisał(a):..Z wrażenia zamiast ryżu ugotowałam cukier :splat::splat::splat:super wieści:multi: nieźle musisz byc zakręcona, na ale dzisiaj dzień pełen wrażeń na wielu wątkach. Tutaj najważniejsze że po całodniowych horrorze BINGO vel Verter jedzie ku lepszemu światu :loveu::loveu: Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jejku dobrze bobrze ,ze sie udalo z transportem bo stresa mialam:look3::look3: Leyla ale sie z tym cukrem usmialam:evil_lol: swoj człowiek jestes:lol: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Leyla']..Z wrażenia zamiast ryżu ugotowałam cukier :splat::splat::splat:super wieści:multi: :roflt: Leyla :roflt: Ale nie dziwię się, ze mnie zszedł teraz cały stres! nie wiedzieliśmy do końca co będzie z tym transportem! co za dzień! :mdleje: :cool2: Jest już troszkę pieniążków na koncie Verterka :D A więc tak, na dzień dzisiejszy - 20.06.2009: 1. Maszaberla : 30zł 2. Lu_Gosiak: 30zł 3. iwona213: 10zł 4. Leyla: 50zł ------------- :multi:120zł Cioteczki, wieeeeeeeelkie dziękiiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 skoro tylu członków "Dogorry" na wątku to może opijemy sprawę :drinka::drinka: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 marysia55 napisał(a):skoro tylu członków "Dogorry" na wątku to może opijemy sprawę :drinka::drinka: :drinking:jasne szefowo.. Quote
megii1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Verter vel Bingo jeszcze do mnie jedzie ale mam pytanie natury zdrowotno - finansowej - psiak ma jedynie zaświadczenie że jest zaszczepiony na wścieklizne; podejrzewam że nie był odrobaczony wiec odrobaczam go we własnym zakresie ale co w na to żeby kupić mu obroże przeciwkleszczową ewentualnie coś w stylu Fiprexu i zaszczepić na choroby zakaźne? Obroża to koszt 15 -20 zł; szczepienia nie wiem ale ostanio szczepiłam psiaka na wściekliznę i zakaźne i w sumie zapłaciłam 60 zł także podejrzewam że koszt obrozy i szczepień to w sumie około dodatkowych 50 zł. Tak na marginesie to obroża by mu się przydała bo kleszczy wszędzie dużo a ja mieszkam do tego wśród lasów i pól i już jeden psiak chorował u mnie na babeszjozę w tym roku:( Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tylko :pepsi:, bo nie pijam % :diabloti: a, gazowanego też nie... to sok zostaje, ewentualnie kawa z cykorią dla pobudzenia :kaffee_2: :eviltong: Kurde, gdzie jest MartynaP - założycielka wątku... muszę do niej Pw napisać... przydałoby się zmienić opis i rozliczenia w pierwszy post wpisać. Lara no co TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze żywcem do nieba pójdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 marysia55 napisał(a):skoro tylu członków "Dogorry" na wątku to może opijemy sprawę :drinka::drinka: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tylko :pepsi:, bo nie pijam % :diabloti: a, gazowanego też nie... to sok zostaje, ewentualnie kawa z cykorią dla pobudzenia :kaffee_2: :eviltong: Kurde, gdzie jest MartynaP - założycielka wątku... muszę do niej Pw napisać... przydałoby się zmienić opis i rozliczenia w pierwszy post wpisać. Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Leyla napisał(a):Lara no co TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze żywcem do nieba pójdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Leyla , Lara nie może tam sie wybierac :evil_lol: bo co ona tam będzie robiła bez nas :diabloti::diabloti: Quote
kuba123 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Lara dołączam do ciebie - też :pepsi: ewentualnie jeszcze :sg168: coby za świętą nie być:evil_lol: Verterku powodzenia w nowym życiu:loveu: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 __Lara napisał(a):Marysiu, ja Was tam wszystkie wciągnę ze sobą :lol: :p:p:p Lara to zacznij chodzić na siłownię bo ten łańcuszek dogomaniaczej może byc długi i ciężko będzie , oj ciężko :evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Leyla']Lara no co TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze żywcem do nieba pójdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to coś złego? ;) każdy ma swój styl życia, cioteczko :diabloti: ;) zdrowo i naturalnieee! ;) Marysiu, ja Was tam wszystkie wciągnę ze sobą :lol: :p:p:p kuba123 :loveu: megii1 - był odrobaczany w sensie tabletki były w jedzeniu, a nie wiadomo który pies jaką dawkę skonsumował... więc trzeba odrobaczyć. Co do kleszczy to koniecznie ! wolałabym nie obrożę, ale preparat na kark, jest skuteczniejszy. a na zakaźne nie był szczepiony? :roll: jak nie to oczywiście szczepimy :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Leyla napisał(a):..Z wrażenia zamiast ryżu ugotowałam cukier :splat::splat::splat:super wieści:multi: Znowu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: marysia55 napisał(a):skoro tylu członków "Dogorry" na wątku to może opijemy sprawę :drinka::drinka: w koncu jakas sensowna propozycja a nie same tylko ochy i achy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: marysia55 napisał(a):Leyla , Lara nie może tam sie wybierac :evil_lol: bo co ona tam będzie robiła bez nas :diabloti::diabloti: no właśnie same nudy.:turn-l::turn-l: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Znowu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaak!!! bo w takie same torebki pakują, a ja nie przeczytałam:niewiem: Quote
megii1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Czyli ja go jeszcze raz odrobaczę. A potem po 10 dniach zaszczepię. Fiprex albo inne cudo w poniedziałek. Mam brać rachunek czy fakturę? Quote
megii1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A tak w ogóle to oni jeszcze nie dojechali a mi się oczy zamykają także dam znac rano jak czuje się psiaczek:) Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Madziu dziekuje ze zgodzilas sie wziac Verterka Podziekowania wielkie tez dla meza za dodatkowy klopot z ta cala jazda Najwazniejsze ze Verterek juz poza schroniskiem :p Quote
megii1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bingo już u nas - siusiu, kupka i poszedł spać:) Jutro Layla zrobi fotki:) Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 megii1 napisał(a):Bingo już u nas - siusiu, kupka i poszedł spać:) Jutro Layla zrobi fotki:) niezły rajdowiec z Twojego męża:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już śpi kochaniutki psiak:loveu:porobimy jutro fotki na trawce, ale będzie szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A Martyna to zapadla sie pod ziemie???????????? Mozna by juz chociaz tytul watku skorygowac Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Leyla']niezły rajdowiec z Twojego męża:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już śpi kochaniutki psiak:loveu:porobimy jutro fotki na trawce, ale będzie szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Leyla to jutro ( a właściwie to już dzisiaj :evil_lol:)zaczynam obchód na Dogo od tego wątku, jak Ty za tym wszystkim nadążasz kobieto Bingo słodkich snów psiaku :buzi: Quote
zuzia63 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 O kurcze, ale tu się działo:-o i impreza była! Jestem pod wrażeniem jakich cudów dokonaliście! Wielkie podziękowania dla Wszystkich:Rose: Quote
Jasza Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czekamy na zdjęcia oczywiście, ale dajcie sie Verterkowi porządnie wyspać po tych przeżyciach... Quote
Recommended Posts