Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
..Z wrażenia zamiast ryżu ugotowałam cukier :splat::splat::splat:super wieści:multi:

nieźle musisz byc zakręcona, na ale dzisiaj dzień pełen wrażeń na wielu wątkach. Tutaj najważniejsze że po całodniowych horrorze BINGO vel Verter jedzie ku lepszemu światu :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Leyla']..Z wrażenia zamiast ryżu ugotowałam cukier :splat::splat::splat:super wieści:multi:

:roflt: Leyla :roflt:

Ale nie dziwię się, ze mnie zszedł teraz cały stres! nie wiedzieliśmy do końca co będzie z tym transportem! co za dzień! :mdleje:

:cool2:

Jest już troszkę pieniążków na koncie Verterka :D

A więc tak, na dzień dzisiejszy - 20.06.2009:

1. Maszaberla : 30zł
2. Lu_Gosiak: 30zł
3. iwona213: 10zł
4. Leyla: 50zł

-------------

:multi:120zł

Cioteczki, wieeeeeeeelkie dziękiiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

Verter vel Bingo jeszcze do mnie jedzie ale mam pytanie natury zdrowotno - finansowej - psiak ma jedynie zaświadczenie że jest zaszczepiony na wścieklizne; podejrzewam że nie był odrobaczony wiec odrobaczam go we własnym zakresie ale co w na to żeby kupić mu obroże przeciwkleszczową ewentualnie coś w stylu Fiprexu i zaszczepić na choroby zakaźne? Obroża to koszt 15 -20 zł; szczepienia nie wiem ale ostanio szczepiłam psiaka na wściekliznę i zakaźne i w sumie zapłaciłam 60 zł także podejrzewam że koszt obrozy i szczepień to w sumie około dodatkowych 50 zł. Tak na marginesie to obroża by mu się przydała bo kleszczy wszędzie dużo a ja mieszkam do tego wśród lasów i pól i już jeden psiak chorował u mnie na babeszjozę w tym roku:(

Posted

__Lara napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tylko :pepsi:, bo nie pijam % :diabloti: a, gazowanego też nie... to sok zostaje, ewentualnie kawa z cykorią dla pobudzenia :kaffee_2: :eviltong:

Kurde, gdzie jest MartynaP - założycielka wątku... muszę do niej Pw napisać... przydałoby się zmienić opis i rozliczenia w pierwszy post wpisać.

Lara no co TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze żywcem do nieba pójdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
skoro tylu członków "Dogorry" na wątku to może opijemy sprawę :drinka::drinka:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tylko :pepsi:, bo nie pijam % :diabloti: a, gazowanego też nie... to sok zostaje, ewentualnie kawa z cykorią dla pobudzenia :kaffee_2: :eviltong:

Kurde, gdzie jest MartynaP - założycielka wątku... muszę do niej Pw napisać... przydałoby się zmienić opis i rozliczenia w pierwszy post wpisać.

Posted

Leyla napisał(a):
Lara no co TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze żywcem do nieba pójdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Leyla , Lara nie może tam sie wybierac :evil_lol: bo co ona tam będzie robiła bez nas :diabloti::diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Marysiu, ja Was tam wszystkie wciągnę ze sobą :lol: :p:p:p

Lara to zacznij chodzić na siłownię bo ten łańcuszek dogomaniaczej może byc długi i ciężko będzie , oj ciężko :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Leyla']Lara no co TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze żywcem do nieba pójdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to coś złego? ;) każdy ma swój styl życia, cioteczko :diabloti: ;) zdrowo i naturalnieee! ;)

Marysiu, ja Was tam wszystkie wciągnę ze sobą :lol: :p:p:p

kuba123 :loveu:

megii1 - był odrobaczany w sensie tabletki były w jedzeniu, a nie wiadomo który pies jaką dawkę skonsumował... więc trzeba odrobaczyć. Co do kleszczy to koniecznie ! wolałabym nie obrożę, ale preparat na kark, jest skuteczniejszy. a na zakaźne nie był szczepiony? :roll: jak nie to oczywiście szczepimy :)

Posted

Leyla napisał(a):
..Z wrażenia zamiast ryżu ugotowałam cukier :splat::splat::splat:super wieści:multi:

Znowu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

marysia55 napisał(a):
skoro tylu członków "Dogorry" na wątku to może opijemy sprawę :drinka::drinka:

w koncu jakas sensowna propozycja a nie same tylko ochy i achy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

marysia55 napisał(a):
Leyla , Lara nie może tam sie wybierac :evil_lol: bo co ona tam będzie robiła bez nas :diabloti::diabloti:

no właśnie same nudy.:turn-l::turn-l:

Posted

megii1 napisał(a):
Bingo już u nas - siusiu, kupka i poszedł spać:) Jutro Layla zrobi fotki:)

niezły rajdowiec z Twojego męża:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już śpi kochaniutki psiak:loveu:porobimy jutro fotki na trawce, ale będzie szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Leyla']niezły rajdowiec z Twojego męża:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już śpi kochaniutki psiak:loveu:porobimy jutro fotki na trawce, ale będzie szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:
Leyla to jutro ( a właściwie to już dzisiaj :evil_lol:)zaczynam obchód na Dogo od tego wątku, jak Ty za tym wszystkim nadążasz kobieto Bingo słodkich snów psiaku :buzi: