Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest miejsce OD ZARAZ w hoteliku u Megii1 pod Warszawa - jestescie zainteresowane?

Podeslalam Madzi link do watku Verterka, moze go wziac
Maly, kameralny hotelik przy domu, 4 psy w sumie (chyba dobrze pamietam)
Doba 10 pln

Czy jestescie zdecydowane?
Jesli tak - nalezaloby zaczac PILNIE zbierac pieniadze

Posted

Tak to jest z wyzywieniem;)

Mam nadzieje ze Madzia nie bedzie miala za zle ze wkleje kawaleczek jej maila:oops::
"Witam z rana:smile: O szóstej rano ogladalismy psiaka i jak najbardziej go zapraszamy:smile: 10 zł za dzień z wyżywieniem. Tylko chciałabym żebyś potwierdziła mi to w miarę szybko i podała konkretny termin"

Duzo osob jest zainteresowanych miejscem u Magdy i to jest tylko 1 wolne miejsce...

Posted

[quote name='Maszaberla']Tak to jest z wyzywieniem;):crazyeye: Toż to taniocha!

[quote name='Maszaberla']Duzo osob jest zainteresowanych miejscem u Magdy i to jest tylko 1 wolne miejsce...Kobitki, trzeba szybko podejmować decyzję. Co myślicie?
To by było 300 zł miesięcznie. No i jeszcze trzeba by opłacić transport do hoteliku.

Posted

maciaszek napisał(a):
:crazyeye: Toż to taniocha!

Kobitki, trzeba szybko podejmować decyzję. Co myślicie?
To by było 300 zł miesięcznie. No i jeszcze trzeba by opłacić transport do hoteliku.

Taniocha bo Megii to uczciwa firma - mam nadzieje ze wejdzie dzisiaj na watek

Tylko trzeba tutaj sciagnac inne ciotki, Lara gdzie jestes? :mad:;)

Posted

Melduję się na wątku - to u mnie miałyby mieszkac psiaczek:) Wiem że wszystko zalezy od deklaracji ale ja musze wiedzieć kiedy mniej wiecej psiak u mnie będzie bo nie wiem co odpisywać innym:( a dla niego też by było lepiej żeby wyszedł jak najszybciej ze schronu.

Posted

Dziewczyny co robimy?
Powiem szczerze, że nie możemy dokładać z katowickiego konta ponad 200 zł miesięcznie na hotelik dla Vertera... To trochę za dużo. Zwłaszcza, że wpłat na konto mało...
Uda nam się uzbierać kasę na utrzymanie psiaka w hotelu?
No i kto go popilotuje - odbierze ze schronu, przekaże osobie, która go będzie transportowała, itd.?

Posted

maciaszek napisał(a):
Dziewczyny co robimy?
Powiem szczerze, że nie możemy dokładać z katowickiego konta ponad 200 zł miesięcznie na hotelik dla Vertera... To trochę za dużo. Zwłaszcza, że wpłat na konto mało...
Uda nam się uzbierać kasę na utrzymanie psiaka w hotelu?
No i kto go popilotuje - odbierze ze schronu, przekaże osobie, która go będzie transportowała, itd.?

Rozumiem ze watek zalozony byl po to zeby pies jak najszybciej wyszedl ze schroniska

Ja jestem z Warszawy ale sa osoby z Waszych rejonow, Martyna miala jakis cel skoro zalozyla mu watek

Widze ze teraz na watku nie ma nikogo - zupelnie tego nie rozumiem:shake:
Jestem tylko ja i Ty Maciaszku

Oczywiscie ze schronisko nie bedzie dokladac pieniedzy, macie biezace wydatki, sa inne psy
No ale jesli nie pojawia sie osoby chetne do pomocy - Magda wezmie innego psa, nie moze czekac w nieskonczonosc

Szkoda bo okazja idealna a cena naprawde niska

Posted

Jestem jestem... kurcze, co za okazja!!!!

Ciotki, biorę się zaraz intensywnie do rozsyłania zaproszeń!!!!

Nie możemy przepuścić takiej okazji!!!

Maszaberlo, a do jakiej miejscowości Verter miałby jechać?

Trzeba szukać transportu!!! Ewentualne sprawy z zabraniem go ze schronu mogę ja załatwić ;)

Proszę, trzymajcie to miejsce dla Vertera!!!!

Posted

__Lara napisał(a):
Jestem jestem... kurcze, co za okazja!!!!

Ciotki, biorę się zaraz intensywnie do rozsyłania zaproszeń!!!!

Nie możemy przepuścić takiej okazji!!!

Maszaberlo, a do jakiej miejscowości Verter miałby jechać?

Trzeba szukać transportu!!! Ewentualne sprawy z zabraniem go ze schronu mogę ja załatwić ;)

Proszę, trzymajcie to miejsce dla Vertera!!!!

Pod Warszawa
Oczywiscie ze trzymamy ale chcialabym napisac Magdzie jeszcze dzisiaj - kiedy mniej wiecej planujemy przyjazd

Dobrze ze jestes :loveu:

Posted

Trzymam, trzymam:) Ale długo się nie da. Moze będzie jeszce jedno miejsce bo mam u siebie bokserka z fundacji Emir i szczerze to nie wiem ile zamierza zostać bo podrzucili psiaka i się nie odzywają. Mam nadzieję ze szukają mu intensywnie domku i będzie kolejne miejsce...

Posted

Tak mi źle że nie dam rady więcej, ale mogę 20 zł m-cznie przekazać. Mam 2 psy w hotelu i 2 na tymczasie - na utrzymaniu, więc nie dam rady więcej.
Piekny jest.
Może dobermanowcy by go wzięli pod opiekę i cos znaleźli fajnego. Podoba mi się.

Posted

supergoga napisał(a):
Tak mi źle że nie dam rady więcej, ale mogę 20 zł m-cznie przekazać. Mam 2 psy w hotelu i 2 na tymczasie - na utrzymaniu, więc nie dam rady więcej.
Piekny jest.
Może dobermanowcy by go wzięli pod opiekę i cos znaleźli fajnego. Podoba mi się.

Dziękuję!!! :loveu: to zawsze dużo!!! każda 1zł się liczy :loveu:

To mamy już 80zł :loveu:

P.S. Numer konta to podam jak się uzbiera całość deklaracji..

Posted

[quote name='Maszaberla']Lara to zrob moze zestawienie w poscie kto ile dal i jak to wyszlo razem zeby bylo czytelniej ;)

agata51 10zł
Leyla 50zł
supergoga 20zł

--------------

80zł :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Dziękuję!!! :loveu: to zawsze dużo!!! każda 1zł się liczy :loveu:

To mamy już 80zł :loveu:

P.S. Numer konta to podam jak się uzbiera całość deklaracji..

Lara to zrob moze zestawienie w poscie kto ile dal i jak to wyszlo razem zeby bylo czytelniej ;)