Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZESTAWIENIE KWIECIEŃ:
Stan konta na 16 kwiecień wynosił +412,10 zł
Wpłaty:

50 zł ketunia
20 zł Agata z Szamotuł
15 zł mari23
30 zł stonka1125
160 zł baldek2
20 zł GochaT
Razem: 707,10 zł

Koszty:
240 zł hotelowanie
60 zł przejazd do Lublina
40 zł wizyta u okulisty
52,50 zł krople robione
9,20 zł dexamethason
7,40 zł Lactrimal (sztuczne łzy)
23 zł antybiotyk
Razem: 432,10 zł

707,10 zł - 432,10 zł = 275 zł
Stan konta na 16 maj wynosi +275 zł.

Łatusiowe banerki od isadorki7

tekst do ogłoszeń tak na szybko
Łatek to maleńki,przerażony ,niewidomy piesek.Ma około 5-6 lat.Na początku nieśmiały i ostrożny,po chwili przytulał się i podstawiał główkę do głaskania,ten głód miłości i pieszczot był niestety zgubny dla Łatka,towarzysz niedoli pogryzł go ,zazdrosny o tę odrobinę ludzkiego zainteresowania.Łatek nie potrafi się bronić ,został przeniesiony do boksu z pięcioma psami,psy są łagodne ale dla niego to straszna trauma ,one szczekają, piszczą,skaczą na kraty a on nic nie widzi i strasznie się boi,nie rozumie skąd to zamieszanie.Siedzi cały czas wbity w kąt boksu i płacze.Łatek potrzebuje własnego miejsca na świecie,własnego człowieka i odrobiny miłości,a odwdzięczy się miłością o jakiej nam,ludziom się nawet nie śniło!Nie jest agresywny,nie próbuje dominować,może mieszkać z innymi zwierzakami.Adopcja łatka będzie możliwa tylko po podpisaniu umowy adopcyjnej.Łatek jest psem specjalnej troski,więc i wymagania jakie powinien spełniać nowy dom malucha będą szczególne!
deklaracje stałe
20zł-rodzice maciusia(+jednorazowo z bazarku)
15zł-gibon301
10zł-funia
20zł-gosia t.(jarocin)
30zł-stonka1125(w tym 10zł władek szewerenko)
10zł-tola
50zł-ketunia
10zł-kometa
15zł-mari23
10zł-dogo07
60zł-p.bogusia kozan
-----------------
250 zł

Hotelik u Murki
Katarzyna Mróz
Krzemień Drugi 111
23-304 Dzwola

NUMER KONTA:

50 1020 5558 1111 1420 9050 0015
Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.
PKOBP CBE/Warszawa

[SIZE=5]kontakt do murki

503 68 30 50
[email protected]
[email protected]

Łatek jedzie do murki!!!Funia:loveu:,Tola:loveu:,dziękujemy za odstąpienie miejsca!teraz szukamy super domu!!!!!

Posted

Renata5 napisał(a):
Mam słabość do staruszków i do tego slepaczków..sama mam w domu "geriatrie" psią w tym jednego ślepaczka

Tak Reniu-mi też Antosia przypomina. Oby Łatusiowi się udało tak trafić jak Antkowi;)

Posted

Zaraz napiszę do Lady Swallow ona na pewno zrobi mu ogłoszenia .
Stoneczko staruszki sa moją wielka miłością i zawsze są u mnie na pierwszym miejscu ,ale ten to tragedia .
Koniecznie musi mieć dom ,koniecznie!!!

Posted

funia napisał(a):
No dobra ,napisałam do niej .Teraz trzeba żebrać o allegro :p

Nie trzeba, bo ja zrobię, tylko skończę pracę. Ogłoszenia wywieszane? Nie wiem, czy na inne znajdę czas...

Posted

Gonia13 napisał(a):
Dodajcie to do 1. postu. Czytelniej jest. Rozesłałam link do Łatusia do kilku osób - tyle mogę:oops:

Ja tez porozsyłam.

Posted

funia napisał(a):
No właśnie ,ile ? Stoneczko czy on nic a nic nawet ciuteczki nie widzi??!:-(

ani ciuteczki niestety,widziałyście niejednego ślepka w schronach to wiece jak to wygląda,nerwowe "rozglądanie",okropny strach,siedzi taki skulony i przestraszony i nie wie z której strony spotka go cos złego,k.... najbardziej dobija mnie w schronach starość i kalectwo,łatek nie jest stary,myślę że ma 5-6 latek,dla mnie staruszek to 16-17,sama mam czternastolatka który już zęby stracił ,ale temperamencik ma jak szczyl,jak mogłabym go oddać do schroniska,nigdy tego nie pojmę....................

Posted

:placz:
Tak bardzo chciałabym pomóc!
ale pomogłam już wcześniej wielu pieskom, z tego pięć zostało u mnie -
czy taki "wielodzietny" dom byłby dobry dla nie widzącego biedactwa?

Najchętniej zabrałabym wszystkie stare, chore pieski do domu - milości nie zabrakloby im już nigdy!