Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 U Zumiego biją się prwie..jest Aguś chce Zumka na dt ,może weźmie Verterka??:razz: znajda Zumi - jak ONek. Brakuje miesięcznych deklaracji na hotelik!!!! POMOCY Quote
agata51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dorzucę jeszcze 10/mies. Więcej już naprawdę nie mogę!!! :placz: Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jest miejsce OD ZARAZ w hoteliku u Megii1 pod Warszawa - jestescie zainteresowane? Podeslalam Madzi link do watku Verterka, moze go wziac Maly, kameralny hotelik przy domu, 4 psy w sumie (chyba dobrze pamietam) Doba 10 pln Czy jestescie zdecydowane? Jesli tak - nalezaloby zaczac PILNIE zbierac pieniadze Quote
maciaszek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 10 zł to bardzo promocyjna cena za dobę :). A to jest z wyżywieniem? Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tak to jest z wyzywieniem;) Mam nadzieje ze Madzia nie bedzie miala za zle ze wkleje kawaleczek jej maila:oops:: "Witam z rana:smile: O szóstej rano ogladalismy psiaka i jak najbardziej go zapraszamy:smile: 10 zł za dzień z wyżywieniem. Tylko chciałabym żebyś potwierdziła mi to w miarę szybko i podała konkretny termin" Duzo osob jest zainteresowanych miejscem u Magdy i to jest tylko 1 wolne miejsce... Quote
maciaszek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Maszaberla']Tak to jest z wyzywieniem;):crazyeye: Toż to taniocha! [quote name='Maszaberla']Duzo osob jest zainteresowanych miejscem u Magdy i to jest tylko 1 wolne miejsce...Kobitki, trzeba szybko podejmować decyzję. Co myślicie? To by było 300 zł miesięcznie. No i jeszcze trzeba by opłacić transport do hoteliku. Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 maciaszek napisał(a)::crazyeye: Toż to taniocha! Kobitki, trzeba szybko podejmować decyzję. Co myślicie? To by było 300 zł miesięcznie. No i jeszcze trzeba by opłacić transport do hoteliku. Taniocha bo Megii to uczciwa firma - mam nadzieje ze wejdzie dzisiaj na watek Tylko trzeba tutaj sciagnac inne ciotki, Lara gdzie jestes? :mad:;) Quote
megii1 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Melduję się na wątku - to u mnie miałyby mieszkac psiaczek:) Wiem że wszystko zalezy od deklaracji ale ja musze wiedzieć kiedy mniej wiecej psiak u mnie będzie bo nie wiem co odpisywać innym:( a dla niego też by było lepiej żeby wyszedł jak najszybciej ze schronu. Quote
maciaszek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziewczyny co robimy? Powiem szczerze, że nie możemy dokładać z katowickiego konta ponad 200 zł miesięcznie na hotelik dla Vertera... To trochę za dużo. Zwłaszcza, że wpłat na konto mało... Uda nam się uzbierać kasę na utrzymanie psiaka w hotelu? No i kto go popilotuje - odbierze ze schronu, przekaże osobie, która go będzie transportowała, itd.? Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 maciaszek napisał(a):Dziewczyny co robimy? Powiem szczerze, że nie możemy dokładać z katowickiego konta ponad 200 zł miesięcznie na hotelik dla Vertera... To trochę za dużo. Zwłaszcza, że wpłat na konto mało... Uda nam się uzbierać kasę na utrzymanie psiaka w hotelu? No i kto go popilotuje - odbierze ze schronu, przekaże osobie, która go będzie transportowała, itd.? Rozumiem ze watek zalozony byl po to zeby pies jak najszybciej wyszedl ze schroniska Ja jestem z Warszawy ale sa osoby z Waszych rejonow, Martyna miala jakis cel skoro zalozyla mu watek Widze ze teraz na watku nie ma nikogo - zupelnie tego nie rozumiem:shake: Jestem tylko ja i Ty Maciaszku Oczywiscie ze schronisko nie