Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatku kochany uśmiechaj się do świata żeby Cię odpowiedni domek odnalazł :oops: bo bardzo się martwię o DS dla Ciebie ! I daj szansę innym psiakom proszę :lol:

Posted

Minął kolejny miesiąc Łatka u nas, więc czas na rozliczenie (tak jak wcześniej napisałam, póki są wpłaty, będę robić normalne rozliczenie, a ew. brakującą kwotę będziemy my uzupełniać):

Stan konta na 18 sierpień wynosił +390,40 zł
Wpłaty:

50 zł ketunia
10 zł funia
20 zł Gosia z Jarocina
15 zł mari23
20 zł Dogo07
500 zł baldek2
50 zł ketunia
Razem: 1055,40 zł

Koszty:
240 zł hotelowanie
160 zł operacja usunięcia oka
30 zł przejazd do lecznicy do Stalowej Woli
85 zł USG i RTG
60 zł przejazd do kliniki do Lublina
60 zł usunięcie szwów i badanie kontrolne leczonego oka
30 zł przejazd do Lublina 1/2 kosztów
3 zł odrobaczenie (u Łatka pojawiły sie glisty w koopie)
104,10 zł nowy zestaw kropli
Razem: 772,10 zł

1055,40 zł - 772,10 zł = 283,30 zł
Stan konta na 18 wrzesień wynosi +283,30 zł.

Posted

[SIZE=5][B][COLOR=Red]UWAGA! UWAGA! UWAGA![/COLOR][/B][/SIZE]

[COLOR=Red][B] NASTĄPIŁA ZMIANA KONTA HOTELIKU.[/B][/COLOR]
Dane są te same, tylko nr rachunku się zmienił.
[B]
Hotelik u Murki
Katarzyna Mróz
Krzemień Drugi 111
23-304 Dzwola
[COLOR=Red][SIZE=4] Alior Bank[/SIZE]
[SIZE=4] 66 2490 0005 0000 4500 9421 4126[/SIZE]

[/COLOR][COLOR=Black]Poprzednie konto będzie jeszcze aktywne przez 3 tygodnie, więc jeśli ktoś już wysłał wpłatę to nie ma się co martwić, pieniądze dotrą[/COLOR][/B] ;)

Posted

[quote name='halcia']To ja tez cos nie wiem....ale podnosze1[/quote]
A czego nie wiesz? ;)
Łatek zadziora jeden miał spięcie z rezydentem... niestety tak niefortunne, że nie dało się uratować oczka :-(

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']allegro na 14 dni kosztuje 20,50 zł. Czyli w miesiącu 2 allegra to 41 zł ;)[/quote]

Jeśli potrzebne są fundusze, to zasponsoruję pięknemu łaciatemu 1 Allegro. Może znajdzie się ktoś, kto fundnie drugie? :)

Posted

[quote name='jestem_wredna']Jeśli potrzebne są fundusze, to zasponsoruję pięknemu łaciatemu 1 Allegro. Może znajdzie się ktoś, kto fundnie drugie? :)[/quote]

Ja już nie robię allegro Łaciuciowi, dobrze gdyby ktoś się tym zajął, jeśli to jest potrzebne, bo ja pytałam wcześniej nikt nie odpowiadał, więc jak mu się skończyło to opłacone przez baldka to od tej pory (już ponad tydzień) to już nie ma nowego. Zresztą samo allegro też nie załatwi sprawy, powinien mieć mnóstwo aktualnych ogłoszeń, też o to pytałam, nie uzyskałam żadnej odpowiedzi.

U mnie Łaciuś ma alegratkę stale odnawianą.

Posted

Łatek jest też umieszczony na niemieckiej stronie adopcyjnej. Fundacja w 100% sprawdzona, więc nie ma obawy, że wyjedzie i wieści o nim zaginą (już kilka psiaków z hoteliku tam wyjechało i są regularnie informacje, fotki itp.). Mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy...