Jasza Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 W poniedziałek wpłacam pięniądze na hotelik. Na razie 30zł. Tyle mogę.. Quote
megii1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bingo juz po pierwszym rannym spacerku i po śniadanku (Purinka z domieszką puszki), szaleje na wybiego z moim drugim tymczasowiczem Puszkiem:) Jest bardzo szcześliwy, ciągle uśmiechniety:) Może dziś Layla przywiezie mu coś na odrobaczenie i Fiprex:) Quote
Maszaberla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 megii1 napisał(a):Bingo juz po pierwszym rannym spacerku i po śniadanku (Purinka z domieszką puszki), szaleje na wybiego z moim drugim tymczasowiczem Puszkiem:) Jest bardzo szcześliwy, ciągle uśmiechniety:) Może dziś Layla przywiezie mu coś na odrobaczenie i Fiprex:) A wyglada na przestraszonego jakim mial byc? :cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 megii1 napisał(a):Bingo juz po pierwszym rannym spacerku i po śniadanku (Purinka z domieszką puszki), szaleje na wybiego z moim drugim tymczasowiczem Puszkiem:) Jest bardzo szcześliwy, ciągle uśmiechniety:) Może dziś Layla przywiezie mu coś na odrobaczenie i Fiprex:) ale super wieści:multi::multi: Megie przypomnij Layli zeby mu zdjec nacykała;);) Quote
iwona213 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 wreszcie wyrwał sie z wieziennego boksu, teraz może być tylko lepiej... pewnie nie ma śladu po przestraszonym psiaku... Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 :loveu::multi: jestem strasznie wdzięczna Mężowi Pani Magdy, Pani Magdzie, Maszaberli, maciaszkowi, no wszystkim, dzięki którym Verter vel Bingo opuścił schron! :multi: dziękuję kochani :loveu: czekamy niecierpliwie na zdjęcia :loveu: dziękuję też wszystkim za wpłaty na hotelik! :loveu: bez Was wszystkich by się to nie udało! megii1, faktura nie, wystarczą rachunki :) Możesz mi podać na PW nr konta do płacenia za hotelik i wszelkie inne potrzebne rzeczy? ;) Jejku, wymiziajcie od nas Bingo! :loveu: Jak będą zdjęcia to ruszamy z masową akcją ogłoszeniową :lol: Ale jestem szczęśliwa, że udało się z Verterem :multi::loveu: Quote
Marinka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 __Lara napisał(a): Jak będą zdjęcia to ruszamy z masową akcją ogłoszeniową :lol: Ale jestem szczęśliwa, że udało się z Verterem :multi::loveu: Nowy tekst do ogłoszeń również mile widziany - oferuję alegratkę i cafeanimala Quote
maciaszek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia! :) Quote
marysia55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='__Lara']Ale jestem szczęśliwa, że udało się z Verterem :multi::loveu: Lara , nie tylko Ty, nie tylko :nono::nono: chociaż trzeba przyznać, że wczoraj miałaś ciężki dzień:cool3: to może jakis napój energetyzujący :pepsi: Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marysia55 napisał(a)::cool3: to może jakis napój energetyzujący :pepsi: :roflt::roflt::roflt: wieczorkiem wstawie fotki Bingo - dzis miał sesje robiona;):cool3::cool3: Quote
coronaaj Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='iwona213']wreszcie wyrwał sie z wieziennego boksu, teraz może być tylko lepiej... pewnie nie ma śladu po przestraszonym psiaku... Super dobra wiadomosc.. Verter vel Bingo (to jak bedzie sie w koncu wabil). A to moj Pako, czy to chihuahua czy co, moze ktos pomoze . Mysle ze miniaturowy kundelek a te najmadrzejsze... nie obrazajac nikogo . http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-1-5-kg-nieszczescie-po-smierci-wlascicielki-szukamy-dt-na-miesiac-139441/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-suczka-pomeranian-moze-znow-widziec-szukamy-ds-140015/#post12489480 Quote
marysia55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Gosia , jak byś przeczytała post Lary nr 410 tego wątku to też byś jej nic innego nie zaproponowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Larę to już strach na imprezkę zapraszać :diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marysia55 napisał(a):Gosia , jak byś przeczytała post Lary nr 410 tego wątku to też byś jej nic innego nie zaproponowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Larę to już strach na imprezkę zapraszać :diabloti: no wlasnie z tego sie smieje, bo czytałam wczoraj ten post;):evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zaraz zmniejszę zdjęcia i wyślę Lu Gosiak. Ale powiem Wam ,że psiaki mają tam warunki ,jakimi nie pogardziłby człowiek:cool3: Tylko materac i śpiwór by sie przydały:p Verter biega jak szalony, ściga się z Psią domowniczką Gabi do piłki:evil_lol: Lubi patyki i wszelkiego rodzaju zabawki:loveu: Bardzo lubi dzieci, podchodził często do synka Megii i interesował się ,co ten ma w rączkach:razz:, a w boksie szczeka jak wariat i wygląda groźnie:roll: Boksy są z widokiem na lasy i łąki a w tle świergotanie ptaszków:loveu: no poprostu bajka:crazyeye: Quote
Jasza Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Biegaj Verterku, a tam już gdzieś, ktoś nawet nie wie, że czeka na Ciebie! Quote
Julie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 dziękuję za zaproszenie na wątek Larka. Podaj mi proszę nr konta to coś przeleję na Werterka ale niestety narazie jednorazowo. Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marysia55 napisał(a):Gosia , jak byś przeczytała post Lary nr 410 tego wątku to też byś jej nic innego nie zaproponowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Larę to już strach na imprezkę zapraszać :diabloti: :mad: co to, ramola ze mnie robicie? :pissed: toż ja jestem w kwiecie wieku! :sweetCyb: To, że nie lubię % nie znaczy, że nie lubię się bawić. A teraz.... wielkie PODZIĘKOWANIA DLA CIOTKI MASZABERLI ZA WYPATRZENIE HOTELIKU DLA VERTERA VEL BINGO! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Julie napisał(a):dziękuję za zaproszenie na wątek Larka. Podaj mi proszę nr konta to coś przeleję na Werterka ale niestety narazie jednorazowo. Dzięki :loveu: już podaję :) Quote
Leyla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Verterek mówi Wam wszystkim: DZIĘKUJĘ :loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 __Lara napisał(a)::mad: co to, ramola ze mnie robicie? :pissed: niee no coś Ty Lara, nie śmiałybyśmy:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
iwona213 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ale cudny Verterek, jeszcze domki będą sie o niego bić :cool3: Quote
marysia55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Lu_Gosiak'] Verter tutaj wygląda jakby chciał powiedź: "te paparazzi zabieraj ten aparat idę na siusiu" Quote
Leyla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marysia55 napisał(a):Verter tutaj wygląda jakby chciał powiedź: "te paparazzi zabieraj ten aparat idę na siusiu" a żebyście widziały jak on sika :eek2::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:jak dziewczynka:mdleje: Quote
megii1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Verterek juz po wieczornym spacerku, czesaniu i kolacji poszedł spać:) jutro odrobaczonko i preparat przeciwkleszczowy:) a jaki ma apetyt:) czeka z niecierpliwością na domek:) Quote
Recommended Posts