bedzie dokladac pieniedzy, macie biezace wydatki, sa inne psy No ale jesli nie pojawia sie osoby chetne do pomocy - Magda wezmie innego psa, nie moze czekac w nieskonczonosc Szkoda bo okazja idealna a cena naprawde niska Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jestem jestem... kurcze, co za okazja!!!! Ciotki, biorę się zaraz intensywnie do rozsyłania zaproszeń!!!! Nie możemy przepuścić takiej okazji!!! Maszaberlo, a do jakiej miejscowości Verter miałby jechać? Trzeba szukać transportu!!! Ewentualne sprawy z zabraniem go ze schronu mogę ja załatwić ;) Proszę, trzymajcie to miejsce dla Vertera!!!! Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 __Lara napisał(a):Jestem jestem... kurcze, co za okazja!!!! Ciotki, biorę się zaraz intensywnie do rozsyłania zaproszeń!!!! Nie możemy przepuścić takiej okazji!!! Maszaberlo, a do jakiej miejscowości Verter miałby jechać? Trzeba szukać transportu!!! Ewentualne sprawy z zabraniem go ze schronu mogę ja załatwić ;) Proszę, trzymajcie to miejsce dla Vertera!!!! Pod Warszawa Oczywiscie ze trzymamy ale chcialabym napisac Magdzie jeszcze dzisiaj - kiedy mniej wiecej planujemy przyjazd Dobrze ze jestes :loveu: Quote
megii1 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Trzymam, trzymam:) Ale długo się nie da. Moze będzie jeszce jedno miejsce bo mam u siebie bokserka z fundacji Emir i szczerze to nie wiem ile zamierza zostać bo podrzucili psiaka i się nie odzywają. Mam nadzieję ze szukają mu intensywnie domku i będzie kolejne miejsce... Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Leyla deklaruje 50zł :loveu: dziękujemy :loveu: Czyli mamy już razem 60/70zł? Quote
Lidan Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 No to jest już na tydzień pobytu Verterks w hoteliku :multi: Jeszcze tylko 210 zł :eviltong: Quote
supergoga Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tak mi źle że nie dam rady więcej, ale mogę 20 zł m-cznie przekazać. Mam 2 psy w hotelu i 2 na tymczasie - na utrzymaniu, więc nie dam rady więcej. Piekny jest. Może dobermanowcy by go wzięli pod opiekę i cos znaleźli fajnego. Podoba mi się. Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 supergoga napisał(a):Tak mi źle że nie dam rady więcej, ale mogę 20 zł m-cznie przekazać. Mam 2 psy w hotelu i 2 na tymczasie - na utrzymaniu, więc nie dam rady więcej. Piekny jest. Może dobermanowcy by go wzięli pod opiekę i cos znaleźli fajnego. Podoba mi się. Dziękuję!!! :loveu: to zawsze dużo!!! każda 1zł się liczy :loveu: To mamy już 80zł :loveu: P.S. Numer konta to podam jak się uzbiera całość deklaracji.. Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Maszaberla']Lara to zrob moze zestawienie w poscie kto ile dal i jak to wyszlo razem zeby bylo czytelniej ;) agata51 10zł Leyla 50zł supergoga 20zł -------------- 80zł :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 __Lara napisał(a):Dziękuję!!! :loveu: to zawsze dużo!!! każda 1zł się liczy :loveu: To mamy już 80zł :loveu: P.S. Numer konta to podam jak się uzbiera całość deklaracji.. Lara to zrob moze zestawienie w poscie kto ile dal i jak to wyszlo razem zeby bylo czytelniej ;) Quote
chita Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [LEFT]wyjezdzam rano i wracam w pn wieczorem,nie zdaze teraz poczytac:shake:zapisze i cos dorzuce w przyszlym tygodniu:oops: [/LEFT] Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 chita napisał(a):wyjezdzam rano i wracam w pn wieczorem,nie zdaze teraz poczytac:shake:zapisze i cos dorzuce w przyszlym tygodniu:oops: dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts