Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bingo juz po pierwszym rannym spacerku i po śniadanku (Purinka z domieszką puszki), szaleje na wybiego z moim drugim tymczasowiczem Puszkiem:) Jest bardzo szcześliwy, ciągle uśmiechniety:) Może dziś Layla przywiezie mu coś na odrobaczenie i Fiprex:)

Posted

megii1 napisał(a):
Bingo juz po pierwszym rannym spacerku i po śniadanku (Purinka z domieszką puszki), szaleje na wybiego z moim drugim tymczasowiczem Puszkiem:) Jest bardzo szcześliwy, ciągle uśmiechniety:) Może dziś Layla przywiezie mu coś na odrobaczenie i Fiprex:)

A wyglada na przestraszonego jakim mial byc? :cool3:

Posted

megii1 napisał(a):

ale super wieści:multi::multi: Megie przypomnij Layli zeby mu zdjec nacykała;);)

Posted

:loveu::multi: jestem strasznie wdzięczna Mężowi Pani Magdy, Pani Magdzie, Maszaberli, maciaszkowi, no wszystkim, dzięki którym Verter vel Bingo opuścił schron! :multi: dziękuję kochani :loveu: czekamy niecierpliwie na zdjęcia :loveu: dziękuję też wszystkim za wpłaty na hotelik! :loveu: bez Was wszystkich by się to nie udało!

megii1, faktura nie, wystarczą rachunki :)

Możesz mi podać na PW nr konta do płacenia za hotelik i wszelkie inne potrzebne rzeczy? ;)

Jejku, wymiziajcie od nas Bingo! :loveu:

Jak będą zdjęcia to ruszamy z masową akcją ogłoszeniową :lol:

Ale jestem szczęśliwa, że udało się z Verterem :multi::loveu:

Posted

__Lara napisał(a):

Jak będą zdjęcia to ruszamy z masową akcją ogłoszeniową :lol:

Ale jestem szczęśliwa, że udało się z Verterem :multi::loveu:

Nowy tekst do ogłoszeń również mile widziany - oferuję alegratkę i cafeanimala

Posted

[quote name='__Lara']Ale jestem szczęśliwa, że udało się z Verterem :multi::loveu:

Lara , nie tylko Ty, nie tylko :nono::nono: chociaż trzeba przyznać, że wczoraj miałaś ciężki dzień:cool3: to może jakis napój energetyzujący :pepsi:

Posted

[quote name='iwona213']wreszcie wyrwał sie z wieziennego boksu, teraz może być tylko lepiej... pewnie nie ma śladu po przestraszonym psiaku...
Super dobra wiadomosc.. Verter vel Bingo (to jak bedzie sie w koncu wabil).

A to moj Pako, czy to chihuahua czy co, moze ktos pomoze . Mysle ze miniaturowy kundelek a te najmadrzejsze... nie obrazajac nikogo .

http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-1-5-kg-nieszczescie-po-smierci-wlascicielki-szukamy-dt-na-miesiac-139441/

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-suczka-pomeranian-moze-znow-widziec-szukamy-ds-140015/#post12489480

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:

Gosia , jak byś przeczytała post Lary nr 410 tego wątku to też byś jej nic innego nie zaproponowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Larę to już strach na imprezkę zapraszać :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosia , jak byś przeczytała post Lary nr 410 tego wątku to też byś jej nic innego nie zaproponowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Larę to już strach na imprezkę zapraszać :diabloti:

no wlasnie z tego sie smieje, bo czytałam wczoraj ten post;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Zaraz zmniejszę zdjęcia i wyślę Lu Gosiak. Ale powiem Wam ,że psiaki mają tam warunki ,jakimi nie pogardziłby człowiek:cool3: Tylko materac i śpiwór by sie przydały:p Verter biega jak szalony, ściga się z Psią domowniczką Gabi do piłki:evil_lol: Lubi patyki i wszelkiego rodzaju zabawki:loveu: Bardzo lubi dzieci, podchodził często do synka Megii i interesował się ,co ten ma w rączkach:razz:, a w boksie szczeka jak wariat i wygląda groźnie:roll: Boksy są z widokiem na lasy i łąki a w tle świergotanie ptaszków:loveu: no poprostu bajka:crazyeye:

Posted

marysia55 napisał(a):

:mad: co to, ramola ze mnie robicie? :pissed: toż ja jestem w kwiecie wieku! :sweetCyb:

To, że nie lubię % nie znaczy, że nie lubię się bawić.

A teraz....

wielkie PODZIĘKOWANIA DLA CIOTKI MASZABERLI ZA WYPATRZENIE HOTELIKU DLA VERTERA VEL BINGO!

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Julie napisał(a):
dziękuję za zaproszenie na wątek Larka.
Podaj mi proszę nr konta to coś przeleję na Werterka ale niestety narazie jednorazowo.

Dzięki :loveu: już podaję :)

Posted

marysia55 napisał(a):
Verter tutaj wygląda jakby chciał powiedź: "te paparazzi zabieraj ten aparat idę na siusiu"

a żebyście widziały jak on sika :eek2::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:jak dziewczynka:mdleje:

Posted

Verterek juz po wieczornym spacerku, czesaniu i kolacji poszedł spać:) jutro odrobaczonko i preparat przeciwkleszczowy:) a jaki ma apetyt:) czeka z niecierpliwością na domek:)