__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Lidan napisał(a):Urodę to on ma ale charakteru przytulanki zdecydowanie mu brakuje. Jakbym zobaczyła takiego "agresora" w boksie to pomyślałabym o Verterze, że raczej na psa stróżującego by się nadawał, a nie do mieszkania w bloku :eviltong: No tak... dlatego tak jak napisała maciaszek, trudno mu będzie znaleźć dom w schronie... sama go zobaczę w środę, bo jadę z dziewczynami do schronu... Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czasami takie "agresory" zmieniają się w domku w łagodne baranki. Dobrze by było hotelik mu znaleźć i sprawdzić, jak to z nim jest. Pewnie znów alegratkę trzeba wyróżnić. Przypominajcie mi dziewczyny, bo trochę mam tych psiaków na głowie. A tak prawdę mówiąc, wolałabym te pieniądze przeznaczyć na hotelik dla Vertera. Quote
Lidan Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='agata51']Czasami takie "agresory" zmieniają się w domku w łagodne baranki. Tiaaa...tylko znajdź takiego, który zdecyduje sie wziąć tego agresora pod swój dach :roll: Dobrze by było hotelik mu znaleźć i sprawdzić, jak to z nim jest. Popieram. Wtedy będzie miał większą szansę na adopcję. Quote
maciaszek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale to musiałby być jakiś "zaprzyjaźniony" hotelik, który by psiaka poobserwował, zdawał nam relacje. No i ktoś musiałby się podjąć pilotowania psiaka, wyadoptowania go, itp. Jest jeszcze kwestia pieniędzy, a te niestety są dość konkretne i niemałe, jeśli chodzi o hoteliki... Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No właśnie... a są takie kolejki w hotelach :( fajnie by było... w sumie uważam, że zawsze możemy spróbować :) Quote
agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 __Lara napisał(a):No właśnie... a są takie kolejki w hotelach :( fajnie by było... w sumie uważam, że zawsze możemy spróbować :) Lepszy nr X w kolejce do hoteliku u Murki, Wiosny, Ani (skoro mowa o zaprzyjaźnionych hotelach) i zbieranie kasy niż trwonienie tejże na wyróżnianie alegratki i allegra. Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Racja. W schronie ma małe szanse na adopcje...Chyba, że na łańcuch do pilnowania :mad: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dobra, to ja ogłaszam wszem i wobec, że zbieramy na hotel dla Vertera!!! Cioteczki, pomożecie??? możecie go już gdzieś w kolejce ustawić??? Prosimy o pomoc finansową !!!! Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To najlepsza decyzja. No to musimy nazbierć minimum 300 zł. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 offuję narazie na innych wątkach :eviltong::cool1: Narazie wpisałam go do kolejki u wiosny... ale tam jest w kolejce... ponad 10... Quote
MyrkurDagur Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 __Lara napisał(a):offuję narazie na innych wątkach :eviltong::cool1: O tak, tak :lol: Larę na sporej ilości wątków można teraz spotkać :cool3: I dobrze! Verterku, pamiętam o Tobie... :-( Ale z groszem u mnie marnie... :shake: Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dzialac ciotki dzialac, jestem jak najbardziej za:multi: Zawsze zjawiam sie tam gdzie Lara potrzebuje pomocy, w koncu zawsze mozemy na siebie liczyc prawda? ;) Ruszamy z deklaracjami, ja juz szukam hoteliku Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Znalazlam miejsce w hoteliku, co prawda w kolejce ale juz w miare blisko !;) Zbieramy deklaracje ciotki? Quote
agata51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 U Ani w Brodnicy byłby 8. http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ Póki co deklaruję 10zł/mies. Quote
maciaszek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Niestety nie będzie dziś nowych zdjęć Vertera. P.Ania, która wie dużo o psiakach i mi je do zdjęć wyprowadza, się rozchorowała. Jadę do schronu w piątek. Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='agata51']U Ani w Brodnicy byłby 8. http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ Póki co deklaruję 10zł/mies. Ja napisalam do bardzo znanej cioteczki;) tam bylby 5-ty ale musimy zebrac deklaracje Agatko dziekujemy :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Miesiecznie: Agata51 - 10 zl Jednorazowo: Maszaberla - 30 zl Maks - 50 zl Quote
maciaszek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Na pewno dorzucimy też jakąś kasę z katowickiego konta :). Nie wiem ile. To temat do przedyskutowania. Na razie zbierajmy deklaracje :). Quote
coronaaj Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='maciaszek']Na pewno dorzucimy też jakąś kasę z katowickiego konta :). Nie wiem ile. To temat do przedyskutowania. Na razie zbierajmy deklaracje :). Ja tez cos kapne ale ledwo dycham!!! Chyba mam Twoje konto? Tutaj tez potrzebuja Pomocy!!! Sorry za offa.. CHARYTATYWNA WSPOMOZ BEZDOMNE PSY , DAJ ZYCIE !!!! (660926808) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 maciaszek napisał(a):Niestety nie będzie dziś nowych zdjęć Vertera. P.Ania, która wie dużo o psiakach i mi je do zdjęć wyprowadza, się rozchorowała. Jadę do schronu w piątek. No to czekamy cierpliwie do piątku. Trzymaj się Verterku ;) Cioteczki już zaczynają oragnizować pomoc :loveu: Quote
MakS Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Maszaberla']Znalazlam miejsce w hoteliku, co prawda w kolejce ale juz w miare blisko !;) Zbieramy deklaracje ciotki? ja mogę dac 50, ale dopiero w przyszłym tygodniu (jak mnie firma zasponsoruje;)) a potem się zobaczy. Ja siętylko zastanawiam przez co musiał przejść ten psiak skoro ma taką traumę:? Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maszaberlo, ciotko kochana :loveu: tylko mnie wypisz z tych 10zł :eviltong: bo ja jestem bez grosza :-(:-(:-( Proszę inne cioteczki chociaż o 5,00zł.... Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 __Lara napisał(a):Maszaberlo, ciotko kochana :loveu: tylko mnie wypisz z tych 10zł :eviltong: bo ja jestem bez grosza :-(:-(:-( Proszę inne cioteczki chociaż o 5,00zł.... Cos mi sie chyba pomieszalo :oops: a to bylo 10 miejsce w kolejce...:oops: Juz poprawiam ale pieniedzy nie mamy W OGOLE :shake: Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Miesiecznie: Agata51 - 10 zl Jednorazowo: Maszaberla - 30 zl Maks - 50 zl I to tyle...:-( Quote
Recommended Posts