Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lidan napisał(a):
Urodę to on ma ale charakteru przytulanki zdecydowanie mu brakuje. Jakbym zobaczyła takiego "agresora" w boksie to pomyślałabym o Verterze, że raczej na psa stróżującego by się nadawał, a nie do mieszkania w bloku :eviltong:

No tak... dlatego tak jak napisała maciaszek, trudno mu będzie znaleźć dom w schronie... sama go zobaczę w środę, bo jadę z dziewczynami do schronu...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasami takie "agresory" zmieniają się w domku w łagodne baranki.

Dobrze by było hotelik mu znaleźć i sprawdzić, jak to z nim jest.

Pewnie znów alegratkę trzeba wyróżnić. Przypominajcie mi dziewczyny, bo trochę mam tych psiaków na głowie. A tak prawdę mówiąc, wolałabym te pieniądze przeznaczyć na hotelik dla Vertera.

Posted

[quote name='agata51']Czasami takie "agresory" zmieniają się w domku w łagodne baranki.
Tiaaa...tylko znajdź takiego, który zdecyduje sie wziąć tego agresora pod swój dach :roll:

Dobrze by było hotelik mu znaleźć i sprawdzić, jak to z nim jest.

Popieram. Wtedy będzie miał większą szansę na adopcję.

Posted

Ale to musiałby być jakiś "zaprzyjaźniony" hotelik, który by psiaka poobserwował, zdawał nam relacje. No i ktoś musiałby się podjąć pilotowania psiaka, wyadoptowania go, itp.
Jest jeszcze kwestia pieniędzy, a te niestety są dość konkretne i niemałe, jeśli chodzi o hoteliki...

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie... a są takie kolejki w hotelach :( fajnie by było... w sumie uważam, że zawsze możemy spróbować :)

Lepszy nr X w kolejce do hoteliku u Murki, Wiosny, Ani (skoro mowa o zaprzyjaźnionych hotelach) i zbieranie kasy niż trwonienie tejże na wyróżnianie alegratki i allegra.

Posted

Dobra, to ja ogłaszam wszem i wobec, że zbieramy na hotel dla Vertera!!! Cioteczki, pomożecie??? możecie go już gdzieś w kolejce ustawić???

Prosimy o pomoc finansową !!!!

Posted

__Lara napisał(a):
offuję narazie na innych wątkach :eviltong::cool1:

O tak, tak :lol: Larę na sporej ilości wątków można teraz spotkać :cool3: I dobrze! Verterku, pamiętam o Tobie... :-( Ale z groszem u mnie marnie... :shake:

Posted

Dzialac ciotki dzialac, jestem jak najbardziej za:multi:

Zawsze zjawiam sie tam gdzie Lara potrzebuje pomocy, w koncu zawsze mozemy na siebie liczyc prawda? ;)

Ruszamy z deklaracjami, ja juz szukam hoteliku

Posted

maciaszek napisał(a):
Niestety nie będzie dziś nowych zdjęć Vertera. P.Ania, która wie dużo o psiakach i mi je do zdjęć wyprowadza, się rozchorowała. Jadę do schronu w piątek.

No to czekamy cierpliwie do piątku.
Trzymaj się Verterku ;) Cioteczki już zaczynają oragnizować pomoc :loveu:

Posted

[quote name='Maszaberla']Znalazlam miejsce w hoteliku, co prawda w kolejce ale juz w miare blisko !;)

Zbieramy deklaracje ciotki?

ja mogę dac 50, ale dopiero w przyszłym tygodniu (jak mnie firma zasponsoruje;)) a potem się zobaczy. Ja siętylko zastanawiam przez co musiał przejść ten psiak skoro ma taką traumę:?

Posted

__Lara napisał(a):
Maszaberlo, ciotko kochana :loveu: tylko mnie wypisz z tych 10zł :eviltong: bo ja jestem bez grosza :-(:-(:-(

Proszę inne cioteczki chociaż o 5,00zł....

Cos mi sie chyba pomieszalo :oops: a to bylo 10 miejsce w kolejce...:oops:
Juz poprawiam

ale pieniedzy nie mamy W OGOLE :shake: